didžej wrote:ako zena hoce da utvrdi koliki mu je treba samo da pogleda muskarcu u prste.
ako mu je kaziprst kraci od domalog prsta to znaci da je prangija pozamasna.
naucno dokazano.
Vidi, istina ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
didžej wrote:ako zena hoce da utvrdi koliki mu je treba samo da pogleda muskarcu u prste.
naucno dokazano.
Ramzess Veliki wrote:didžej wrote:ako zena hoce da utvrdi koliki mu je treba samo da pogleda muskarcu u prste.
naucno dokazano.![]()
Vidi, istina ...
jesu li vam palcevi zadebljali?djulba wrote:YEESSSSSSdidžej wrote:ako zena hoce da utvrdi koliki mu je treba samo da pogleda muskarcu u prste.
naucno dokazano.
Ne znam kako to treba izgledati.didžej wrote:jesu li vam palcevi zadebljali?
pa ono ako ti je otprilike palac deblji od malog i domalog prsta zajedno.Ramzess Veliki wrote:Ne znam kako to treba izgledati.didžej wrote:jesu li vam palcevi zadebljali?
Lakše mi je da ti opišem moju ćunu ako te interesuje.
didžej wrote:pa ono ako ti je otprilike palac deblji od malog i domalog prsta zajedno.Ramzess Veliki wrote:Ne znam kako to treba izgledati.didžej wrote:jesu li vam palcevi zadebljali?
Lakše mi je da ti opišem moju ćunu ako te interesuje.
mojne stare ti, sigurno ima ljudi kojima je mozes opisati. da ne navodim sad ko bi to sve mogao biti.
nije ba, fulio si.Ramzess Veliki wrote:![]()
![]()
Sa'će taj ... da vidi ko se hvalio ovdje.
![]()
![]()
![]()
Odgovor - nije zadebljan. Skladan i jači u donjoj polovici, batku ... valjda se tako može zvati.
A ako je zadebljan onda bi ćuna trebala biti debela? Jedna prijateljica mi se stalno hvali da na prvi pogled može reći kolika je kome ali mi nije govorila fintu.
Ali me spopada zadnje dvije godine.
Nisam znao da mi je debeo i velik' ... odoh zvati piće za raju.didžej wrote:nije ba, fulio si.Ramzess Veliki wrote:![]()
![]()
Sa'će taj ... da vidi ko se hvalio ovdje.
![]()
![]()
![]()
Odgovor - nije zadebljan. Skladan i jači u donjoj polovici, batku ... valjda se tako može zvati.
A ako je zadebljan onda bi ćuna trebala biti debela? Jedna prijateljica mi se stalno hvali da na prvi pogled može reći kolika je kome ali mi nije govorila fintu.
Ali me spopada zadnje dvije godine.
drzi se te prijateljice.
Jedni pišu ovako drugi onako.Mozda je i moja greška,ali sve u svemu nije loše .guzonjinsin wrote:Nigdje ne nadjoh 18.34 za BiH nego 15.57MOSALJOZE wrote:http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073
Bosanci i Hercegovci su neprikosnoveni prvaci Europe po dužini penisa, objavljeno je i predstavljeno ovih dana u bh. medijima, a na osnovu navodnog istraživanja i pravljenja mape dužine penisa po državama.
Tako ste u mnogim medijima mogli pročitati da, s prosječnom dužinom penisa od 18,34 centimetra, Bosna i Hercegovina zauzima treće mjesto u svijetu, a samo su ispred Bosanaca i Hercegovaca muškarci iz Konga i Ugande.
da da bosanke imate tu srecu 3 na svijetu hehee
Ali najvaznije je da nam je prosjek najbolji od svih YU komsija![]()
![]()
Na kakve se sve gluposti od istrazivanja trose pare.
S 'vakim razmisljanjem necemo nikad uci u eUropu,madner wrote:Ako bi mogao vise od jedne rolne papira nabiti, no ne mozes zbog sirine proci onda je ok.
