Najbolji sex u zivotu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
FreakyStyley

#51 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by FreakyStyley »

Mogu.
Ramzess Veliki

#52 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Ramzess Veliki »

Sa_dy wrote:Mogu li zene odgovarati na ovu temu? :skoljka:
Pa svakako, jedva čekamo! :thumbup:
... neki vjerovatno ne jer će im se dodatno urušiti samopouzdanje ...
honky tonk

#53 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by honky tonk »

Ramzess Veliki wrote: Vidim ja hara bijela smrt ... niko djecu ne pravi, samo kučići mačići. Na parkinzima ne viđam aute da se ljuljaju, samo one što se bodu u venu. Uveče za hastalima grupe žena, grupe muških, niko nikom ne dobacuje ... gdje ide ovaj dunjaluk Bog će ga znati. :shock:
bas tako :thumbup:

tuzna istina sto muskima to ni ne smeta 8-)
Ramzess Veliki

#54 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Ramzess Veliki »

honky tonk wrote:
Ramzess Veliki wrote: Vidim ja hara bijela smrt ... niko djecu ne pravi, samo kučići mačići. Na parkinzima ne viđam aute da se ljuljaju, samo one što se bodu u venu. Uveče za hastalima grupe žena, grupe muških, niko nikom ne dobacuje ... gdje ide ovaj dunjaluk Bog će ga znati. :shock:
bas tako :thumbup:

tuzna istina sto muskima to ni ne smeta 8-)
Meni smeta ... stvarno smeta. Ja sam stara škola i za mene žene moraju imati muškarčevu pažnju, ženama treba nježnost i ljubav, povjerenje i poštovanje. Ove mlađe generacije sve rješavaju SMS porukama, bježe od kontakta očima, boje se ... porukama postavljaju ultimatume a ne daju ništa zauzvrat. I gledam ih, mijenjaju partnerice i one njih, i nezadovoljni su. Jasno da jesu. To je kad zaobilaznim putevima dolaziš do rezultata. Na vrh planine može se doći i helikopterom, ali to tada nije osvojena planina i ona gubi smisao. Kad je osvojiš, ona zauvijek ostaje u tebi.
honky tonk

#55 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by honky tonk »

hajd otvori skolu i poducavaj ove novorodjene kako biti muško. :mrgreen:
Ramzess Veliki

#56 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Ramzess Veliki »

honky tonk wrote:hajd otvori skolu i poducavaj ove novorodjene kako biti muško. :mrgreen:
Ma teško. Mogu savjete pisati na PM, nije mi teško. Ovdje te odmah dočekaju na nož.
Evo sad ćeš vidjeti - pišem ono što je autor teme podrazumijevao pod temom:
Pastrmka od kilu i po' za večeru, bijelo vino, krevet obasjan mjesečinom ... od 11 uvečer do 7 ujutru, pružio joj zadovoljstvo dvanaest puta, ona meni šest puta. U sedam ujutru alat stoji kao kamen, ona ga gleda ... ja joj govorim - "Ma bilo je mislim i previše za danas."

Ranije spomenuti seks sa prijateljicom - trajao je dva i po' sata. Iz jednog puta. Tehnika iz Kamasutre - očuvanje unutrašnje energije.

Saće belaj ... :mrgreen:
insomnia78

#57 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by insomnia78 »

Image

s' moje sokocalo
mp3problem

#58 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by mp3problem »

Ramzess Veliki wrote:
honky tonk wrote:hajd otvori skolu i poducavaj ove novorodjene kako biti muško. :mrgreen:
Ma teško. Mogu savjete pisati na PM, nije mi teško. Ovdje te odmah dočekaju na nož.
Evo sad ćeš vidjeti - pišem ono što je autor teme podrazumijevao pod temom:
Pastrmka od kilu i po' za večeru, bijelo vino, krevet obasjan mjesečinom ... od 11 uvečer do 7 ujutru, pružio joj zadovoljstvo dvanaest puta, ona meni šest puta. U sedam ujutru alat stoji kao kamen, ona ga gleda ... ja joj govorim - "Ma bilo je mislim i previše za danas."

Ranije spomenuti seks sa prijateljicom - trajao je dva i po' sata. Iz jednog puta. Tehnika iz Kamasutre - očuvanje unutrašnje energije.

Saće belaj ... :mrgreen:
Ramzess je Madnerov alter ego :D :lol:
honky tonk

#59 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by honky tonk »

:lol: :lol: :lol:

madner - kralj foruma :mrgreen:
Ramzess Veliki

#60 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Ramzess Veliki »

Ne znam za Madnera, ovdje sam novi.
Hajd' da malo dam jedan dobar savjet za neiskusne što se tiče tehnike. Čest je slučaj da muškarci imaju problema sa ranom ejakulacijom ili im seks kratko traje.
Postoji tehnika iz Kamasutre, naziva "Zadovoljenje deset žena". Malo pretjerano, ali može se dostići taj nivo, ali za sada ću to preskočiti.
Pišem o vježbama koje mi je moj pradedo rahmetli prenio - tzv. "kaljenje čelika". :thumbup:
Jako dobra vježba i učinkovita, daje rezultate vrlo brzo, i za vježbu ne treba partnerica tako da ćete je poštedjeti:
Onanišete uz stimulirajuće filmove polako, krema obavezna i treba da traje što duže, odgađati završnicu, a kad dođe do završnice trk pod česmu i rashladite ga hladnom vodom dok vas osjećaj ne prođe. Zatim nastavite isto, i ponavljate koliko možete.
Ovom vježbom stičete samokontrolu, a hladna voda pospješuje cirkulaciju - poboljšava erekciju. :thumbup:

