Sarajevo iz godine 2000. ( video)
- cyprus
#51 Re: Sarajevo iz godine 2000. ( video)
E ovo se često pitam... Koji se q desio sa domaćom muzikom?
-
mehoxy
#52 Re: Sarajevo iz godine 2000. ( video)
Nije vise popularna,ali zato jesu prekodrinske pevaljkecyprus wrote:E ovo se često pitam... Koji se q desio sa domaćom muzikom?
-
pemanapemani
#53 Re: Sarajevo iz godine 2000. ( video)
Poslijeratno Sarajevo je bilo divan grad za život, posebno za mladu generaciju. Bilo je tu bruku neke pozitivne energije i otvorenosti. Bilo je toliko da je nekad znala zabrinuti čovjeka, jer se kosila sa svim mogućim pravilima i normama koja su se očekivala od grada koji je preživio brutalnu agresiju.
Kako je krenulo, to će nam biti najbolje godine života po svim parametrima, jer je ovo danas otišlo u k....
Kako je krenulo, to će nam biti najbolje godine života po svim parametrima, jer je ovo danas otišlo u k....
- bach
#54 Re: Sarajevo iz godine 2000. ( video)
Umalo da njih zaboravim. Još jedan domaći hitić iz 2000. Pjevač mi je bio antipatičan, ali Sanela Dujković, danas čini mi se PR državne granične službe, DOBRA kao grom...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#55 Re: Sarajevo iz godine 2000. ( video)
ja uvijek kažempemanapemani wrote:Poslijeratno Sarajevo je bilo divan grad za život, posebno za mladu generaciju. Bilo je tu bruku neke pozitivne energije i otvorenosti. Bilo je toliko da je nekad znala zabrinuti čovjeka, jer se kosila sa svim mogućim pravilima i normama koja su se očekivala od grada koji je preživio brutalnu agresiju.
devedesete će nam zlatne biti ( naravno ovo se odnosi na dio godina poslije 1995)
-
nuki_cika
#56 Re: Sarajevo iz godine 2000. ( video)
To je zato što su ljudi živjeli u nekom zanosu i svi smo imali velika očekivanja,pune ulice šetaca,djece po parkovima,sve je bilo ispunjeno nekim posebnim duhom.Ko je tad i slutio da će se sad pričati o pljačkama firmi koje se danas mjere u miljardama maraka?Black swan wrote:ja uvijek kažempemanapemani wrote:Poslijeratno Sarajevo je bilo divan grad za život, posebno za mladu generaciju. Bilo je tu bruku neke pozitivne energije i otvorenosti. Bilo je toliko da je nekad znala zabrinuti čovjeka, jer se kosila sa svim mogućim pravilima i normama koja su se očekivala od grada koji je preživio brutalnu agresiju.
devedesete će nam zlatne biti ( naravno ovo se odnosi na dio godina poslije 1995)