Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- insomnia78
#51 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
I uz toliko bogat drustveni zivot opet stignes pisati po forumu?
Fakat tema za samohvalu
s' moje sokocalo
Fakat tema za samohvalu
s' moje sokocalo
- alijagoro
#52 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
Moja poenta je da te taj muskarac slagao da je ostavio svoju zenu i bebu,radi toga sto je debela.Ja nigdje nisam napisao da si ti imala nesto s njim(dok je bio u braku i poslije).Zasto je on slagao,nemam pojma,ali te slagao 100%.Jessie B wrote:Mora da nisi pročitao dovoljno pažljivo bilo šta što sam napisala. Ja se ne krijem iza "jedan moj prijatelj" maski i da je jedan tip koji je mene levatio, napisala bih "jedan tip koji je mene levatio mi je rekao tako i tako".alijagoro wrote:Mora da se i on probudio jednog jutra i skontao da je ne voli,a mozda je dobio nogu od svoje,pa tebe slagao da je podnio razvod braka,jer zene uvijek padnu na pricu da su bolje od ove prosle.
Pišem o svojim spoznajama. Za razliku od žena koje su tebi dostupne i prema kojima si izgradio svoj ukupan svjetonazor, ja se krećem, radim, putujem, pohađam razne tečajeve, predajem drugima i upoznajem mnogo više ljudi nego što ih osoba koja piše ovako kao što ti pišeš meni vidi i u najmnogoljudnijim sapunicama. Učini sebi uslugu, pokušaj probati nešto novo. Nećeš umrijeti od toga-obećajem ti!
-
dječak sa šibicama
#53 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
Koju pricu ima tip, on je ko Feniks 
-
šonjo
#54 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
upravo sam se registrovao samo da iskazem duboko postovanje i divljenje ovoj ribi sto stigne svasta nesto pa i poducavat ostale
postovanje ti iskazujem uzvikom Hrkljus! (stos u glavu) a za divljenje sam nedovoljno rjecit (mozes to sebi docarat zamisljenim zvukom povracanja)
ono obecajem me oborilo
eto izvinjajem se ostalima i zahvaljivam se ujedno
postovanje ti iskazujem uzvikom Hrkljus! (stos u glavu) a za divljenje sam nedovoljno rjecit (mozes to sebi docarat zamisljenim zvukom povracanja)
ono obecajem me oborilo
-
krater
#55 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
šonjo wrote:upravo sam se registrovao samo da iskazem duboko postovanje i divljenje ovoj ribi sto stigne svasta nesto pa i poducavat ostale
ono obecajem me oborilo
- Kemal Malovčić
#56 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
Ja sam u dvadesetim i boli me briga.
Idemo dalje.
Idemo dalje.
-
FreakyStyley
#57 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
Bravo Moke.Kemal Malovčić wrote:Ja sam u dvadesetim i boli me briga.
Idemo dalje.
-
krater
#58 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
Kemal Malovčić wrote:Ja sam u dvadesetim i boli me briga.
Idemo dalje.
- graue_maus
#59 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
ma stide se reci da ovako okolo hodaju ..........

-
FreakyStyley
#60 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
Onaj ko se zapusti je supak i ponasa se krajnje neodgovorno. Toliko.
-
FreakyStyley
#61 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
I samo da se zna niko ne voli supke.
-
krater
#62 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
Mislis analne otvore ?FreakyStyley wrote:I samo da se zna niko ne voli supke.
-
FreakyStyley
#63 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
NISAM BOGA MI TO MISLIO !!!krater wrote:Mislis analne otvore ?FreakyStyley wrote:I samo da se zna niko ne voli supke.
- AsmirVD
#64 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
Na kraju dodjosmo do licne samopromocije.
Nije to bio cilj ove teme, ali nema veze..
