Cuj nisi ni u jednoj stranci, a sjedio u Jagodi?!Johnny071 wrote:Osjetim cinizam u tvom postu... al nema veze, eto ako imaju nadzorne kamere da se sakrio u haustor - aferimCorto Maltese wrote:Ako je tako, javi se čovjeku, trebaće mu svjedoka k'o zlata. Ovo su jebena vremena, policija je počela više vjerovati nadzornim kamerama nego pijanim ministrima.Johnny071 wrote:a pazi sad ovo, najesmjesnije od toga svega jeste cinjenica da taj Kurtes u Jagodi tu noc UOPSTE NIJE BIO, a ako je bio, onda ja ne vidim dobro na oci, a nit sam bio pijan nit sam svjedocio u bilo ciju korist.
Cudo jedno sta mediji rade... ko je poceo rathahaha gdje si Djuro da vidis ovo
ja odo u dom za sljepce
da nisu te kamere snimile i da joj je otac bio u autu sa njom a ne drugarica ? A pogotovo da su mu i tjelohranitelji bili tu ... mislim smejsno ljudi gdje vam je logika ? Nemoj da me neko pogresno shvati, nisam niti u jednoj stranci, sve ih podjednako ne volim, al pazi ovo
Otiso Kurtes u kafanu, sa sluzbenim autom, tu mu vozac i tjelohranitelji, znaci covjek kad ide u kafanu da se napije povede vozaca i tjelohranitelje sa sobom jel ? Znaci PUN golf bio kad je doso, a vraco se sam u autu pijan i upisan kako neko napisa a njih ostavio da piju
meni takva prica vrijedja inteliganciju, i fakat mi se ne ulazi u rasprave nikakve, mislite sta god zelite, to je vase pravo.
I ne pravi se budala. Nije on došao ni sa vozačem ni sa Zlatkovim tjelohraniteljom, niti se s njima vraćao. Oni su naknadno tu došli, dakle, nakon što je Koka napravio sranje. Tebi je izgleda inteligencija "povrijeđena" i oštećena odavno, od onda kada si prvi put ušao u Jagodu.