zena-muskarac a da nisu rodjaci

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
bosniak

Post by bosniak »

a jos bolje kad se volimo bez tih osamljivanja s drugima
a ko voli nek izvoli pa tako i tvoj dzuvegija hano
wedo

Post by wedo »

ja priznam da sam isao sa mnogo zena sam na kafu i sta. nista posebno majka mu stara. koliko puta nemam s kim piti kafu pa idem redom po imeniku neko ce htjeti majka mu stara
bosniak

Post by bosniak »

lijepo je to ko voli :)
_MaYa_

#54 Re: zena-muskarac a da nisu rodjaci

Post by _MaYa_ »

bosniak wrote:da li bi necija zena trebala s drugim muskarcem ici na kafu onako jaranski?
licno mislim da ne bi smjela.drugim rijecima nema sanse buraz.
mozda dok su jos momak i cura al u demokratiji :) kad bolje skontam ni to. ali u braku nista.drug je drug,rodjak je rodjak pa i brat je brat ali svi oni imaju stvarku medju nogama :)

ko spomene pravopis i veliko slovo=levat.
nije to bitno. bitna je tema
jok trebaloa bi se zamotati od glave do pete, cistiti kuci i radjati djecu

i da udovaljati gospodinu savrsenom muzu

povracam!
bosniak

Post by bosniak »

ne moras ti bona.
samo nastavi kako si krenula :) da se ne raspravljamo ponovo
Zox

Post by Zox »

Da, da, nije do nje vec do kafedzije...
Ako ona hoce hoce, sto kazu neki i na tvom krevetu, ako nece bojite se da ce je silovati?
Onda ne bi smjela ni hodati ulicom.
U stvari, ne bi ni ti.
Jer mogu I TEBE silovati...
bosniak

Post by bosniak »

ma nastavi i ti jaro :)
ne daj nikom da te ometa
wedo

Post by wedo »

pa dobro ako je komsija peder ne mora nista da se desi!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
wedo

Post by wedo »

pa dobro jebes mu mater ima sada hiljadu tih nekih opcija. kako god okrenes nisi siguran ni kada je peder u pitanju tako da nemoj sada da idemo u svaki moguci detalj sta ako, ili ako ne ovo onda ono......
jokeren

#60 Re: zena-muskarac a da nisu rodjaci

Post by jokeren »

_MaYa_ wrote: jok trebaloa bi se zamotati od glave do pete, cistiti kuci i radjati djecu

povracam!
Ne dramatizuj, jer nije u pitanju ili-ili.

Uostalom, upitaj se sta ti to nudis da bi mogla ocekivati savrsenog muza. Kako mozes ocekivati da te postuje tvoj muz, ako ti sama nemas respekta prema sebi. A da ni ne pominjem sto izlazeci nasamo sa drugim muskarcima pokazujes maksimalni disrespekt prema svom muzu (i djetetu ako ga imas). U tom slucaju ti ne zasluzujes tog covjeka, a ne on tebe. A oni koji imaju djecu trebaju da se upitaju kakvi su oni to ljudi ako ne postuju majku/oca svog djeteta.

p.s. kaze se udovoljavati.
hananah

Post by hananah »

bosniak, ja kad sam sa svojim dzuvegijom zbilja nemam potrebu ni za kakvom kafom sa nekim drugim, bilo da je muskog ili zenskog roda. 24 sata su mi previse dragocjena s njim da bih i minutu trosila s nekim drugim. A kad moj dzuvegija nije pored mene, onda mogu piti kafu i sa najljepsim momkom na svijetu, dzaba je kad njega volim.
wedo

Post by wedo »

neka si mu kazala tako treba
:lol:
_MaYa_

#63 Re: zena-muskarac a da nisu rodjaci

Post by _MaYa_ »

jokeren wrote:
_MaYa_ wrote: jok trebaloa bi se zamotati od glave do pete, cistiti kuci i radjati djecu

povracam!
Ne dramatizuj, jer nije u pitanju ili-ili.

Uostalom, upitaj se sta ti to nudis da bi mogla ocekivati savrsenog muza. Kako mozes ocekivati da te postuje tvoj muz, ako ti sama nemas respekta prema sebi. A da ni ne pominjem sto izlazeci nasamo sa drugim muskarcima pokazujes maksimalni disrespekt prema svom muzu (i djetetu ako ga imas). U tom slucaju ti ne zasluzujes tog covjeka, a ne on tebe. A oni koji imaju djecu trebaju da se upitaju kakvi su oni to ljudi ako ne postuju majku/oca svog djeteta.

p.s. kaze se udovoljavati.
ako nesto necu napraviti u zivot, to je da se necu udati za muskarca...odnosno bosanca :lol: lapsus ali ispalo je simpaticno pa necu brisati :) eto nece jezik nego pravo...

ma dobro kod nas sve generalizovano, na jednoj strani imas kurve...to su ove sto se i dalje dotjeruju i sto bi ja rekla emancipirane zene i s druge svetice...to su ove sto se kruha najesti nedaju...neznaju o boze...

i nema se tu sta pricati imal nemal...

evo sad na dnevniku gledam, covjek ubio(il nije) svoju zenu, uglavnom on dosao s vana i zatekao je s ljubavnikom...e sad ne znam sta je bilo jel je ubio il nije...

