SCnet
Moderator: anex
-
casanova123
#51 Re: SCnet
mah.. mene je direktor zajeb.o.. mislim nije, ali eto.. počeo mi je sa nekom pričom o tome kako je lakše, i ubjedjivao me mjesecima.. imam preko 300 upisanih ljudi i upisano mi je do sada cak 3KM.. ja sam se fakat dva mjeseca po cijele dane lomio, po kafama cijeli dan, na seminare ove isao ko fole, dovodio ljude u kancelariju ali jednostavno ne ide bas lako.. na kraju je počelo da ispada da ja sam sebi zaradjujem pare trošeći vise XD.. sada zivim u Austriji i ovdje ima sistem koji je 5 puta jači od scneta.. na isti fazon samo sto ima firmi u kojima mozes kupiti auto preko toga.. i opet se ne isplati.. pokušao sam i ovdje.. dobra je ovo stvar za razvijanje nekih komunikacijskih i ubjedjivackih sposobnosti kao i za upoznavanje novih ljudi.. ali nakon 2 mjeseca ljudi me počeli izbjegavati.. niko nije htio da izdaje sa mnom jer sam kao neki manijak samo pričao o scnetu.. ovdje zavisis o sistemu, koji kada padne, ostanes bez ičega.. na nuli.. a past ce.. mora da padne kad tad.. zato bolje da se školujem, pa kad dobijem otkaz na poslu kasnije, imat ću znanje pa se opet zaposliti.. ovdje ostanes na nuli.. skolujmo se ljudi i ne živimo u snovima..
jedan poznanik je do sada uložio preko 8k KM i dalje ulaze i uplaćuje ove kapare.. jeste da čovjek ima para da mjesečno uplati po 2k ali je u zabludi.. oko kupovanja ovih sistema u zavaljivanja sa 32+1 kaparom, stvar je u tome da ti dobiješ onaj vaučer od čini mi se 700km koje mozes potrošiti u firmama partnerima, a da bi dobio vaučer moraš popuniti ovih 32 i još 32.. drugih 32 da bi dobio ili ti uplatis i uvalis Se duplo, ili uvuces poznanika koji ce morati uvaliti poznanika da bi dobio 700km.. u suštini ti da bi vratio početni ulog sistema od 33 moraš da uvalis još 7 osoba čini mi se po 33 sistemu.. Hajd ti zavali Jarane i ljude koji se bore za život? ja nemam obraza niti hrabrosti da takvo sta radim.. da ovo shvatim trebalo mi je 2 mjeseca.. čuvajte se ljudi
real life rulezz
žene, hrana, novac, posao, garderoba, kino.. to je ono sto čovjeka upotpunjuje.. a ne da ne mogu navečer zaspati od uzbudjenja jer sam uspio nekog zahvaliti ko onaj iz Gračanice sto svake sedmice jednog zavali.. i onda neke pohvale oko karijera nekih..
-
casanova123
#52 Re: SCnet
imam pitanje.. ako kažeš da se ne može raditi biznis sa 100km zašto me je onda nagovarao mjesecima da uplatim te pare? zašto nagovara svaki dan hiljade ljudi? hajde reci ti meni koliko imaš suradnika.. daj mi Nick na scnetu.. koliko imaš uplacenih kapara? koliko si dobio do sad profita.. ne feninga.. 
-
ajatollah
#53 Re: SCnet
Prijatelju Casanova 123 vidim da si razočaran. A ZAŠTO ? Pa vjerovatno nisi radio po osnovnim koracima ovog posla ?Kako si ljude zvao ? Šta si im govorio i da li si im ti sam objašnjavao ? Negdje je greška u tvom pristupu ?
Kao drugo, u ovaj posao se ulazi ozbiljno samo sa modelom 33.Ja sam taj model izabrao i onda ušao u posao.Kažeš imaš 300 upisanih.Pa da imaš 300000 to ti ne znači ništa ako oni nisu u modelu 33.Pa čak i da imaš jarana upisanih u M 33 ti nisi u toj priči jer nisi na istom nivou s njima zbog početnog starta.A ako ti tvojih 300 nije uzelo model 33, nemaš zbog čega da se čudiš, jer ako nisi ti što bi i oni, ti bi im trebao biti primjer i zbog toga nisi bio uvjerljiv, jer si vjerovatno tu bio nedovoljno siguran i nisi vjerovao, kao što i sad ne vjeruješ.Što se tiče sistema,on nije pao niti ća pasti, jer je u razvoju.Jedina firma koja firmama partnerima plaća avansno. Sve Mercatoru, Eronetu, Energopetrolu i ostalima plaćamo avansno dok druge firme njima plaćaju uglavnom na trećem ročištu.Moj jarane casanova ti si pao duhom, razočarao si se ,ali ne zbog SCneta već zbog sebe i sad je najlakše optužiti SCnet.Pa ako ti je tako lakše u redu,eto mi smo ružni ,prljavi i zli, a ti si se hvala Bogu izvukao.
