vivax wrote:Damir_5 wrote:T-Rexx wrote:Da i mi imao za ledjima nekog jakog, da nas opet dusmani ne bi uhvatili na spavanju.
Ne prihvatiti srpsku i hrvatsku hegemoniju, a prihvatiti tursku, cisti autogol!
Neko kaze neka se nasaljavaju? Neka se ne naseljavaju, ima ih 75 miliona, pojesti ce nas dok si rekao keks ako ih pustimo da se nasaljavaju kako bi Bakir Bej strpao koji milioncic vise u djep.
Ja sam cuo da sad Arapi iz zaljevskih zemalja, valjda oni bogatiji dolaze ljeto provoditi u Sarajevu, jer im je tamo milijardu stepeni? Je li to istina?
Bosna nikad nije marila za imigrante, zato i jeste najebala u proslosti.
Kad granice u Bosni budu sigurne kao Svicarske, tek tad ce stvar krenuti da fercera.
Sto se mene tice, da tuskim investicijama, ne bilo cijem naseljavanju Bosne, ni Turaka, ni Srba, ni Hrvata, ni Njemaca ni Mongola ni Kineza ni nikoga. Jednom kad dopustis imigraciju, jeban si za sva vremena, tek onda dobijes probleme.
Istina je za te nazovi Arape.Mislim da su kuvajcani.Eno ih kod Budnje u hotelima citavo su ljeto bili.Cini mi se da su neki bas bogatuni cim zive haman godinu ipo u hotelu.Kako sam cuo pola su Tarcina uzeli i prave neke vikendice i cak hoce da prave nekakvo naselje 300 miliona vrijednosti..:S
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
upoznala sam dvije kuvajcanke, bile su ovdje vise od mjesec dana,
kraj ljeta je bio.. imale su toliko zamjerki, cisto iz pristojnosti im nisam rekla,
idite vi doma, ako vam je bas tako lose.
uglavnom sve se svodi na to da nismo dovoljno u vjeri,
i jos vise, da ih dovoljno ne pazimo. dosle su iz bogate zemlje, imaju novac,
i trebamo biti mnogo ljubazniji, na ulici, u radnjama, ugostiteljstvu.
nisam mogla ocijeniti da li su bile u pravu sto su se zalile,
ali da su one iritantne u kritiziranju i stavu, jesu...