Kome dati novu šansu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
burek_in_space

#51 Re: Kome dati novu šansu

Post by burek_in_space »

eluna wrote:
svega mi - moram naći link na post gdjemi rekoše da otvaram temu ......... samo poslušah savjet, ništa drugo

a koliko sam "zbunjena i izgubljena" znaju neki 8-) ........... nije za javnost
Onda nije vrijedno spominjanja uopshte, a ne ovako napola...lafo nije za javnost, a prsti svrbe li svrbe da napishe :oops:
eluna

#52 Re: Kome dati novu šansu

Post by eluna »

Kinaski wrote:
eluna wrote:Eto, rekoše mi da otvorim temu, pa ja samo poslušala

Helem, nakon 14 godina veze, od čega 5 i pol godina braka, tu je razvod ..... razlozi sada na drugu stranu - pitanje je u naslovu teme ............ samostalna lijepa zaposlena sposobna i jaka žena od 35 godina - kome da ponovo vjeruje nakon toliko razočarenja i boli?
Jaka zena nema sta trazit na forumu . Ukoliko zelis otic van sa pravom osobom javi se na pp
za one koji nisu skontali - jaka žena na forumu se zajebaje u periodu dok mora očistiti i pospremiti kuću :D

e jašta - sa tobom ću definitivno u "bolji život" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
eluna

#53 Re: Kome dati novu šansu

Post by eluna »

provjeren wrote:
respo wrote: njoj ne moze pomoci ni paolo sa 100 godina samoce :D
100 godina samoce je inace Markezovo djelo :zzzz:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rekoh li ja da respo nema šanse :D
Consigliere

#54 Re: Kome dati novu šansu

Post by Consigliere »

cHarsHija_aT_nigTH wrote:jbg.... to jeste jedno od rijesenja...
Dodouse kod mene brak jednim velikim dijelom bio naduravanje sto bi nas narod rek'o... ja ko hajvan ono konto hajd bit ce bolje... imao i u BiH fin posao (citaj drzavna firma), ali jedino sto me drzalo tu jeste bila ona... I onda se posloze neke stvari i bukvalno mi prizna sve...
Eh sad je fazon kad odes nekih dosta hiljada km od BiH na pocetku bude hebeno. Ja kad nisam prvih 15 dana skrenuo sa pameti...Ne, toliko sto mi je ona falila, nego sto me levatila ko zadnjeg idiota..

al' sve bude i prodje... relativno je jos sve frisko... ali ide na bolje sto je najbitnije

Ako smijem pitati koliko ti je vremenski trebalo da se bar malkice trznes ?
mrtva kokoš

#55 Re: Kome dati novu šansu

Post by mrtva kokoš »

da sam na tvom mjestu, gljivi, nazifu gljivi, bez dvojbe.. :mrgreen:
eluna

#56 Re: Kome dati novu šansu

Post by eluna »

WildRedRose wrote:eluna, ti si meni super djevojka, iskrena, otvorena... samo si se nazalost opekla... nemoj da ulijeces u nove veze sada, budi sama neko vrijeme, izlazi sa drustvom, prijateljicama, upoznaji nove ljude... budi svoja i slobodna .
kad bi samo znala 8-)

ne svijam se u kući zadnja dva mjeseca, ali mislim da ću lagano ući u mirniju fazu kada se vratim sa odmora :thumbup:
eluna

#57 Re: Kome dati novu šansu

Post by eluna »

m@m@ wrote:
eluna wrote:UH!!!!!!!!!!! potpuno zaboravih da naglasim ...........

