Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
...da je nahrani, napoji, šarmira poklonom i zguzi(da prostiš) u tom istom autu pobogu!
ma ustvari to nije ni važno, poenta je u onom zadnjem.
Samo htjedoh ukazati na ne postojanje logike u "analogiji" da ako momak vozi bijesno auto (koje nije kupio razmisljajuci o potrosnji, servisu, visini auta nego samo radi cirkusa) onda ce da joj kupuje poklone, da je gotivi
Ili ako je imucan (ko fol) a titiz. Hocu reci da ako djevojke/momci zaista tako razmisljaju onda i nisu nesto inteligentni.
imam jaranicu....satro "sretno" udata....klasicna Housewife....u kuci 0-24. coek njen nema pojma koliko cifri na racunu ima .... i nema pojma koliko zena niti djece ima
Raspored wrote:Postoji bitna razlika između muškarca koji je novac i moć stekao sam i onoga kojem je to dao tatica. Muškarac koji sam stekne novac i moć je snažan, pametan i moćan alfa mužijak sa više nego adekvatnom "opremom" i za kojim svaka pametna žena vlaži gaćice tako da nemoj sve bogate stavljati u isti koš druže
Jes, ali ako mu je stari na nekoj bitnoj poziciji "normalno"je da će sina ubaciti na neko dobro plaćeno radno mjesto.
Ili ako mu je stari kriminalac, sin će od tih para otvoriti kafić ili neki drugi legalan posao i eto ga uspješan mladi dečko.
Oba su vrlo poželjna kod žena, nek mi ne daju lagati... a njihova zasluga za to je mala.
Pa zar kriminalci i "loši momci" nisu popularni kod žena!
Žene vole kriminalce to je davno dokazano u filmovima.
zuta_lala wrote:Nije više samo fazon sa ženama, već i sa muškarcima. Da znaš koliko samo muških sponzora ima u ovoj državi... iznenadio bi se.
da. ja sam to primjetio i cak sam primjetio da treba s parama ocekuje da se ja odusevim s njom!?
meni to nikad nije igralo u odluci. moze da ima milijardu dolara ako mi se ne sviđa nema sanse. jedino ako se sazalim na nju mozda bi je zguzio. al je opet ne bih ozenio.
zuta_lala wrote:Nije više samo fazon sa ženama, već i sa muškarcima. Da znaš koliko samo muških sponzora ima u ovoj državi... iznenadio bi se.
da. ja sam to primjetio i cak sam primjetio da treba s parama ocekuje da se ja odusevim s njom!?
meni to nikad nije igralo u odluci. moze da ima milijardu dolara ako mi se ne sviđa nema sanse. jedino ako se sazalim na nju mozda bi je zguzio. al je opet ne bih ozenio.
zensko je sponzorusa samo u onolikoj mjeri koliko muskarac zeli prikriti svoje nedostatke... onaj muskarac koji ima samopouzdanje nece kupovati njenu ljubav ili naklonost, sarmirat ce je... muskarac koji nema sarma ili ne zna sarmirati djevojku kupuje poklone...
kockica_kockica wrote:zensko je sponzorusa samo u onolikoj mjeri koliko muskarac zeli prikriti svoje nedostatke... onaj muskarac koji ima samopouzdanje nece kupovati njenu ljubav ili naklonost, sarmirat ce je... muskarac koji nema sarma ili ne zna sarmirati djevojku kupuje poklone...
znači ti vjeruješ da je tip od 50 godina visok 155, 85 kila, ćelav, sa malom kitom, šarmirao ženu od 24 u rangu miss svijeta?
Evo npr Flavio Briatore.S njim su bile isključivo lijepe i bogate žene koje su mogle sebi sve priuštiti.Nije moje da ja nagađam zašto su one bile s njim.
sour cherry wrote:Evo npr Flavio Briatore.S njim su bile isključivo lijepe i bogate žene koje su mogle sebi sve priuštiti.Nije moje da ja nagađam zašto su one bile s njim.
Pa ako i jeste zbog para,njena stvar.On sasvim sigurno ne misli o tome da li su se one prodale.Osim toga,nekim ženama može biti privlačno zanimanje muškarca,uspjeh,slava,svašta nešto.
Evo Heidi Klum je uspješna pa Naomi Campbell.E pa one mogu imati i mlade bogataše,realno,ali su eto nekim slučajem htjele biti s njim.
Eh da.Kako je Catherine Zeta Jones htjela Michaela Douglasa?Jel' zato što nije mogla imati nekog bogatog i mladog?
Last edited by sour cherry on 01/02/2013 23:09, edited 1 time in total.
sour cherry wrote:Pa ako i jeste zbog para,njena stvar.On sasvim sigurno ne misli o tome da li su se one prodale.Osim toga,nekim ženama može biti privlačno zanimanje muškarca,uspjeh,slava,svašta nešto.
Evo Heidi Klum je uspješna pa Naomi Campbell.E pa one mogu imate i mlade bogataše,realno,ali su eto nekim slučajem htjele biti s njim.
Eh da.Kako je Catherine Zeta Jones htjela Michaela Douglasa?Jel' zato što nije mogla imati nekog bogatog i mladog?
ti daješ primjere istog socijalnog statusa. jedna glumica teška 25 miliona sa glumcem teskim 30 miliona i to kao nesta treba da dokaze?
daj primjer gdje je muskarac kome ne trebaju pare mlad i popularan ozenio babu, debelu, brkatu, sijedu i siromasnu.