Nemas veze sa zivotom pa lupas ko maxim po diviziji. To sto ce za 5-6 godina neko auto biti egzotika, nema veze sa tim sta je danas egzotika. Eto koliki si ti pametnjakovic i koliki si poznavaoc auta, kupio si oktaviju i mislio da si uhvatio boga za muda pa onda ispade da je ne mozes voziti zimi, pa si onda morao preci na bolje za zime tj Nissan-ovu mehaniku. I ti se nasao pametan i dajes savjete koje je bolje i koje koliko vrijedi i sta je egzotika i ovako-onako. Daji savjete kad je oktavija u pitanju, mozda oko toga nesto i pogodis. Oko bilo cega drugog, nemas pojma.goran16v wrote:Da ti ne crtam zasto su 166-ica i GC egzotika koji za 5-6 godine NECE postojati na cestama kad ih kokuzi kao ti koji ih voze i sto misle da su dobro prosli ne budu vise mogli popravljati samo cu jos jednom konstatovati osim sto si nepopravljiva papcina i seljacina koja ne zna kontrolisati svoje komplekse jos uvijek si nevidjeno smijesan... To sto ce ta Honda biti mozda jedina u drzavi za taj auto je minus k'o kuca ali ti si lavor koji to ne konta, jednom si uspio nekog jadnika prevariti pa mu prodati egotican auto za skupe pare!preludezalude wrote: Ako u Sa ima nekog auta na prste da prebrojis, pa onda u Tuzli gdje ih ima sigurno vise od prstiju, onda se to auto ne moze nazvati "egzoticnim autom. Ako ima jedan, onda je druga stvar. A dovoljno je otici na pik da da vidis koliko ih ima koji se prodaju.
Sta si sad posrao u vezi granda, nema veze sa pricom i egzotikom. I sam si rekao da ih ima "na kilo". Opet ta tvoja definicija "egzotike" pada u vodu. Stvarno si glup i ustrajan u svojim glupim komentarima koji nemaju veze sa argumentima i stvarnoscu.
Pogledaj ovu Hondu koju hoce covjek da uveze i pogledaj koliko ih ima, ne u Sarajevu vec u citavoj BiH. To je "egzotika".
Ja sam primjer egzotike i drzanja cijene egzotike dao iz licnog iskustva. A ti dajes svoje misljenje koje k*rcu ne vrijedi, kao i u svakoj drugoj temi. Useres svaku temu sa svojim pametovanjem koje nema veze sa iskustvom vec samo sa tvojim misljenjem.
Kraj.
Vozi svoju oktaviju, nema snijega.
I PAZI DA TI KOJI KAMENCIC NE POGODI KARAMBOLKU, IMA JOS KAMENCICA PO CESTI.