Vidim da imas muda ovdje iznositi optuzbe ,iznesi ih tamo gdje treba ,pokazi da si facaFOČANSKI PROPISI wrote:Ako ćeš ti suditi.luckylaka wrote: Posto ste vas dvojica najinteligentniji mozda bi se mogli udruziti pa napraviti kakvu krivicnu prijavu protiv Memica osim sto ovdje mlatite praznu slamu.Vidim dokaza imate hrpu.Bujrum ili se lakse sakriti pa sa compa lupati.
Samo moraš znati da on ne priznaje srbe,sudije.
Senaid Memić - ALL ABOUT
- luckylaka
#51 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
- Gradski
#52 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
haha on ne vjeruje ni u sud nit u bilo šta samo vjeruje u robnu kuću na ilidži, koncesiju i sinu da je tušne zamislite molim vas bez ikakve procedure i pravila, pa šta radi ta policija, i taj mu je sin tušne DM na 20 godina pod zakup, u ime alaha.
- FOČANSKI PROPISI
#53 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Posavjetuj me,gdje to treba?luckylaka wrote:Vidim da imas muda ovdje iznositi optuzbe ,iznesi ih tamo gdje treba ,pokazi da si facaFOČANSKI PROPISI wrote:Ako ćeš ti suditi.luckylaka wrote: Posto ste vas dvojica najinteligentniji mozda bi se mogli udruziti pa napraviti kakvu krivicnu prijavu protiv Memica osim sto ovdje mlatite praznu slamu.Vidim dokaza imate hrpu.Bujrum ili se lakse sakriti pa sa compa lupati.
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 07/12/2012 19:34, edited 1 time in total.
- Gradski
#54 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Na 2:10 obavezno pogledati hahahah koji debil, pa gori su oni debili što glasaju za ovakvog papčinu.
- Gradski
#55 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Gdje treba samo kaži i ja ću sa njim, ne bojimo se mi nikog živog.luckylaka wrote:Vidim da imas muda ovdje iznositi optuzbe ,iznesi ih tamo gdje treba ,pokazi da si facaFOČANSKI PROPISI wrote:Ako ćeš ti suditi.luckylaka wrote: Posto ste vas dvojica najinteligentniji mozda bi se mogli udruziti pa napraviti kakvu krivicnu prijavu protiv Memica osim sto ovdje mlatite praznu slamu.Vidim dokaza imate hrpu.Bujrum ili se lakse sakriti pa sa compa lupati.
- luckylaka
#56 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
ne bojim se ni ja kada sam iza compa 
- Gradski
#57 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ne bojimo se mi svakako jedino se fikre bojimo khm teleće glave jer stisne ruku jako čuo sam.luckylaka wrote:ne bojim se ni ja kada sam iza compa
- FOČANSKI PROPISI
#58 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Kriv sam, izvini!luckylaka wrote:ne bojim se ni ja kada sam iza compa
- Gradski
#59 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Gledam i od one Ćenanović Amine koja u Hadžićima živi, a nije se odjavila sa iLIdže od amidže sin radi u Opštini i naravno njen amidža radi isto u opštini pa to familijarna opština postala i to u inspekciji.
- FOČANSKI PROPISI
#60 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Akobogda,doći će i taj dan,neko će dočekati.Gradski wrote:Gledam i od one Ćenanović Amine koja u Hadžićima živi, a nije se odjavila sa iLIdže od amidže sin radi u Opštini i naravno njen amidža radi isto u opštini pa to familijarna opština postala i to u inspekciji.
Možda i prije nego završi rekonstrukcija glavne gradske magistrale.
- luckylaka
#61 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Mozda bi svi trebali poceti cistiti ispred svoje avlije******** FOTO/ NA PROTESTU VIŠE OD 2000 STUDENTA I AKTIVISTA: Mladi Fočaci i Paljani izašli na ulice s parolom 'Genocid nad Srbima - Zločin koji traje'FOČANSKI PROPISI wrote:Jad do jada!micki125 wrote: fočak navijam za tebe. oderi ga ko musa jarca![]()
Petak | 07.12.2012.