Koliko ja imam saradnika i koliko zarađujem šta te briga, nisam dužan da ti to govorim,ali ja vidim u ovom poslu ono što ti ne vidiš i mislim da je to u redu.Nema ZAVALE nigoga i nikome posao je čist ko suza, ko hoće i može da razumije.Porezi se redovno plaćaju na sve zarade.Mi uzimamo dio profita od firmi partnera i to dijelimo između sebe. Znači dio profita umjesto da ide u Sloveniuju, Hrvatsku ostaje kod nas i mi to dijelimo između sebe u zavisnosti koliko je ko radio.Živio Casanova.
Kao drugo, u ovaj posao se ulazi ozbiljno samo sa modelom 33.Ja sam taj model izabrao i onda ušao u posao.Kažeš imaš 300 upisanih.Pa da imaš 300000 to ti ne znači ništa ako oni nisu u modelu 33.Pa čak i da imaš jarana upisanih u M 33 ti nisi u toj priči jer nisi na istom nivou s njima zbog početnog starta.A ako ti tvojih 300 nije uzelo model 33, nemaš zbog čega da se čudiš, jer ako nisi ti što bi i oni, ti bi im trebao biti primjer i zbog toga nisi bio uvjerljiv, jer si vjerovatno tu bio nedovoljno siguran i nisi vjerovao, kao što i sad ne vjeruješ.Što se tiče sistema,on nije pao niti ća pasti, jer je u razvoju.Jedina firma koja firmama partnerima plaća avansno. Sve Mercatoru, Eronetu, Energopetrolu i ostalima plaćamo avansno dok druge firme njima plaćaju uglavnom na trećem ročištu.Moj jarane casanova ti si pao duhom, razočarao si se ,ali ne zbog SCneta već zbog sebe i sad je najlakše optužiti SCnet.Pa ako ti je tako lakše u redu,eto mi smo ružni ,prljavi i zli, a ti si se hvala Bogu izvukao.
Koliko ja imam saradnika i koliko zarađujem šta te briga, nisam dužan da ti to govorim,ali ja vidim u ovom poslu ono što ti ne vidiš i mislim da je to u redu.Nema ZAVALE nigoga i nikome posao je čist ko suza, ko hoće i može da razumije.Porezi se redovno plaćaju na sve zarade.Mi uzimamo dio profita od firmi partnera i to dijelimo između sebe. Znači dio profita umjesto da ide u Sloveniuju, Hrvatsku ostaje kod nas i mi to dijelimo između sebe u zavisnosti koliko je ko radio.Živio Casanova.
Last edited by ajatollah on 30/06/2013 16:22, edited 1 time in total.
-
ajatollah
#54 Re: SCnet
Još nešto casanova da te pitam koji je to sistem pet puta bolji u Austriji? Da se ja uključim ako je moguće?
Nikad neznaš gdje se krije bolja poslovna mogućnost.Ja sam uvijek za to da se sve opcije saslušaju i razmotre.
Nikad neznaš gdje se krije bolja poslovna mogućnost.Ja sam uvijek za to da se sve opcije saslušaju i razmotre.
-
sarajevo999999
#55 Re: SCnet
Sta je to ustvari taj scnet? eo imam 200 km i npr.hocu uloziti u taj sistem. de ajatolashe objasni zasto da ulozim i gdje sam ja tu dobar na kraju
-
casanova123
#56 Re: SCnet
Hmm.. Hajmo ovako: Kada sam se upisao govoreno mi je(kao i svima drugima), da je besplatno clanstvo(i jeste), medjutim, ti mi sada govoris da bez modela 33 koji kosta 2800 KM koliko se sjecam nema nista.. Ja da uvalim jos 7 ljudi za tih 2800 KM, da bi se meni vratile te pare kroz vauccere, koje bih morao potrositi u firmama tipa mercator, petrol i ostale, i ne vidim tu nigdje kesa, a ja ubacio pravu lovu u sistem. Znaci ja bih morao da nafatam ljudi za 20.000 KM da oni uplate. Tvoj je moral onda na veoma visokom nivou ako si u stanju ovo da uradis ljudima(ironicno).. Sta ja trebam da obeccavam ljudima da ce da zarade mjesecne plate ako uplate 2800 KM? To je meni samo govoreno. Niko mi ni jednom nije rekao da cu morati da ganjam ljude da uplacuju da bih ja svoje pare vratio. Govoreno mi je da kada uplatim da ce pare doci same od sebe tako sto ce drugi kupovati preko mene. Opet nije to to, nego ja moram da potrosim u firmi partneru pare da bih dobio opet te poene. A plus sto moraju i moji clanovi isto tako.. I zasto pises u mnozini da kao "vi" placate posao, da je "vasa" firma cista itd.. Nije to tvoja firma. Oni uzimaju 1% od svake kupovine. Nebitno od kolicine novca koji je potrosen. Pogledaj petrol kao primjer. Imas 3% "popusta", 1% ide firmi, 1% ide onome ko je platio, i 1% ide u 4 dubine.. na 100 KM(jedno tocenje), oni u dubili dobiju 25 feninga. Nije to bajno tako.ajatollah wrote:Prijatelju Casanova 123 vidim da si razočaran. A ZAŠTO ? Pa vjerovatno nisi radio po osnovnim koracima ovog posla ?Kako si ljude zvao ? Šta si im govorio i da li si im ti sam objašnjavao ? Negdje je greška u tvom pristupu ?
