Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Melami

#51 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Melami »

p206 wrote:Burazeru tu nisu čista posla, čini mi se da hoće da te povali.
jos ce da mu uvali..... dijete, ako ne bude pazio :D
TheWatcher

#52 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by TheWatcher »

Hampden wrote:Aktivan sam u jednoj likovnoj radionici, zanimljiva stvar a i prekratim si vrijeme.. Tamo sam od avgusta, vodja programa je djevojka, zena, kako da je nazovemo..

Nakon par sastanaka na radionici, pomalo price, imao sam osjecaj da tu zenu znam cijeli zivot, lijepo se slazemo na nesvakidasnji nacin. Sve ok je to meni bilo, ubrzo nakon toga, iz zezancije na radionici su poceli pricati kako bi ja bio dobar za nju, nisam previse obracao paznju na to, mi se sve vise zblizavali na jedan rekao bi prijateljski nacin. Nije mogla da ponese neke radove, pa me ona upitala da joj pomognem. Ja sto da ne, ucinim to.. Kroz pricu joj slucajno rekoh kako danas nisam stigao rucati koliko sam obaveza imao, a ona na to sto ti nebi ostao da jedes ovdje kod mene. Ja kazem ne treba, hvala, a ona insistira, jedemo mi zajedno, a neko vino bilo otvoreno u kuhinji.. Pita ona ja cu sebi nasuti, hoces ti? uzmem i ja..

Sve to nebi bilo cudno da ona ima 34 godine a ja sam duplo mladji. Ispricah to ovima sa radionice, a oni meni kao to ti je neki znak, moras nastaviti dalje.. U medjuvremenu je mene instruktorka zvala opet da ja dam misljenje na neke njene radove. Sad je malo cudno ovo, ali ona je non stop drzala inicijativu, a ja sam nekako pokusavao biti odmjereniji. Nikog ostalog sa radionice nije nizasta zvala da joj pomogne.

Jako lijepa zena, stalno mi daje komplimente, saznadoh da je razvedena ali iskreno, stvarno ne znam. Ljudi s kojima sam ja blizak kazu da probam nesto sa njom. Ali mene je jednostavno blam bilo sta uraditi. A opet, sta ako je ona pokusavala biti ljubazna samo.

Ja sam zreliji od mojih vrsnjaka poprilicno, ali opet malo mi je cudno da se ona na taj nacin obazire na mene.. Da li je realno da nesto u meni vidi zena koja je zrela, koja je imala muza, dakle iskusna potpuno.

Ona je opet rekla da bi htijela da dodje do mene da vidi sta sam ja radio od crteza i da mi pokaze neke tehnike, ja sam rekao da moze, ionako sam vikendom sam, to ce biti sad. Sreli smo se nekoliko puta..

Sa jedne strane imam pa recimo jedan oslonac i osobu s kojom se probalazim i koja me podrzava, a sa druge strane imam osjecaj kao da mi daje neke signale a ja ne znam kako postupiti. A sve da je tako, ja ne znam kako joj prici, jednostavno da je moja vrsnjakinja nebi bilo problema, iako je ona zaista lijepa zena, malo se neprijatno osjecam.

Moje pitanje je da li ima teoretske sanse da ona misli nesto ozbiljno? Inace cijela situacija mi je konfuzna, ne znam sta da radim.

hvala!
e jesi naSo crkVu dje ces se moLit u pm :lol: :lol:
zambaklija

#53 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by zambaklija »

bo te miš :D čitajući već mi pred trećim okom se film počeo prikazivati i ja se vopra napalio :D :D :D ode ja komšinicu na kafu zvati :razz:

p.s.aha,jarane nema tu ša čekati ,poprihvatiš i zajašeš a vjerovatno će ona tebe :D ti samo moraš biti nako alternator u tom svemu :D :D :D samo se nemoj zaljubiti :roll:
Bulbul tica

#54 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Bulbul tica »

Ma, oće samo mlado meso, ba. :-D Probaš, ništa te ne košta, još ćeš šta i naučiti :-)

Onda je optuži da te je iskoristila, sex sa maloljetnikom, uzmi lovu, i uživaj!