- skafiskafsnjak
- MuaDib
-
DON_eARL
#64 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Code: Select all
http://www.radiosarajevo.ba/novost/96725/senaid-memic-nacelnik-godine-u-bih- FOČANSKI PROPISI
#65 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ovo se zove surova stvarnost.DON_eARL wrote:Jel ovo neka zahebancija?Code: Select all
http://www.radiosarajevo.ba/novost/96725/senaid-memic-nacelnik-godine-u-bih
- Logovan
#66 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
DON_eARL wrote:Jel ovo neka zahebancija?Code: Select all
http://www.radiosarajevo.ba/novost/96725/senaid-memic-nacelnik-godine-u-bih
- Ne volem
#67 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Fočanski, da te zamolim
Prestani ga napadati
Napadaš ga i on bude Načelnik
Napadaš i dalje , proglase ga Najnačelnikom
Molim te stani, ode ovo daleko
Prestani ga napadati
-
Holms
#68 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
ni sam ne slutiš da si u par riječi objasnio suštinu bosanskog biračaNe volem wrote:Fočanski, da te zamolim
Prestani ga napadati
- Gradski
#69 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
http://www.opcinailidza.ba/index.php?op ... e&Itemid=8
Bezakonje na dijelu u Butmiru samo jedna Džamija prikazana na web stranici opštine ali nije jedna ima još jedna na hipodromu divljem naselju nelegalno izgrađenom, kao i sama džamija i tu se redvno ezan čuje i sve ostalo i niko ništa da poduzme, to je isto kao dvije škole pod jednim krovom, razmimoilaženje vjernika itd..
Bezakonje na dijelu u Butmiru samo jedna Džamija prikazana na web stranici opštine ali nije jedna ima još jedna na hipodromu divljem naselju nelegalno izgrađenom, kao i sama džamija i tu se redvno ezan čuje i sve ostalo i niko ništa da poduzme, to je isto kao dvije škole pod jednim krovom, razmimoilaženje vjernika itd..
- FOČANSKI PROPISI
#70 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ne dozvoljavam da se takve stvari iznose na vidjelo.To bi moglo škoditi imidžu našeg vrlog načelnika.Gradski wrote:http://www.opcinailidza.ba/index.php?op ... e&Itemid=8
Ko je protiv njega taj je i protiv mene.
-
SLISKOVIC
#71 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Po ostvarenim rezultatima medunarodna nezavisna komisija izabarala Senaida Memića za najnačelnika u BiH --- ovaj stranački forum ce crknut sada pa opet pred sljedeće izbore če da blati (osobe istih nadimaka) pa kad pobjedi onda opet hvali u odnosu na druge i sve tako ---- manite se čoravog posla ... Senaid Memić je najnačelnik u BiH
- FOČANSKI PROPISI
#72 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
SLISKOVIC wrote: Po ostvarenim rezultatima medunarodna nezavisna komisija izabarala Senaida Memića za najnačelnika u BiH --- ovaj stranački forum ce crknut sada pa opet pred sljedeće izbore če da blati (osobe istih nadimaka) pa kad pobjedi onda opet hvali u odnosu na druge i sve tako ---- manite se čoravog posla ... Senaid Memić je najnačelnik u BiH
- FOČANSKI PROPISI
#73 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ko su članovi komisije?
Je li Alija (beg) Budnjo? (platio uredno porez za dograđivanje hotela TERME)
- FOČANSKI PROPISI
#74 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Biće informacija na vijeću.micki125 wrote:jel to ona nagrada gdje prvo treba uplatiti 10000KM pa je tek onda preuzeti?FOČANSKI PROPISI wrote:Ko su članovi komisije?
- dzejkej
#75 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
evo gledam slike.. bas su slatki
http://www.najmenadzer.biz/index.php?op ... &Itemid=88
a ko nam je kriv sto se ne znamo organizovati i fino jedni drugima podjeliti po koju diplomu, naj ovo, naj ono, napraviti sebi lijepo web site na kojem nista ne kazemo konkretno, usminkamo se lijepo i slikamo sa diplomicama. na kraju metnemo sve na taj web site i po webu trubimo kako smo eto mi najbolji.. blago nama sa nama

http://www.najmenadzer.biz/index.php?op ... &Itemid=88
a ko nam je kriv sto se ne znamo organizovati i fino jedni drugima podjeliti po koju diplomu, naj ovo, naj ono, napraviti sebi lijepo web site na kojem nista ne kazemo konkretno, usminkamo se lijepo i slikamo sa diplomicama. na kraju metnemo sve na taj web site i po webu trubimo kako smo eto mi najbolji.. blago nama sa nama