Eto recimo Sarajevo smatram za grad sa najvecim stepenom obrazovanih ljudi, malo sirih aspekata, sa malo boljim primanjima, ukratko najurbaniji grad. Tu, po nekoj mojoj racunici koliko sam uvidjeo 10-15% ljudi pokusava ili zivi koliko je moguce zdrav i aktivan zivot, ovo ostalo ne. U ovoj temi se javise vecinom oni koji zdravo zive, gdje su ostali?
Htio bi da cujem i drugu stranu, jer njih sigurno ima.
Koji su razlozi za to, da li smatrate da je do vas i sl.
Eto recimo Sarajevo smatram za grad sa najvecim stepenom obrazovanih ljudi, malo sirih aspekata, sa malo boljim primanjima, ukratko najurbaniji grad. Tu, po nekoj mojoj racunici koliko sam uvidjeo 10-15% ljudi pokusava ili zivi koliko je moguce zdrav i aktivan zivot, ovo ostalo ne. U ovoj temi se javise vecinom oni koji zdravo zive, gdje su ostali?
Htio bi da cujem i drugu stranu, jer njih sigurno ima.
- p206
#65 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
Tačno je da se kod nas ljudi rano zapuste. Kod nas ljudi kao da vode računa samo dok se ne vjenčaju. Poslije ih nije briga kako izgledaju. Hajd što žene kad rode malo "grohnu", al muškarci obavezno zapuste pivski stomak. Znam momaka koji nisu potrčali od kako su srednju završili, ne izgledaju oni loše, dižu se neki tegovi i sl. Ali većinom se tove nekakvim preparatima, i upitno je koliko ispod tog lijepog izgleda ima zdravlja.
- SandraB.
#66 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
Slazem se.p206 wrote:Tačno je da se kod nas ljudi rano zapuste. Kod nas ljudi kao da vode računa samo dok se ne vjenčaju. Poslije ih nije briga kako izgledaju. Hajd što žene kad rode malo "grohnu", al muškarci obavezno zapuste pivski stomak. Znam momaka koji nisu potrčali od kako su srednju završili, ne izgledaju oni loše, dižu se neki tegovi i sl. Ali većinom se tove nekakvim preparatima, i upitno je koliko ispod tog lijepog izgleda ima zdravlja.
Jedan od najvecih razloga za ovo zapustanje jesu lose navike, u smislu da je danas vecini, (znaci ne govorim generalno) muskaraca jedina fizicka aktivnost otvoriti frizider. Okupe se s drustvom, ili u svojoj kuci ili kafani, jede se sve sto se iznese na stol, sto masnije to bolje, piva se pije na hektolitre, kao da se takmice ko ce imati veci pivski stomak, a kad se zapuste bude prica " ma sta ces, uzivam u zivotu", uz obavezno lupanje po trbusini. Kada neko pametan predlozi biciklom negdje u prirodu, na bazen ili malo setnje obavezno mrstenje "ma sta ti je papak, hajmo zameziti".
Sto se tice zena, i ja razumijem to sto se udebljaju u trudnoci, ali mislim da nema opravdanja sto i godinu dana nakon poroda izgledaju kao da su u 9-om mjesecu. Dovoljno je da se odvoji pola sata svaki dan za tusiranje, malo hidratantne kreme za lice i tijelo, redovno frizeru, i sminke da istaknes prirodnu ljepotu, ne mora se "maltati" puderom, ali izgovori tipa "imam dijete nemam vremena" su bezveze. Sve se moze kad se hoce. Bas kao sto neko rece i zene i muskarci prije braka se dotjeruju, drze do sebe kao da hoce sto bolje da se prezentuju i "prodaju", cim udju u brak opuste se, u smislu "aukcija je prosla"...i ide lazy time
Btw. nisam presla 30-te
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
- Ramzess Veliki
#68 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
Kako ko voli. Neko liniju voli održavati pivom i teletinom ispod saća, a neko pravilnom i zdravom ishranom i redovnim treningom. Znam ljudi sa preko 60 koji izgledaju bolje i zdravije od nekih 20-godišnjaka. 
