ko je taj Ed??XI JINPING wrote:Nema više ni tamo normalnog komentatora.Na čitavom Balkanu imaš 3-4 dobra sportska komentatora,Bahu za fudbal,Viškovića i Pralicu za tenis i Eda i onog drugog sa arene za košarku.Oni su ti svi na komercijalnim televizijama tako da...Better Man wrote:Nek nisu! Lijepo ću sve to da gledam na HRT 2 i drugim kanalima sa normalnom slikom i komentatorima!dječak sa šibicama wrote:Nijedna tv kuca u BiH, do sada, nije otkupila pravo prijenosa.
Mozda bude polufinale i finale, ali za sada nema nista, sudeci po rasporedu programa.
BHT, RTRS, FTV tonu sve dublje.
Mrka kapa
SP u rukometu- Španija 2013.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
SSemir
#51 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
- dječak sa šibicama
#52 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Ima GoluzaMr. Brightside wrote: ps. Hrvatska ne može daleko jer nema ko da je vodi, Lacko je samo šuter, Vori na nezahvalnoj poziciji, Domagoj samo radišan ali ne i vođa....
Duvnjak ima tek 24 godine, polako, ove sezone je vodja HSV-a i najbolji igrac pomalo posrnule ekipe, lagano se gura i namece kao lider.
Lackovic ce do kraja karijere biti bombarder, Vori je onako samozatajan tip, govori na terenu i to je to.
Ja mislim da je vrijeme da Vukovic i Duvnjak preuzmu tu ulogu klasicnih srednjih bekova, Vukovic je alfa i omega Lubbeckea, znaci obojica su vec u Njemackoj naucili sta je biti lider ekipe na terenu. Balicevo vrijeme polako prolazi, nije prestar ali je izrauban.
A dolazi vrijeme i ovih balavaca, Mandalinic MVP zadnjeg evropskog za juniore, Filip Ivic najbolji junior golman svijeta, Maric prije par godina MVP svjwetskog juniorskog prvenstva i najbolji mladi pivot na svijetu, i tako dalje.
- XI JINPING
#53 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
ko je taj Ed??[/quote]
Edin Avdić,pa to ja tepam Edo
Edin Avdić,pa to ja tepam Edo
-
Mustang1
#54 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Na Telemachu nisu zatamljeni ni rts ni hrt evo utakmice na oba ..
- XI JINPING
#55 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
31:22
Odličan start

Odličan start
-
valensija
#56 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Siguran trijumf Srbije.
protiv Belorusije prekosutra u 18:00h
protiv Belorusije prekosutra u 18:00h
- dječak sa šibicama
#57 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Zanimljivo, HRT2 rukomet puste, a nakon toga kosarku ne.
-
Mustang1
#58 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Mislim da je to zato sto kosarku prenosi Arena a rukomet niko 
-
kakavdanakneiskustvu
#59 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Bubalo1 wrote:Na Telemachu nisu zatamljeni ni rts ni hrt evo utakmice na oba ..
koji idioti,a zatamnili košarku na hrt 2 odmah poslije rukometa
-
kakavdanakneiskustvu
#60 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Bubalo1 wrote:Mislim da je to zato sto kosarku prenosi Arena a rukomet niko
nije ni arena prenosila tu tekmu košarke
-
Mr. Brightside
#61 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Island izgubi dobivenu utakmicu

-
kakavdanakneiskustvu
#62 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
gdje gledati prvenstvo,osim hrt i rts?
-
Mustang1
#63 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Jbg to je drugo .. Arena ima ugovor sa tom ligom i niko osim njih ne moze prenositi na ovom prostorukakavdanakneiskustvu wrote:Bubalo1 wrote:Mislim da je to zato sto kosarku prenosi Arena a rukomet niko
- bosanceros_
#64 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Ljudi moji Vi svasta nesto napisaste samo ne gdje gledati rukomet(prvenstveno na netu)a za ove smradovr iz javnih emitera o njima svaka rijec u negativnom smilu je malo....STOP SA PLACANJEM RTV TAKSE!!!! 
