ako se baba oglasava kao nilski konj, pravi istu stetu kao nilski konj, onda je sasvim u redu da je poredim sa nilskim konjemmicki125 wrote:interesantan zaključak. u tom slučaju evo par prigodnih znakova za postaviti u voćnjak:holowey wrote:a sto se po defaultu te vocke MORAJU brati i to voce jesti? nesto se ne sjecam da sam vidio da neko pije vodu iz zeljeznice a i ta voda je na "izvolite", prosto mami da se pijemicki125 wrote:Ja sam počeo u zadnje vrijeme da sebe preispitujem. možda je do mene, možda sam umislio da je olovo štetno. možda je sada evropski trend jesti zatrovano voće, a ja to ne znam. možda višak olova u organizmu izaziva i neke pozitivne efekte koje poznaju samo ljudi iz struke........ nebi bio prvi put da neki stručnjak (genije), u našem slučaju s.m., ostane neshvaćen i ismijan. sjetimo se tesle, i njega su ismijavali zbog naizmjenične struje, pa gle čuda, sad je svi koristimo.............ko zna...... možda se na kraju ipak mi budemo stidili.
http://www.termag.hr/ProductList/729/pg ... ova.wshtml
a poređenje ti je kao da si uporedio babu i nilskog konja.
Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
- holowey
#51 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
- holowey
#52 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
samo posjedovanje minsko-eksplozivnih naprava je kaznjivo djelo, a da ne govorim o teroristickim aktivnostima postavljanja istihmicki125 wrote:dakle, ako postavim nagaznu minu na ulicu, to je ok, jer što bi po defultu neko morao nagaziti na nju. nešto se ne sjećam da je neko pao sa mosta iako je na izvolite preskočiti ogradu.holowey wrote:[q
ako se baba oglasava kao nilski konj, pravi istu stetu kao nilski konj, onda je sasvim u redu da je poredim sa nilskim konjem
a šta ćemo sa sprcanim desetinama hiljada KM naših para?
ps. poselami memića
a sto se tice padova sa mostova, bilo je toga koliko hoces, mangupi se popnu pa hodaju po ogradi i tres... sam pao, sam se ubio...
imao si izbore, sta si uradio po pitanju ne izbora memica? jesi vodio neku kampanju? otvarao ljudima oci? imas i sada mogucnost za opoziv, povedi kampanju, sakupi dovoljan broj potpisa i eto vanrednih izbora... forum ti nije pravo mjesto za to... fino izadjes na ulicu, mozda cak oko terminala ili male aleje, postavis stand i pocnes...
a to za "poselami memica" je postalo so lame jer na kojoj god temi da bilo ko izrazi drugacije misljenje odmah je uposlenik telekoma, vodovoda, elektroprivrede, clan sve i jedne stranke (po potrebi)...pokusaj sa necim novim, to je postalo odavno isfurano...
- holowey
#53 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
imas li kakav bolji argument da izneses? ponavljas semicki125 wrote:za mene je perfidniji terorizam postavljanja otrovnog voća jer cilja direktno na djecu.holowey wrote:samo posjedovanje minsko-eksplozivnih naprava je kaznjivo djelo, a da ne govorim o teroristickim aktivnostima postavljanja istihmicki125 wrote:
dakle, ako postavim nagaznu minu na ulicu, to je ok, jer što bi po defultu neko morao nagaziti na nju. nešto se ne sjećam da je neko pao sa mosta iako je na izvolite preskočiti ogradu.
a šta ćemo sa sprcanim desetinama hiljada KM naših para?
ps. poselami memića
a sto se tice padova sa mostova, bilo je toga koliko hoces, mangupi se popnu pa hodaju po ogradi i tres... sam pao, sam se ubio...
imao si izbore, sta si uradio po pitanju ne izbora memica? jesi vodio neku kampanju? otvarao ljudima oci? imas i sada mogucnost za opoziv, povedi kampanju, sakupi dovoljan broj potpisa i eto vanrednih izbora... forum ti nije pravo mjesto za to... fino izadjes na ulicu, mozda cak oko terminala ili male aleje, postavis stand i pocnes...
