U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
MedenoSrce

#51 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by MedenoSrce »

micki125 wrote:
ho oponopono wrote:

...da je nahrani, napoji, šarmira poklonom i zguzi(da prostiš) u tom istom autu pobogu! :D

ma ustvari to nije ni važno, poenta je u onom zadnjem.

Samo htjedoh ukazati na ne postojanje logike u "analogiji" da ako momak vozi bijesno auto (koje nije kupio razmisljajuci o potrosnji, servisu, visini auta nego samo radi cirkusa) onda ce da joj kupuje poklone, da je gotivi

Ili ako je imucan (ko fol) a titiz. Hocu reci da ako djevojke/momci zaista tako razmisljaju onda i nisu nesto inteligentni.
SultanSuljke

#52 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by SultanSuljke »

imam jaranicu....satro "sretno" udata....klasicna Housewife....u kuci 0-24. coek njen nema pojma koliko cifri na racunu ima .... i nema pojma koliko zena niti djece ima :lol:
SultanSuljke

#53 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by SultanSuljke »

m@m@ wrote:kad se par upozna, slijede komentari: ona liijepa, zgodna a on ima stan, stalni posao, vikendicu, auto.... :lol:
:thumbup: :lol:
Kvačilo

#54 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Kvačilo »

ho oponopono wrote:
MedenoSrce wrote:Hajde samo da mi neko objasni sta neko ima od toga kakvo mu momak/djevojka auto vozi :zoka: i da li ima love?

...da je nahrani, napoji, šarmira poklonom i zguzi(da prostiš) u tom istom autu pobogu! :D
pa pitanje i jeste, šta ako onaj bez auta bolje guzi?
Kvačilo

#55 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Kvačilo »

p206 wrote:
Raspored wrote:Postoji bitna razlika između muškarca koji je novac i moć stekao sam i onoga kojem je to dao tatica. Muškarac koji sam stekne novac i moć je snažan, pametan i moćan alfa mužijak sa više nego adekvatnom "opremom" i za kojim svaka pametna žena vlaži gaćice tako da nemoj sve bogate stavljati u isti koš druže :wink:
Jes, ali ako mu je stari na nekoj bitnoj poziciji "normalno"je da će sina ubaciti na neko dobro plaćeno radno mjesto.
Ili ako mu je stari kriminalac, sin će od tih para otvoriti kafić ili neki drugi legalan posao i eto ga uspješan mladi dečko.
Oba su vrlo poželjna kod žena, nek mi ne daju lagati... a njihova zasluga za to je mala.

Pa zar kriminalci i "loši momci" nisu popularni kod žena!

Žene vole kriminalce to je davno dokazano u filmovima.
Kvačilo

#56 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Kvačilo »

zuta_lala wrote:Nije više samo fazon sa ženama, već i sa muškarcima. Da znaš koliko samo muških sponzora ima u ovoj državi... iznenadio bi se. :)
da. ja sam to primjetio i cak sam primjetio da treba s parama ocekuje da se ja odusevim s njom!?

meni to nikad nije igralo u odluci. moze da ima milijardu dolara ako mi se ne sviđa nema sanse. jedino ako se sazalim na nju mozda bi je zguzio. al je opet ne bih ozenio.
harell

#57 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by harell »

Bgm ovaj trola narode :lol:
MedenoSrce

#58 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by MedenoSrce »

Ma vidjelo se to nakon prve teme isto oniii kumberlator :mrgreen: :dance:
predvidjam pad motivacije za nekih 10ak dana ako ne i ban nesto ranije
harell

#59 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by harell »

Kvačilo wrote:
zuta_lala wrote:Nije više samo fazon sa ženama, već i sa muškarcima. Da znaš koliko samo muških sponzora ima u ovoj državi... iznenadio bi se. :)
da. ja sam to primjetio i cak sam primjetio da treba s parama ocekuje da se ja odusevim s njom!?

meni to nikad nije igralo u odluci. moze da ima milijardu dolara ako mi se ne sviđa nema sanse. jedino ako se sazalim na nju mozda bi je zguzio. al je opet ne bih ozenio.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kvačilo

#60 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Kvačilo »

m@m@ wrote:
ako je muškarac situiran onda znači da je sposoban i to je privlačnije od nesposobnih muškaraca

- ako ima para znači da je vrijedan i da ne besposličari što je dosadno i neprivlačno
ko kaze? :?
niko ne kaže da je uvijek tako već je to mogućnost da žena tako razmišlja. pokušavam naći logiku u takvom ponašanju.
MedenoSrce

