3 Stokilasa??? E Bogami druze slabo ti onda jedes, ja i zena je sami smlatimo! Doduse zena komad-kad je bas gladna 2, dok ja ostatak smazem. Evnetualno jedan komad ostane za dorucka.miki.ba wrote:Pica kod mahira je prava Bosanska.
Tjesto je odlicno malo vuce na somun, pica je sa suhim mesom, gljive, sir, sos i KAJMAK.
Ovo nije obicna pica ko pica, toliko je kaloricna da komotno ne moraš ništa jesti poslije toga.
Picu od 15 KM mogu jesti 3 stokilaša i da se prejedu.
Za mene je jednostavno odlicna.
Samo obavezno narucujem bez kajmaka, jer mi se zivot zgadi kad vidim kako ga natabaju po onoj pici. Grehota kvarit onakvu pozzu kajmakom.
Inace jos narucujem u Dundeeu jumbo pizzu. Njihova "Dundee" je odlicna, 15KM, isti sastav kao kod mahira, dakle sir, gljive, suho meso, ali daleko kvalitetnije suho nego li kod Mahira. Kod Mahira cesto zna biti kila loja u onom mesu
U2 je odlicna pizza, ali nakon sto su me jednom zajebali ne narucujem vise kod njih. Nazovem ja onu u ulici "Kulovica" (kod Centralne banke ona ulica) i narucim 2 pizze. Veli mi ona hanumica sto se javi eh kaze cekajte da vas spojim sa nasom produznicom koja je blize vama da mi iz grada ne donosimo. Hajd reko ok. Narucim ja, donosi meni lik kasnije pizzu, kad sam otvorio imam sta vidjet. Nigdje sira, sami kecap, losa pizza do jaja. Skontam kasnije da je to ona fuš U2 pizzeria kod malog Bosmala, sto su rasireni po gradu, a pizza im je bas odvratna, fušerska! To je ona pizzeria sto je odmah nize Age otvorena, kasnije skontam da ustvari imaju dva U2 u Kulovica. Jedan pravi U2, a drugi je ova kao "Fabrika pizza U2" se zove i sto prave pizze od 2,5KM!