Eurosong 2013-idemo ka turkoviziji :)
Moderator: _BataZiv_0809
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#51 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Ovo treba i mora postati tradicija, mislim ovo odustajanje od eurosong-a. 
- hypko_nurko
#52 Re: Eurosong Ma zdraO:)
sta ste se obradovali za dejana. pa taj ce ici makar jedna zemlja ucestvovala. mora neko da prenosi direktno sa mjesta dogadjanja. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#53 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Ove godine nećemo morati da plačemo kako nam je Norveška dala 3 boda, Švicarska 1 i tako.. 
- Logovan
#55 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Arminovski wrote:Trebali su prebaciti produkciju Hayatu pa da imamo ZMBT-euro2013.
Stvarno nema dovoljno Hayat kanala i sapunica pa ne bi bilo zgoreg ni gledati kakvu u minjaku kako vrti guzicom i ostalim. Hebote koji bi turbo folk bio izvoz.
EDIT:
E pa stvarno...It_is_a_Leclerc wrote:Republika Srpska vodi BiH na Eurosong !!!
Last edited by Logovan on 14/12/2012 16:38, edited 1 time in total.
- It_is_a_Leclerc
#56 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Republika Srpska vodi BiH na Eurosong !!!
Povodom zvaničnog sopštenja za javnost Poslovodnog odbora Javnog radio-televizijskog servisa BiH, u kome se navodi službena odluka da BiH neće učestvovati na Eurosong takmičenju 2013. godine, Radio Televizija RS smatra ovu odluku neprimjerenom i, za građane Bosne i Hercegovine koji plaćaju RTV taksu za rad Javnih RTV servisa, potpunim promašajem
eurosong-njemacka1Radio Televizija Republike Srpske u potpunosti stoji iza projekta grupe Alexandria iz Banjaluke, čija se pjesma, sa radnim naslovom „Horizonti“, priprema upravo za Eurosong i u završnoj je fazi obrade. Na ovoj pjesmi već duže vrijeme rade zajedno sa članovima grupe Aleksandrija i muzički urednici RTRS-a, Maja Tatić i Jadranka Stojaković, saopćeno je iz RTRS-a.
Alexandria
Ovim putem iz ove medijske kuće obavještavaju javnost da su spremni 'i po kvalitetu, i finansijski, i organizaciono, preuzmeti svu odgovornost na predstavljanju BiH u Malmeu, 2013. godine'.
Na taj način ispunili bismo obaveze prema BiH javnosti i, naravno, imali bismo otvorenu mogućnost da promovišemo kvalitetnu muzičku scenu Banjaluke, Bosne i Hercegovine i ex-Jugoslavije. Mi tražimo podršku javnosti, a od kolega u BHRT način na koji bi ovaj naš prijedlog mogao uspješno da se realizuje, saopćeno je sa RTRS-a.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#57 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Eki njih, na sve nacine hoce da se proguraju ko drzava.
A sto se tice same vijesti, jedna od ljepsih vijesti u ovoj godini, mozda cak i zadnjih par godina.

A sto se tice same vijesti, jedna od ljepsih vijesti u ovoj godini, mozda cak i zadnjih par godina.
- Nivri
#58 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Ipak idemo na Eurosong
Predlazem Igora Vukojevica za ucesnika
Inace, jedna veoma ruzna vijest, jer je to jedan od najgledanih dogadjaja u ovoj drzavi ui raja voli hlejba i igara, a sad nam uzese i hljeb i igre
Predlazem Igora Vukojevica za ucesnika
Inace, jedna veoma ruzna vijest, jer je to jedan od najgledanih dogadjaja u ovoj drzavi ui raja voli hlejba i igara, a sad nam uzese i hljeb i igre
- Allen__
#59 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Ovdje neko brka pojmove. Ne ide Rs na eurosong nego BiH u organizaciji RTRS.
-
Ambrozija
#60 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Dobro sto ne idemo jer je bacanje novca.
