Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post Reply
XI JINPING

#51 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by XI JINPING »

nicaze_072 wrote:
XI JINPING wrote: Pogrešno sam se izrazio,umjesto NATO trebao sam napisati SAD
To je vec druga prica... Dok oni ne pocnu ozbiljno da djeluju u BiH ukupno nece biti napretka...
To košta a i teško da bi to nekog dobra (dugoročno) donijelo.Meni je bolji ovaj unutrašnji(zdrav) dogovor(kompromis)
Mislim,ako želimo dobro(a želimo) na duže staze
palermo

#52 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by palermo »

Banksy wrote:Čović odbio MZ, slijedi zaoštravanje, blokade i patnja do 2014. ...
O čemu ti ? De koju informativno, ti bogami kao da mi čučimo u nekim štabovima, pa u šiframa pričaš...šta je odbio Čova
Joker88

#54 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by Joker88 »

Alfons Kauders wrote:
Joker88 wrote:Kako se odjaviti sa pretplate?
Jel samo fiksni da ukinem??
Iliii???

:D :D
Da. Mislim da mozes sacuvati ADSL ako ti bas treba (s telecomom deveram godinama, tako da sam i to odjebo)... A fiksni... Ne pamtim kad sam ga zadnji put imao u stanu.
Hvala :D
Ne zelim da gledam SP i EP gdje ce mi govoriti zaledje...
Mali korak za covjecanstvo veliki za mene !
heckler

#55 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by heckler »

Ponosan wrote:
heckler wrote:Lijepa ilustracija kako cetnici i ustase na svakoj instanci gdje to mogu preglasati Bosnjace to pravo i iskoriste. Ja ih podrzavam u toj raboti :thumbup:

Samo neka ne cmizdre kad ih Bosnjaci preglasaju tamo gdje mogu takodjer 8-)

Ovaj ce zakon proci u parlamentu kad na vrbi rodi grozde :zzzz:
a kako znas da ovo preglasavanje niej bilo u dogovoru sa Zlajom i Fahrom!??? naravno da je ovo sve dobro isplanirano,ovi ce se ko fol buniti,a na kraju kanal ce biti usvojen....o ovom planu se govorilo nakon sporazuma Covic-Lagumdzija i Cova je odmah rekao da je dogovoren hrvatski kanal,prema tome,ove reakcije SDP-a i SBB su za malu djecu!...
Zasto jos lopti na volej nabacivati SDAu, nece znati vise sta ce od njih. Nije nigdje glasanje tajno a treba stisnuti petlju i dici ruku u Predstavnickom Domu. Jedino ako nije dvostruka igra sa tri nivoa prevare pa da je to dogovor sa SDA u stvari :D

Postoji ogranicenost u kapacitetima za daleko stratesko djelovanje u nasim politickim strankama, rijetko kad oni tako odigraju. Obicno su to reakcije na prvu reptilskog mozga i cisti zivotinjski instinkt.
XI JINPING

#56 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by XI JINPING »

palermo wrote:
Banksy wrote:Čović odbio MZ, slijedi zaoštravanje, blokade i patnja do 2014. ...
O čemu ti ? De koju informativno, ti bogami kao da mi čučimo u nekim štabovima, pa u šiframa pričaš...šta je odbio Čova
odbio da ide u tvorza :D
XI JINPING

#57 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by XI JINPING »

Joker88 wrote:
Alfons Kauders wrote:
Iliii???

Da. Mislim da mozes sacuvati ADSL ako ti bas treba (s telecomom deveram godinama, tako da sam i to odjebo)... A fiksni... Ne pamtim kad sam ga zadnji put imao u stanu.
Neka je bolje i to nego li slušati debile sa rtrs-a ili bht-a...
nicaze_072

#58 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by nicaze_072 »