O tehnici iz Kamasutre nešto kasnije. :thumbup:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#61 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Truba »

crusader wrote:Mislim da je to onaj trenutak kad sam otkrio da mogu drkati i lijevom rukom, nevjerovatno iskustvo,eksplozija od orgazma,fantazija,sto samo potvrdjuje teoriju da covjeku treba promjena i da se ne treba vezati samo za jednog partnera sto je u mom slucaju do tada bila desna ruka
omča za nevinoga desnom
a pet na jednoga lijevom

:lol: :lol: :lol: :lol:
didžej

#62 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by didžej »

i tako se dedo poljev'o dok se ne zacu nanin glas iz kuhinje: "ima l' jos te hladne vode"? :|
klixoris

#63 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by klixoris »

Dolazi li poljevanje hladnom Colom u obzir ??? :D
alchak.ba

#64 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by alchak.ba »

uh....
sto me podsjeti
Ramzess Veliki

#65 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Ramzess Veliki »

didžej wrote:i tako se dedo poljev'o dok se ne zacu nanin glas iz kuhinje: "ima l' jos te hladne vode"? :|
Pradedo jaro moj, to ti je bio lik ... živio preko stotke. :thumbup:
Priča jednom nama - "Ne znate vi djeco šta je dernek ... krenemo mi visočki trgovci na Ilidžu, u prvim kolima muzika, u drugim mi, u trećim se okreću janjad a u četvrtim anam one za Bogu ugodne stvari ako na Ilidži ne bude Švabica ... " :thumbup:
drag_gost

#66 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by drag_gost »

I tako je pradedo nabio racun za vodu... :mrgreen:
4m3l

#67 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by 4m3l »

da upratim ja ovo :D
Helena Trojanska

#68 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Helena Trojanska »

Ccc šta su geni :D
MissGump

#69 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by MissGump »

malawi wrote:evo jedna zeza na ovu temu...

Jedan prijatelj mi ispricao, a kaze da je istina...Al nema veze..

Na jednom derneku njih 6 jarana se zacugali sa nekim djevojkama. Jedan jaran im se oduzeo od pica, pa su mu napravili zajebanciju. Jedan od njih je uzeo iskoristen kondom, napunjen spermom i uz pomoc olovke mu ugurao u guzicu, tako da viri veci dio. Tako su ga ostavili sa skinutim pantolama. Naravno, ujutro se probudio i imao je sta vidjeti :D
Kaze da je proslo 7 godina, i danas se ekipa i danas sastaje, ali ovaj lik nikada nije nikome ispricao svoju nezgodu niti je ikoga sta upitao. Jbg, valjda se pomirio da ga je neko opalio. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aaaaahahahahaha najjaća stvar koju sam čula
malo mi je gross to što su mu olovkom gurali kondom u pakšu al priča oooodlična

hajte ba fakeri da vas čujemo pa da nešto naučimo :D
alchak.ba

#70 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by alchak.ba »

mi veliki fakeri sutimo i ne hvalimo se 8-)
De Niro

#71 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by De Niro »

Prije par godina ,javna kuca u Vitezu.Cura Moldavka koliko se sjecam,nije bila nista posebno,cak se moze reci da je bila i prosjecna.Sam sam se sebi cudio zasto sam izabrao bas nju,ali ispostavilo se da je bila profesionalac u pravom smislu.Momci iz obezbjedjenja su dolazili 3 puta da nas upozore da moramo zavrsiti.Kasnije sam shvatio da bas zato sto je prosjecno izgledala, je i sex bio tako dobar jer valjda pored onih bolji nju je slabo ko birao pa se bas potrudila.A i kasnije sam primjetio da su "ruznije" djevojke bolje u krevetu.
hhaarree

#72 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by hhaarree »

Kastanienallee wrote:
De Niro wrote: A i kasnije sam primjetio da su "ruznije" djevojke bolje u krevetu.
Imam problem da shvatim ikakvu mogućnost uzročno-posljedične veze. Kako si to primjetio?
pa naveo je na primjeru prostitutke, ko eto nije nesto fizicki al se potrudi da osvoji seksom, valjda misli da je tako i sa svim curama :mrgreen:
De Niro

#73 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by De Niro »

Kastanienallee wrote:
hhaarree wrote: pa naveo je na primjeru prostitutke, ko eto nije nesto fizicki al se potrudi da osvoji seksom, valjda misli da je tako i sa svim curama :mrgreen:
dupli, hvala ali mene zanima na šta je on mislio. prostitutke žive od toga i logično je da će se u tom poslu truditi da budu što bolje. on nije napisao da misli da je tako sa svim curama nego da je primijetio, pa me zanima šta misli pod tim :)
poslaću ti balon da te odveze do Tarčina :D
Ne zelim da ulazim u neku raspravu,samo sam rekao sto sam ja primjetio.A ovo u vezi prostitutki debelo grijesis.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#74 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Velkoski »

Kastanienallee wrote:
hhaarree wrote: pa naveo je na primjeru prostitutke, ko eto nije nesto fizicki al se potrudi da osvoji seksom, valjda misli da je tako i sa svim curama :mrgreen:
dupli, hvala ali mene zanima na šta je on mislio. prostitutke žive od toga i logično je da će se u tom poslu truditi da budu što bolje. on nije napisao da misli da je tako sa svim curama nego da je primijetio, pa me zanima šta misli pod tim :)
poslaću ti balon da te odveze do Tarčina :D
što bi se one trudile ? :zoka: :mrgreen:

uzmu repa i vozdra, boli nju briga je l' tebi bilo dobro :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#75 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Velkoski »

vala.. još nisam čuo nikoga da na sav glas hvali prostitutke, možda se ja krećem u pogrešnom društvu :zoka: :mrgreen:
Post Reply