gledajte vjesti pa cucete :) a sta je on ocekivao da ce sjediti i cekati...ma ne znam, lupam
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

hananah wrote:bosniak, ja kad sam sa svojim dzuvegijom zbilja nemam potrebu ni za kakvom kafom sa nekim drugim, bilo da je muskog ili zenskog roda. 24 sata su mi previse dragocjena s njim da bih i minutu trosila s nekim drugim. A kad moj dzuvegija nije pored mene, onda mogu piti kafu i sa najljepsim momkom na svijetu, dzaba je kad njega volim.
pa zar nije najprirodnije poslje posla s kolegama navratiti na "kafu"???
jokeren

Post by jokeren »

hananah wrote:bosniak, ja kad sam sa svojim dzuvegijom zbilja nemam potrebu ni za kakvom kafom sa nekim drugim, bilo da je muskog ili zenskog roda. 24 sata su mi previse dragocjena s njim da bih i minutu trosila s nekim drugim. A kad moj dzuvegija nije pored mene, onda mogu piti kafu i sa najljepsim momkom na svijetu, dzaba je kad njega volim.

Bice da se to vidjate samo kad on izlazi na weekend kad ti je svaka minuta dragocjena. Toliko pametan, lijep i interesantan nije niko. Pravo da ti kazem, ne vjerujem da si bila bas 100% iskrena dok si to pisala, ali koga briga sta ja vjerujem, a sta ne.

JA bih samo zaista volio da cujem da li ti smatras normalnim da izadjes nasamo sa drugim muskarcem dok si u ozbiljnoj vezi ili braku? I kakav je stav tvog djuvegije na sve to?
jokeren

Post by jokeren »

_MaYa_ wrote: pa zar nije najprirodnije poslje posla s kolegama navratiti na "kafu"???
sa kolegama i kolegicama da, ali sa kolegom ne.
hananah

Post by hananah »

Jokeren, iskrena sam 100 %. Cak i kad nisam s njim, u smislu da nisam u vezi vise, a jos ga volim, meni fakat niko drugi ne pada na pamet.
A kada sam u vezi i kada volim, onda su nam svi prijatelji zajednicki. Jednostavno smatram da je glupo da idem na bilo kakve kafe sama s nekim drugim, bilo to prijatelj ili prijateljica, jer ja pred voljenom osobom nemam tajni, a isto tako kad nekog volim onda zelim sto vise vremena s njim provesti, tako da mi je s nekim drugim provedeno vrijeme - izgubljeno vrijeme. Ako idem poslije posla na kafu s nekim onda cu prvo njega nazvati da vidim da li je sta planirao i ako nije pozvati ga s nama. Ako ima drugih obaveza naravno da ce znati s kim sam na kafi.
wedo

Post by wedo »

ne znam sta vise da pisem evo me umoran sam ko konj pa i ne mogu da vise razmisljam nedelja je a ja radim jutros od 10 pa sve do 6 poslije podne. ali eto. zakljucili smo svasta nesto danas. helem, cuvajte se i pazite se pa do sutra
pitt

Post by pitt »

A wrote:
ali moze li mi neko reci sta ce necija zena sama s tudjim muskarcem na kafi?halo bolan?
Ja nikad na kafu :shock:
Pivo, stock, loza.... to moze. Al' kafa - jok :oops:
Moj tip zene :D:D
jokeren

Post by jokeren »

hananah wrote:Jokeren, iskrena sam 100 %. Cak i kad nisam s njim, u smislu da nisam u vezi vise, a jos ga volim, meni fakat niko drugi ne pada na pamet.
A kada sam u vezi i kada volim, onda su nam svi prijatelji zajednicki. Jednostavno smatram da je glupo da idem na bilo kakve kafe sama s nekim drugim, bilo to prijatelj ili prijateljica, jer ja pred voljenom osobom nemam tajni, a isto tako kad nekog volim onda zelim sto vise vremena s njim provesti, tako da mi je s nekim drugim provedeno vrijeme - izgubljeno vrijeme. Ako idem poslije posla na kafu s nekim onda cu prvo njega nazvati da vidim da li je sta planirao i ako nije pozvati ga s nama. Ako ima drugih obaveza naravno da ce znati s kim sam na kafi.

Nisam te pitao za tvoju dnevnu rutinu i vase zajednicke prijatelje, nego da li je tebi normalno da nasamo izlazis sa drugim muskarcima dok si u ozbiljnoj vezi ili braku. Zar je toliko tesko pitanje? Hoces neko lakse?
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

hehehe a sto s muskim kolegom na kafu? onako malo se okicama, pa malo izgubljeni pogledi pa sve nesto :) svako trepce pa sve neki nevini abranjeni postupci

pa se posteno pokarati, zar to nebi bilo idealno :D

samo...mastam 8-)
wedo

Post by wedo »

mayo, da se mi nadjemo nekada ako imas vremena kada ja budem dolazio u bosnu
sta kazes?
jokeren

#73 Re: zena-muskarac a da nisu rodjaci

Post by jokeren »

_MaYa_ wrote:...ma ne znam, lupam
bas tako
wedo