EDIT: A o ovim serijam(turskim i hrvatskim) nabijem i njih i one sto ih gledaju,,djeca nam se pretvaraju u neke:EZELE,GUMUSE,POLATE,,te ove te one sram da ih bude a vrhunski sport ni na tv ekranima nemamo priliku vidjet,a kamoli sudjelovati,al zbog toga FTV ima za jebeni MASTERCHEF,RTRS za prenose srbijanske repke,a BHT kao drzi tu neki balans
Mos si mislit a prenos SP u rukometu NE...Polako nam ukidaju prvo je na red dosla nekad davno Bundes liga sa FTV, pa onda premijer liga sa BHT1 osim one jedne tekme subotom u 4 za koju godinu i to ce ukinuti..LP vec polako gube nemaju oba termina vec samo utorak cini mi se(jedan OBN privatna tv kuca uzima im prava)svaka cast za OBN...Samo je pitanje vremena kada ce prekinuti sa emitovanjem EP I SP u fudbaluuu
...
DOKLE VISHEEEE
!?
EDIT: A o ovim serijam(turskim i hrvatskim) nabijem i njih i one sto ih gledaju,,djeca nam se pretvaraju u neke:EZELE,GUMUSE,POLATE,,te ove te one sram da ih bude a vrhunski sport ni na tv ekranima nemamo priliku vidjet,a kamoli sudjelovati,al zbog toga FTV ima za jebeni MASTERCHEF,RTRS za prenose srbijanske repke,a BHT kao drzi tu neki balans
Mos si mislit a prenos SP u rukometu NE...Polako nam ukidaju prvo je na red dosla nekad davno Bundes liga sa FTV, pa onda premijer liga sa BHT1 osim one jedne tekme subotom u 4 za koju godinu i to ce ukinuti..LP vec polako gube nemaju oba termina vec samo utorak cini mi se(jedan OBN privatna tv kuca uzima im prava)svaka cast za OBN...Samo je pitanje vremena kada ce prekinuti sa emitovanjem EP I SP u fudbaluuu
DOKLE VISHEEEE
Last edited by bosanceros_ on 12/01/2013 20:32, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
#65 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Bubalo1 wrote:Jbg to je drugo .. Arena ima ugovor sa tom ligom i niko osim njih ne moze prenositi na ovom prostorukakavdanakneiskustvu wrote:Bubalo1 wrote:Mislim da je to zato sto kosarku prenosi Arena a rukomet niko
prije dvadesetak se mogla gledati aba liga na hrt2,sad je odjednom zatamnjuju
- dječak sa šibicama
#66 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Francuzi muku muce sa Tunisom, za sada gube 1 razlike.
Isto kao i Hrvatska u Londonu, sa Tunisom se ne igra rukomet vec grcko rimski stil.
Isto kao i Hrvatska u Londonu, sa Tunisom se ne igra rukomet vec grcko rimski stil.
-
kakavdanakneiskustvu
#67 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
dječak sa šibicama wrote:Francuzi muku muce sa Tunisom, za sada gube 1 razlike.
gdje gledaš tekmu?
-
Mustang1
#68 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Na njemackim kanalima fta sport 1 i zdf/arte imaju utakmice ..
-
kakavdanakneiskustvu
#69 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Bubalo1 wrote:Na njemackim kanalima fta sport 1 i zdf/arte imaju utakmice ..
jbg,nemam ih
-
Mr. Brightside
#70 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
ranijih godina je i RTL prenosio tekme(one kad švabe igraju naravno) 
- dječak sa šibicama
#71 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
A na netu, gdje drugo. Moze se naci kakav takav stream.kakavdanakneiskustvu wrote:dječak sa šibicama wrote:Francuzi muku muce sa Tunisom, za sada gube 1 razlike.
gdje gledaš tekmu?
Nije idealno, ali daj sta das. Ono sto balkansport prenosi, to je malo kvalitetnije, ali ne prenose sve.
Inace, dobili Francuzi, tek u zadnjih 10 minuta, imao je Tunis i +3 u 43 minuti, pa +2 u 52 i onda su pali.
