Sarajevo iz godine 2000. ( video)

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

cyprus

#51 Re: Sarajevo iz godine 2000. ( video)

Post by cyprus »

E ovo se često pitam... Koji se q desio sa domaćom muzikom?
mehoxy

#52 Re: Sarajevo iz godine 2000. ( video)

Post by mehoxy »

cyprus wrote:E ovo se često pitam... Koji se q desio sa domaćom muzikom?
Nije vise popularna,ali zato jesu prekodrinske pevaljke
pemanapemani

#53 Re: Sarajevo iz godine 2000. ( video)

Post by pemanapemani »

Poslijeratno Sarajevo je bilo divan grad za život, posebno za mladu generaciju. Bilo je tu bruku neke pozitivne energije i otvorenosti. Bilo je toliko da je nekad znala zabrinuti čovjeka, jer se kosila sa svim mogućim pravilima i normama koja su se očekivala od grada koji je preživio brutalnu agresiju.

Kako je krenulo, to će nam biti najbolje godine života po svim parametrima, jer je ovo danas otišlo u k....
bach

#54 Re: Sarajevo iz godine 2000. ( video)

Post by bach »

Umalo da njih zaboravim. Još jedan domaći hitić iz 2000. Pjevač mi je bio antipatičan, ali Sanela Dujković, danas čini mi se PR državne granične službe, DOBRA kao grom...

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#55 Re: Sarajevo iz godine 2000. ( video)

Post by Truba »

pemanapemani wrote:Poslijeratno Sarajevo je bilo divan grad za život, posebno za mladu generaciju. Bilo je tu bruku neke pozitivne energije i otvorenosti. Bilo je toliko da je nekad znala zabrinuti čovjeka, jer se kosila sa svim mogućim pravilima i normama koja su se očekivala od grada koji je preživio brutalnu agresiju.

Kako je krenulo, to će nam biti najbolje godine života po svim parametrima, jer je ovo danas otišlo u k....
ja uvijek kažem
devedesete će nam zlatne biti ( naravno ovo se odnosi na dio godina poslije 1995)
nuki_cika

#56 Re: Sarajevo iz godine 2000. ( video)

Post by nuki_cika »

Black swan wrote:
pemanapemani wrote:Poslijeratno Sarajevo je bilo divan grad za život, posebno za mladu generaciju. Bilo je tu bruku neke pozitivne energije i otvorenosti. Bilo je toliko da je nekad znala zabrinuti čovjeka, jer se kosila sa svim mogućim pravilima i normama koja su se očekivala od grada koji je preživio brutalnu agresiju.

ja uvijek kažem
devedesete će nam zlatne biti ( naravno ovo se odnosi na dio godina poslije 1995)
To je zato što su ljudi živjeli u nekom zanosu i svi smo imali velika očekivanja,pune ulice šetaca,djece po parkovima,sve je bilo ispunjeno nekim posebnim duhom.Ko je tad i slutio da će se sad pričati o pljačkama firmi koje se danas mjere u miljardama maraka?
Post Reply