Opet potenciram na tome sto se govori u SCnetu da se "biznis" pravi sa modelom 33(2800 KM kosta), je prevara. Ovo ostalo i nije. SCnet je savrsen sistem koji je prikriven jos bolje, jer je upis u sistem besplatan, ali kad dodjes do te faze nakon par sedmica kada te se pocne bombardovati sa time da trebas da uplatis kapare(JER CE TI SE VRATITI - LAZ!!!!), e tu je piramida i prava svrha i nacin zarade SCneta, kao i svih onih gadova koji mazu oci drugima.
I btw, govorim o lyonnesu koji je u Austriji strasno razvijen i doslovno mozes auto kupiti ako hoces sa 1% popusta
I pogledaj molim te stranicu lyonessa i scneta i uporedi molim te. Smijesno. Na jednom seminaru se direktor samo tako prosuo takodjer. Govorio ljudima kako je sistem placen 400.000 eura rusima nekim, i onda dodje Broj 1 koji je vlasnik svega toga, i kaze ja sam to isprogramirao licno.
I odgovori na pitanje korisnika iznad mene sto je pisao molim te. Ili ces u reci da nabavi jos 2600 KM da moze da uplati model 33, i onda da trazi ljude sa viska 2800 KM i da se smije kada oni uplate novac jer je ko fole on zaradio 700 KM vaucera od kojih nece vidjeti ni marke u novcaniku.
I ne, ja nisam razocaran. Naucio sam novu lekciju u zivotu. A ssto se tice nacina kako sam upisivao i zvao ljude, sad cu ti reci. Doveo sam barem 50% ljudi u Hollywood ili direktno kod Direktora u kancelariju.
-
ajatollah
#57 Re: SCnet
Prijatelju Casanova za mene je SCnet POSAO.Uvesti nekoga u posao SCnet-a je kao nemoralno jer trebam nekom izbiti višak para iz džepa za ništa, za šupljak.Ja sam danas uveo u posao čovjeka koji mi je bio prošle srijede na prvom susretu sa poslom.Lik je sve razumio oduševio se i pristao na sve što sam mu rekao.Model 33 uključivati naredih 4-5 godina ljude i iz tih uključenja idu provizije i to je glavni izvor zarada za taj period.Kada se mreža napravi onda i iz mreže po 0,5 % iz potrošnje kod firmi partnera.Recimo za pet godina imati ću u mreži u četiri dubine u najgorem slučaju 600 ljudi, ali pravih. Svako od njih će trošiti za hranu i piće najmanje po 500 maraka.Eto da ne računam to gorivo koje ide po 0,25% iz potrošnje ,da ne računam sve ostalo, a bit će tu i dosta toga za pet godina. Dakle 600 ljudi po 500 maraka je 300000 mraka ,a moje je 0,5% i to je 1500 maraka.Pa neka bude i 1000 KM, ja zaradim na potrošnji mojih saradnika u 4 dubine moju sadašnju platu u klasičnoj(normalnoj) firmi, jer SCnet je nenormalna i nemoralna firma i pri tome nije moja.Gdje su tu bonusi po drugim osnovama binarka e to je posebna tema, tu je tek lova.Skupti 600 ljudi ne da mislim već sam uvjeren je moguće imati čak i više al hajde da ne pretjerujem, mada je za tebe vjerovatno ovo nešto iz fantazija neuračunljivih likova.Da ti kažem nešto ja ti nešto mnogo ne fermam ove govornike ja sam vidio i doživio ovdje mogućnost zarade i ja pičim svoj film.
