Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Hemera

#51 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by Hemera »

majmunce wrote:Mislila sam na te koje nikad i nisu bile fine i sad nesto hoce kad se udaju, i nadju nekog finog jos koji jadan mozda i ne zna neke stvari iz proslosti. A mozda zna ali je samo levat ili hoce to tako :) a bolje ikad nego ikad. Fazon je sto one fine nagrabuze za loseg.
jesi to ti nagrabusila?
ho oponopono

#52 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by ho oponopono »

respo wrote:
ho oponopono wrote:1ns Imagerespo pa zar ti ne piješ samo fuka pobogu! Image
a jel to ne mogu u pauzi popiti kafu da ostanem budan :D

...naravna stvar samo drži oči širom otvorene pobogu , dobije se elan za produktivnost!Image
bavi

#53 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by bavi »

shin wrote:Neki dan sretnem jednu damu, vidim pobulila se. Problem je što je pregazilo pola grada :lol: Saznam da se opsano dala u nabavku muža :D

moja komšinica je "nabavila" muža i da cirkus bude kompletan, sa prijateljicama je prekinula bilo kakav kontakt, pa tako sad ne želi se pozdraviti kada prodje ulicom da nebi neko upitao, da se ne sazna :roll: :roll:

najbolje kad prolazi ulicom pa nema prostora da se izmakne i izbjegne razgovor, obavezno vadi mobitel i ko nešto na njem tipka il razgovara :lol: :lol: :lol:
majmunce

#54 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by majmunce »

I naravno nije fina samo ako je nevina. I te nevine znaju biti grozne. Ne gleda se finocu samo po tome.
lavorpunvode

#55 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by lavorpunvode »

Not My Idea wrote:de naucite citirat, pobogu.

haha upravo sam pokusavala editovati post kako bih ispravila gresku, al ne ideeee :) kriva sam :)
respo

#56 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by respo »

dufresne wrote: Ali posto ti znas kakva je bila prije i to sto je radila prije, tebi smeta - ti neces sa njom hodati.... :D
pogresno zakljucujes
citas li sta pise
da se nije pobulila nikakav problem ne bi bio to sto je bila prije
respo

#57 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by respo »

"ho oponopono"

...naravna stvar samo drži oči širom otvorene pobogu , dobije se elan za produktivnost!Image
kad cmeo na kafu duso :)
lavorpunvode

#58 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by lavorpunvode »

respo wrote:
dufresne wrote: Ali posto ti znas kakva je bila prije i to sto je radila prije, tebi smeta - ti neces sa njom hodati.... :D
pogresno zakljucujes
citas li sta pise
da se nije pobulila nikakav problem ne bi bio to sto je bila prije

ne moras se toliko uzbudjivati, razumjeli smo sta je pisac htio reci. Da, to i jeste osnovni problem, sto se prikriva njena prava strana. ali ako ces ozeniti takvu, valjda je bar na ovim nasim prostorima normalno da ce se ona kolik-toliko "uljuditi", zbog rodbine i mahale... tako to ovdje ide. bitnije je sta ce oni misliti o njoj, nego sam muskarac koji je zeni..
MoSa LjoŽe

#59 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by MoSa LjoŽe »

majmunce wrote:I naravno nije fina samo ako je nevina. I te nevine znaju biti grozne. Ne gleda se finocu samo po tome.
Definiši onda "fina".
sweets02

#60 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by sweets02 »

majmunce wrote:
Jessie B wrote:
majmunce wrote:Sta je poenta? Nece proslost sakriti sa tim sto se udaju i odluce se odjednom "fine" postati. Sta mislite za to?
Kakva muka može natjerati nekoga da razmišlja o tome? Neki hronični oblik Viškavrementitisa ili se radi o akutnom obliku?
Sex za mene je simbol ljubavi, stvar koja se desava izmedju ljudi koji se vole a drugi neka misle sta hoce
Seks je jedna od potreba zdravih finih a i manje finih ljudi i još štošta, ali simbol ljubavi...teško
U mom slucaju jeste. Ne bih spavala sa momkom ako ga ne volim...
proći će te to. volio bih te vidjeti za koju godinu kada ti taj tvoj dopizdi. onda ti ljubav neće biti jedini kriterij.
respo

