RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
-
fukara_tz
#51 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Dobili su oni obavijest od grupe Tuzlaka isti dan kad je emitovan prilog, sad je do njih hoce li reagovati. Tako da nema potrebe zatrpavati, trebamo se na you tube izboriti da se skinu video klipovi radi porodica zrtava. No, kod nas sve naopako, portali, ukljucujuci i ovaj sto je objavio prave senzaciju od svega i samo su nam otezali postavljanjem klipa ponovo. Link sa RTRS-a na vijest i prijava su bili sasvim dovoljni. Ali hajde de.
-
Only1
#52 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Skim mi zivimo...u Bosni ce trebati jos jedan rat da se ovo popravi. Nevjerovatno kakav narod je to.
-
sumirprimus
#53 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Čuj nije bilo gelera,jebo sve svoje,nije ovo više ni zdravo ni normalno,samo neka sranja,dizanja tenzija,da ode sve u pm... 
-
zavrzlama
#54 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Neznam sto se ibretite...sve ide svojim nezaustavljivim tokom .....srpska vojna ,politicka i vjerska elita ulaze u zavrsnicu stvaranja sebi i posljednjeg neprijatelja ,a to je BIH i bosnjaci....pretvranje albanaca u neprijatelje je trajalo 100 godina,pretvaranje bosnjaka traje 20 godina,sad skontajte koliko ima do 100,i koliko ce slicnih provokacija biti za narednih 80 godina....
- It_is_a_Leclerc
#55 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Dobio sam odgovor :

Poštovani,
U vezi sa Vašim obraćanjem od 31. januara, obavještavamo Vas da je Agencija slijedom ranije primljenih prigovora pokrenula postupak utvrđivanja eventualnog kršenja pravila Agencije u vezi sa programom emitovanim u TV Dnevniku emitovanom u program RTRS dana 26. januara 2013, na koji se, sudeći prema linku kojeg ste priložili uz dopis odnosi i Vaš prigovor (iz linka se čini da je postavljen 30 januara, možda odatle Vaše pominjanje da je isti emitovan tog dana). Vaš će prigovor biti pridružen pomenutom postupku, a o ishodu istog bićete blagovremeno obaviješteni. Ukoliko imate informacije da je program ponovo emitovan i 30 januara molimo da nas obavijestite o tome, navodeći I okvirno vrijeme emitovanja priloga kako bi Agencija od stanice mogla zatražiti snimke programa.
Podsjećamo da Agencija, u skladu sa Zakonom o komunikacijama, može utvrđivati samo eventualne povrede Zakona o komunikacijama, te pravila koje je sama donijela. Shodno tome, Agencija nije nadležna za primjenu krivičnih zakona u BiH, u vezi sa kojim se možete obratiti nadležnim tužilaštvima.
S poštovanjem,
Helena Mandić
Pomoćnik direktora za emitovanje
- @mba
#56 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
rookfash wrote:ma hebo to, hajmo u diskoteku da kitimo pEvaljkunemoguce vruce wrote:One Albance voLJem samo zbog njihovog odnosa ka dusmanu. Na svaki samar vrate dva.
Za razliku od njih, mi se i dan danas ibretimo...
ova ti je dobra jarane, daj ba malo turbo folka, daj BN, DM SAT, daj malo PINK, ma daj malo da se napijemo uz sljivu i dobru pevaljku!!!
- @mba
#57 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
fukara_tz wrote:Dobili su oni obavijest od grupe Tuzlaka isti dan kad je emitovan prilog, sad je do njih hoce li reagovati. Tako da nema potrebe zatrpavati, trebamo se na you tube izboriti da se skinu video klipovi radi porodica zrtava. No, kod nas sve naopako, portali, ukljucujuci i ovaj sto je objavio prave senzaciju od svega i samo su nam otezali postavljanjem klipa ponovo. Link sa RTRS-a na vijest i prijava su bili sasvim dovoljni. Ali hajde de.
ja u opste nisam htjeo ni da geldam taj video, po meni je jedna velika greska u opste na youtube gledati te gluposti, jednostavno ne pridavati im veliku vaznost!
da je imao muda, a nije dosao bi u tuzlu i snimao prilog!
LJUDI BEZ MUDA I CASTI sta drugo osim toga da se kaze!
