Kako izaci s idiotom nakraj?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

febo_acm

#51 Re: Kako izaci s idiotom nakraj?

Post by febo_acm »

SportLux wrote:Nemoj halalit,naklati mu se na kosti,zovi ga stalno nek mjenja brojeve telefona,al nedaj mu da zivi,nek vrati iz pet puta al nemoj mu halalit,najlakse se usutit i cekat da prodje,vidis da je slabic neki,da je mangup rekao bi ti aj razguli.
Kakve prijave u Sarajevu zivis,nema od toga nista.
Da u Sarajevu i nisi svjestan koliko ima krivicnih prijava. Od prijatelja stara radi na sudu i znam dobro o cemu pricam.
Dao je pare za nekoga koga ne poznaje... Na ovome vaktu...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
emko1234

#52 Re: Kako izaci s idiotom nakraj?

Post by emko1234 »

SportLux wrote:Nemoj halalit,naklati mu se na kosti,zovi ga stalno nek mjenja brojeve telefona,al nedaj mu da zivi,nek vrati iz pet puta al nemoj mu halalit,najlakse se usutit i cekat da prodje,vidis da je slabic neki,da je mangup rekao bi ti aj razguli.
Kakve prijave u Sarajevu zivis,nema od toga nista.
i sta ce ako bude zivkao, vidis da je fin momak. nije nakav hostapler, nece da se tuce nece probleme. potrosice jos telefona 50 maraka i 50 maraka goriva ako bude stalno isao i visio. ako nije kadar da to rijesi silom ( ne krivim te, vecina normalnih ljudi nema gen za to) bolje mu je nek halali i nek mu bude upamet.
mozda mu je ovih 240 maraka sad ustedilo 5000 maraka iduci put. moras nekad izgorit da bi naucio, svaka skola se placa.
em11r

#53 Re: Kako izaci s idiotom nakraj?

Post by em11r »

Duraj dok mozes, halali ako imas snage ili kao sto LeKo rece na kraju ti ostaje bosnjacki stil, razbij mu sva stakla na autu, isjeci gume i cao. Ali u pamet opet da te ne zna da si ti :) da nebi opet ti na sud i kazne placat.
testovi3

#54 Re: Kako izaci s idiotom nakraj?

Post by testovi3 »

cini mi se da je to ovaj lopov i prevarant u pitanju http://www.facebook.com/profile.php?__u ... 0009216693
Last edited by testovi3 on 10/12/2012 02:30, edited 1 time in total.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#55 Re: Kako izaci s idiotom nakraj?

Post by un1ted »

testovi3 wrote:cini mi se da je to ovaj lopov i prevarant u pitanju hSPAM
druze, radi takvih stvari na kojima navlacis forumase da pomisle da je njihov profil, ovde se dobiva trajni ban :)
SportLux

#56 Re: Kako izaci s idiotom nakraj?

Post by SportLux »

Dobra carlama pravo :D
Trebam te

#57 Re: Kako izaci s idiotom nakraj?

Post by Trebam te »

NEOPLAN wrote:Pozdrav narode

Nedavno zamijenim auto A s covjekom. To auto B koje sam dobio, nakon desetak dana zamijenim za auto C.

Poslije 15-tak dana zove me bivsi vlasnik auta C i kaze da na autu B nije regularan broj motora u saobracajnoj i kaze da mu prave problem pri prevodu. I kaze da mu za papire i atest treba 480 maraka.

E sad, moja i njegova greska je sto nismo gledali te brojeve. Al opet nije fer da covjek izvisi.

Zovem prvog vlasnika auta B i pitam sta je u pitanju, kaze ne zna. Nalazimo se sva trojica i razgovaramo, i saglasni smo da je vlasnik C najvise zavaljen, te ja i vlasnik B prihvatamo da po pola pokrijemo troskove vlasnika C. Dobijamo rok od 7 dana da se snadjemo za lovu i sve prolazi ljudski i bez frke.

Prolazi 7 dana, vlasnik B se ne javlja, a vlasnik C proganja mene jer je od mene kupio auto i ne zanima ga vlasnik B. Ja posudjujem pare i placam i svoj i dio vlasnika B. On mi kaze da je u teskoj fin situaciji i da mu dam jos par dana da se snadje. Ja mu opet izlazim u susret, nadajuci se da ce i to proci ljudski i posteno kao i do sad. Ali sipak. Momak se prestaje javljati, izbjegava pozive, ne odgovara na poruke, nista. Hinjski se usutao.

Na kraju sam samo ja zavaljen. Ovaj je rijesio problem i preveo auto, onaj se usutao, uvalio neregularan auto i sacuvao lovu. A ja isao ljudski i posteno i na kraju kratak 5 stoja i sa povjeriocima na vratu.

Sta raditi? Kako uhvatiti vlasnika B i izvuci svoj novac? Da li mu ici kuci, praviti frku? Da li klepnuti usima? Da li petljati policiju? Sta bi vi uradili da ste na mom mjestu?

Hvala
Ne zamaraj nas sa glupostima :run:
testovi3

#58 Re: Kako izaci s idiotom nakraj?

Post by testovi3 »

evo jos jedan http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... am-uhapsen

uvjek ima oni koji ne znaju
zato nikad ne kupuj auto ako papiri nisu na osobi koja ti prodaje auto i kad vidis u saobracajnoj i na licnoj karti isto ime i prezime tek onda dalje provjere i dogovori
Post Reply