a to za "poselami memica" je postalo so lame jer na kojoj god temi da bilo ko izrazi drugacije misljenje odmah je uposlenik telekoma, vodovoda, elektroprivrede, clan sve i jedne stranke (po potrebi)...pokusaj sa necim novim, to je postalo odavno isfurano...
ps prenesi haug memiću (morel' ovo?)
da sam kojim slucajem sa podrucja opcine ilidza i sam bih ti dao potpis za opoziv nacelnika, ali nemas srece, ostavi se tastature i put pod noge da animiras ljude, otvoris im oci, pa da ne bude slucaj kao na ovim izborima da od 56970 glasaca, memic dobije 7627 glasova i pobijedi
- holowey
#54 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
pa uradi nesto konkretno, prestani palamuditi po forumumicki125 wrote:treba ti bolji argument?holowey wrote:[ž
imas li kakav bolji argument da izneses? ponavljas se
da sam kojim slucajem sa podrucja opcine ilidza i sam bih ti dao potpis za opoziv nacelnika, ali nemas srece, ostavi se tastature i put pod noge da animiras ljude, otvoris im oci, pa da ne bude slucaj kao na ovim izborima da od 56970 glasaca, memic dobije 7627 glasova i pobijedii onda se bunite
![]()
kako otvoriti oči takvim kao ti? i pored svega opet braniš voćnjak, kakav očigledniji primjer bahatosti i kriminala hoćeš? takvi neće promijeniti mišljenje ni da im otrovne jabuke padaju po glavi.
http://www.youtube.com/watch?v=fKvXiBVK-K4
- holowey
#55 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
ozbiljno? uradio si nesto konkretno? gdje ti je bio stand? ili si imao vise standova, strateski rasporedjenih po cijeloj opcini? kakva ti je bila kampanja? sa koliko si glasaca (od 56970) razgovarao i pokusao im objasniti u cemu grijesi dotadasnji nacelnik?micki125 wrote:pa kad nebi diskutovali na forumu, forum nebi ni postojao. ja sam uradio nešto konkretno na izborima, da su i drugi toliko ova tema nebi ni postojala.holowey wrote:pa uradi nesto konkretno, prestani palamuditi po forumumicki125 wrote:
treba ti bolji argument?![]()
kako otvoriti oči takvim kao ti? i pored svega opet braniš voćnjak, kakav očigledniji primjer bahatosti i kriminala hoćeš? takvi neće promijeniti mišljenje ni da im otrovne jabuke padaju po glavi.
http://www.youtube.com/watch?v=fKvXiBVK-K4
pogledaj sta je suljagic uradio za svoju opcinu, kako je on animirao ljude i kako su uspjeli da dobiju izbore, da se nesto nauciti iz toga...
- holowey
#56 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
ako si takvim rjecnikom pokusao da promijenis nacelnika, nije ni cudo da je opet izabran memic...i opet ce biti i otrovnih jabuka i radioaktivne buradi i ko zna cega nece biti, jer najkonkretnije sto ti znas jemicki125 wrote:haj ne .... života ti.holowey wrote:[q
ozbiljno? uradio si nesto konkretno? gdje ti je bio stand? ili si imao vise standova, strateski rasporedjenih po cijeloj opcini? kakva ti je bila kampanja? sa koliko si glasaca (od 56970) razgovarao i pokusao im objasniti u cemu grijesi dotadasnji nacelnik?
pogledaj sta je suljagic uradio za svoju opcinu, kako je on animirao ljude i kako su uspjeli da dobiju izbore, da se nesto nauciti iz toga...
haj ne .... života ti.
- VladaFBiH
#57 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Senaid Memić... jel' to onaj sto je u ratu uzimao pakete (hrana i odjeca) da ih dostavi u Sarajevo i uvijek govorio da ih je dostavio a da nikada nijedan nije otisao, cini mi se, iz Hrasnice il' gdje je vec podrumario...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#58 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
prvp je bio izbjeglica u Gradcu pa onda odlepršo u Vatan da štiti naše strateške položaje na Bosforu kako se ruska crnomorska flota ne bi probila do Neuma
- FOČANSKI PROPISI
#59 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Zaboravili ste spomenuti hotel HILTON u Instambulu.JoseMujica wrote:prvp je bio izbjeglica u Gradcu pa onda odlepršo u Vatan da štiti naše strateške položaje na Bosforu kako se ruska crnomorska flota ne bi probila do Neuma
- Ne volem
#60 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Znate to sve jer ste bili sa istim na istom sprat !