- insomnia78
#58 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
I ja sam dobio odgovor
Poštovani,
U vezi sa vašim obraćanjima od 31. januara, obavještavamo vas da je Agencija slijedom ranije primljenih prigovora pokrenula postupak utvrđivanja eventualnog kršenja pravila Agencije u vezi sa programom emitovanim u TV Dnevniku emitovanom u program RTRS dana 26. januara 2013, na koji se, sudeći po sadržaju odnosno linkovima koji su uz neke od mailova priloženi, odnosi i vaš prigovor. Vaši će prigovori biti pridruženi pomenutom postupku, a o ishodu istog bićete blagovremeno obaviješteni.
Podsjećamo da Agencija, u skladu sa Zakonom o komunikacijama, može utvrđivati samo eventualne povrede Zakona o komunikacijama, te pravila koje je sama donijela. Shodno tome, Agencija nije nadležna za primjenu krivičnih zakona u BiH, u vezi sa kojim se možete obratiti nadležnim tužilaštvima.
S poštovanjem,
Helena Mandić
s' moje sokocalo
Poštovani,
U vezi sa vašim obraćanjima od 31. januara, obavještavamo vas da je Agencija slijedom ranije primljenih prigovora pokrenula postupak utvrđivanja eventualnog kršenja pravila Agencije u vezi sa programom emitovanim u TV Dnevniku emitovanom u program RTRS dana 26. januara 2013, na koji se, sudeći po sadržaju odnosno linkovima koji su uz neke od mailova priloženi, odnosi i vaš prigovor. Vaši će prigovori biti pridruženi pomenutom postupku, a o ishodu istog bićete blagovremeno obaviješteni.
S poštovanjem,
Helena Mandić
s' moje sokocalo
- Tahta
#59 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
ili npr:@mba wrote:rookfash wrote:ma hebo to, hajmo u diskoteku da kitimo pEvaljkunemoguce vruce wrote:One Albance voLJem samo zbog njihovog odnosa ka dusmanu. Na svaki samar vrate dva.
Za razliku od njih, mi se i dan danas ibretimo...
ova ti je dobra jarane, daj ba malo turbo folka, daj BN, DM SAT, daj malo PINK, ma daj malo da se napijemo uz sljivu i dobru pevaljku!!!
Napunite Bošnjaci Zetru kad gostuje Aca Lukas
i to dosta ljudi i omladine koji su direktno pogođeni genocidom i ostalim strahotam agrsije i njihovi potomci
GLUPI BOŠNJANI
- elmirčo
#60 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Poslano naravno. Čekam odgovor. Nadam se da će uslijediti uskoro.
- insomnia78
#61 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Hoce, ja poslo sinoc, danas dobio.elmirčo wrote:Poslano naravno. Čekam odgovor. Nadam se da će uslijediti uskoro.
s' moje sokocalo
- malsal
#62 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Sta reci nego da je odvratno.
Ali ovo je za "unutrasnju upotrebu", nije njima stalo da ubjede tuzlake (jer znaju da ne mogu i znaju da lazu) nego svoje, a i drze se one da laz ponovljena hiljadu puta postaje istina...
Mislim da bi trebalo osnovati "Smiljko Sagolj" nagradu za navjece lazi u medijima i time nagraditi ovakvo novinarstvo...
Ali ovo je za "unutrasnju upotrebu", nije njima stalo da ubjede tuzlake (jer znaju da ne mogu i znaju da lazu) nego svoje, a i drze se one da laz ponovljena hiljadu puta postaje istina...
Mislim da bi trebalo osnovati "Smiljko Sagolj" nagradu za navjece lazi u medijima i time nagraditi ovakvo novinarstvo...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#63 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
I ja sam poslao e-mail poruku RAK-u BiH (Sarajevo) sa protestom povodom emisije TV Dnevnik emitovanom u programu RTRS dana 26. januara 2013. i vijesti o Jugoslavu Petrušiću kako hoće da brani srpskog ratnog zločinca i sramotu ovozemaljsku, gen. Đukić Novaka.
- Tiger 033
- korisnik.1
#65 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
RAK izgleda većini isto odgovorio, da nažalost odgovaraju samo za pravila koje je RAK utvrdio. A povrede Krivičnog zakona ih se ne tiču. 
- samo_ti
#66 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
O ovome napisano 3 stranice, a Backovicima preko 20
E moj Bosnjo, nikad` pameti doci.
Bitnije je sto je neko nekom *ebavao majku, a ne ovo sto se radi i malo po malo mijenjaju/izmisljaju cinjenice o stradanjima u proteklom ratu
p.s. mater im cetnicku !
E moj Bosnjo, nikad` pameti doci.
