ovo je rekoh jedan od dokaza,,ali nije dokaz,,jer da pitas obicno covjeka na ulici alija bi imao preko 50% jer ljudi za ove druge(nazalost) vecim dijelom nisu ni culizambaklija wrote:i ovo kao relevantan dokaz???haj dobro nećemo začatavati,haugh ja san svoje rekotheTruePath wrote:
A vidis ja bi,i to najveci dio populacije(osim srba i hrvata),,,evo npr ovo je samo jedan dokazic :
http://www.klix.ba/forum/najbitniji-bos ... 09522.html
Zid bosnjackog srama
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
theTruePath
#51 Re: Zid bosnjackog srama
-
theTruePath
#52 Re: Zid bosnjackog srama
Glupost uglavnom istrazivanja pokazuju da ljudi vole Aliju kao i Tita,,,sto je po meni paradoks,kako voljeti dva covjeka koja su toliko razlicitiOpetja033 wrote:Pa na dzenazi mu bude nesto malo ljudi, samo par stotina hiljada. Najveca dzenaza u historiji grada Sarajeva i BiH. Njegova stranka pomete prosle lokalne izbore, Fahro osnivao svoju stranku sa pricom o tome kako je SDA izdala Aliju i kako su oni jedini istinski predstavnici te politike samo da bi dobio vise glasova.
I sada neko dodje i kaze da vecina Bosnjaka ima negativno misljenje o Aliji Izetbegovicu.![]()
Interesantno je kako ovakve tvrdnje dolaze uglavnom od strane "Bosanaca". Obzirom da ne pripadate bosnjackom etnickom korpusu, odakle vam pravo da govorite u ime istih?
@zambaklija, ne lupetaj gluposti molim te sada oko Cace jos. Klanjali su dzenazu i mom dedi pa ne kazem da je najveci u Bosnjaka. Govorim o NAJVECOJ dzenazi u historiji grada i drzave. Je'l ti sada jasnije ili trebam da idem slovo po slovo? Hoces da u paintu nesto nacrtam kako bi lakse shvatio?
-
theTruePath
#53 Re: Zid bosnjackog srama
Ili pogledaj ovu SDA-toliko smece od stranke,da ih jedino jos Alija vadi
to najvise govori o tome koliko bosnjaci cjene predsjednika
to najvise govori o tome koliko bosnjaci cjene predsjednika
- Opetja033
#54 Re: Zid bosnjackog srama
Pa i nije paradoks. Alija nikada nije napadao Tita kao licnost. Uvijek je blago pozitivno govorio o njemu.theTruePath wrote:Glupost uglavnom istrazivanja pokazuju da ljudi vole Aliju kao i Tita,,,sto je po meni paradoks,kako voljeti dva covjeka koja su toliko razliciti
- Opetja033
#55 Re: Zid bosnjackog srama
Ovdje ti je navedeno barem jedno 6-7 dokaza. Tvoj odgovor je "nije relevantno". A uz to ne dodjes ni sa jednim jedinim dokazom koji ce potvrditi tvoj stav. Bezobrazno i licemjerno.zambaklija wrote:i ovo kao relevantan dokaz???haj dobro nećemo začatavati,haugh ja san svoje rekotheTruePath wrote:
A vidis ja bi,i to najveci dio populacije(osim srba i hrvata),,,evo npr ovo je samo jedan dokazic :
- Adriatic
#56 Re: Zid bosnjackog srama
Alija dogovorio podjelu još davno prije rata, na večeri sa Dobricom.
Zna to konobar Bakir.
Zna to konobar Bakir.
- bingov buraz
#57 Re: Zid bosnjackog srama
Naravno da je i mene,sta sam ja bolji od ostatka Bosnjaka (ne racunam odabrane i podobne).theTruePath wrote:Mozda tebe?bingov buraz wrote:Sto jes jes,taj je ujebo samo nastheTruePath wrote: Da naravno,nekima ce biti zlocinac ali cinjenice ostaju da nije osudjen,i da niko o njemu od svjetskih vodja jos nista lose nije rekao,naprotiv samo dobro
- zambaklija
#58 Re: Zid bosnjackog srama
rekoh neću više ali evo samo ovoliko:meni je dovoljno da znam šta ljudi,meni bliski,o njemu misle kao npr.moj otac-ratni invalid,moj brat 80% ratni invalid,moje sestre također ratni invalidi,većina moje rodbine i prijatelja pa stoga mislim da je dovoljnoOpetja033 wrote:Ovdje ti je navedeno barem jedno 6-7 dokaza. Tvoj odgovor je "nije relevantno". A uz to ne dodjes ni sa jednim jedinim dokazom koji ce potvrditi tvoj stav. Bezobrazno i licemjerno.zambaklija wrote:i ovo kao relevantan dokaz???haj dobro nećemo začatavati,haugh ja san svoje rekotheTruePath wrote:
-
theTruePath
#59 Re: Zid bosnjackog srama