#61 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by MedenoSrce »

skontala da joj je ipak premali đaba novci, đaba aVto :mrgreen:
krater

#62 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by krater »

m@m@ wrote:pa naravno, novcem prikrivaju svoje mahane pa im zensko krivo
:thumbup: :dance:
kockica_kockica

#63 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by kockica_kockica »

zensko je sponzorusa samo u onolikoj mjeri koliko muskarac zeli prikriti svoje nedostatke... onaj muskarac koji ima samopouzdanje nece kupovati njenu ljubav ili naklonost, sarmirat ce je... muskarac koji nema sarma ili ne zna sarmirati djevojku kupuje poklone...
Kvačilo

#64 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Kvačilo »

kockica_kockica wrote:zensko je sponzorusa samo u onolikoj mjeri koliko muskarac zeli prikriti svoje nedostatke... onaj muskarac koji ima samopouzdanje nece kupovati njenu ljubav ili naklonost, sarmirat ce je... muskarac koji nema sarma ili ne zna sarmirati djevojku kupuje poklone...

znači ti vjeruješ da je tip od 50 godina visok 155, 85 kila, ćelav, sa malom kitom, šarmirao ženu od 24 u rangu miss svijeta?
sour cherry

#65 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by sour cherry »

Uopšte nije bitno čime ju je šarmirao.
Kvačilo

#66 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Kvačilo »

sour cherry wrote:Uopšte nije bitno čime ju je šarmirao.
moja je teorija da je nije ni šarmirao već ju je kupio prešutnom kupovinom i ona se prodala prešutnom prodajom.
sour cherry

#67 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by sour cherry »

A možda joj je jednostavno s tim muškarcem dobro bez obzira na ičije teorije.
insomnia78

#68 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by insomnia78 »

sour cherry wrote:A možda joj je jednostavno s tim muškarcem dobro bez obzira na ičije teorije.
Garant

s' moje sokocalo
Kvačilo

#69 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Kvačilo »

sour cherry wrote:A možda joj je jednostavno s tim muškarcem dobro bez obzira na ičije teorije.

možda.

volio bih da vidim zgodnog tipa od 24 godine da se oženi za brkatu, debelu i sijedu babu sa penzijom od 200 maraka.
sour cherry

#70 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by sour cherry »

Evo npr Flavio Briatore.S njim su bile isključivo lijepe i bogate žene koje su mogle sebi sve priuštiti.Nije moje da ja nagađam zašto su one bile s njim.
insomnia78

#71 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by insomnia78 »

sour cherry wrote:Evo npr Flavio Briatore.S njim su bile isključivo lijepe i bogate žene koje su mogle sebi sve priuštiti.Nije moje da ja nagađam zašto su one bile s njim.
Stvarno je tesko pogoditi zasto
Image

s' moje sokocalo
sour cherry

#72 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by sour cherry »

Pa ako i jeste zbog para,njena stvar.On sasvim sigurno ne misli o tome da li su se one prodale.Osim toga,nekim ženama može biti privlačno zanimanje muškarca,uspjeh,slava,svašta nešto.
Image

Evo Heidi Klum je uspješna pa Naomi Campbell.E pa one mogu imati i mlade bogataše,realno,ali su eto nekim slučajem htjele biti s njim.

Eh da.Kako je Catherine Zeta Jones htjela Michaela Douglasa?Jel' zato što nije mogla imati nekog bogatog i mladog?
Last edited by sour cherry on 01/02/2013 23:09, edited 1 time in total.
insomnia78

#73 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by insomnia78 »

Dobro u pravu si.
Cija li si ti, il cija namjeravas biti

s' moje sokocalo
sour cherry

#74 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by sour cherry »

insomnia78 wrote:Dobro u pravu si.
Cija li si ti, il cija namjeravas biti

s' moje sokocalo
Tiče se samo mene :)
Kvačilo

#75 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Kvačilo »

sour cherry wrote:Pa ako i jeste zbog para,njena stvar.On sasvim sigurno ne misli o tome da li su se one prodale.Osim toga,nekim ženama može biti privlačno zanimanje muškarca,uspjeh,slava,svašta nešto.
Image

Evo Heidi Klum je uspješna pa Naomi Campbell.E pa one mogu imate i mlade bogataše,realno,ali su eto nekim slučajem htjele biti s njim.

Eh da.Kako je Catherine Zeta Jones htjela Michaela Douglasa?Jel' zato što nije mogla imati nekog bogatog i mladog?

ti daješ primjere istog socijalnog statusa. jedna glumica teška 25 miliona sa glumcem teskim 30 miliona i to kao nesta treba da dokaze?

daj primjer gdje je muskarac kome ne trebaju pare mlad i popularan ozenio babu, debelu, brkatu, sijedu i siromasnu.
Post Reply