Banksy wrote:radostan dan wrote:
ja sam samo istinu rekao - da ona to ne piše, i da je pijun ...
Prvo, slušala sam je par puta, šta govori i kako govori, i čini mi se da u glavi ima dovoljno mozga da smisli i napiše ono iznad (ništa senzacionalno novo),
drugo, jesu li i svi ostali koji danas promišljaju srbijansku stvarnost pijuni, ili je to samo ona,
treće, ako je i pijun, moraš priznati da ih je malo ovakve vrste danas u Srbiji,
četvrto, šta navodna info da je pijun mijenja na stvari, koja je razlika i koga je za to uopće briga,
peto, zašto mi ta tvoja opaska zvuči kao pokušaj diskreditacije i omalovažavanja riječi koje je izrekla iznad i nje same (u ovom kontekstu)?
1. ja ne znam jesmo li slušali istu osobu. kratko, jasno -ćurka.
2. ne, nisu, basare, svilanovići, stojanovići, itd, itd. znači -ona da, i njoj slični-da.
3. ne slažem se, ima ih masa, uključujući mene. ali slovo o moralu i kriminalu, i duhovnom i svjetovnom mogu ja njoj
da držim, jer sam ja na istoj strani, za razliku od nje koja se lizala sa ćentama, radovićima, lainovićima, i nosila krstove od adamove jabučice do pupka.
4. stavka 4 potvđuje stavku 1. za to je uopće briga one što skaču kO ubodenici na mogućnost da to nije ona pisala.
5.ja se nadam da ne samo da zvuči, nego da zaista jeste ne diskreditacija lika i djela karleuše i karleuša, već borba.
to što neke može kupiti sa par naručenih kolumni, ne znači da može i mene.