Što se tiče provizija provjereno ja dobio nekoliko puta 1/3 isplata u kešu i 2/3 u vaučeru kojeg mogu potrošiti u firmi partneru i to za ono što bi svakako kupio za keš hrana piće, gorivo telefon.Tako da mi to dođe ko keš. Zašto vaučer? Pa jarane da sistem ne padne.Opet iz te vaučerske potrošnje dobiću proviziju i to ne samo ja nego svi mi u sistemu. Ja uključim nekog i zaradim, pa taj neko i zaradi i tako redom . To naravno kažem svakomei pri tome ponovim da je to najznačajniji izvor zarade u nekoliko godina dok se mreža ne formira u toj mjeri da se mogu ostvariti pristojni prihodi iz potrošnje.Znaš šta prijatelju čovjek koji je danas uveden u posao već radi dva posla.Poslovan čovjek šta ćeš traži gdje je lakše do love.I ti misliš da sam ga ja zajebo, ili misliš ima viška para, ma nije nego on ima iskustva u privatluku.A ovo je privatni posao što mnogi ne mogu da shvate.
Kažeš za SCnet da je nešto prevara a nešto nije. E jebi ga žena ne može biti malo trudna, ili jeste ili nije ?
Sa 200 KM se ne ide u posao.Odgovor na jedno od pitanja. Ima onih u SCnet-u koji prihvataju tu varijantu da može, pa uključiš trojicu sa M 33 pa onda i onaj sa 200 KM automatski dobije iz provizija M 33.Mada bi trebao da doplati po pravilu razliku za M33, pa tek onda da dobije provizije.Ja se stim ne slažem.Uplati pa se klati.Ja to tako ne radim jer lični primjer ja zakon. Kako ja tako i ti.Takav primjer se nije desio koliko ja znam.
Što se tiče osnivača onaj iz Rusije je patentirao 1999.godine ideju i zaštitio je .Ali je ona tek zaživjela 2009.kada je sadašnji broj 1 izradio softver za isti patent, pa je zato Paušić broj 1, a ovaj iz Rusije broj 2 u sistemu.Ljudi skontali šta ćeš . Ko se ljuti nek on skonta nešto slično i nek počne ispočetka.
Za ovaj Lyoness vjeruj mi nisam oduševljen jer nisam skonto mogu li ja tu dugoročno imati zarade. Ako ne mogu šta će mi to .Mene interesuje posao a ne popusti i rabati,. I tu se pojavljuju vaučeri i povrat u kešu od 2%.Možda nisam dobro skonto, al SCnet će za 6 godina koliko je Lyoness stariji biti mnogo dalje.Al razmotrit ću još to već je kasno odoh spavati.
Vidi još na kraju o SCnet-u priče pričaju dvije vrste ljudi, oni koji su uspješni u SCnetu i oni koji to nisu.Nek si ti došo TOBE to mi je drago SCnet će ići svojim putem sa nama ili bez nas. Kad u nekom poslu počneš zarađivati onda dobijaš na samopouzdanju i to radiš sa još više volje i vjere, kad nema zarade onda imaš samo iskustvo.
Što se tiče provizija provjereno ja dobio nekoliko puta 1/3 isplata u kešu i 2/3 u vaučeru kojeg mogu potrošiti u firmi partneru i to za ono što bi svakako kupio za keš hrana piće, gorivo telefon.Tako da mi to dođe ko keš. Zašto vaučer? Pa jarane da sistem ne padne.Opet iz te vaučerske potrošnje dobiću proviziju i to ne samo ja nego svi mi u sistemu. Ja uključim nekog i zaradim, pa taj neko i zaradi i tako redom . To naravno kažem svakomei pri tome ponovim da je to najznačajniji izvor zarade u nekoliko godina dok se mreža ne formira u toj mjeri da se mogu ostvariti pristojni prihodi iz potrošnje.Znaš šta prijatelju čovjek koji je danas uveden u posao već radi dva posla.Poslovan čovjek šta ćeš traži gdje je lakše do love.I ti misliš da sam ga ja zajebo, ili misliš ima viška para, ma nije nego on ima iskustva u privatluku.A ovo je privatni posao što mnogi ne mogu da shvate.
Kažeš za SCnet da je nešto prevara a nešto nije. E jebi ga žena ne može biti malo trudna, ili jeste ili nije ?
Sa 200 KM se ne ide u posao.Odgovor na jedno od pitanja. Ima onih u SCnet-u koji prihvataju tu varijantu da može, pa uključiš trojicu sa M 33 pa onda i onaj sa 200 KM automatski dobije iz provizija M 33.Mada bi trebao da doplati po pravilu razliku za M33, pa tek onda da dobije provizije.Ja se stim ne slažem.Uplati pa se klati.Ja to tako ne radim jer lični primjer ja zakon. Kako ja tako i ti.Takav primjer se nije desio koliko ja znam.
Što se tiče osnivača onaj iz Rusije je patentirao 1999.godine ideju i zaštitio je .Ali je ona tek zaživjela 2009.kada je sadašnji broj 1 izradio softver za isti patent, pa je zato Paušić broj 1, a ovaj iz Rusije broj 2 u sistemu.Ljudi skontali šta ćeš . Ko se ljuti nek on skonta nešto slično i nek počne ispočetka.
