zena-muskarac a da nisu rodjaci
-
_MaYa_
#54 Re: zena-muskarac a da nisu rodjaci
jok trebaloa bi se zamotati od glave do pete, cistiti kuci i radjati djecubosniak wrote:da li bi necija zena trebala s drugim muskarcem ici na kafu onako jaranski?
licno mislim da ne bi smjela.drugim rijecima nema sanse buraz.
mozda dok su jos momak i cura al u demokratijikad bolje skontam ni to. ali u braku nista.drug je drug,rodjak je rodjak pa i brat je brat ali svi oni imaju stvarku medju nogama
![]()
ko spomene pravopis i veliko slovo=levat.
nije to bitno. bitna je tema
i da udovaljati gospodinu savrsenom muzu
povracam!
-
jokeren
#60 Re: zena-muskarac a da nisu rodjaci
Ne dramatizuj, jer nije u pitanju ili-ili._MaYa_ wrote: jok trebaloa bi se zamotati od glave do pete, cistiti kuci i radjati djecu
povracam!
Uostalom, upitaj se sta ti to nudis da bi mogla ocekivati savrsenog muza. Kako mozes ocekivati da te postuje tvoj muz, ako ti sama nemas respekta prema sebi. A da ni ne pominjem sto izlazeci nasamo sa drugim muskarcima pokazujes maksimalni disrespekt prema svom muzu (i djetetu ako ga imas). U tom slucaju ti ne zasluzujes tog covjeka, a ne on tebe. A oni koji imaju djecu trebaju da se upitaju kakvi su oni to ljudi ako ne postuju majku/oca svog djeteta.
p.s. kaze se udovoljavati.
-
hananah
bosniak, ja kad sam sa svojim dzuvegijom zbilja nemam potrebu ni za kakvom kafom sa nekim drugim, bilo da je muskog ili zenskog roda. 24 sata su mi previse dragocjena s njim da bih i minutu trosila s nekim drugim. A kad moj dzuvegija nije pored mene, onda mogu piti kafu i sa najljepsim momkom na svijetu, dzaba je kad njega volim.
-
_MaYa_
#63 Re: zena-muskarac a da nisu rodjaci
ako nesto necu napraviti u zivot, to je da se necu udati za muskarca...odnosno bosancajokeren wrote:Ne dramatizuj, jer nije u pitanju ili-ili._MaYa_ wrote: jok trebaloa bi se zamotati od glave do pete, cistiti kuci i radjati djecu
povracam!
Uostalom, upitaj se sta ti to nudis da bi mogla ocekivati savrsenog muza. Kako mozes ocekivati da te postuje tvoj muz, ako ti sama nemas respekta prema sebi. A da ni ne pominjem sto izlazeci nasamo sa drugim muskarcima pokazujes maksimalni disrespekt prema svom muzu (i djetetu ako ga imas). U tom slucaju ti ne zasluzujes tog covjeka, a ne on tebe. A oni koji imaju djecu trebaju da se upitaju kakvi su oni to ljudi ako ne postuju majku/oca svog djeteta.
p.s. kaze se udovoljavati.
ma dobro kod nas sve generalizovano, na jednoj strani imas kurve...to su ove sto se i dalje dotjeruju i sto bi ja rekla emancipirane zene i s druge svetice...to su ove sto se kruha najesti nedaju...neznaju o boze...
i nema se tu sta pricati imal nemal...
evo sad na dnevniku gledam, covjek ubio(il nije) svoju zenu, uglavnom on dosao s vana i zatekao je s ljubavnikom...e sad ne znam sta je bilo jel je ubio il nije...
gledajte vjesti pa cucete
-
_MaYa_
pa zar nije najprirodnije poslje posla s kolegama navratiti na "kafu"???hananah wrote:bosniak, ja kad sam sa svojim dzuvegijom zbilja nemam potrebu ni za kakvom kafom sa nekim drugim, bilo da je muskog ili zenskog roda. 24 sata su mi previse dragocjena s njim da bih i minutu trosila s nekim drugim. A kad moj dzuvegija nije pored mene, onda mogu piti kafu i sa najljepsim momkom na svijetu, dzaba je kad njega volim.
-
jokeren
hananah wrote:bosniak, ja kad sam sa svojim dzuvegijom zbilja nemam potrebu ni za kakvom kafom sa nekim drugim, bilo da je muskog ili zenskog roda. 24 sata su mi previse dragocjena s njim da bih i minutu trosila s nekim drugim. A kad moj dzuvegija nije pored mene, onda mogu piti kafu i sa najljepsim momkom na svijetu, dzaba je kad njega volim.
Bice da se to vidjate samo kad on izlazi na weekend kad ti je svaka minuta dragocjena. Toliko pametan, lijep i interesantan nije niko. Pravo da ti kazem, ne vjerujem da si bila bas 100% iskrena dok si to pisala, ali koga briga sta ja vjerujem, a sta ne.
JA bih samo zaista volio da cujem da li ti smatras normalnim da izadjes nasamo sa drugim muskarcem dok si u ozbiljnoj vezi ili braku? I kakav je stav tvog djuvegije na sve to?
-
hananah
Jokeren, iskrena sam 100 %. Cak i kad nisam s njim, u smislu da nisam u vezi vise, a jos ga volim, meni fakat niko drugi ne pada na pamet.
A kada sam u vezi i kada volim, onda su nam svi prijatelji zajednicki. Jednostavno smatram da je glupo da idem na bilo kakve kafe sama s nekim drugim, bilo to prijatelj ili prijateljica, jer ja pred voljenom osobom nemam tajni, a isto tako kad nekog volim onda zelim sto vise vremena s njim provesti, tako da mi je s nekim drugim provedeno vrijeme - izgubljeno vrijeme. Ako idem poslije posla na kafu s nekim onda cu prvo njega nazvati da vidim da li je sta planirao i ako nije pozvati ga s nama. Ako ima drugih obaveza naravno da ce znati s kim sam na kafi.
A kada sam u vezi i kada volim, onda su nam svi prijatelji zajednicki. Jednostavno smatram da je glupo da idem na bilo kakve kafe sama s nekim drugim, bilo to prijatelj ili prijateljica, jer ja pred voljenom osobom nemam tajni, a isto tako kad nekog volim onda zelim sto vise vremena s njim provesti, tako da mi je s nekim drugim provedeno vrijeme - izgubljeno vrijeme. Ako idem poslije posla na kafu s nekim onda cu prvo njega nazvati da vidim da li je sta planirao i ako nije pozvati ga s nama. Ako ima drugih obaveza naravno da ce znati s kim sam na kafi.
-
jokeren
hananah wrote:Jokeren, iskrena sam 100 %. Cak i kad nisam s njim, u smislu da nisam u vezi vise, a jos ga volim, meni fakat niko drugi ne pada na pamet.
Nisam te pitao za tvoju dnevnu rutinu i vase zajednicke prijatelje, nego da li je tebi normalno da nasamo izlazis sa drugim muskarcima dok si u ozbiljnoj vezi ili braku. Zar je toliko tesko pitanje? Hoces neko lakse?
-
jokeren
#73 Re: zena-muskarac a da nisu rodjaci
bas tako_MaYa_ wrote:...ma ne znam, lupam