jedno je tvoja porodica drugo vecina,eto ja npr vidim da cak i sdp-ovci hvale Aliju(pogledaj onog Becirevica ili Lipovacu)
cak i ljudi za koje znas da Aliju ne vole ne usudjuju se javno da ga kritikuju jer znaju da time nece dobiti poJene
eto avaz npr,tvrdi kako su SDA (i onda dodaje BAKIR) doveli mudzahedine
ne smije da kaze ALIJA,,,,,eto Bakir doveo mudzahedine,ako to tvrdi onda neka otvoreno kaze Alija je doveo mudzahedine i teroriste u Bosnu(ako ima hrabrosti i ako misli da ima jaku podrsku u narodu)
cak i ljudi za koje znas da Aliju ne vole ne usudjuju se javno da ga kritikuju jer znaju da time nece dobiti poJene
eto avaz npr,tvrdi kako su SDA (i onda dodaje BAKIR) doveli mudzahedine
ne smije da kaze ALIJA,,,,,eto Bakir doveo mudzahedine,ako to tvrdi onda neka otvoreno kaze Alija je doveo mudzahedine i teroriste u Bosnu(ako ima hrabrosti i ako misli da ima jaku podrsku u narodu)
- zambaklija
#60 Re: Zid bosnjackog srama
samo da pojasnim ja za RBiH ništa više ni manjetheTruePath wrote:jedno je tvoja porodica drugo vecina,eto ja npr vidim da cak i sdp-ovci hvale Aliju(pogledaj onog Becirevica ili Lipovacu)
eto avaz npr,tvrdi kako suSDA (i onda dodaje BAKIR) doveli mudzahedine
- Opetja033
#61 Re: Zid bosnjackog srama
zambaklija wrote:samo da pojasnim ja za RBiH ništa više ni manje
- madner
#62 Re: Zid bosnjackog srama
Alija zasluzuje jedan veliki trg.
U Zagrebu.
U Zagrebu.
-
theTruePath
#63 Re: Zid bosnjackog srama
madner wrote:Alija zasluzuje jedan veliki trg.
U Zagrebu.
Slazem se,i u zagrebu i u beogradu
kad moze u istanbulu moze i u komsijskim drzavama
- Gojeni H
- madner
#65 Re: Zid bosnjackog srama
Srbija je ipak gubitnik, i normalno bi bilo samo u Zagrebu.theTruePath wrote:madner wrote:Alija zasluzuje jedan veliki trg.
U Zagrebu.
Slazem se,i u zagrebu i u beogradu
kad moze u istanbulu moze i u komsijskim drzavama
Sta je to Alija uradio u Turskoj i za Tursku?
- basicm
#66 Re: Zid bosnjackog srama
Ja bih da dodam sve ove forumase petokolonase i njima slicne.
- ultima_palabra
#67 Re: Zid bosnjackog srama
A gdje su Bošnjaci pripadnici ustaškog pokreta?
-
theTruePath
#68 Re: Zid bosnjackog srama
Ma to se turci "pobosnjacili"Sta je to Alija uradio u Turskoj i za Tursku?
- Gojeni H
#69 Re: Zid bosnjackog srama
Ismet Djuheric
Prvi komandant jedinice "Mesa Selimovic" VRS-a. Jedinica nikada nije brojala vise od 120 ljudi koju su mahom sacinjavali Bosnjaci, te manji broj Hrvata. Radi se uglavnom o posrbicama, mjesoviti brakovi, jugo-komunisti...
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1% ... 0%B8%D1%9B
Prvi komandant jedinice "Mesa Selimovic" VRS-a. Jedinica nikada nije brojala vise od 120 ljudi koju su mahom sacinjavali Bosnjaci, te manji broj Hrvata. Radi se uglavnom o posrbicama, mjesoviti brakovi, jugo-komunisti...
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1% ... 0%B8%D1%9B
- Gojeni H
#70 Re: Zid bosnjackog srama
Fadil Topčagić Vojvoda
Velikosrpski vojnik u Bos Samcu. Sura osudjenog ratnog zlocinca Sime Zarica.
Velikosrpski vojnik u Bos Samcu. Sura osudjenog ratnog zlocinca Sime Zarica.
- sinuhe
#71 Re: Zid bosnjackog srama
Nije Ismet Djuheric iz te ekipe.
- Gojeni H
#72 Re: Zid bosnjackog srama
Senada "Nada" Topčagić
Bosnjakinja vise ni imenom. Poznata pjevacica novokomponovane muzike, kako se nekad nazivao krkanluk i kic svojstven balkanskim prostorima.
Evo kako je s Erom Ojdanicem zapjevala "oslobodiocima" Vukovara.
Samo stid i sramota. Dobro, kafanska pjevacica ... sta ocekivati.
Bosnjakinja vise ni imenom. Poznata pjevacica novokomponovane muzike, kako se nekad nazivao krkanluk i kic svojstven balkanskim prostorima.
-
trocadero
- Gojeni H
#74 Re: Zid bosnjackog srama
sinuhe wrote:Nije Ismet Djuheric iz te ekipe.
-
theTruePath
#75 Re: Zid bosnjackog srama
Nisam ni znao da je ona bosnjakinjaGojeni H wrote:Senada "Nada" Topčagić