RESPO NEMA NIKAKVE ŠANSE!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image

ijao mamasita - pa i ti svašta pištaš :lol: :lol:
WildRedRose

#58 Re: Kome dati novu šansu

Post by WildRedRose »

eluna wrote:
WildRedRose wrote:eluna, ti si meni super djevojka, iskrena, otvorena... samo si se nazalost opekla... nemoj da ulijeces u nove veze sada, budi sama neko vrijeme, izlazi sa drustvom, prijateljicama, upoznaji nove ljude... budi svoja i slobodna .
kad bi samo znala 8-)

ne svijam se u kući zadnja dva mjeseca, ali mislim da ću lagano ući u mirniju fazu kada se vratim sa odmora :thumbup:
to je to :D :mrgreen:
eluna

#59 Re: Kome dati novu šansu

Post by eluna »

burek_in_space wrote:
eluna wrote:
svega mi - moram naći link na post gdjemi rekoše da otvaram temu ......... samo poslušah savjet, ništa drugo

Onda nije vrijedno spominjanja uopshte, a ne ovako napola...lafo nije za javnost, a prsti svrbe li svrbe da napishe :oops:

evo bureče - da ne bude da je eluni samoj štagod palo na pamet

http://www.klix.ba/forum/eh-zivote-t110093s675.html

misilim - svašta meni pada na pamet, ali se ništa od toga ovdje ne može realizovati :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#60 Re: Kome dati novu šansu

Post by plain vanilla »

eluna wrote:
burek_in_space wrote:
eluna wrote:

evo bureče - da ne bude da je eluni samoj štagod palo na pamet

misilim - svašta meni pada na pamet, ali se ništa od toga ovdje ne može realizovati :D
sta se pravdas sto si otvorila temu, tita ti?
kome se ne svidja nek ne cita i zdravo
burek_in_space

#61 Re: Kome dati novu šansu

Post by burek_in_space »

eluna wrote: evo bureče - da ne bude da je eluni samoj štagod palo na pamet

Nisam ja komentarisao temu, neka je, nije losha.
Moj komentar se odnosio na ono "ali nije za javnost"...
eluna

#62 Re: Kome dati novu šansu

Post by eluna »

burek_in_space wrote:
eluna wrote: evo bureče - da ne bude da je eluni samoj štagod palo na pamet

Nisam ja komentarisao temu, neka je, nije losha.
a čuj - pa nisam znala da javost zanima gdje i kada se krećem :D

kome se to ovdje podnosi izvještaj?? .... adminu?? :D
plain vanilla

#63 Re: Kome dati novu šansu

Post by plain vanilla »

eluna wrote:
burek_in_space wrote: Nisam ja komentarisao temu, neka je, nije losha.

video zapis moras poslati moderaciji

bude li dosadan, oho ti se :evil: :lol:
burek_in_space

#64 Re: Kome dati novu šansu

Post by burek_in_space »

eluna wrote:

da probam nacrtati, kad vec ne ide pisana rijech od ruke :D
Priche "kad bi samo znao/la, eh da imash imalo pojma" i slichno su priche za malu djecu, pogotovo ako to izgovara neko ko je pocheo temu sa "sposobna, samostalna, jaka, izgradjena " (karikiram sad, mrsko mi ici prochitati uvodni post ) zhena.
sour cherry

#65 Re: Kome dati novu šansu

Post by sour cherry »

Bitno je da se ti lijepo osjećaš i da si zdrava,a sve ostalo dođe.Sretno.
Jay Gatsby

#66 Re: Kome dati novu šansu

Post by Jay Gatsby »

Helem, nakon 14 godina veze, od čega 5 i pol godina braka, tu je razvod ..... razlozi sada na drugu stranu - pitanje je u naslovu teme ............ samostalna lijepa zaposlena sposobna i jaka žena od 35 godina - kome da ponovo vjeruje nakon toliko razočarenja i boli?
Nekom samostalnom, lijepom, zaposlenom, sposobnom i jakom muškarcu od npr. 35+ godina.
sour cherry

#67 Re: Kome dati novu šansu

Post by sour cherry »

Jay Gatsby wrote:

Nekom samostalnom, lijepom, zaposlenom, sposobnom i jakom muškarcu od npr. 35+ godina.
Da,i ovo.:thumbup: Traži kvalitete koje imaš kod sebe i ne pristaj ni na šta manje od onog što imaš da ponudiš. :)Cijeni sebe.Imaš iskustva da znaš prepoznati ublehaše. :)
eluna

