Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tenis AO
Sri,02:15 Goerges J.-Oprandi R. 1 @ 1.45 lutrija bih
Goerges mi je jedna od omiljenih teniserki,iako nekada zna usrati motku,ja se volim kladiti na nju.Ako tenis koji igra nekada i nije lijep oku,ona definitivno jeste.
Prekrasno.
Bitno je u svemu tome naci nesto u cemu se moze uzivati. Sad jel' to forhend ili nesto drugo... manje je vazno.
Ma na Elenu Azra je bas slatka
Neka je samo nek ne gubi vise ni jedan game .. Dovoljno ih je izgubila
Ma kablovska pici ko veliki eurosport .. A na kompu kosarka a na telefonu eurosport 2
Znam kako ti je ..Ako pratis sport moras zbaviti ovo I ja sam prije mjesec dana sve preko kompa ganjao a onda sam uveo telemach i vise nisam isti Ako me bude isao Australian Open kontam da uzmem jos jedan tv na zid pa da onda mogu ko covjek se kladiti
Hajde Azra nemoj me jebavati jos 2 game.a ne smijes izgubiti ni jedan nedaj se
Poslije ove ocekujemo Serenu na under ..
Odlicno .. Nisam je uvezao sa Serenom nego sa Brooklynom i to 2 puta
Hajde moci ces gledati Wimbledon ( mislim da oni to prenose ) i neke turnire dobre
Ja izbjegavam zenski tenis a izgleda da trebam muski izbjegavati .. Azra ispostovala ako i Serena A Tsonga ne moze pokriti hendikep
Ne pomoze meni ni 10 Mirzi .. Odnosno Brooklynu Idemo sada pratiti Serenu nadam se sto krace
Nek se pati u svakom samo nek osvaja .. Sad ce gusto biti .. Valjda se ova mala istrosila nek ide kuci spavat vrijeme joj je
Ako osvoji 2 gema ja sam donji momacki
Nisam momacki samo onako .. Gledam sad sve parove do sada zavrsene sta sam sve pogodio .. Ali sam vecinu lose vezao i padao na po jednom .. Ima li sta sto slijedi sigurno ?
Pa sto vezes...
I ja sam gruhnula sve sto sam stavljala da se mnoze. Singlovi milina. Jos bi mi sad trebalo nakon ovakve patnje da moram jos za nekog zavijat.
Moj operater radi samo do jedan, pa ne mogu mnozit nista , al' Stephens bi mogla ubit Mladenovic. I Kimiko rastura, al' premala kv. za jednu gospodju u pedesetim godinama.
Ne znam ni ja sto vezem .. Kod mene radi non stop zato sad sam gore sad sam dole .. I to uzivo ima jos .. To je zlo
A ja mislio igrati protiv japanskog metuzalema
Sad cu pogledati 2-3 para bar na kvotu 2 ako mogne .. Ako ne mogne nista ne barcem
Zato sam ja ugasila svoj racun u Wwinu, live mi je dohako.
Ta Peer stvarno nema pojma, ne bih na nju kiflu stavila.
Kimikica je onako pomela Petrovu koja je 12. igracica svijeta, to nije mala stvar. Jos se neki dan fino pobila s Radwanskom. Eto samo pogledaj ovdje zadnje rezultate od Peere. http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1039002 Al' eto, sve je moguce.
Uh, zaboravila sam na kojoj smo temi, sve mislim da smo na onoj tam' , pa da pohvalim Kukuruzu.
Curica stvarno igra, marise onu lopticu k'o velika, bori se k'o lav. Rezultat uopste nije realan. I Serenada je fino pohvalila. Al' je opicena Sere, kaze kad joj je usna pocela naticat, pomislila da ce izgledati super seksi.
Evo vidis kako igraju .. Ne mogu uzeti svoju servu .. Vidis da su nestabilne obje
Odigrao sam Yaninu manje od 24.5 i Murraya isto 24.5 manje live .. Ova Yanina zajebaje
Jest Kukuruza dobra sto jest jest .. Da se hoce sastati u skorije vrijeme sa Carolinom ili nekom slicnoj njoj po stanju u glavi .. Da uzmemo pare na Kukuruzi
Janina me prevarila. Gledala sam je nedavno na nekom turniru, igrala je k'o zmaj, fino se i nabildala , mislila sam bit ce od nje nesto. Kad nu, samo roka bez mozga, isto k'o i ova s mog avatara. Bum bum, il ue ili viner, cesce ovo prvo.