-
Mustang1
#72 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Jbg ko ima antenu sat i bilo kakav resiver nek skopca i nek gleda 
-
mistek
#73 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Očekivani rezultati prvog dana. Čak i pobjeda Argentine, po meni, ne predstavlja preveliko iznenađenje. Oni znaju solidno odigrati i protiv jačih, a Crna Gora nije neka prejaka selekcija. Čak se usuđujem reći da realno postoji 5 jačih u Evropi koje nisu na ovom takmičenju, ali ljudi imaju nevjerovatan duh i mentalitet.
Biće zanimljiva i ova križanja u osmini finala. U grupi A treba vidjeti šta će biti s tekmom Tunis-Crna Gora, te Tunis-Argentina. Kiks protiv Brazila će nekog da izbaci, imam osjećaj. Svejedno, neko od ovih ekipa će na Ruse, a neko na Dance. Mislim da bi obje te selekcije voljele izbjeći Tunis, zbog makljaže kad se igra s njima. Makedoncima je osmina finala plafon, rekao bih. Ja bih volio da Bjelorusi naprave belaje, pokoje iznenađenje, ali teško. Teško će bilo ko iz grupe C praviti probleme u osmini finala ekipama iz grupe D. Eventualno neko koga zapadne Egipat, ali Srbe su mlatili prije par dana žestoko u prijateljskoj, Slovenci klimavi, a Poljaci tanji nego ranijih godina.
Moja prognoza je finale Španija-Francuska. Francuski rukomet ne volim, a Španci će imati vjetar u leđa na domaćem terenu, iako ima boljih reprezentacija. Hrvati ušli oprezno na turnir, pa bi mogli i do polufinala. Inače, bez Balića su jača ekipa, jer nema koga da pravi probleme i stvara pritisak. Ostatak ekipe mislim može mnogo (a mogu i ispasti ako im Srbi dođu u četvrtfinalu, oni su im penicilin).
Daleko bi mogli i Mađari, imam osjećaj. Danci su opet prilično tanko, igrom barem. Njemačka još uvijek nedovoljno izgrađena za velike stvari, Island u opadanju. Rusi zreli također za polufinale.
Biće zanimljiva i ova križanja u osmini finala. U grupi A treba vidjeti šta će biti s tekmom Tunis-Crna Gora, te Tunis-Argentina. Kiks protiv Brazila će nekog da izbaci, imam osjećaj. Svejedno, neko od ovih ekipa će na Ruse, a neko na Dance. Mislim da bi obje te selekcije voljele izbjeći Tunis, zbog makljaže kad se igra s njima. Makedoncima je osmina finala plafon, rekao bih. Ja bih volio da Bjelorusi naprave belaje, pokoje iznenađenje, ali teško. Teško će bilo ko iz grupe C praviti probleme u osmini finala ekipama iz grupe D. Eventualno neko koga zapadne Egipat, ali Srbe su mlatili prije par dana žestoko u prijateljskoj, Slovenci klimavi, a Poljaci tanji nego ranijih godina.
Moja prognoza je finale Španija-Francuska. Francuski rukomet ne volim, a Španci će imati vjetar u leđa na domaćem terenu, iako ima boljih reprezentacija. Hrvati ušli oprezno na turnir, pa bi mogli i do polufinala. Inače, bez Balića su jača ekipa, jer nema koga da pravi probleme i stvara pritisak. Ostatak ekipe mislim može mnogo (a mogu i ispasti ako im Srbi dođu u četvrtfinalu, oni su im penicilin).
Daleko bi mogli i Mađari, imam osjećaj. Danci su opet prilično tanko, igrom barem. Njemačka još uvijek nedovoljno izgrađena za velike stvari, Island u opadanju. Rusi zreli također za polufinale.
- hypko_nurko
#74 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
od koga mi ispadosmo u barazu 
-
mistek
#75 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Nije Tunis sekunde loš, bar po mom ukusuhypko_nurko wrote:od koga mi ispadosmo u barazu
Njemačka standardno. Mislio sam da su makar malo došli tobe, ali ništa. Sreća im je što imaju grupu u kojoj bi se trebali potruditi da ne budu drugi, a u osmini im je kapak, osim ako na Makedonce nalete, a ovi ne budu pretjerano nafurani. Inače, Makedonija protiv Katra u drugom poluvremenu loše.