Tema za zachatati...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

margareta wrote:
Ma DRAGA ja VJERUJEM samo i SAMO TEBI sto si DRAGA moja MIRCERKO mogla vidjeti na "TEMI" *Markale*! **IZVJESNI** nickovi UZIVAJU dosipato sol na ZIVE rane porodica poginulih, ranjenih ili tek "samo" zivih svjedoka od kojih sam jedna i ja ali temu nisam pokrenula ja , niti onda ni SADA pogotovo. To se zove "humanost na djelu". Cestitam moralnom pokretacu teme u vrijeme ada bi TREBALI dati oduska napacenome narodu.

Jedini komentar VRIJEDAN svake paznje ,ko god da je autor je "smrt fashiznu sloboda narodu" na TVOJOJ temi. :-)

vidjela sam da je bilo prese*avanja oko Markala, i da su temu opet digli.... nisam se javljala jer ne zelim da se vise bakcem time... sto da ja trosim svoje vrijeme na netu objasnjavajuci nekome nesto...ko je vidio (kao ti i ja) ne zeli pricati o tome....covjece, meni je tad bilo 14,5 godina...
violentjack

Post by violentjack »

fukara_tz wrote:Srbi su krivi za rat, zeljini navijaci ce opet dobiti batina kad dodju na gostovanje kod slobode :D , dnevni avaz= SDA :D ....munaru ne treba dirati a kriz maknuti :D :lol:
Munaru ce rusiti jer je valjda izgradena na mjesto nekada bivse najstarije dzamije..mogli su neko drugo mjesto naci

Kriz takoder mora biti uklonjen :oops:
Qler

Post by Qler »

stochar wrote:
horns&drums wrote:Ma ja mislim (dakle moje osobno/licno misljenje, ne u interesu javnosti) da bi se napravilo jedno veliko ruglo od grada. Bolje da skupe pare pa uloze u ciscenje Miljacke, naprave kolektor za otpadne vode, pojacaju ekolosku svijest...

Zamislite ba gelendere kako strse. Plus, objketi koji imaju povijesni znacaj bi se izgubili, posta, Akademija L.U.,Vijecnica...

Jednostavno, po meni bi to ruzno izgledalo!

No citam anketu u Oslobodjenju, njih petoro se izjasnilo kako je to super ideja i da bi to trebalo. Ideja jeste looda, ali ja bih uvijek bio protiv
Podapisujem
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i ja :D:D:D
Post Reply