XI JINPING wrote:
nicaze_072 wrote:
XI JINPING wrote: Pogrešno sam se izrazio,umjesto NATO trebao sam napisati SAD
To je vec druga prica... Dok oni ne pocnu ozbiljno da djeluju u BiH ukupno nece biti napretka...
To košta a i teško da bi to nekog dobra (dugoročno) donijelo.Meni je bolji ovaj unutrašnji(zdrav) dogovor(kompromis)
Mislim,ako želimo dobro(a želimo) na duže staze
Nisam optimista po pitanju unutrasnjeg dogovora. Jer unutrasnji dogovor po automatizmu znaci izgubljene izbore. Lakse je ovako. Svako ima neko "bitno" stratesko pitanje i kad dodje do pada popularnosti ti se pojavis kao zastitnik naroda. Rodila majka naseg Hareta velicanstvenog koji je ovu doktrinu savrseno savladao, a onda se ispalio u Istambul... usta ga ....
Banksy

#59 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by Banksy »

palermo wrote:
Djelimičnu rekonstrukciju federalne vlade i ostanak Budimira ...
palermo

#60 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by palermo »

heckler wrote: Zasto jos lopti na volej nabacivati SDAu, nece znati vise sta ce od njih. Nije nigdje glasanje tajno a treba stisnuti petlju i dici ruku u Predstavnickom Domu. Jedino ako nije dvostruka igra sa tri nivoa prevare pa da je to dogovor sa SDA u stvari :D

Postoji ogranicenost u kapacitetima za daleko stratesko djelovanje u nasim politickim strankama, rijetko kad oni tako odigraju. Obicno su to reakcije na prvu reptilskog mozga i cisti zivotinjski instinkt.
Ma dobro, najprije će biti da je ovo dogovor Čova-Mile-Zlaja -Fahro.....ovi izglasaju, ovi se bune...i svi na dobiktu....Čova viče, opet nam ne daju, Zlaja i Fahro se peru od etikete izdajnika i tako to.

Al to opet ne mijenja na stvari da na ovo treba jako reagovati, da ne bi bilo po principu, pusti budale...a onda, budale čak i ne htijući naprave pravi belaj...
heckler

#61 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by heckler »

palermo wrote:
heckler wrote: Zasto jos lopti na volej nabacivati SDAu, nece znati vise sta ce od njih. Nije nigdje glasanje tajno a treba stisnuti petlju i dici ruku u Predstavnickom Domu. Jedino ako nije dvostruka igra sa tri nivoa prevare pa da je to dogovor sa SDA u stvari :D

Ma dobro, najprije će biti da je ovo dogovor Čova-Mile-Zlaja -Fahro.....ovi izglasaju, ovi se bune...i svi na dobiktu....Čova viče, opet nam ne daju, Zlaja i Fahro se peru od etikete izdajnika i tako to.

Al to opet ne mijenja na stvari da na ovo treba jako reagovati, da ne bi bilo po principu, pusti budale...a onda, budale čak i ne htijući naprave pravi belaj...
Slazem se naravno
Last edited by heckler on 11/01/2013 18:36, edited 1 time in total.
palermo

#62 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by palermo »

Banksy wrote:

Pa dobro, ako ćemo pravo nije sebi ni ostavio mogućnost izbora.......
heckler

#63 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by heckler »

Banksy wrote:
palermo wrote:

Jel to opet HDZu neko dosapnuo da cekaju bolju ponudu :lol: :lol: :lol: Kuku majko kako cemo jos do kraja 2014 bez Elektroprivrede i Telekom pljacke. Pa to je genocid nad legitimnim :-?
Alfons Kauders

#64 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by Alfons Kauders »

Joker88 wrote:
Alfons Kauders wrote:
Iliii???

Meni vise smeta sto su komentatori idioti. Radije gledam utakmice na HRT ili RTS. :D

A pretplatu vise ne placam iz principa. Ne placa niko ni meni toskove moje firme, zasto da ja finansiram tudje privatne kuce? Nek placaju Mile i Zlaja (i onda nek daju Dragancetu 20% iz svog dzepa)
heckler

#65 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by heckler »

Alfons Kauders wrote:
heckler wrote: Pa to je samo proxy-sisar :lol:
Nemoj tako. To su fini ljudi, ekonomisti. Sta bi mi bez njih? Mi pravnici bi bili najgora govna u zemlji, al srecom tu su revizori i racunovodje.
Leeeeeeeeeleeeeeeeeeeeeee, i mi cigani dusu imademo :(
Paranoid