Lose sto ne idemo jer je to jedino u cemu smo jako dobri
Lose sto ne idemo jer je to jedino u cemu smo jako dobri
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#61 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Šteta što nema love
Šteta 
- Banksy
#62 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Kukrić štima Eurosong Banja Luci i RS-u ...
- hypko_nurko
- karanana
#64 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Auh. Za koga sad glasati?
Kako je krenulo nece 3 zemlje ostati.
Kako je krenulo nece 3 zemlje ostati.
- opa22
#65 Re: Eurosong Ma zdraO:)
evo upravo se FACETV kao dio "Euronews Network" ponudila da organizira spektakl u Skenderiji ili Zertri o svom trošku, kako bi BiH imala svog predstavnika u Švedskoj
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#66 Re: Eurosong Ma zdraO:)
sito
da ja vama nesto kazem, ja sam voljela gledati eurosong i meni je zao da necemo ici
kakva god bila pjesma, na kraju uvijek navijam za nas kao da smo najbolji, mrzim one koji nam ne daju poene
i ma sta mi pricali, u tome smo bili uspjesniji i bolje plasirani nego u vecni sportova
da ja vama nesto kazem, ja sam voljela gledati eurosong i meni je zao da necemo ici
kakva god bila pjesma, na kraju uvijek navijam za nas kao da smo najbolji, mrzim one koji nam ne daju poene
i ma sta mi pricali, u tome smo bili uspjesniji i bolje plasirani nego u vecni sportova
- potočanka
#67 Re: Eurosong Ma zdraO:)
sreća pa je kriza, izvukosmo se 
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#68 Re: Eurosong Ma zdraO:)
rekao sam na pocetku da nema logike da odustajemo
, nije vala bitno koji su interesi u pitanju al meni je drago ako RTRS umjesto BHT(koji lafo ne moze) posalje naseg predstavnika na Eurosong

- Irm@
#69 Re: Eurosong Ma zdraO:)
+1Matijevic_Vlado wrote:rekao sam na pocetku da nema logike da odustajemo, nije vala bitno koji su interesi u pitanju al meni je drago ako RTRS umjesto BHT(koji lafo ne moze) posalje naseg predstavnika na Eurosong
![]()
a taman kad se ja preselih u dijasporu i mogla sam da glasam i natjeram sve ovdje da glasaju za nas oni nam ukinuse i to..pfff
inace..stvarno mi je zao sto nas nece biti na tom cirkusu
- Logovan
#70 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Bravo.
Ko ostane na Eurosongu da Bog da još 100 godina bio u ekonomskoj krizi.
-
palermo
#71 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Naravno da mije žao što nećemo biti na eurosongu.
A posebno nervira lakoća donošenja takvih odluka, samo ti kažu nema eurosonga. Sutra će nam reći, nema reprezentacije u fudbalu...preskupa je, nema Sulejmana.., nema klixa, nema televizije, nema jesti svaki dan...nevjerovatna je lakoća donošenja odluka
A posebno nervira lakoća donošenja takvih odluka, samo ti kažu nema eurosonga. Sutra će nam reći, nema reprezentacije u fudbalu...preskupa je, nema Sulejmana.., nema klixa, nema televizije, nema jesti svaki dan...nevjerovatna je lakoća donošenja odluka
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#73 Re: Eurosong Ma zdraO:)
palermo wrote:Naravno da mije žao što nećemo biti na eurosongu.
hvala ti sto suosjecas s nama
- Sezam
#74 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Jebo te, a toliko nase raje u Malmetu
mogli su naci tamo nekog lokalnog da nas zastupa za dzabe 
- dusa_raskopuša
#75 Re: Eurosong Ma zdraO:)
Cu' nema reprezentacije. Je l' tebi dobro?
Gdje 's poredit' reprezentaciju sa eurosongom, ba?
I kad ne budemo imali sta jesti, reprezentacije ce bit', tako da.
Gdje 's poredit' reprezentaciju sa eurosongom, ba?
I kad ne budemo imali sta jesti, reprezentacije ce bit', tako da.