Prvi seks
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- rumFo
#51 Re: Prvi seks
najlakse je pamet po forumu prosipat, isto tako j*bavat...
- ho oponopono
#52 Re: Prvi seks
...uredu djeva neće sex njen izbor, što ne znači da je dečko ne voli ako je ostavi ,on voli sex i isti upražnjava a to što ona neće i ima svoje razloge njen problem...očito je da nisu kompatibilni!sour cherry wrote:Muškarac koji voli ženu neće je ostaviti jer ona neće sex.Tačka.Ako je ostavi,ne voli je.Toliko prosto.
-
sour cherry
#53 Re: Prvi seks
Znači da je ne voli.Kratko i jasno.Nemojte pametovanja.To je sve šuplja priča.
- ho oponopono
#54 Re: Prvi seks
...po tvom mišljenju ne voli, po mom nisu podobni jedno za drugo ...jednostavno jedno osjećaš i želiš ti, pak drugo ja!
...hvala nebesima što nismo svi isti!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#55 Re: Prvi seks
pa postoje neki kompromisi, ako će se već vjenčavaaaati onda se on vjerovatno može strpiti ako je već voli, ako ne onda svako svojim putem jelteho oponopono wrote:...po tvom mišljenju ne voli, po mom nisu podobni jedno za drugo ...jednostavno jedno osjećaš i želiš ti, pak drugo ja!![]()
-
sour cherry
#56 Re: Prvi seks
leet,sve si rekao.Jedan iskren odgovorleet wrote:pa postoje neki kompromisi, ako će se već vjenčavaaaati onda se on vjerovatno može strpiti ako je već voli, ako ne onda svako svojim putem jelteho oponopono wrote:...po tvom mišljenju ne voli, po mom nisu podobni jedno za drugo ...jednostavno jedno osjećaš i želiš ti, pak drugo ja!![]()
- fidoremilienko
#57 Re: Prvi seks
- ho oponopono
#58 Re: Prvi seks
...neka trpi ko hoće sve stvar izbora, da i svako ima svoj put!leet wrote:pa postoje neki kompromisi, ako će se već vjenčavaaaati onda se on vjerovatno može strpiti ako je već voli, ako ne onda svako svojim putem jelteho oponopono wrote:...po tvom mišljenju ne voli, po mom nisu podobni jedno za drugo ...jednostavno jedno osjećaš i želiš ti, pak drugo ja!![]()
hmm kompromis, bitno je da su obje strane zadovoljene pobogu!
...evo npr.ja nikad ne bih mogla biti sa nekim u vezi bez seksa, ja i sa svojom mamom mogu raspredati da se razumijemo, tako da očito je taj neko nepodoban za mene a i ja za njega, okej sve pet svako svojim tokom ali da ne volim nekoga...mislim šta sad ljubav ima s tim?!
-
sour cherry
#59 Re: Prvi seks
Nema tu nikakvog forsiranja.Svako ima svoj put.U pravu si. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#60 Re: Prvi seks
pa nismo svi isti kao što vidiš.. ako je volim onda imam strpljenja za neke njene želje, ona će imati za neke moje i to je to, kontaš ? 
sex je bitan ali nije najbitniji

sex je bitan ali nije najbitniji
- arra_lee
#61 Re: Prvi seks
sour cherry wrote:Muškarac koji voli ženu neće je ostaviti jer ona neće sex.Tačka.Ako je ostavi,ne voli je.Toliko prosto.
tacno tako,nije sve ni u sexu.
al jbt ako se toliko vole i ako je to to zaboga milog zar nisu dosli u te dvije godine do situacije da vise ni fatanje nepomaze da dodje do to cina, razmjene njeznosti na visem nivou i na drugaciji nacin. mislim jos ako su dvije mlade osobe upitanju pa hormoni cine svoje zar ne polude jedno za drugim
e sad ako su u pitanji neki vjerski principi i pogledi ka sexu sa vjerske strane to je nesto drugo.
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#62 Re: Prvi seks
Bas tako, ja bi umr'o da mi ne da, a vec mi se toliko svidja.. Moja shvatanja nisu takva, a kada bi njena bila tako suprotna, ja ovako mlad nemam sta sa njom da trazim, ili da saram.. Trece nema...
