vuk_samotnjak wrote:Mene kao građanina ove drzave i nedaj boze vasih usluga vrijeđa količina vaše inteligencije, jer se kompletna može izmjeriti tvojim postom punim mržnje i ogorčenosti. Ustvari ti nisi budući doktor, nego jedan veliki paćenik.electric wrote:Mene kao studenta Medicinskog fakulteta u Tz ova institucija vrijedja jos pogotovo u ovakvoj situaciji u drzavi kada je do posla teze doci nego doo lijeka za rak ali eto kakvo je stanje u drzavi nas bukvalno nista vise ne moze iznenadit pa tako ni ova institucija nadam se samo da ce reagovati neke institucije ove drzave ili oadekvatno osoblje Med. fakulteta u Sa i Tz!!!
Imao sam priliku liječiti se na Koševu i ni najgorem neprijatelju nebih preporučio da gore ide, ako nema u startu love da podmaže od čistačice do doktora sve redom, a za razliku od tebe koji vjerovatno tako ogorčen nisi maknuo iz Tuzle, imao sam priliku svjedočiti spašavanju života kojeg su doktori u federaciji bili otpisali pa i ti tvoji u Tuzli, a koliko znam dole se bar jos uvijek trazi neko znanje za polaganje ispita, a ne ko nasi buduci doktori u sarajevu i tuzli na bubice.
Svaka cast onim doktorima iz predratnih generacija, sad vama ni ovcu nebih dao da je lijecite.
I da bi bili doktori a ne napaćeni kretenčići, morate biti svjesni da sarajevo i tuzla nisu centar svijeta, a sto se tice fakulteta, svaki je on isti, samo je bitno hoće li ga kakav paćenik ko ti upisati.
LP
Potpisujem. Koje sve pacenici posjecuju forum to nije normalno. Jarane kakva ovca, ma ni pacova im ne bih dao. Mamu mi operisali na kosevu, ok je operacija prosla, da bi ona tromb dobila i umalo od njega nije podlegla. I to je operisao najcjenjeniji doktor. Kakav je to doktor kad zaboravi dati injekciju protiv tromboze. Ako je nisu imali ,mogli su reci da je odem kupiti u apoteci iili bilo kako da nabavim. Sad mama mora carapu nosati do kraja zivota. kad sam pricao u holandiji jaranu koji je dr ovdje, on se zgrozio.Popisam im se ja na fax koji su oni zavrsili. Pacijenti su samo meso za njih. Nikakva usluga nista. Mamu sa prezivljenom klinickom smrcu, htjeli vratiti kuci , jedva smo ih ubijedili ( stela) da je ostave.