#68 Re: Kome dati novu šansu

Post by eluna »

plain vanilla wrote:
eluna wrote:
burek_in_space wrote: Nisam ja komentarisao temu, neka je, nije losha.

video zapis moras poslati moderaciji

bude li dosadan, oho ti se :evil: :lol:
ma - bojim se da ne bude previše zanimljiv hahahahahahahah
plain vanilla

#69 Re: Kome dati novu šansu

Post by plain vanilla »

eluna wrote:
ma - bojim se da ne bude previše zanimljiv hahahahahahahah
stavi ih na muke :mrgreen:
polacijela

#70 Re: Kome dati novu šansu

Post by polacijela »

a zasto bi ikome vjerovala i uopste se upustala u bilo kakve odnose sa muskarcima u tako kratkom vremenu nakon traume koju si prozivjela? ja bih se, da sam prosla sto si ti, prvo doooobro odmorila od svega, pokusala rezonirati sa samom sobom i odlucila da cu biti sretna i zadovoljna sa svakim ishodom koji mi je dragi Bog namijenio, bez obzira sta iko mislio o mojim godinama i jesam li na nesto stigla ili zakasnila. Govorim ti iz perspektive udane majke - svaciji zivot itekako ima smisla - i onaj u samoci, i u vezi, i u braku s djecom i u braku bez djece.

Ne bih veze u koje bih se upuštala nazvala površnim, ali da bih sa ozbiljnom rezervom uzimala svakog budućeg, to sigurno bih. I sigurno ne bih imala vremena za "dječije bolesti", ili ide ili ne ide, rjesavala bih to po kratkom postupku.

Ne bih "ozdravljala" uz nekoga, potrudila bih se da sama spoznam ko sam i svoj smisao u ovome svemu, a svaki novi normalan čovjek bio bi mi dobrodošao u život - ne da mi bude štaka, tako me ne može ni slomiti kada se izmakne.

Naucila bih da mi bude itekako lijepo samoj sa sobom, jedino tako bilo bi mi lijepo i udvoje.

Svakog ko bi me potencijalno mogao emotivno zainteresovati dobro bih isprovjeravala, ko je, sta je, familiju, dinamiku njegovih odnosa sa zenama, jer zasto da se necija istorija ponovi na meni. Vrijeme je skupo i glupo ga je trositi na budale. Ne bih imala strpljenja za pres...vanje. Ovdje sam prije par godina ovo procitala: ako ga rođena mati nije skontala, nemoj da ga ja kao nesto razumijem, pravdam. Ili normalno, ljudski, s postovanjem, ili odj... u troskocima.
Nazif_Gljiva

#71 Re: Kome dati novu šansu

Post by Nazif_Gljiva »

mrtva kokoš wrote:da sam na tvom mjestu, gljivi, nazifu gljivi, bez dvojbe.. :mrgreen:
:dance: :run:
ho oponopono

#72 Re: Kome dati novu šansu

Post by ho oponopono »

...daj šansu onome ko ti se dopadne, ne možeš sve persone gledati kroz prizmu nekog skota koji te razočarao...ti znaš najbolje šta i ko ti odgovara... :wink:

...a ne treba zazirati od respe on je ok lik, samo zajebant ! 8-)
Insan73

#73 Re: Kome dati novu šansu

Post by Insan73 »

polacijela wrote:

a zasto bi ikome vjerovala i uopste se upustala u bilo kakve odnose sa muskarcima u tako kratkom vremenu nakon traume koju si prozivjela? ja bih se, da sam prosla sto si ti, prvo doooobro odmorila od svega, pokusala rezonirati sa samom sobom i odlucila da cu biti sretna i zadovoljna sa svakim ishodom koji mi je dragi Bog namijenio, bez obzira sta iko mislio o mojim godinama i jesam li na nesto stigla ili zakasnila. Govorim ti iz perspektive udane majke - svaciji zivot itekako ima smisla - i onaj u samoci, i u vezi, i u braku s djecom i u braku bez djece.