-
sour cherry
#63 Re: Prvi seks
Jesu vjerski principi.Ma svako ima put.Razumijem.Svako živi onako kako misli da treba.Eto dosta od mene.e sad ako su u pitanji neki vjerski principi i pogledi ka sexu sa vjerske strane to je nesto drugo.![]()
-
TGwDT
#64 Re: Prvi seks
Mladi ljudi se i ne trebaju sexat. Kad predju 20+ i budu sposobni da se nose sa mogucim posljedicama ..onda mozda. Sa razlogom je sex prije braka u svim vjerskim knjigama opisan kao grijeh. A ljudi i njihovo olako shvatanje toga nas je i dovelo u situacije da djevojcice od 9 godina postaju mame....

- ho oponopono
#65 Re: Prvi seks
...ma najbolje i da ne dišemo! 
- _aja_
#66 Re: Prvi seks
jes ti neka uspaljenicaho oponopono wrote:...ma najbolje i da ne dišemo!
- ho oponopono
#67 Re: Prvi seks
...između ostalog!_aja_ wrote:jes ti neka uspaljenicaho oponopono wrote:...ma najbolje i da ne dišemo!
- dita von teese
#68 Re: Prvi seks
Jacika85 wrote:Mladi ljudi se i ne trebaju sexat. Kad predju 20+ i budu sposobni da se nose sa mogucim posljedicama ..onda mozda. Sa razlogom je sex prije braka u svim vjerskim knjigama opisan kao grijeh. A ljudi i njihovo olako shvatanje toga nas je i dovelo u situacije da djevojcice od 9 godina postaju mame....
Mladi ljudi koji se zbog svjesnosti rizika odricu seksa postace vremenom odrasli, a onda i stari ljudi koji se zbog svjesnosti rizika odricu seksa...slazem se da je pozeljno da se postedimo raznih negativnih iskustava koje seks moze nositi sa sobom...medjutim, treba naci neku sredinu izmedju svega. Poenta: odricanje od seksa nije rjesenje za svakoga.
- arra_lee
#71 Re: Prvi seks
derp wrote:kako uopste dodje do ljubavi bez
- derp
#72 Re: Prvi seks
ja sve mislio da je to frustracija, kad ono - ljubav. covjek se uci dok je zivarra_lee wrote:derp wrote:kako uopste dodje do ljubavi bez
![]()
![]()
u tome je kvaka oni imaju ljubav a ne
- arra_lee
#73 Re: Prvi seks
Nasla neku kao definiciju ljubavi.
Ljubav je složena emocija koju čine radost, oduševljenje, uzbuđenje, polet, sreća, optimizam, psihička i fizička snaga i samopouzdanje
Umjesto hormona stresa, ljubav stvara „dobre” hormone koji povećavaju raspoloženje, vitalnost, optimizam i potpomažu u celini i psihičko i fizicko zdravlje.
Nije uzalud Meša Selimović rekao da je “čovek bez ljubavi uvek na gubitku”,
I na kraju “Ljubav je život… Ako propustite ljubav, propustili ste život.” Leo Buscaglia
niko sex ne spominje
Ljubav je složena emocija koju čine radost, oduševljenje, uzbuđenje, polet, sreća, optimizam, psihička i fizička snaga i samopouzdanje
Umjesto hormona stresa, ljubav stvara „dobre” hormone koji povećavaju raspoloženje, vitalnost, optimizam i potpomažu u celini i psihičko i fizicko zdravlje.
I na kraju “Ljubav je život… Ako propustite ljubav, propustili ste život.” Leo Buscaglia
niko sex ne spominje
- derp
#74 Re: Prvi seks
divno. ti sigurno lajkujes one stranice sa citatima na fbarra_lee wrote:Nasla neku kao definiciju ljubavi.
niko sex ne spominje
btw, koji ce ti fizicka snaga ako nema sexa u toj tvojoj definiciji? da mozes ljubavi svog zivota ormare premjestat po sobi?
- arra_lee
#75 Re: Prvi seks
Nije moja definicija ljubavi vidis da pise da sam nasla (sa psiholoskog gledista), nisam na fb nelajkujem nistaderp wrote:divno. ti sigurno lajkujes one stranice sa citatima na fbarra_lee wrote:Nasla neku kao definiciju ljubavi.
niko sex ne spominje
btw, koji ce ti fizicka snaga ako nema sexa u toj tvojoj definiciji? da mozes ljubavi svog zivota ormare premjestat po sobi?
btw ja nisam protiv sexa bas suprotno smatram da se odnos izmedju dvije zaljubljene osobe totalno promijeni kada imaju sex, u pozitivnom smislu djeluje na skoro svaki aspekt veze.
sto galamis odmah