Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
manijak1 wrote: bilo bi suptilnije da si rekla da su muškarci ovnovi s govornom manom . i da im treba u neznanju uz osmijeh čuvati rogove
maestro odavno mi se nije bilo lakshe pronaci u definiciji kao u ovom sluchaju
vidim i da je krava josh uvijek u formi i da nata ne shvata koliko blato zna biti duboko
ozhenjeni mushkarci ionako pojma nemaju, a i donose loshu srecu neozhenjenima
Meštre i ti sada kao ne znaš da si dobro prošao na holideju zakaz'o termin a otimač bio spriječen da te olakša .
ja jutra napetog kano strijela hiti ka podnevu.
prvo izvinjavam se na brojci normalno da sam pogrijesila 39% je tacna cifra (dovoljno)
Pa da priznam:
1 Nisam udata tako da me muz nemoze varati
2. Nisam u vezi sa ozenjenim niti mi se svidja koji jer nisam spala na to
3. u vezi sam s neozenjenim
prvo izvinjavam se na brojci normalno da sam pogrijesila 39% je tacna cifra (dovoljno)
Pa da priznam:
Toliko od mene
bravo !!
svaka čast anela tako sam nekako i očekivala
Malčice arogantno prema onima koje jesu poletjele do tih visina.
P.S . I neoženjeni znaju ono što oženjeni po tebi samim tim što jesu takvi .........rade.
Helem tema kao tema je interesantna ali tvoj pristup istoj je udaljen od suštine zašto je 39 posto zarobljene populacije po nekim anketama slučajnog uzorka sklono promjeni jal' samo objekta ili ima tu i nekih duhovnih potreba .
Nadam se da je ono toliko od tebe baš toliko od tebe
Steta sto mnogi ljudi koji se krecu na netu svoju frustraciju ostavljaju ovdje.....
...........i postavljaju pitanja šta drugi misle a lično omalovažavaju one koje su na to - spale .
Pitanje je jesu li spale ili se već popele to sam htio reći bez namjere napada na nepoznate objekte .
1 Nisam udata tako da me muz nemoze varati - ali zato može partner
2. Nisam u vezi sa ozenjenim niti mi se svidja koji jer nisam spala na to - izuzetno fer
3. u vezi sam s neozenjenim - nek' je sa srećom
Pa da priznam:
Toliko od mene
bravo !!
svaka čast anela tako sam nekako i očekivala
bravo na chemu pa nije ona sad u medjuvremenu sjela i izrachunavala ovaj postotak sta je ovo danas dva nicka jedna osoba i onda sama sebe po ramenu tapshe
1 Nisam udata tako da me muz nemoze varati - ali zato može partner
2. Nisam u vezi sa ozenjenim niti mi se svidja koji jer nisam spala na to - izuzetno fer
mani ma ne razumije ona a ni pola svijeta
da je to samo trag tinte na papiru, i da je preljuba preljuba kakva god da je, u braku ili bez njega
i zasto ta statisktika uostalom treba nekog da brine?
Da bih uzeo ucesca u ovoj temi ....morao bih otkriti vlastito bracno stanje...a to mi skrnavi dosadasnji image ovdje na sax-x terenima.
Nacuo sam medjutim da oni ozenjeni (ovdje podrazumjevam one koji znaju kako se te stvari rade) koji se kurvaju ....najcesce to rade sa partnericama koje rade to isto ...dakle da prostite kurvaju.
Vrlo rijetko se desi da neki staronja od 55+ safata neku putericu od 25- osim ako nije ...neki guzonja. Kao recimo H.Ford ili C.Eastwood