Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bobi wrote:Ja sam kupus oprave kiselio ali maya ima shlifa ...shto je ...je .
imam prijedlog za tebe i MaYu...posto ona ima slifa a ti imas poduzetnicki duh, otvorite neki zajednicki biznis
ako maja tvom kiselom kupusu bude pricala tuzne price, on ce se (beli) ukiselit kako treba preko pitta i jacka mozemo ganjati izvoz organski ukiseljenog kupusa
Bobi wrote:Ja sam kupus oprave kiselio ali maya ima shlifa ...shto je ...je .
imam prijedlog za tebe i MaYu...posto ona ima slifa a ti imas poduzetnicki duh, otvorite neki zajednicki biznis
ako maja tvom kiselom kupusu bude pricala tuzne price, on ce se (beli) ukiselit kako treba preko pitta i jacka mozemo ganjati izvoz organski ukiseljenog kupusa
Nek njih dvoje prvo ispitaju utjecaj kiselog kupusa na bajata razmišljanja
kako da se toga rijesim....kako da jednostavno iskljucim tu osobu iz mozga...
nadam se da postoji bolje rjesenje od metka u glavu
POSTOJI! Patka u koku...
i tako je mrmot vidio svoju sjenku i nama slijedi jos 6 sedmica zime udarna vijest na Voice of America sinoc
nejs, nije u pitanju ni koka ni patka, vec nesto dublje emocije su u pitanju
Nek njih dvoje prvo ispitaju utjecaj kiselog kupusa na bajata razmišljanja
ma nek ganjaju sta hoce, dok ne uganjaju to, nek izvoze kiseli kupus od ljubavi se ne zivi, od para se jos i moze
Oh, Majo, ti znas da te ja volim i tako dalje. Gledaj: jedina prava ljubav je neuzvracena ljubav, vidis kako ja imam lijek za tebe ... pusti one savjete: dok ga ne poznas, ne znas ga, smijesno, drkaj kuci na njega, to je dobar savjet...
Ovaj silver bulet je džepno izdanje i zgodan je za šetnju po gradu, odlazak na posao i sl. Rješava vas nepotrebnih pitanja kao što su: Šta vam radi ta patka u džepu? ili Nešto vam je upalo u hlače, da nije ledenica?
a sta da vam kazem osim da mi je jako zao sto u zivotu nemate sanse upoznati osoobe kao sto sam ja i slicne...cure koje su pomalo drugacije...
a jebiga ne mos imati i sisu i guz i mozak
zao mi vas dodje jebiga...u mom zivotu patka je nista kakvih se stvari desava
a jebiga e drugi put kad naletite na neku curu koja je onako pomalo obicna opustena luckasta otkacena, prirodna i ne mari previse za neka pravila ponasanja...e za tom idite...jer u toj opustenosti i mozes biti ono sto jesi a ne recimo sise guza, a od mozga sta dodje....
pa to ti je kao kad kupujes konfiguraciju za kompjuter...hehe kupis dobar monitor i kuciste...a unutrasnjost?
_MaYa_ wrote:i tako ste se vi posrali i na ovu temu...
a sta da vam kazem osim da mi je jako zao sto u zivotu nemate sanse upoznati osoobe kao sto sam ja i slicne...cure koje su pomalo drugacije...
a jebiga ne mos imati i sisu i guz i mozak
zao mi vas dodje jebiga...u mom zivotu patka je nista kakvih se stvari desava
a jebiga e drugi put kad naletite na neku curu koja je onako pomalo obicna opustena luckasta otkacena, prirodna i ne mari previse za neka pravila ponasanja...e za tom idite...jer u toj opustenosti i mozes biti ono sto jesi a ne recimo sise guza, a od mozga sta dodje....
pa to ti je kao kad kupujes konfiguraciju za kompjuter...hehe kupis dobar monitor i kuciste...a unutrasnjost?
nadam se da sam pomogla zivjeli
Ne ide to tek tako Majo, ne ide protiv par stotina godina mahale, shvati vec jednom, dzaba ti to pricas ljudima i sta god na napravis vratice se na istu pricu...