Za ovaj Lyoness vjeruj mi nisam oduševljen jer nisam skonto mogu li ja tu dugoročno imati zarade. Ako ne mogu šta će mi to .Mene interesuje posao a ne popusti i rabati,. I tu se pojavljuju vaučeri i povrat u kešu od 2%.Možda nisam dobro skonto, al SCnet će za 6 godina koliko je Lyoness stariji biti mnogo dalje.Al razmotrit ću još to već je kasno odoh spavati.
Vidi još na kraju o SCnet-u priče pričaju dvije vrste ljudi, oni koji su uspješni u SCnetu i oni koji to nisu.Nek si ti došo TOBE to mi je drago SCnet će ići svojim putem sa nama ili bez nas. Kad u nekom poslu počneš zarađivati onda dobijaš na samopouzdanju i to radiš sa još više volje i vjere, kad nema zarade onda imaš samo iskustvo.
-
casanova123
#58 Re: SCnet
Samo jos jednom da potvrdimo..
Bez ulaska u "posao" sa modelom 33 koji kosta 2800 KM, i nagovaranjem ljudi da isto toliko uplate, nema uspjesnosti niti zarade?
Bez ulaska u "posao" sa modelom 33 koji kosta 2800 KM, i nagovaranjem ljudi da isto toliko uplate, nema uspjesnosti niti zarade?
-
sarajevo999999
#59 Re: SCnet
De objasni sistem ovdje, vidim da nemas problema pisati duge postove. Priblizi meni, a i drugima taj sistem. Ko zna, ako mi se svidi mozda i bude nesto od toga.
Unaprijed zahvalan.
Unaprijed zahvalan.
-
casanova123
#60 Re: SCnet
Hajd vala objasni covjeku kako ide..
@sarajevo hoces se preko mene registrovati

@sarajevo hoces se preko mene registrovati
-
ajatollah
#62 Re: SCnet
Pa gdje si Casanova kućo stara? Mnogo tebe boli ovaj SCnet.Ti uporan sebe da uvjeriš kako su svi krivi samo eto ti nisi.
Koliko poznaješ propalih studenata medicine , mašinstva, ekonomije? Pa jel to znači da medicina, mašinstvo ,ekonomija su prevara, laž, magla.Da su profesori isto prevara. Ili je do studenata koji su odustali?
SCnet je između ostalog posao selekcije odabira pravih ljudi koji imaju jasan finansijski cilj, koji žele da uče i da budu lideri u ovom poslu.Tražimo one ljude koji traže ono što im SCnet ima da ponudi.U ovom poslu ja izgrađujem sebe i svoje saradnike a svi zajedno izgrađujemo mrežu.Zašto ljudi izbjegavaju SCnet ? Jer ne razumiju njegovu suštinu. Neobično ali istinito sve što insan ne razumije ima sklonost da kritikuje i da ismijava.
Model 33 je ulaznica za ozbiljne koji su odlučili da prave posao.Onaj tzv. mali model 3+1 za mene ne postoji.I ne interesuju me oni koje taj mali model interesuje.Jer ko hoće da sa 200 KM pravi posao neka ide negdje drugo.M 33 možeš da iskoristiš u kupovini veće vrijednosti , kad naravno zaradiš i tako i to iskoristiš u većoj potrošnji.
Ja nikoga ne nagovaram već informišem one koji za tim informacijama tragaju.Preporučim M 33.Pitam konkretno ljude hoće li ili neće u posao ?Ako jednom kažu da neće a to se često dešava ja ga ne bih više upitao ni za šta.Idem dalje.Znam da ima onih koji hoće, samo ih trebam pronaći.U tom pronalaženju nailazim na one koji neće .Ako je tebe direktor cimo za stoju ne znam šta će mu to.Ja to ne bih ni u ludilu.
Koristeći M33 ubrzava se rast posla za 15 puta , te ako me prate saradnici sa istim modelom a ja sam im primjer onda se posao ubrzava 150 puta.To je sistem duplikacije ili princip poluge. Igra velikih brojeva prijatelju.Ti to očigledno ne razumiješ.Ti u cijelij priči vidiš samo onu svoju stoju.
Koliko poznaješ propalih studenata medicine , mašinstva, ekonomije? Pa jel to znači da medicina, mašinstvo ,ekonomija su prevara, laž, magla.Da su profesori isto prevara. Ili je do studenata koji su odustali?
SCnet je između ostalog posao selekcije odabira pravih ljudi koji imaju jasan finansijski cilj, koji žele da uče i da budu lideri u ovom poslu.Tražimo one ljude koji traže ono što im SCnet ima da ponudi.U ovom poslu ja izgrađujem sebe i svoje saradnike a svi zajedno izgrađujemo mrežu.Zašto ljudi izbjegavaju SCnet ? Jer ne razumiju njegovu suštinu. Neobično ali istinito sve što insan ne razumije ima sklonost da kritikuje i da ismijava.