:dance:
p206

#55 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by p206 »

zambaklija wrote:bo te miš :D čitajući već mi pred trećim okom se film počeo prikazivati i ja se vopra napalio :D :D :D ode ja komšinicu na kafu zvati :razz:

p.s.aha,jarane nema tu ša čekati ,poprihvatiš i zajašeš a vjerovatno će ona tebe :D ti samo moraš biti nako alternator u tom svemu :D :D :D samo se nemoj zaljubiti :roll:
kad se sjetim konine jaranice iz Danske... ufff na samu pomisao na njen glas trčao sam u kupatilo, :mrgreen: o stasu da ne pričam..
ima nešto u tom danskom siru...... i vinu :mrgreen:
♥ Julianna ♥

#56 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by ♥ Julianna ♥ »

Hampden wrote:Aktivan sam u jednoj likovnoj radionici, zanimljiva stvar a i prekratim si vrijeme.. Tamo sam od avgusta, vodja programa je djevojka, zena, kako da je nazovemo..

Moje pitanje je da li ima teoretske sanse da ona misli nesto ozbiljno? Inace cijela situacija mi je konfuzna, ne znam sta da radim.

hvala!
Ovo je ona situacija kad ces za 10 godina reci: "E da su mi one godine, a ova pamet." Tako nekako....
Bulbul tica

#57 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Bulbul tica »

KvaziExpert wrote:i one trebe sa rabljenom svijećom u sobi, ipak pratim :mrgreen:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Svijeća je neponovljiva! :-)
Not My Idea

#58 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Not My Idea »

muniza wrote:
Not My Idea wrote:Poprilicno sam sigurna da bi ta veza bila zakonom zabranjena.

Sto se tice nje, nije ona sad u nekim godinama da bi joj imponiralo flertovanje sa mladjima ali jesi ti u godinama kada nemas puno zajednickog sa zenom koja iza sebe ima brak i duplo vise godina nego ti.

Nema ti tu selameta.
Ko o čemu, bosanka o vezi :)

MIslim da njoj nikakva veza nije na pameti, malac nema šta izgubiti i treba se samo prepustiti, pa šta bude.
Naravno, on je tu donji ako se ne daj bože zaljubi.
:zoka:
muniza

#59 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by muniza »

Not My Idea wrote:
muniza wrote:
Not My Idea wrote:Poprilicno sam sigurna da bi ta veza bila zakonom zabranjena.

Sto se tice nje, nije ona sad u nekim godinama da bi joj imponiralo flertovanje sa mladjima ali jesi ti u godinama kada nemas puno zajednickog sa zenom koja iza sebe ima brak i duplo vise godina nego ti.

Nema ti tu selameta.
Ko o čemu, bosanka o vezi :)

MIslim da njoj nikakva veza nije na pameti, malac nema šta izgubiti i treba se samo prepustiti, pa šta bude.
Naravno, on je tu donji ako se ne daj bože zaljubi.
:zoka:
Ništa lično, to se više odnosilo na bosanke i seksualnu slobodu :) Možda se malo pogrešno izrazih...
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#60 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by plain vanilla »

da je ta teta musko, ekspresno bi bila proglasena za pedofila

elem, odvratno
madner

#61 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by madner »

Odradi ti nju par puta dok se ne skontas. :D
Retro_Eskobar

#62 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Retro_Eskobar »

Ostat ce ti posljedice na psihu :mrgreen:
Avetinho

#63 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Avetinho »

U svakom normalnom drustvu, nakon sto te ova gospodja seksualno iskoristi, sjedila bi u zatvoru i izgubila sve licence da ikome drzi instrukcije i iz cega.

Bjezanija, nadji kakvu mladu curu.
Sunrise00

#64 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Sunrise00 »

*
Last edited by Sunrise00 on 01/11/2012 16:56, edited 1 time in total.
Sunrise00

#65 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Sunrise00 »

Sunrise00 wrote:
Denmark

The age of consent in The Kingdom of Denmark is 15 as specified by Section 222, part 1, which reads: "Any person who has sexual intercourse with any child under the age of fifteen will be liable to imprisonment for any term not exceeding eight years."
Section 223, part 1, reads: "Any person who has sexual intercourse with any child under 18, who is said person's adopted child, stepchild or foster child, or who is entrusted to said person for education or upbringing, will be liable to imprisonment for any term not exceeding four years." This applies e.g. to teachers.
Avetinho