Bitnije je sto je neko nekom *ebavao majku, a ne ovo sto se radi i malo po malo mijenjaju/izmisljaju cinjenice o stradanjima u proteklom ratu
p.s. mater im cetnicku !
- bambina78
#67 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Nista novo od cetnika. Hvala im sto nas podsjecaju svako malo ko su i sta su, da se "glupi Bosnjo" opet ne opusti.

- LadyBear
#68 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Prozivajuci cijeli jedan narod genocidnim radi jedne kriminalne televizije, koja je poznata po svojim odbranama kriminalaca je prevelik zalogaj. Ne dopustimo da budemo isti kao oni sluzeci se raspirivanjem mrznje trujuci vlastiti narod.
Jedinima kojima oni u ovome slucaju cine zlo je vlastitom narodu, koje iznova filuju propagandom drzeci ih u neznanju, a pogotovo o neznanju pljacke od strane politicara u RS'u, naravno sluzeci se nacionalistickim retorikama. Tako da me ovakvo ponasanje od strane RTRS'a uopste neiznenadjuje. Ono sto je bitno jeste reagovati nadleznim institucijama za kaznjavanje ovakvih i slicnih pojava, iako je ovo ubicajena praksa od strane RTRS'a.
Jedinima kojima oni u ovome slucaju cine zlo je vlastitom narodu, koje iznova filuju propagandom drzeci ih u neznanju, a pogotovo o neznanju pljacke od strane politicara u RS'u, naravno sluzeci se nacionalistickim retorikama. Tako da me ovakvo ponasanje od strane RTRS'a uopste neiznenadjuje. Ono sto je bitno jeste reagovati nadleznim institucijama za kaznjavanje ovakvih i slicnih pojava, iako je ovo ubicajena praksa od strane RTRS'a.
- Pismonosa
#69 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
...
Last edited by Pismonosa on 26/01/2021 09:49, edited 1 time in total.
-
boris_nsa
#70 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
srbi su genocidan i zločinački narod. to su pokazali nebrojeno puta kroz svoju povijest, a narod koji ima višak povijesti ima manjak geografije. polako dolazi dan kada će svi oni moći stati pod jednu jabuku.
- mO k3
#71 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Strasno
Kakavi protesti RAK-u kakvi bakraci ovoga eksperta treba uhvatiti i mali sa njim popricati oci u oci ...
- elmirčo
#72 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
LadyBear wrote:Prozivajuci cijeli jedan narod genocidnim radi jedne kriminalne televizije, koja je poznata po svojim odbranama kriminalaca je prevelik zalogaj. Ne dopustimo da budemo isti kao oni sluzeci se raspirivanjem mrznje trujuci vlastiti narod.Montana1 wrote:Ne moze se pobjeći od istine: srbi su genocidan narod a rs je genocidna tvorevina. To što pokušavaju da lažu sami sebe nije ništa novo, na to smo navikli.
PS. email RAK-u poslan.
novak đukić je srbin, ali isto tako srbin je i srđan aleksić !
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#73 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Molim barem malo poštovanja prema pilotu, vojniku Mobutu Sese Seko-a koji je postrojavao stanovništvo Kisanganija ispred pravoslavne grčke crkve tako da su djeca pištala i plakala od straha.Ženski Dr.Med wrote:Strasno![]()
ne mogu da vjerujem kakve lazi plasiraju , ko je ovaj jugoslav uopste
Kakavi protesti RAK-u kakvi bakraci ovoga eksperta treba uhvatiti i mali sa njim popricati oci u oci ...
-
Tuzlachina
#74 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
mater cetnicku
- PipiDugaDevetka
#75 Re: RTRS udarila po najdubljoj rani Tuzle
Pa, može li se spašeni Alen Glavović vratiti u svoje sunčano i rodno Trebinje i to da mu djeca uče bosanski u školi?elmirčo wrote:LadyBear wrote:Prozivajuci cijeli jedan narod genocidnim radi jedne kriminalne televizije, koja je poznata po svojim odbranama kriminalaca je prevelik zalogaj. Ne dopustimo da budemo isti kao oni sluzeci se raspirivanjem mrznje trujuci vlastiti narod.Montana1 wrote:Ne moze se pobjeći od istine: srbi su genocidan narod a rs je genocidna tvorevina. To što pokušavaju da lažu sami sebe nije ništa novo, na to smo navikli.
PS. email RAK-u poslan.
![]()
novak đukić je srbin, ali isto tako srbin je i srđan aleksić !![]()
Svaka čast i čest Srđanu, ali on je dao svoj život uzaludno.