Ne bih veze u koje bih se upuštala nazvala površnim, ali da bih sa ozbiljnom rezervom uzimala svakog budućeg, to sigurno bih. I sigurno ne bih imala vremena za "dječije bolesti", ili ide ili ne ide, rjesavala bih to po kratkom postupku.

Ne bih "ozdravljala" uz nekoga, potrudila bih se da sama spoznam ko sam i svoj smisao u ovome svemu, a svaki novi normalan čovjek bio bi mi dobrodošao u život - ne da mi bude štaka, tako me ne može ni slomiti kada se izmakne.

Naucila bih da mi bude itekako lijepo samoj sa sobom, jedino tako bilo bi mi lijepo i udvoje.

Svakog ko bi me potencijalno mogao emotivno zainteresovati dobro bih isprovjeravala, ko je, sta je, familiju, dinamiku njegovih odnosa sa zenama, jer zasto da se necija istorija ponovi na meni. Vrijeme je skupo i glupo ga je trositi na budale. Ne bih imala strpljenja za pres...vanje. Ovdje sam prije par godina ovo procitala: ako ga rođena mati nije skontala, nemoj da ga ja kao nesto razumijem, pravdam. Ili normalno, ljudski, s postovanjem, ili odj... u troskocima.
Lijepo receno :thumbup:
cHarsHija_aT_nigTH

#74 Re: Kome dati novu šansu

Post by cHarsHija_aT_nigTH »

Consigliere wrote:
cHarsHija_aT_nigTH wrote:jbg.... to jeste jedno od rijesenja...
Dodouse kod mene brak jednim velikim dijelom bio naduravanje sto bi nas narod rek'o... ja ko hajvan ono konto hajd bit ce bolje... imao i u BiH fin posao (citaj drzavna firma), ali jedino sto me drzalo tu jeste bila ona... I onda se posloze neke stvari i bukvalno mi prizna sve...
Eh sad je fazon kad odes nekih dosta hiljada km od BiH na pocetku bude hebeno. Ja kad nisam prvih 15 dana skrenuo sa pameti...Ne, toliko sto mi je ona falila, nego sto me levatila ko zadnjeg idiota..

al' sve bude i prodje... relativno je jos sve frisko... ali ide na bolje sto je najbitnije

Ako smijem pitati koliko ti je vremenski trebalo da se bar malkice trznes ?

Gadna je to stvar, ko nije prošao kroz sve to nema pojma sta je. Meni je ispocetka, u svoj onoj ljutnji i razocaranosti bilo svejedno, nisam plaho mario, nekih mozda prvih 10 dana. Eh onda dobijem ovaj posao, odem, i onda postaje hebeno. Niti sam mogao da spavam niti bilo šta, opet nekih 15 dana. Nakon toga kliknulo samo nesto u glavi, prebacilo, isto prekidač, i evo, počinjem se polako nositi sa situaciom. Znaci nekih, od oka, mjesec dana mi je bilo potrebno da počnem koliko toliko normalno funkcionisati. Da kazem da sam potpuno presao preko toga - nisam.

Ja sam napravio samo gresku sto sam trazio odgovore... pogotovu one, npr: zasto? od kad? koji razlog? bla bla...
Sto je reci sudbina, njoj se zivot od tog trenutka počeo urušavati, ali bukvalno dio po dio, sve je izgubila, ja nisam na to uticao ni sekunde. Dok, sa druge strane, kod mene ide ko po loju, daleko od BiH, fin i zanimljiv posao na zanimljivom projektu. :D
cHarsHija_aT_nigTH

#75 Re: Kome dati novu šansu

Post by cHarsHija_aT_nigTH »

polacijela wrote:

Sto zena objasni, aferim :D

Kod mene se gore navedeno sve ponavljalo od do... Samo što je moja mana, što u svakom covjeku tj zeni uvecavam onaj trun dobra, a kamaru zla trudim se dijalogom rijesit :D
Locked