POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

ActionWoman

#51 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by ActionWoman »

PipiDugaDevetka wrote:
prljavi Hare wrote:
Religious Fantastic wrote:Pročitao blog...nisam znao za ovaj slučaj do maloprije :cry:

Nisam ni ja.Strašno! :?
Strašno je to što nema ništa o ovome putem bilo koje tv.
http://kriminaluvlasti.blogger.ba/arhiv ... 23/2971584
I strasno i cudno...
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#52 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by Faruk »

ako nekoga slucajno uhvate sve ce to budimiri da pomiluju
ova akcija je farsa i lakrdija kao i sve u ovoj drzavi
karanana

#53 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by karanana »

izvor?
cuj velusica.
ovo necija zajebancija.
karanana

#54 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by karanana »

a pise bhdani na dnu. sorry.
haj neka i ovi malo prosipaju o fahroniju kad i on prosipa o njima.
baxul

#55 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by baxul »

ne mogu da vjerujem kako je Ahmetović neozbiljan na Face TV u vezi sa ovim akcijama
muzicar_iz_parka

#56 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by muzicar_iz_parka »

Naš problem su premaleni kapaciteti za zatvaranje kriminalaca (od onih sitnih pa do krupnih riba), a i ovo moderno pravosuđe gdje niko ne dobije više od 3-5 godina kazne, pa da je uhvaćen i sa par stotina kilograma bjelog.

Čuo sam da Grci iznajmljuju veći broj svojih ostrva, trebalo bi uzeti jedno na zakup od 99 godina, napraviti "smještaj" za gospodu kriminalce po ugledu na "Goli Otok" ili Alcatraz, da se ljudi ne guraju u gužvi koju sada imamo.

Pod hitno treba prepisati američki kazneni zakon (izostaviti smrtnu kaznu) za krivična djela, ubistva i ostale "djelatnosti", pa prema tome kažnjavati, ovo sada što imamo je previše smješno.
Not My Idea

#57 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by Not My Idea »

Nekako mi se cini da mi je lakse kad su domaci...nego, ONO dodje u Sarajevo i vedri i oblaci. :x

Jebem ti drzavu gdje je buduci ministar sigurnosti upletljan s ovim glavonjom i to se vise haman i ne krije.
Nego mi svi ovdje lupamo po ovima tastaturama o ovome, pricamo o ovome na kafama...SVI u drzavi...i opet sve isto.
Covjek nam se smije, mogu samo zamislit kako.
Jebem ti drzavu gdje je Radoncic bilo sta a kamoli vlasnik najtiraznije novine i buduci ministar. Pu :x
Nivri

#58 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by Nivri »

Naziv Lutka je u skladu sa onom Dinovom "Ko lutka iz izloga, bez smisla smijes se...hajaaaaaaaaa"

Ali milo mi bilo vidjeti Ivicu, Halida, Sadika i Co kako se zabavljaju. :thumbup: :bih:
madner

#59 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by madner »

Keljmendi je svasta, ali mali igrac nije. :roll:
Nivri

#60 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by Nivri »

Manji je od Fahre
klixo

#61 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by klixo »

Akcija ocigledno usmjerena protiv Radoncica i njegovog pulena Keljmendija.Covjek hoce i avaz i ovo i ono,a suska se da ce preuzeti BH Telecom od SDA. Naravno sta se desi kad covjeku das prst ,a on hoce ruku.Amerima i MZ ne odgovara tolika moć jednog covjeka zato smatram da je ova akcija dosla od njih.
semirizsvemira

#62 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by semirizsvemira »

Nisu uhapseni najveci lopovi sportskog rekvizita Reket . E onda se nista nije desilo :lol:
Seawolf

#63 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by Seawolf »

cappy_tempo wrote:
Sarajmen wrote:Hrabro!

:thumbup: , pratim temu s nadom da je na redu ''artiljerija '' po krupnim ciljevima.

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120912135
samo nek hapse jebat ih :thumbup: . ko su ovi 3.04 iz mercedesa koji izlaze? sipovci samo druga uniforma ili neki drugi specijalci? oni prvi sipovci lafo gospodski one vode u zgradu,a ovi drugi odma polugu u autu slozi i vodi ga :D
Specijalci MUP-a RS-e.
The BEN10

#64 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by The BEN10 »

http://www.index.hr/vijesti/clanak/lutk ... 37339.aspx

Prema Indexovim izvorima bliskim istrazi, pod lupom Državne agencije za istrage i zaštitu – SIPA našli su se i visokopozicionirani dužnosnici iz Ministarstva obrane Federacije BiH, Središnje banke BiH te aktualni predsjednik jedne od velikih političkih stranaka.

Neki od njih i ranije su spominjani u aferama s krijumčarenjem oružja, dok su neka imena iskrsla tek tijekom nedavnih uhićenja i pretresa stambenih i poslovnih objekata u vlasništvu zločinačke organizacije Nasera Keljmendija. Istražitelji SIPA-e nastoje provjeriti sumnje o vezama pojedinih BiH političara s mafijaškim podzemljem, na čemu inzistiraju i inozemni partneri u jednoj od najvećih antimafijaških akcija na prostoru bivše Jugoslavije.