Model 33 je ulaznica za ozbiljne koji su odlučili da prave posao.Onaj tzv. mali model 3+1 za mene ne postoji.I ne interesuju me oni koje taj mali model interesuje.Jer ko hoće da sa 200 KM pravi posao neka ide negdje drugo.M 33 možeš da iskoristiš u kupovini veće vrijednosti , kad naravno zaradiš i tako i to iskoristiš u većoj potrošnji.
Ja nikoga ne nagovaram već informišem one koji za tim informacijama tragaju.Preporučim M 33.Pitam konkretno ljude hoće li ili neće u posao ?Ako jednom kažu da neće a to se često dešava ja ga ne bih više upitao ni za šta.Idem dalje.Znam da ima onih koji hoće, samo ih trebam pronaći.U tom pronalaženju nailazim na one koji neće .Ako je tebe direktor cimo za stoju ne znam šta će mu to.Ja to ne bih ni u ludilu.
Koristeći M33 ubrzava se rast posla za 15 puta , te ako me prate saradnici sa istim modelom a ja sam im primjer onda se posao ubrzava 150 puta.To je sistem duplikacije ili princip poluge. Igra velikih brojeva prijatelju.Ti to očigledno ne razumiješ.Ti u cijelij priči vidiš samo onu svoju stoju.
- bregano
-
sarajevo999999
#64 Re: SCnet - Prevara
Hoces li objasniti sistemajatollah wrote:Pa gdje si Casanova kućo stara? Mnogo tebe boli ovaj SCnet.Ti uporan sebe da uvjeriš kako su svi krivi samo eto ti nisi.
- forum_selektor
#65 Re: SCnet
et ajatollah
daj objasni nam dobitni sistem?
daj objasni nam dobitni sistem?
- dadoka84
#66 Re: SCnet
POSAO je ono kad ustanes u 6 ujutro, spremiš se, sjedneš u auto, autobus, tramvaj il trolu pa se pola sata truckaš. Dodješ na radno mjesto, odrapiš 8 - 10 - 12 sati dnevno i tako nekih 5 - 6 dana sedmično. Na početku sljedećeg mjeseca ti legnu pare na račun koje se nazivaju "plata", a to je zbir naknade za rad, hranu i prevoz...
POSAO nije piramida i ostale budalaštine koje zahtjevaju da zavaljuješ NAIVNE ljude i tražiš im pare. Volio bi vidjet toga ko ovakvim poslom zaradjuje stabilnu mjesečnu platu. A da ne spominjem obraz.
Primjer. Moj rodjak je htio da posudi pare od Gašija da se uvali u klasičnu novčanu piramidu... Srećom smo ga odgovorili od budalaština.
POSAO nije piramida i ostale budalaštine koje zahtjevaju da zavaljuješ NAIVNE ljude i tražiš im pare. Volio bi vidjet toga ko ovakvim poslom zaradjuje stabilnu mjesečnu platu. A da ne spominjem obraz.
Primjer. Moj rodjak je htio da posudi pare od Gašija da se uvali u klasičnu novčanu piramidu... Srećom smo ga odgovorili od budalaština.
-
ajatollah
#67 Re: SCnet
Sve što ljudi ne poznaju i u šta se ne razumiju spremni su da ismijavaju i da kritikuju. Reci mi dadoka 84 šta je to piramida ?
Daj mi jasnu i preciznu definiciju ,vidim da se u to razumiješ ?!
U svojoj definiciji posla si zaboravio da kažeš da veliki dio zaposlenih u "normalnim " firmama i ne dobiju tu naknadu za rad za truckanje u tramvaju za onih 8-10 sati.Ti koji tako rade i čekaju zarađeno po nekoliko mjeseci pa im malo plate pa malo zaborave pa malo nemaju a direktori i vlasnici tih istih firmi zgrću redovna primanja e to nije zavaljivanje , to je normalno. Zašto ? pa zato što smo se navikli na forme da tako mora biti do nekih boljih vremena, koja nikako da dođu.Ko se drzne da drugačije razmišlja da nešto novo ponudi u startu se optuži da je prevarant i da hoće jadni narod da zajebe.To za tvog rođaka ne znam o čemu se radi ali SCnet nije sigurno.Ko hoće od takvih likova da posudi pare s njim nije nešto u redu , a ne sa poslom.Spominješ obraz nas koji ovo radimo. Ko ja sam bezobrazan, tražim pare od ljudi pa ih zajebem,pa zbrišem.
