I Milić Mića Vukašinović, Hankin jaran. Lafo sviro po podrumima za vreću brašna a znamo svi šta je radio.It_is_a_Leclerc wrote:A tek onaj izdajnik i propalica Mladen (Muhamed) Vojičić - Tifa, poznat kao Ebu Tifa. On je nejač davio u Miljackoj, sve pjevušeći !Maverick78 wrote:
Zaboravio si rahmetli Mirzu Delibasica i pokojnog Davorina Popovica, oni su bili u vrhu liste mucitelja
Kolege su gore pobrojale ostatak specijalnoj oformljene AIB-ove divizije srbomučitelja na čelu sa komesarkom za vezu Hankom Paldum, a u čijem su vrhu bili Kemal Monteno, Nazif Gljiva, Dino Merlin, ovaj klepetaš Salković i čitava blumenta udarača na nejač.
Kad već nije Hare, ja ću iskoristiti ovu priliku i pozvati specijalno tužilaštvo PC-a da se razračuna sa ovim banditima koji godinama haraju, kako estradnim, tako i zločinačkim nebom, dok pacifisti kakvi su Mladić i Karadžić godinama čame čekajući !![]()
Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
- Tayyip
#51 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
- harell
#52 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
It_is_a_Leclerc wrote:Sutra u Kuriru čitajte : ALEKSANDRA PANDUREVIĆ detektovala Djihatlijku : "Neka Hanka prizna što je baš pjevala o ZELENIM očima".
RAJKO VASIĆ zaključio : "Srbi u Sarajevu Pamte još one livade, one rijeke po kojima ih je Hanka ganjala".
Šokantna ispovijest nejači : "Sa-Sa-Sa Sarajevo ima čudnu moć. Kad me Hanka otela i odvela u noć"-
- Edin H.
#53 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Ovo sto pise Kurir su naravno nebuloze, gadjaju se bombasticnim imenima, jer to prodaje novine, a i u skladu je sa njihovom uredjivackom, srpskom nacionalistickom politikom.Tiger 033 wrote:Fadil Toskić i Nazif Gljiva privedeni i kopali rovove... to je ISTINA i nista vise od toga, poslije su se obojica ispalila u DeutschlandEdin H. wrote:Bila je ta prica i za Fadila Toskica i jos neke, ali ne znam ni za to da li je istina.
Ali Musan jeste dugo vremena terorisao grad i mislio da je jaci od Drzave.
Pokupio je i Slobu Trbojevica - sjajnog, mladog urednika sa TV-a (covjeka koji je bio zivi primjer da multinacionalna BiH nije utopija), jedva su ga izvadili.
Pa i Belminovog burazera, al' je to sredila Sanela Prasovic
- Asamoah Gyan
#54 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
It_is_a_Leclerc wrote:Sutra u Kuriru čitajte : ALEKSANDRA PANDUREVIĆ detektovala Djihatlijku : "Neka Hanka prizna što je baš pjevala o ZELENIM očima".
RAJKO VASIĆ zaključio : "Srbi u Sarajevu Pamte još one livade, one rijeke po kojima ih je Hanka ganjala".
Šokantna ispovijest nejači : "Sa-Sa-Sa Sarajevo ima čudnu moć. Kad me Hanka otela i odvela u noć"-
- mrtva kokoš
#55 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
a tek sta je radila za vrijeme ramazana, mogu posvjedociti da po dva dana nije donosila hranu, niti je dozvoljavala da neko nesto od hrane donese zarobljenicima. tjerala ih je na prisilni post a danas se setka ovim gradom kao da nista nije bilo, jos je ugledan gradjanin. ali dobro zna se kako u ovome gradu prolaze osobe koje su bliske familiji izetbegovic.
- bingov buraz
#56 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Osvrnuo sam se na tvoju konstataciju na ljude koji te novine uzimaju za ozbiljno,sigurno ih ima i mogu biti opasni.dječak sa šibicama wrote:Ne razumijem zasto mene to pitas, ja kazem da je Kurir jedno obicno smece od novina, nakon par tekstova koje sam citao jos prije nekoliko godina, zaobilazim ih virtualno u sirokom luku.bingov buraz wrote:A sta da sutra neki srpski Brejvik zbog ovog teksta saceka doticnu pred haustorom?dječak sa šibicama wrote:Ne znam sta je gluplje, tekst iz Kurira, ili ljudi koji Kurir uzimaju za ozbiljno.
To sto neko Kurir shvata ozbiljno, i sto Kurir zivi od takvih ljudi, ja tu nista ne mogu osim da se ibretim.
-
amal1
#57 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Nije nagazila jednog, nego dvojicu, evo i dokazTiger 033 wrote:http://www.kurir-info.rs/otkrice-kurira ... nak-610693
OTKRIĆE KURIRA: Hanka Paldum mučila Srbe u logoru
Došla je do Gorana Goluba i pitala ga: „Šta me gledaš? Je l’ bi ti mene da je..š?“ Onda mu je rekla da sedne na pod i raširi noge
![]()