- FOČANSKI PROPISI
#61 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Na žalost ,lova je bila u vašim rukama,a u mojim puška plaćena 1000 KM i to baš vama.Ne volem wrote:Znate to sve jer ste bili sa istim na istom sprat !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- DELEGACIJA
#62 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Neku večer prebacih na Alfu kad tamo Memara
iznosi stavove o sevdalinki i Ilidžanskom festivalu....
Drama
Uglavnom emisija je o muzici

Drama
Uglavnom emisija je o muzici
- Ne volem
#63 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Zna čovjek, pa to ti je

- FOČANSKI PROPISI
#64 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Kakav čovjek,ljudeskara!Ne volem wrote:Zna čovjek, pa to ti je![]()
![]()
![]()
![]()
- Ne volem
#65 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Pa znaš ga i ti fočak
- DELEGACIJA
#66 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Gromada od čovjekaFOČANSKI PROPISI wrote:Kakav čovjek,ljudeskara!Ne volem wrote:Zna čovjek, pa to ti je![]()
![]()
![]()
![]()
- FOČANSKI PROPISI
#67 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Može li se šta isklesati ili je baš onako sirov skroz?DELEGACIJA wrote: Gromada od čovjeka![]()
![]()
![]()
- _Reds_
#68 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
FP sta kazes, opet tvoj ahbab Vreto podrzao SDA u vijecu, i Senaida.FOČANSKI PROPISI wrote:Može li se šta isklesati ili je baš onako sirov skroz?DELEGACIJA wrote: Gromada od čovjeka![]()
![]()
![]()
Tako da vecinu cine SDA, SBiH, Lijanovici, i Vreto.
- FOČANSKI PROPISI
#69 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Jad ostaje jad!_Reds_ wrote:FP sta kazes, opet tvoj ahbab Vreto podrzao SDA u vijecu, i Senaida.FOČANSKI PROPISI wrote:Može li se šta isklesati ili je baš onako sirov skroz?DELEGACIJA wrote: Gromada od čovjeka![]()
![]()
![]()
Tako da vecinu cine SDA, SBiH, Lijanovici, i Vreto.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#70 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
To onaj iz Naše Stranke? 
-
esad_plavi
#71 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
holowey wrote:ozbiljno? uradio si nesto konkretno? gdje ti je bio stand? ili si imao vise standova, strateski rasporedjenih po cijeloj opcini? kakva ti je bila kampanja? sa koliko si glasaca (od 56970) razgovarao i pokusao im objasniti u cemu grijesi dotadasnji nacelnik?
- _Reds_
#72 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
To je onaj iz Njegovo, aka Nase. Podrzavao je on Memica i u proslom, pa se vadio eto lafo nije, da bi da opet pokazao pravo live.Admir_1984 wrote:To onaj iz Naše Stranke?
- DELEGACIJA
#73 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Ma sirovina je toFOČANSKI PROPISI wrote:Može li se šta isklesati ili je baš onako sirov skroz?DELEGACIJA wrote: Gromada od čovjeka![]()
![]()
![]()
- DELEGACIJA
#74 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Ja ja taj iz "Vaše" strankeAdmir_1984 wrote:To onaj iz Naše Stranke?
- DELEGACIJA
#75 Re: Obnova kancerogenog voćnjaka na Ilidži
Treba nekad poslušati i FP....nije svaka za odbacitimicki125 wrote:a fino je to fočak govorio pred izbore, a ja mu nisam vjerovao._Reds_ wrote:To je onaj iz Njegovo, aka Nase. Podrzavao je on Memica i u proslom, pa se vadio eto lafo nije, da bi da opet pokazao pravo live.Admir_1984 wrote:To onaj iz Naše Stranke?