Evo meni jedna sinoc kaze: dopisi slobodno srednja zalost ....fatamorgana wrote:Stari ljudi kazu: veliki muskarac mali ..... mali muskarac veliki .... e sad, ja sam srednje visine,
Isto sam citao,ostaje ti da mrsas Zlatni burazerusemir1988 wrote:cini mi se da sa svakih 10 kg viska..da se malac smanjuje po 1 cmLjuljanZlatni wrote:Nisam ja u pitanju
Nadam se da mi neko strucan moze odgovoriti na ova pitanja gore jer me zanima..
pa eto
A je li vazi obrnuto pravilo, za svakih 10kg manjka veci za 1cmZV Keli wrote:Isto sam citao,ostaje ti da mrsas Zlatni burazerusemir1988 wrote:cini mi se da sa svakih 10 kg viska..da se malac smanjuje po 1 cmLjuljanZlatni wrote:Nisam ja u pitanju
Nadam se da mi neko strucan moze odgovoriti na ova pitanja gore jer me zanima..
pa eto
A more i sidu fasovat'.Šveđanin wrote:
Koliko kontam ovo je postavljao neki omladinac.. moja preporuka da se ne zamara onim šta ne može promjeniti, već da bude zadovoljan s tim i nek muva što više djevojaka, jer se tako iskustvo najbolje kupi.
respo wrote:koliki nos toliki ponos
a nije mi mala surla

Vidim da su pojedinci pokušavali da daju odgovor, ali nisu baš uspjeli.LjuljanZlatni wrote:Tema nije trolerska, vec mi treba tacan odgovor.
Prvo i osnovno, od cega zavisi velicina (duzina, sirina) polnog organa kod muskarca? Da li smo unaprijed predordedjeni sa tim, ili na primjer osobe koje vode od rane mladosti zdrav zivot imaju veci, ili obratno? Osobe koje vjezbaju i paze svoje tijelo imaju veci? Ili ne?
Ima li uticaja debljina/mrsavost na to?
Kolikog uticaja ima nasa visina, tj da li je u prosjeku isti onome ko je visok 175cm i onome ko je visok 195, ima li tu nekih razlika?
Ovo gore je mozda malo smijesno, ali sam dao primjere koji mi prvi padaju na pamet. Od cega u stvari zavisi velicina polnog organa? Ukratko, da li je to stvar na koju mi ne mozemo ili mozemo uticati? Uzmimo za primjer da nam je polazna tacka u ranom pubertetu.
Do koje godine uopste aktivno raste polni organ, tj u kojem tacno uzrastu (sa koliko god) je rast najaktivniji?
LjuljanZlatni wrote:Tema nije trolerska, vec mi treba tacan odgovor.
Prvo i osnovno, od cega zavisi velicina (duzina, sirina) polnog organa kod muskarca? Da li smo unaprijed predordedjeni sa tim, ili na primjer osobe koje vode od rane mladosti zdrav zivot imaju veci, ili obratno? Osobe koje vjezbaju i paze svoje tijelo imaju veci? Ili ne?
Ima li uticaja debljina/mrsavost na to?
Kolikog uticaja ima nasa visina, tj da li je u prosjeku isti onome ko je visok 175cm i onome ko je visok 195, ima li tu nekih razlika?
Ovo gore je mozda malo smijesno, ali sam dao primjere koji mi prvi padaju na pamet. Od cega u stvari zavisi velicina polnog organa? Ukratko, da li je to stvar na koju mi ne mozemo ili mozemo uticati? Uzmimo za primjer da nam je polazna tacka u ranom pubertetu.
Do koje godine uopste aktivno raste polni organ, tj u kojem tacno uzrastu (sa koliko god) je rast najaktivniji?
Piško wrote:a sad i za ove što se hvale ili ističu da je bitna dužina muške alatke
očigledno nemaju pojma o anatomiji ljudskog tijela, posebno ženskog i posebno ženskih polnih organa
kao što postoji duži i kraći muški ponos, tko postoji i dublja i plića ženska patkica
ako je ona plića nego što je on dug samo može biti belaj za nju