#66 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by Paranoid »

heckler wrote:
Image

:lol: :lol:
Alfons Kauders

#67 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by Alfons Kauders »

heckler wrote:
Alfons Kauders wrote:
heckler wrote: Pa to je samo proxy-sisar :lol:
Nemoj tako. To su fini ljudi, ekonomisti. Sta bi mi bez njih? Mi pravnici bi bili najgora govna u zemlji, al srecom tu su revizori i racunovodje.
Jebiga, srecom imamo doktore i univerzitetske profesore, koji su jos veca govna od pravnika i ekonomista.
korisnik.1

#68 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by korisnik.1 »

Ako Federaciju BiH čine Bošnjaci i Hrvati, ustavno, i imamo FTV i često komentarišemo kad na utakmici spomene komentator "vratnica, zaleđe i slične riječi koje se koriste u hrvatskom jeziku, nije li taj kanal i hrvatski i bošnjački (da se tako izrazim) ? Ili Bošnjaci imaju neki kanal, odnosno javni emiter ? ili šta uopšte piše u statutu FTV-a ?

Kako ste već i sami rekli, ovo neće proći, tako da je ovo bacanje prašine u oči i skretanje pažnje sa bitnijih problema.
Telemah

#69 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by Telemah »

Ne znam gdje je problem. Dobiva se novi kanal, znači još više obogaćuje postojeći program, a ovdje čitava drama.
Ako ga hoćeš gledati - gledaj, ako nećeš - doviđento. ima daljinski i bila stvar.
E drugo je što dobivanje takvog kanala netko shvaća kao nekakvu ''poruku'' ili čak i tragediju. Ni blizu. Narod bez svog TV kanala je ko vnogo na kiši.
Last edited by Telemah on 11/01/2013 18:58, edited 1 time in total.
harell

#70 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by harell »

Ja mislim da se kolektivno treba nasmijati na ovo i nastaviti svojim putem, nek prica ko sta hoce meni je ludilo da se zbog: tjedan, kava, zaledje, gospodarstvo itd. oformi novi kanal

Jedna drzava, tri naroda, 4 pm
heckler

#71 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by heckler »

Telemah wrote:Ne znam gdje je problem. Dobiva se novi kanal,

Ummm, ne dobiva.
Joker88

#72 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by Joker88 »

Telemah wrote:Ne znam gdje je problem. Dobiva se novi kanal, znači još više obogaćuje postojeći program, a ovdje čitava drama.
Ako ga hoćeš gledati - gledaj, ako nećeš - doviđento. ima daljinski i bila stvar.
E drugo je što dobivanje takvog kanala netko shvaća kao nekakvu ''poruku'' ili čak i tragediju. Ni blizu. Narod bez svog TV kanala je ko vnogo na kiši.
Sarkazam?
korisnik.1

#73 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by korisnik.1 »

Telemah wrote:Ne znam gdje je problem. Dobiva se novi kanal, znači još više obogaćuje postojeći program, a ovdje čitava drama.
Ako ga hoćeš gledati - gledaj, ako nećeš - doviđento. ima daljinski i biola stvar.
E drugo je što dobivanje takvog kanaka netko shvaća kao nekakvu ''poruku'' ili čak i tragediju. Ni blizu. Narod bez svog TV kanala je ko vnogo na kiši.
Jest to prijatelju ubacuje se novi kanal i ti hoćeš ga gledat il nećeš - tvoja stvar. Ili ipak nije tako .. jer ti ćeš da plaćaš taj kanal gledao ga ili ne gledao, znači nije u redu.
Vidiš da su i ovi tv kanali racku od ovce, a kakvi bi tek bili da im se na budžet optereti još jedan ? Eh da, sigurno bi tek onda imali raznovrsniji i bolji program.. Bi al' političkim i propagandnim dijabolama.

ps. pročitah post od Joker88, pa da upitam jesam li se to upec'o na sarkazam ? :D
harell

#74 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by harell »

Image

Edit: ako se i ja upecah recite mi :oops:

a bgm pogledah mu postove, izgleda da je ozbiljan :roll: il je sarkastican u svakom, onda me je*ite
Tiger 033

#75 Re: Tzv. treći kanal JS RTV BiH

Post by Tiger 033 »

EXLUZIVNO: Veceras na "trecem" :D

Polemika Fine Nastupića, Ive Kabanca i Rols Rojsa u Plusu Hrvatske o fenomenu hercegovačke noći

Post Reply