#66 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Avetinho »

Sunrise00 wrote:
Sunrise00 wrote:
Denmark

The age of consent in The Kingdom of Denmark is 15 as specified by Section 222, part 1, which reads: "Any person who has sexual intercourse with any child under the age of fifteen will be liable to imprisonment for any term not exceeding eight years."
Section 223, part 1, reads: "Any person who has sexual intercourse with any child under 18, who is said person's adopted child, stepchild or foster child, or who is entrusted to said person for education or upbringing, will be liable to imprisonment for any term not exceeding four years." This applies e.g. to teachers.
"U skoro svakom normalnom drustvu..." ;)
provjeren

#67 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by provjeren »

sta ces, zena voli mlado meso, tzv. piletinu.
a najozbiljnije sto moze namjeravati s tobom je sex, tj. da te poduci nekim novim tehnikama (a nisu nimalo likovne)
zambaklija

#68 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by zambaklija »

jaro,neslušaj ti ove šo ti svašta ružna pišu,to su samo ljubomornr osobe koje su si takvo šo vazda priželjkivale al im život šukno :D samo ti nju opali nješta žeš i naučiti,ma jbo učenje ima da uživš samo se opusti i tako par puta a onda si potraži kakvu vršnjakinju :D da preneseš znOonje :lol: :lol: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#69 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Velkoski »

MILF MILF MILF MILF MILF MILF MILF MILF :lol: :D
Mad_Max

#70 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Mad_Max »

Idi ti jarane na neki danski forum pa pitaj... od nas nećeš ništa dobro čuti. :oops:
Mi ne znamo ni koja nas stranka guzi ni koga smo odabrali da nam vodi državu , a kako ćemo onda znati hoćel ona tebe da povali ili hoće nešto drugo... :D :lol: :lol: :lol:
Jack Be Nimble

#71 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by Jack Be Nimble »

Bio u istoj situaciji, najgore je kada ljubav udje medju vas pa tebe kao mladjeg (kao sto sam ja bio) ufati prpa pa pocnes razmisljati sta ces ti sa starijom. Pa joj onda kazes da hoces da "prekines" a onda ona izvali svu svoju istoriju zivota na tebe i optuzite da si je samo iskoristavao kao svi drugi i krene u plac. U tom momentu sam se osjecao manji od zrna graska, nikada nisam imao curu ispred sebe da place zato sto sam je ja "natjerao" u place, a ova em place em je 13 godina starija od mene. Nakon par godina smo se opet sreli i izvinula se licno za te sve histerije i rekla da nisam zasluzio nijedne ruzne rijeci od nje.

Ipak nakon nje ja sam sljedecih deset godina trazio samo one sto su +14 god starije od mene :)
lajlalo

#72 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by lajlalo »

Njoj je 34,ti si duplo mladji,dakle srednjoskolac.Uf,vala tako velika razlika cak ni na filmovima nije simpaticna.
sha_ba

#73 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by sha_ba »

nemas ti sta provjeravati... donji si unaprijed....
fatamorgana

#74 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by fatamorgana »

plain vanilla wrote:da je ta teta musko, ekspresno bi bila proglasena za pedofila

elem, odvratno

Pa hejbet ameriĆkih diva voda frajere duplo mlađe, što li, :wink:
jOFLA

#75 Re: Kako provjeriti zeli li nesto vise?

Post by jOFLA »

spadalo wrote:
Hampden wrote: Ona je opet rekla da bi htijela da dodje do mene da vidi sta sam ja radio od crteza i da mi pokaze neke tehnike

Moje pitanje je da li ima teoretske sanse da ona misli nesto ozbiljno?

hvala!
garant je ozbiljna kad su tehnike u pitanju :evil:

Ote mi riječ iz tastature :-D

A ovom iznad što pita.. ma ništa, samo se ti opusti, ne budi ukočen, samo sve opušteno sa puno smijeha i ležernosti. Ako ona nešto namjerava pokrenuće to sama. Nema se šta brinuti. Ne trebaš ništa provjeravati, prepusti se njoj. Tako ćeš provjeriti.
Last edited by jOFLA on 02/11/2012 00:13, edited 1 time in total.
Locked