Krijumčarenje droge, oružja i pranje novca na području BiH, Crne Gore i Kosova od posebnog su interesa istražiteljima američke DEA-e, budući da je administracija predsjednika Baracka Obame dvojicu najvećih balkanskih dilera Nasera Keljmendija i Darka Šarića uvrstila među osobe opasne po sigurnost SAD-a.
Incub

#65 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by Incub »

I sta bi od operacije "Lutka"- NISTA.
Ahmetovic neku noc na tv-u samo sto ne svrsava od dragosti, prica kako je akcija napravila ovo pa ono, neko je upozoren....
Ma sta da se i ocekuje od kadrova na toj poziciji a ovamo zavrsio Defektologiju,umjesto da radi ru svojoj struci ono se zaleti za ministra sigurnosti....Zato i jesmo dovde dogurali
kiky

#66 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by kiky »

i znal onaj pajac ahmetović gdje je taj keljmendi ...
jel raspisana, konačno, potjernica za tim čovjekom ...
obično pozoršte ...
recto-verso

#67 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by recto-verso »

semirizsvemira wrote:Nisu uhapseni najveci lopovi sportskog rekvizita Reket . E onda se nista nije desilo :lol:
:thumbup:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#68 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by PipiDugaDevetka »

''Lutkarsku predstavu'' ja cijenim sa gledišta ucvijeljenog tate Ivone Bajo (8) iz Bijeljine, a to je Zdenko Bajo. Evo šta piše danas gospodin Zdenko Bajo:
http://kriminaluvlasti.blogger.ba/ wrote:OBAVIJESTE SVOJE PRIJATELJE O POSTOJANJU OVOG BLOGA I O LINKOVIMA, NA KOJIMA SE NALAZE DOKAZI O KRIMINALU UNUTAR TUŽILAŠTVA. AKO NE ZAUSTAVIMO TU BANDU KRIMINALACA I UBICA, ONI ĆE NASTAVITI SA SVOJIM ZLOČINIMA, A ONDA KO ZNA KO JE NA REDU...

22.09.2012.
PROTEST PROTIV MAFIJE
Dakle svi oni koji nisu bili prisutni kada su ubijali djevojčicu i ranije nisu pružili pomoć ubicama, moći će sada da im pomognu. Ko želi moći će i da se pridruži borbi protiv organizovanog kriminala, ali treba imati u vidu činjenicu da je prva osoba koja je to pokušala, načelnik kriminalističke policije g. Teodorović, samo 5 dana kasnije pronadjen mrtav u automobilu. Pošto je odokativno "konstatovan" infarkt, sahranjen je po hitnom postupku bez autopsije.
:(
Hbga, a ja mislio da je moj poznanik od prije rata, vlasnik plesne škole u Taxi Domu, Goran Zubac, čovjek od karaktera i sa svojim JA.
Neka pomogne Zdenku Bajo iz Bijeljine, ne mora mene spašavati.
Tamo ubijaju načelnika krim-policije,...k'o da je zec, a sve u vezi sa narko mafijašima.
dust in the wind

#69 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by dust in the wind »

senad avdic je najgenijalniji covjek u drzavi. fala mu sto postoji
muzicar_iz_parka

#70 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by muzicar_iz_parka »

Samo se ti smij zoom66, kad konačno Fahraon zasjedne na fotelju ministra naći ćeš se ti na optuženičkoj klupi, uvijek si bio sumniv, a imaš 66 u svom nadimku, namjerno izostavio još jednu 6 da prikriješ članstvo u nekim nevjerničkim organizacijama :evil: .
Naći će se sa tobom i ostali časnici iz švedskih gardina, a podoficirski kadar imaće šansu da prijeđe na havazov forum, njima ruke nisu toliko krvave. :D
Bodkin

#71 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by Bodkin »

Seawolf wrote:
cappy_tempo wrote:
Sarajmen wrote:Hrabro!

:thumbup: , pratim temu s nadom da je na redu ''artiljerija '' po krupnim ciljevima.

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120912135
samo nek hapse jebat ih :thumbup: . ko su ovi 3.04 iz mercedesa koji izlaze? sipovci samo druga uniforma ili neki drugi specijalci? oni prvi sipovci lafo gospodski one vode u zgradu,a ovi drugi odma polugu u autu slozi i vodi ga :D
Specijalci MUP-a RS-e.
samo i jedni i drugi jebeno izgledaju
kiky

#72 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by kiky »

sječali se ko keljmendija ...
kiky

#73 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by kiky »

ma normalno ...
zar je i postojao ikad ...
:lol:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#74 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by PipiDugaDevetka »

kiky wrote:ma normalno ...
zar je i postojao ikad ...
:lol:
Nema ni ORGANIZOVANOG KRIMINALA - ĐE SI VIDIO DA U NEORGANIZOVANOJ DRŽAVI POSTOJI NEŠTO ORGANIZOVANO KAO ŠTO JE ORGANIZOVANI KRIMINAL?!!?

Šta ti je.ba?!
:D
kiky

#75 Re: POLICIJSKA AKCIJA "Lutka"

Post by kiky »

nije to nikakva policijska akcija nego cirkus da bi pajac ahmetović mogao ostat ministar sigurnosti još naredne dvije godine ...
najmanje ...
toliko su najavili i da će trajat taj cirkus od akcije ...
Post Reply