Ta sam hahahahaSpear wrote:ja čekam gospođicu spremnu za kompromis/pametnu/ugodnu oku
savršenstvo ostavljam vama ostalima
Gospodin savršeni/gospođica savršena?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- zlocka
#51 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
- Aleluja
#52 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
...između ostalog, ne postoji savršena osoba već samo podobna!
- spadalo
#53 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
spremanveze s vezom wrote:what
edit:
Za mene bi bio savrsen..kada bih ja rekla hajmo opljackati banku a on pitao koju cemo
- rumFo
#54 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
veze s vezom wrote:what
edit:
Za mene bi bio savrsen..kada bih ja rekla hajmo opljackati banku a on pitao koju cemo
bujrum
- zlocka
#55 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
Samo sam iskrenam@m@ wrote:zlocka wrote:Ta sam hahahahaSpear wrote:ja čekam gospođicu spremnu za kompromis/pametnu/ugodnu oku
savršenstvo ostavljam vama ostalima![]()
zlocka, zlocka
- _amy_
#56 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
Ovo je bas lijepo napisano. Jer i ja sam pri stavu da u jednom trenutku svog zivota sretnemo osobu koja je savrsena za nas (to sta je za koga savrseno je totalno jedna druga tema), neki to na vrijeme prepoznaju, a neki ne. Neki dobiju drugi sansu, a neki ne. Sve dok u zivotu trazimo ljubav i ne zadovoljimo se onim da je neko "podoban", mislim da cemo i naci tu osobu. Ili bas zelim cvrsto da vjerujem u ovo.valter033 wrote:Savrsenstvo je subjektivna stvar i svi to razlicito poimamo. Ne vjerujem da postoje potpuno savrsene osobe, ali postoje osobe koje nam savrseno odgovaraju, "perfect match". Nazalost, (veliku!!!) vecina nas takvu osobu ne primjeti na vrijeme, ili "propusti" iz nekog drugog razloga. Neki su ipak sretni, pa kasnije u zivotu naidju opet na istu osobu, za koju su od pocetka znali da je njihova druga savrsena polovina!
- Spear
#57 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
zlocka wrote:Ta sam hahahahaSpear wrote:ja čekam gospođicu spremnu za kompromis/pametnu/ugodnu oku
haha jesi li ili si samo zloćka
- zlocka
#58 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
Sve u jednojSpear wrote:zlocka wrote:Ta sam hahahahaSpear wrote:ja čekam gospođicu spremnu za kompromis/pametnu/ugodnu oku
haha jesi li ili si samo zloćka
- dusa_raskopuša
#59 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
NemO, ne postoji. 
-
legenda reala
#60 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
A šta ti je sa dušanom_raskopušanom

- dusa_raskopuša
#61 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
patakdaca wrote:Ima nešto što je bitnije od tog savršenstva, kad nađeš osobu koja će te voljeti i cijeniti onakog/kvu kakav/va jesi, i koga ces ti voljeti i cijeniti, bez obzira na njegove/njene mane i vrline, bez nekih glumatanja i preseravanja. Savršenog ili savršenu, samo traže oni koji nemaju jasan cilj i koji traže izgovor
Haj' pa nadji i takvog/u.
- htcxone
#62 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
zloćka pokupi sve frajere na forumu 
savršena postoji... to je ona koju zavolimo i želimo zauvijek biti kraj nje ... sve bivše i ppropale tu ne spadaju
savršena postoji... to je ona koju zavolimo i želimo zauvijek biti kraj nje ... sve bivše i ppropale tu ne spadaju
- dust in the wind
#63 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
moguce naci...nekog za tebe savrsenog...medjutim kada takvo nesto se pokvari, uzdrma, pukne, nema tog cuda koji te od teskog razocarenja i nesrece moze spasiti...dugo vremena. zato j.e.b.o savrsene...
- htcxone
#64 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
m@m@ wrote:zato je ja kao naruzih jucehtcxone wrote:zloćka pokupi sve frajere na forumu
savršena postoji... to je ona koju zavolimo i želimo zauvijek biti kraj nje ... sve bivše i ppropale tu ne spadajuzlocka, zlocka
neka je, nece li naci savrsenog
- htcxone
#65 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
nego bi zloćka trebala fino napraviti oglas i prebaciti se na temu
http://www.klix.ba/forum/samo-za-slobod ... start=2175
- MedenoSrce
#66 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
Bice da joj smeta ova odrednica "slobodni"

- htcxone
#67 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
MedenoSrce wrote:Bice da joj smeta ova odrednica "slobodni"![]()
-
sha_ba
#68 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
MedenoSrce wrote:Bice da joj smeta ova odrednica "slobodni"![]()
- dječak sa šibicama
#69 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
Dok ljubav cvjeta, savrsena je taman da ima 1000 felera.
Sve je to do subjektivnog dojma... a objektivno, onaj ko svima valja i niko mu ne moze naci manu, nesto sa njim nije u redu
Sve je to do subjektivnog dojma... a objektivno, onaj ko svima valja i niko mu ne moze naci manu, nesto sa njim nije u redu
- MedenoSrce
#70 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
Pa i nije u redu ... svima valja osim sebi
Kaze jedna moja drugarica kada je ostavila dugogodisnjeg momka "da je sebi valj'o i meni bi bio odlican"
Kaze jedna moja drugarica kada je ostavila dugogodisnjeg momka "da je sebi valj'o i meni bi bio odlican"
- alchak.ba
#71 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
To je savrsena ljubav koja ne postoji.patakdaca wrote:Ima nešto što je bitnije od tog savršenstva, kad nađeš osobu koja će te voljeti i cijeniti onakog/kvu kakav/va jesi, i koga ces ti voljeti i cijeniti, bez obzira na njegove/njene mane i vrline, bez nekih glumatanja i preseravanja. Savršenog ili savršenu, samo traže oni koji nemaju jasan cilj i koji traže izgovor
- zlocka
#72 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
m@ma@,m@m@ ja sam se samo salilam@m@ wrote:necemo joj pricati iza ledja, saznat cemo kad bude online
Pa na forumu su vecinom stariji momci,meni su tek 22 godinice
- zlocka
#73 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
Draga ima ih koliko hoces takvihdusa_raskopuša wrote:patakdaca wrote:Ima nešto što je bitnije od tog savršenstva, kad nađeš osobu koja će te voljeti i cijeniti onakog/kvu kakav/va jesi, i koga ces ti voljeti i cijeniti, bez obzira na njegove/njene mane i vrline, bez nekih glumatanja i preseravanja. Savršenog ili savršenu, samo traže oni koji nemaju jasan cilj i koji traže izgovor
Haj' pa nadji i takvog/u.
- rumFo
#74 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
ovo zlocaste su najbolje livezlocka wrote:m@ma@,m@m@ ja sam se samo salilam@m@ wrote:necemo joj pricati iza ledja, saznat cemo kad bude online![]()
Pa na forumu su vecinom stariji momci,meni su tek 22 godiniceMada ih sigurno ima i mladjih,ja ipak nisam za ta poznanstva sklopljena preko interneta.Puno mi je drazi i ima puno vise cari onaj tradicionalni nacin upoznavanja dragog -znas na sta mislim
Uglavnom,drago mi je da sam ti popravila dan...kiss
- htcxone
#75 Re: Gospodin savršeni/gospođica savršena?
m@m@
vidiš kako znaš
cuj tek 22
sta bi ti , kad budes imala 26 kukat ćeš 
cuj tek 22