Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shmizlica wrote:pa na prvu i jeste, ali ako ti osoba poslije postane izuzetno draga problem iščezne
to moze samo u Ljepotica i zvijer
i zvonar crkve notre damme
to su bajke...
dječače dragi, život je bajka
šalu na stranu, ja sam 180 i većinom su dečki koji mi se svide tu negdje ili koji cent niži
nikako da naletim na nekog princa od 190 (s konjem ili bez njega )
Imam ja u mahali jednog 194, samo mu fali koji zub u glavi, ne odrzava higijenu i baca na Turcina (samo sto je ovaj neizmjerno visok Turcin)
Eto forumasice koje ganjate bas visoke, prava prilika
186-187.. I nisam puno mario za visinu... do tog sudbonosnog dana ( na kojem se nije nista desilo, samo sam skontao )
Cekao na kasi kad neka ljepuskasta cura stoji ispred mene. Visoka ~180. I stojim tu i kontam " a sto bi bilo super imat curu 180-185, nebi moro uzimat terapije za ledja u starosti "
vedra nebesa wrote:Kad su već svi muškarci kreteni, neka je bar visok i zgodan
Tipicna danasnja moderna wanna be fejsbuk furacica.
Kako mrzim ovaj tip djevojaka, postujem zenske vise od svega ali ove danasnje su dno dna i nista mi mrze od ovih sto traze jedne te iste i onda se zale i govore da smo svi kreteni.
Treba te banovati, ali ne sa foruma, vec sa planete.
Fuj, sto mrzim ovo generalizovanje, samo se zalite a zapravo ste pune predrasuda vi zenske !
Kako mrzim ovaj tip djevojaka, postujem zenske vise od svega ali ove danasnje su dno dna i nista mi mrze od ovih sto traze jedne te iste i onda se zale i govore da smo svi kreteni.
Fuj, sto mrzim ovo generalizovanje, samo se zalite a zapravo ste pune predrasuda vi zenske !
nije istina da nema visokih momaka, ima kod mene u mahali jedan (iz Srbije-Sumadije inace momak), visok skoro dva metra, ne fali mu nista osim kose, kojeg zuba i daske u glavi...
Drzite se niskih, ne trazite hljeba preko pogace
Ja se ne žalim, samo kažem da volim loše momke. Zato imam veći izbor, da volim dobre ko bi ih našao.
Da, loše i visoke i zgodne. Lijepo je i ako su bogati.
to te neko slagao
ako te hoće kreteni, razmisli čime ih privlačiš... ništa ne dolazi samo od sebe
Pa volim loše momke, kao i sve žene, zar ne?
Po čemu loše? Biti malo vragolan sa djevojkom da se potpali vatra je ok, ali dokazivati svoju "vrijednost" uzdižući se iznad svojih jarana s kojima izlaziš, da bi bio privlačniji i ponižavajući druge oko sebe ne valja. To su nikakvi momci.
Ako kontaš upoznati takvog momka, i onda ga doškolovati da bude "dobar prema meni, a loš prema drugima" okani se ćorava posla. Jer će se desiti situacija da ga nećeš uspjeti doškolovati pa ćeš biti donja u vezi, i ironično baš ono što bi željela da momak bude prema drugima biće prema tebi.
Upravo ta opsesija žena da neku sirovinu oblikuju po svojoj želji često završi u suzama. Pravi momak dolazi kao gotov proizvod, izgrađen čovjek, a ne samo sirovina.
alkalna_baterija wrote:Visoka sam 180 cm i kod mene visina je presudna to je ono prvo što uočim, eliminatorno... a teško danas naći momka visine preko 185 cm...
ma dje to vi zivite
Mi visoke je li?
Geni oca košarkaša, ja odbojkašica dugi niz godina
Tejk mi nau
On topic, bio sam sa djevojkom koja je visoka 162-3 cm, ja sam 196cm. Sve je ok dok ne hodamo ili stojimo, tu nastanu razni problemi. Džaba sve, rek'o, mi smo na različitom levelu
Brad Pitt 180
George Clooney 180
Johnny Depp 1,78 m
180 je neka prosjecna visina,koliko mi je poznato?ne kontam otkud to da je neko sa 180 nizak.
176 cm je prosjek, pusti budalu... Moze se reci za Al Pacina da je nizak ali opet ima neki sarm sa kojim "obara" djevojke, on je ispod 170 cm cini mi se..
i ovo je generalizovanje
Nije generalizovanje vec to je cinjenica, samo sam se lose izrazio, 95% danasnjih, ono 5% ko nadje, blago njemu
alkalna_baterija wrote:
Mi visoke je li?
Tejk mi nau
On topic, bio sam sa djevojkom koja je visoka 162-3 cm, ja sam 196cm. Sve je ok dok ne hodamo ili stojimo, tu nastanu razni problemi. Džaba sve, rek'o, mi smo na različitom levelu
Iskreno vise mi se svidjaju muskarci koji su visi od mene, valjda je to nekako prirodno, al mi je s mojih 1.80 onda izbor suzen.... a nije da nema ovih nizih koji me znaju oboriti s nogu...sta cu kad sam dobre duse
Da mi je naći neku visoku, lijevi testis bih dao. Visok sam 193, i jako želim da isprobam neke poze, a da se ne moram zgurit', grba mi je iskočila. One fore ''sitna-dinamitna'' okačite mačku o rep, kad joj ne mogu od zada prići.
alkalna_baterija wrote:
Mi visoke je li?
Tejk mi nau