-
FreakyStyley
#69 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
Ramzess Veliki wrote:Kako ko voli. Neko liniju voli održavati pivom i teletinom ispod saća, a neko pravilnom i zdravom ishranom i redovnim treningom. Znam ljudi sa preko 60 koji izgledaju bolje i zdravije od nekih 20-godišnjaka.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#70 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
E jbg sadRamzess Veliki wrote:Znam ljudi sa preko 60 koji izgledaju bolje i zdravije od nekih 20-godišnjaka.
- pirmin
#71 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
Svaka cast mami, respekt!sherbett wrote: evo moja mama, rodila je 7 puta, i neda se ona. ima 49 godina, ide na fitness, kad zatopli pješaći po planini, non stop je na biciklu, najdulje tulumari, ja opadam s nogu ona naručuje muziku...a nije baš da je fizički skroz zdrava da to podnese kao sa 25, ali ona se neda!
-
kojeime
- Ramzess Veliki
#73 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
Baš!FreakyStyley wrote:Ramzess Veliki wrote:Kako ko voli. Neko liniju voli održavati pivom i teletinom ispod saća, a neko pravilnom i zdravom ishranom i redovnim treningom. Znam ljudi sa preko 60 koji izgledaju bolje i zdravije od nekih 20-godišnjaka.Furali su te kad su ti rekli da im je 60.
Evo da preciziram - vozač našeg moto kluba ima 72 godine, vozi motor koji ima 28 godina, i ljetos smo mu slavili 100 godina njega i motora. Na motoru je ljetos prešao u komadu 740 kilometara sa betonskom saksijom sa cvijećem u ruksaku u jednom pravcu (otišao majci na grob u RH i vratio se). Udovac je, i ima ljubavnicu koja ima 24 godine.
Bavio se biciklizmom, i svaki dan ga vozi ako negdje ne putuje sa motorom.
Imamo još jednog člana koji ima 60 godina, vozi motor od 1200 ccm.
Imam frenda Mešu, dizač tegova senior, ide na balkansko prvenstvo mislim ovog mjeseca i ima činimise 56 godina.
- Ramzess Veliki
#74 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
Vjeruj mi ... mada je to više na račun zapuštenih dvadesetgodišnjaka.ladyblue18 wrote:E jbg sadRamzess Veliki wrote:Znam ljudi sa preko 60 koji izgledaju bolje i zdravije od nekih 20-godišnjaka.
- MedenoSrce
#75 Re: Izgled poslije 30tih i njegovo odrzavanje
Ramzess Veliki wrote:Baš!FreakyStyley wrote:Ramzess Veliki wrote:Kako ko voli. Neko liniju voli održavati pivom i teletinom ispod saća, a neko pravilnom i zdravom ishranom i redovnim treningom. Znam ljudi sa preko 60 koji izgledaju bolje i zdravije od nekih 20-godišnjaka.Furali su te kad su ti rekli da im je 60.
![]()
Evo da preciziram - vozač našeg moto kluba ima 72 godine, vozi motor koji ima 28 godina, i ljetos smo mu slavili 100 godina njega i motora. Na motoru je ljetos prešao u komadu 740 kilometara sa betonskom saksijom sa cvijećem u ruksaku u jednom pravcu (otišao majci na grob u RH i vratio se). Udovac je, i ima ljubavnicu koja ima 24 godine.Poređenja radi, ja koji sam upola mlađi od njega imam rekord od 620 kilometara u komadu.
Bavio se biciklizmom, i svaki dan ga vozi ako negdje ne putuje sa motorom.
Imamo još jednog člana koji ima 60 godina, vozi motor od 1200 ccm.
Imam frenda Mešu, dizač tegova senior, ide na balkansko prvenstvo mislim ovog mjeseca i ima činimise 56 godina.
a ti bi da ostanes aMoniman