ministar i haustor

SA 071

#51 Re: ministar i haustor

Post by SA 071 »

Johnny071 wrote:
Corto Maltese wrote:
Johnny071 wrote:a pazi sad ovo, najesmjesnije od toga svega jeste cinjenica da taj Kurtes u Jagodi tu noc UOPSTE NIJE BIO, a ako je bio, onda ja ne vidim dobro na oci, a nit sam bio pijan nit sam svjedocio u bilo ciju korist.
Cudo jedno sta mediji rade... ko je poceo rat :D hahaha gdje si Djuro da vidis ovo :)
Ako je tako, javi se čovjeku, trebaće mu svjedoka k'o zlata. Ovo su jebena vremena, policija je počela više vjerovati nadzornim kamerama nego pijanim ministrima.
Osjetim cinizam u tvom postu... al nema veze, eto ako imaju nadzorne kamere da se sakrio u haustor - aferim :) ja odo u dom za sljepce :) da nisu te kamere snimile i da joj je otac bio u autu sa njom a ne drugarica ? A pogotovo da su mu i tjelohranitelji bili tu ... mislim smejsno ljudi gdje vam je logika ? Nemoj da me neko pogresno shvati, nisam niti u jednoj stranci, sve ih podjednako ne volim, al pazi ovo

Otiso Kurtes u kafanu, sa sluzbenim autom, tu mu vozac i tjelohranitelji, znaci covjek kad ide u kafanu da se napije povede vozaca i tjelohranitelje sa sobom jel ? Znaci PUN golf bio kad je doso, a vraco se sam u autu pijan i upisan kako neko napisa a njih ostavio da piju :)

meni takva prica vrijedja inteliganciju, i fakat mi se ne ulazi u rasprave nikakve, mislite sta god zelite, to je vase pravo.
Cuj nisi ni u jednoj stranci, a sjedio u Jagodi?! :lol: :-) Pa zna se da tamo traže članske karte (al' partijske) na ulazu k'o u kakav noćni klub. Ako nisi SDP-ovac onda ne sjediš tamo, jer je to poznato njihovo okupljalište. To je činjenica.

I ne pravi se budala. Nije on došao ni sa vozačem ni sa Zlatkovim tjelohraniteljom, niti se s njima vraćao. Oni su naknadno tu došli, dakle, nakon što je Koka napravio sranje. Tebi je izgleda inteligencija "povrijeđena" i oštećena odavno, od onda kada si prvi put ušao u Jagodu.
kamen spoticanja

#52 Re: ministar i haustor

Post by kamen spoticanja »

hecimnadri wrote:Imam prihedlog : Pošto je desna traka obilježena žutom linijom za tramvaje ,da se krajnja lijeva traka na Marijinom dvoru obilježi crvevom linijom za one šzo iz JAGODE izlaze u rikverc.Tako bi nedvojbeno mogli reći ko je kriv
krive su budzetne restrukcije koje nedozvoljavaju da nase politicare i u slobodno vrijeme,po kafanama i trotoarima ne voze sluzbeni vozaci...
odkad ja to govorim...oni moraju imati sluzbene vozace vazda...a ne ovako da ih svako malo isfrustrirane mase i sitna buranija proziva i sekira zbog sitnih udesa,malo mrtvih glava i nekih invalidskih prelaza...
i naravno vrlo je vazno da 50% tih vozaca budu zene...da se i one nebi frustrirale i nervirale po kojekavim udruzenjima i tako isfrustrirane trosile grantove...
i da ne zaboravim...poneki sofer moze biti i pas lutalica...da i njih ispostujemo :D
FOČANSKI PROPISI

#53 Re: ministar i haustor

Post by FOČANSKI PROPISI »

Paranoid wrote:
T-Rexx wrote:Evo Niksic kaze da je sve "upakovano" Kurtesu. Dakle sve je izmisljeno. Nesreca se uopste nije ni desila.
Udes je bio 28.1...da bi TreNerko nakon "heftu" dana izašao sa izjavom kako je to za osudu i kaznu....dabi nakon par sati ponovo izjavio da se "čuo" sa Kurtešom i da dotični negira krivicu...

Ubleha je prvo da se oni nisu čuli i prije "heftu" dana, tj nakon udesa....druga ubleha je njegovo istrčavanje pred novinare sa prvom izjavom...treća ubleha tj poslednja izjava je čini mi se povezana sa centralom i velikim vođom...
Nadam se da u paketu odlaze 12.02.2013.
Za sva vremena!
FOČANSKI PROPISI

#54 Re: ministar i haustor

Post by FOČANSKI PROPISI »

micki125 wrote:
a onda će doći pogodan trenutak da bićakćić uzjaše....... :lol:
Dosta su i njega jahali.
"Svi po redu!"
zulfo

#55 Re: ministar i haustor

Post by zulfo »

Šta bi sa ovim slučajem ,zna li itko.
veiz

#56 Re: ministar i haustor

Post by veiz »

Mogu ja i u rikverc do haistora nije problem!
Post Reply