Pa kad si takav Robin Hud što ne kritikuješ i ne boriš se protiv kladionica, lutrije,i sličnih lanaca igara na sreću.Pa ko tu zarađuje ?Običan narod, koji ustaje u 6 ujutro i trucka se u tramvaju.Ili možda vlasnici igara na sreću.I to svaki dan po 2,3,5,10 maraka pa nabere se.Ali to je u redu, to nije piramida.Da ne spominjem mikrokredotne organizacije i ostale gulikože koje kroz formu zakonitog rada ogoliše taj narod iz tramvaja do kostiju.SCnet nije igra na sreću ili na nesreću.To je ozbiljan posao koji ti ne razumiješ.I što je još gore ne želiš da razumiješ,jer imaš predrasude o nečemu novom.
Zato ćeš ti uvijek biti prosječan i ispodprosječan jer ne želiš drugačije.Želiš samo provjereno.
Ko ne riskira ništa taj riskira sve.
U SC NET-U SE NE MOŽE DESITI DA NE DOBIJEŠ ZARAĐENO.
Da bi radio pravi posao i ne moram ustajati u 6 ujutro i dolaziti u 6 naveče.Zaista ne moram, ali svako ima pravo na doživljaj i naravno pravo na izbor.Moj uspjeh u SCnet-u je uspjeh svih mojih saradnika, moj eventualni neuspjeh je zbir svih njihovih neuspjeha.To ne može biti pravednije ni poštenije. U klasičnom poslu gdje ustaješ u 6 ujutro možeš da radiš ko konj i tri puta više plata ti je ista, ako je dobiješ na vrijeme.U SCnetu to nije tako, vjerovao ti to ili ne.
Srećom neće svi biti u SCnet-u,samo oni koji mogu i hoće malo više ili puno više da dobace u životu,jer kad bi bili svi ili većina u SCnet-u pa ko bi se trucko u tramvaju.?!
Daj mi jasnu i preciznu definiciju ,vidim da se u to razumiješ ?!
U svojoj definiciji posla si zaboravio da kažeš da veliki dio zaposlenih u "normalnim " firmama i ne dobiju tu naknadu za rad za truckanje u tramvaju za onih 8-10 sati.Ti koji tako rade i čekaju zarađeno po nekoliko mjeseci pa im malo plate pa malo zaborave pa malo nemaju a direktori i vlasnici tih istih firmi zgrću redovna primanja e to nije zavaljivanje , to je normalno. Zašto ? pa zato što smo se navikli na forme da tako mora biti do nekih boljih vremena, koja nikako da dođu.Ko se drzne da drugačije razmišlja da nešto novo ponudi u startu se optuži da je prevarant i da hoće jadni narod da zajebe.To za tvog rođaka ne znam o čemu se radi ali SCnet nije sigurno.Ko hoće od takvih likova da posudi pare s njim nije nešto u redu , a ne sa poslom.Spominješ obraz nas koji ovo radimo. Ko ja sam bezobrazan, tražim pare od ljudi pa ih zajebem,pa zbrišem.
Pa kad si takav Robin Hud što ne kritikuješ i ne boriš se protiv kladionica, lutrije,i sličnih lanaca igara na sreću.Pa ko tu zarađuje ?Običan narod, koji ustaje u 6 ujutro i trucka se u tramvaju.Ili možda vlasnici igara na sreću.I to svaki dan po 2,3,5,10 maraka pa nabere se.Ali to je u redu, to nije piramida.Da ne spominjem mikrokredotne organizacije i ostale gulikože koje kroz formu zakonitog rada ogoliše taj narod iz tramvaja do kostiju.SCnet nije igra na sreću ili na nesreću.To je ozbiljan posao koji ti ne razumiješ.I što je još gore ne želiš da razumiješ,jer imaš predrasude o nečemu novom.
Zato ćeš ti uvijek biti prosječan i ispodprosječan jer ne želiš drugačije.Želiš samo provjereno.
Ko ne riskira ništa taj riskira sve.
U SC NET-U SE NE MOŽE DESITI DA NE DOBIJEŠ ZARAĐENO.
Da bi radio pravi posao i ne moram ustajati u 6 ujutro i dolaziti u 6 naveče.Zaista ne moram, ali svako ima pravo na doživljaj i naravno pravo na izbor.Moj uspjeh u SCnet-u je uspjeh svih mojih saradnika, moj eventualni neuspjeh je zbir svih njihovih neuspjeha.To ne može biti pravednije ni poštenije. U klasičnom poslu gdje ustaješ u 6 ujutro možeš da radiš ko konj i tri puta više plata ti je ista, ako je dobiješ na vrijeme.U SCnetu to nije tako, vjerovao ti to ili ne.
Srećom neće svi biti u SCnet-u,samo oni koji mogu i hoće malo više ili puno više da dobace u životu,jer kad bi bili svi ili većina u SCnet-u pa ko bi se trucko u tramvaju.?!