#61 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by respo »

lavorpunvode wrote:

haha upravo sam pokusavala editovati post kako bih ispravila gresku, al ne ideeee :) kriva sam :)
posto vidim da si zensko ajmo mi na kafu da ti pokazem fazone oko citiranja
sha_ba

#62 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by sha_ba »

Hemera wrote:
majmunce wrote:Mislila sam na te koje nikad i nisu bile fine i sad nesto hoce kad se udaju, i nadju nekog finog jos koji jadan mozda i ne zna neke stvari iz proslosti. A mozda zna ali je samo levat ili hoce to tako :) a bolje ikad nego ikad. Fazon je sto one fine nagrabuze za loseg.
jesi to ti nagrabusila?
sve je krenulo od svijece....
MedenoSrce

#63 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by MedenoSrce »

Bolje ikad nego nikad, iako mi nije jasno kako su se udale ako postanu fine tek nakon udaje? Mislim zasto ju je lola ozenio, sigurno ne zbog toga sto je bila "fina".

Logicnija mi je ova shinova sto se nahodala, skontala sta hoce pa se sada pokrila (sta ces niko se nije naucen rodio)

Meni je ruznije vidjeti ove sto su cekale da se udaju kako bi se raspustale, pa onda takve odgajaju djecu, razmnozavaju se pa onda djeci u hranu tope lexiliume kako bi one mogle sulejmana na miru pogledati.
majmunce

#64 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by majmunce »

Sex za mene je simbol ljubavi, stvar koja se desava izmedju ljudi koji se vole a drugi neka misle sta hoce
Seks je jedna od potreba zdravih finih a i manje finih ljudi i još štošta, ali simbol ljubavi...teško[/quote]
U mom slucaju jeste. Ne bih spavala sa momkom ako ga ne volim...[/quote]

proći će te to. volio bih te vidjeti za koju godinu kada ti taj tvoj dopizdi. onda ti ljubav neće biti jedini kriterij.[/quote]

Ako je tebi tvoja dopizdila, ne znaci da ce meni moj dopizditi.
Verolino

#65 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by Verolino »

lavorpunvode wrote:
lavorpunvode wrote:
Verolino wrote:
To o čemu ti pričaš se odnosi na oba spola. Ne znam zašto samo žene spominješ? Pa ja ti mogu dati xy primjera gdje ''frajer'', ''lola'', ''kabadahija''...oženi finu, školovanu, kulturnu curu. Ona ''jadna'' nasjela. Pa šta ću im ja brate, njihov izbor.
odlično

a jel fina samo ako se nije sexala prije braka, ili pod to fina se podrazumjeva jos sta?

a šta je sa maconjama koji kao postanu fini kad se ozene?!

[/quote]

e koji to postane fin kad se ozeni ako prije nije bio takav, eto Boga ti?! :D Ja za takve slucajeve jos nisam cula... Naravno, ako podrazumijevamo da se pod "finocom" ne misli na celibat. Mozda je imao desetine zena, pa neka je, svaka cast toj djevojci koja stane u kraj tome. Al to nije znak nikakvog preobrazaja, muskarac se mozda jednostavno skrasio, zavolio jednu, nema vise potrebe za drugima, i to je to.[/quote]

pa zato i pitam šta znači "fin/a" definicija mi treba
lavorpunvode

#66 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by lavorpunvode »

respo wrote:
lavorpunvode wrote:

posto vidim da si zensko ajmo mi na kafu da ti pokazem fazone oko citiranja
ako si bas toliko zagorio da ovako nekog pozivas na kafu, cini mi se da ti nije od velike vaznosti da li je iza nicka zensko ili ne ;)
ho oponopono

#67 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by ho oponopono »

respo je napisao/la:

...mali, kad popijemo onu prvu fuka...redom pobogu!Image
MoSa LjoŽe

#68 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by MoSa LjoŽe »

lavorpunvode wrote:ako si bas toliko zagorio da ovako nekog pozivas na kafu, cini mi se da ti nije od velike vaznosti da li je iza nicka zensko ili ne ;)
Kakve veze zagorenost ima sa pozivom na kafu? Respo kad je ovako primitivna ni na kafu je nemoj voditi, a ne nešto više.
sweets02

#69 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by sweets02 »

Jessie B wrote:
sweets02 wrote:proći će te to. volio bih te vidjeti za koju godinu kada ti taj tvoj dopizdi. onda ti ljubav neće biti jedini kriterij.
Ovo ćeš možda jednog dana (ako budeš imala sreće) shvatiti kao poklon na nivou čokolade "Najljepše želje" :D
pitam se šta si ovim htjela da kažeš. ne kontam. tvoj pokušaj da budeš duhovita nije urodio plodom. barem ne kod osobe kojoj je namjenjen.
respo

#70 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by respo »

lavorpunvode wrote: ako si bas toliko zagorio da ovako nekog pozivas na kafu, cini mi se da ti nije od velike vaznosti da li je iza nicka zensko ili ne ;)
izgleda da ti treba tek da upoznas respa :)
majmunce

#71 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by majmunce »

MedenoSrce wrote:Bolje ikad nego nikad, iako mi nije jasno kako su se udale ako postanu fine tek nakon udaje? Mislim zasto ju je lola ozenio, sigurno ne zbog toga sto je bila "fina".

Logicnija mi je ova shinova sto se nahodala, skontala sta hoce pa se sada pokrila (sta ces niko se nije naucen rodio)

Meni je ruznije vidjeti ove sto su cekale da se udaju kako bi se raspustale, pa onda takve odgajaju djecu, razmnozavaju se pa onda djeci u hranu tope lexiliume kako bi one mogle sulejmana na miru pogledati.
Udale se jer mu neku pricu trpaju.
respo

#72 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by respo »

ho oponopono wrote:
respo je napisao/la:

...mali, kad popijemo onu prvu fuka...redom pobogu!Image
drzim te za tastaturu :D
lavorpunvode

#73 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by lavorpunvode »

MoSa LjoŽe wrote:
lavorpunvode wrote:ako si bas toliko zagorio da ovako nekog pozivas na kafu, cini mi se da ti nije od velike vaznosti da li je iza nicka zensko ili ne ;)
Kakve veze zagorenost ima sa pozivom na kafu? Respo kad je ovako primitivna ni na kafu je nemoj voditi, a ne nešto više.
kakva primitivnost s moje strane, halali eto svega ti respo.
sweets02

#74 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by sweets02 »

majmunce wrote:
Seks je jedna od potreba zdravih finih a i manje finih ljudi i još štošta, ali simbol ljubavi...teško
U mom slucaju jeste. Ne bih spavala sa momkom ako ga ne volim...[/quote]

proći će te to. volio bih te vidjeti za koju godinu kada ti taj tvoj dopizdi. onda ti ljubav neće biti jedini kriterij.[/quote]

Ako je tebi tvoja dopizdila, ne znaci da ce meni moj dopizditi.[/quote]
znam par takvih koje su na početku imale isto razmišljanje kao i ti. 80% njih vrlo brzo promijeni mišljenje.
majmunce

#75 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by majmunce »

moda56 wrote:
majmunce wrote:I naravno nije fina samo ako je nevina. I te nevine znaju biti grozne. Ne gleda se finocu samo po tome.

pa sta ti znaci zeno "fina",de mi reci da znam jesam li fina ili tek trebam postati? :D :lol:
Meni je fina djevojka, normalna djevojka, koja ima dusu i srce, koja nije zlobna, ne vara, ne dira tudje, koja postuje kad je u vezi/braku! Nazalost mi nije fina ona koja dozvoljava da joj tijelo bude igracka, to su za mene lahke djevojke koje dopuste da bilo ko sa njom spava.
Locked