- Muhamed Đakmić
#58 Re: Hanka Paldum
Tebi treba jedan Hankin tretman.Ričard wrote:Nista me ne cudi od ljudi kao Hanka, Merlin i njima slicni.
Ni slucajno vise dovoditi ih u Srbiju.
Sent from my SGS using Jelly Bean 4.2.1
- It_is_a_Leclerc
#59 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Djihatlijka Hanka ne pokazuje znakove razuma i odbija priznati očigledne zločine protiv srpske nejači, i poručuje :

Ja sam u šoku !

Ja sam u šoku !
- harell
#60 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Majke mi suze mi idu, ne znam ko je ludji na temiamal1 wrote:Nije nagazila jednog, nego dvojicu, evo i dokazTiger 033 wrote:http://www.kurir-info.rs/otkrice-kurira ... nak-610693
OTKRIĆE KURIRA: Hanka Paldum mučila Srbe u logoru
Došla je do Gorana Goluba i pitala ga: „Šta me gledaš? Je l’ bi ti mene da je..š?“ Onda mu je rekla da sedne na pod i raširi noge
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
StupskaBitanga
#61 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
ovima poput Goluba koji umjesto u Sarajevu žive u Bratuncu je krivo što su se u životu zeznuli pa im je Hanka kriva što pjeva ovako divne pjesme
Nek se ori Hanka pjeva o ljepoti Sarajeva
Nek se ori Hanka pjeva o ljepoti Sarajeva
- Tiger 033
#62 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
NE sporim...dok su drugi poticali na zlocine i opravdavali iste,drzava RBiH ma kakva bila u to doba...imala je snagu i volju da se obracuna sa kriminalcima koji su kako kazes terorizirali gradEdin H. wrote:Ali Musan jeste dugo vremena terorisao grad i mislio da je jaci od Drzave.
- Asamoah Gyan
#63 Re: Hanka Paldum
kako si ti pobjegao iz čeljusti Hankinog lavaRičard wrote:Nista me ne cudi od ljudi kao Hanka, Merlin i njima slicni.
- bingov buraz
#64 Re: Hanka Paldum
Halooo procitaj tekst prvo Dino dijelio cigare i opet vam ne valjaRičard wrote:Nista me ne cudi od ljudi kao Hanka, Merlin i njima slicni.
Gaziteljku tudjih testisa u `ag !
- Lakat Jebić
#65 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
a otkud dini cigare?
- It_is_a_Leclerc
#66 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Kako otkud ?! Pa dobio iz Saudijske Arabije, CIA-e, starog Angeline Jolie i ostatka anti-srBske djihatlijske ujdurme. Šta ti misliš otkud Hanki Paldum usred rata lak za nokta ?! Ha ?!Lakat Jebić wrote:a otkud dini cigare?
O tome niko ne razmišlja.
- Muhamed Đakmić
#67 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Dino je pušio i bio dobar sa Šefikom Lojom u to vrijeme.
-
muzicar_iz_parka
#68 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Samo pjevanje Hanke Paldum je protiv zenevske konvencije i samim time ratni zlocin, mora da su je pustali da pjeva uzivo.
-
boris_nsa
#69 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
ma srbi nisu normalni. ni na forumu ni u stvarnom životu. nema se tu šta više kazati.
- Muhamed Đakmić
- Muhamed Đakmić
#71 Re: Hanka Paldum
Ja volim recimo Eru Ojdanića, jesam li i ja za dijagnozu?Ričard wrote:Prava ona djihatlijka... vidis po oblacenju i faci ...muzicar_iz_parka wrote:Samo pjevanje Hanke Paldum je protiv zenevske konvencije i samim time ratni zlocin, mora da su je pustali da pjeva uzivo.Isto i sa Dinom, dovoljno je vidjeti slike sa kim je bio...takvi su nepozeljni u Srbiji, nek pjevaju po Teheranu
Ako si pjevac i javna licnost ne smijes se tako ponasati. Sto nije Ceca dosla da pjeva u Teheran
- Edin H.
#72 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Pa bilo je niske Drine (cirilicom)Lakat Jebić wrote:a otkud dini cigare?
Valjda je Dino imao kakvog steka
- Tiger 033
#73 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
NeJma daMuRičard wrote:Sto nije Ceca dosla da pjeva u Teheran
- Edin H.
#74 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Tiger 033 wrote:NeJma daMuRičard wrote:Sto nije Ceca dosla da pjeva u Teheran
- thekupus
#75 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
samo ignorisite ovu perad, raja