-
casanova123
#68 Re: SCnet
5 dana ne odgovaras na pitanje kako sistem radi i izbjegavas da odgovoris na to..
-
sarajevo999999
#69 Re: SCnet
Ucini me iznadprosjecnim, objasni mi sistem.
-
ajatollah
#70 Re: SCnet
Pa Vi kažete da mi iz SCnet-a otimamo ljudima pare, da ih varamo, lažemo i foliramo.
Ne objašnjava se posao ozbiljan ko SCnet u par rečenica i to na forumu.Eto ko je zainteresivan naći će način da dođe do SCnet-a. Da ne bude kako mi jedva čekamo da nađemo žrtve i da im otmemo pare.
Ako hoćeš da zarađuješ trošeći i da dobiješ prave informacije digni guzicu i potrudi se.Da bi bio nadprosječan valja raditi na tome .Ako je učenik spreman na to učitelj se uvijek pojavi. Stvar je da ste vi navikli da vas neko vuče za rukav da vas moli i uvjerava vas.
Da bi se radilo u SCnet-u moraš u svakom problemu da vidiš rješenje a ne ko Casanova u svakom rješenju vidi problem.
Dakle ko hoće naći će put a ko neće džaba i da mu kažeš opet će naći neki problem.
Sjedište naše firme je Ferhadija 1/1.Dakle centar grada, centar države, lahko nas je naći.Pa ko hoće informacije KAKO neka dođe, dobiće ih.
Ne objašnjava se posao ozbiljan ko SCnet u par rečenica i to na forumu.Eto ko je zainteresivan naći će način da dođe do SCnet-a. Da ne bude kako mi jedva čekamo da nađemo žrtve i da im otmemo pare.
Ako hoćeš da zarađuješ trošeći i da dobiješ prave informacije digni guzicu i potrudi se.Da bi bio nadprosječan valja raditi na tome .Ako je učenik spreman na to učitelj se uvijek pojavi. Stvar je da ste vi navikli da vas neko vuče za rukav da vas moli i uvjerava vas.
Da bi se radilo u SCnet-u moraš u svakom problemu da vidiš rješenje a ne ko Casanova u svakom rješenju vidi problem.
Dakle ko hoće naći će put a ko neće džaba i da mu kažeš opet će naći neki problem.
Sjedište naše firme je Ferhadija 1/1.Dakle centar grada, centar države, lahko nas je naći.Pa ko hoće informacije KAKO neka dođe, dobiće ih.
- dadoka84
#72 Re: SCnet
Jesi se to nasao uvrijeđen pa pises romane. Jasta, ja sam zatucan i ispodprosjecan.
Ja to ne razumijem, jos od 97me kada sam imao licno dodira sa jednom "organizacijom".
Ja radim u privatnom sektoru, od 8 do 4 a nekad i krace, i to od ponedjeljka do petka. Plata mi je na racunu prvog u mjesecu, a moj je licni izbor to sto radim i subotom i nedjeljom kad zelim da zaradim vise.
Sto se kladionica tice, staviti pod strogu kontrolu. Juce zena sjedi sa dvoje maloljetne djece i ispunjava listice... uzas
Naravno da sam Robin Hood, vazda nosim uske zelene tajice
Ja radim u privatnom sektoru, od 8 do 4 a nekad i krace, i to od ponedjeljka do petka. Plata mi je na racunu prvog u mjesecu, a moj je licni izbor to sto radim i subotom i nedjeljom kad zelim da zaradim vise.
Sto se kladionica tice, staviti pod strogu kontrolu. Juce zena sjedi sa dvoje maloljetne djece i ispunjava listice... uzas
Naravno da sam Robin Hood, vazda nosim uske zelene tajice
- 4m3l
#73 Re: SCnet
Prevara kao i svako druge sranje slicno ovom, rade jedno 5-6 godina dok narod ne ulozi dosta love i odjednom joooj pao nam server, ne mozemo ga podici, izgubljeni podaci i ostala slicna prica...
Last edited by 4m3l on 15/09/2013 00:00, edited 1 time in total.
-
ajatollah
#74 Re: SCnet
Nisam se našao uvrijeđen dadoka 84, vjeruj mi. Što se tiče romana,pa to je stavar impresije.Poštujem to što radiš i želim ti još više uspjeha u tvom poslu.Samo nemojte napadati nešto što ne poznajete, što vam se čini da znate.SCnet nije ništa od onoga što ste do danas čuli.Što se tiče prosječnosti, ipak je ovo posao za one koji žele biti iznad prosjeka , ako ništa drugo ono po zaradama.Tvoja plata kolika god da je ispod prosjeka je u odnosu na SCnet.Ako si se u nečem našao uvrijeđen IZVINI.
-
ajatollah
#75 Re: SCnet
Odgovor 4m3l.E jesi me jarane provalio svaka ti čast.