Cak i ja bih se sa nekim mozda i pomirila, a sa nekim ni u snu ... sve to zavisi od mnogih faktora
pozz gug stari
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
WildRedRose wrote:@htc moze biti hiljadu stvari koje ti smetaju kod partnera, da su sitnice koje se gomilaju, zbog kojih se stalno posvadjate, i onda ti dosadi svadjanje, i rakines. poslije obje strane shvate da se vole, hoce da budu zaj, promijene te 'sitnice', i sta je onda prepreka ? nemoj sve tako crno gledati. ipak, ako si bio sa tom osobom, kako odjednom da ti se vise ne svidja ?? greskom bio sa njom/njim??? nemoj se paliti odmah, ako se ne slazes sa ovim, svi smo razliciti ..
Cak i ja bih se sa nekim mozda i pomirila, a sa nekim ni u snu ... sve to zavisi od mnogih faktora![]()
pozz gug stari
pa možda ne štima to što ta osoba nije tuBlack swan wrote:mislim da je razmišljanje i vraćanje staroj ljubavi zapravo signal da u sadašnjoj vezi ili životu nešto ne štima![]()
barem na podsvjesnoj razini
FFC wrote:vraćanje staroj ljubavi je obaveza jer to čini ljubav romantičnom.
ko odustane od stare ljubavi jer je nepraktično i jer neće uspjeti ne shvata poentu ljubavi.
kako je lijepo kad neko iz iskustva ovako napisežuti cvjetak wrote:Vratila se i nisam se pokajala.
meŠČini da si i ti navalila da se vratis pa trazis podrkuWildRedRose wrote:kako je lijepo kad neko iz iskustva ovako napisežuti cvjetak wrote:Vratila se i nisam se pokajala.![]()
prije koliko ?
laži me laži vjerovat ću sveWildRedRose wrote:š'a se ti bolan javljas ?![]()
![]()
(dje si slavio Novu ??
![]()
)
ma bolan, ja sam samo vjernik u ljubav/romantiku i tak' to, pa podrzavam kad se neko voli![]()
![]()
WildRedRose wrote:kako je lijepo kad neko iz iskustva ovako napisežuti cvjetak wrote:Vratila se i nisam se pokajala.![]()
prije koliko ?
i odma udarila po respi...žuti cvjetak wrote:Vratila se i nisam se pokajala.
samo prenijela moje malo opazanje, licno ne volim onakav nastup.sha_ba wrote:i odma udarila po respi...žuti cvjetak wrote:Vratila se i nisam se pokajala.![]()
![]()
![]()
sala mala