OBN Supernova Folk Talents
Moderator: _BataZiv_0809
-
DJ Cool
AMRA CE POBIJEDITI!!!!!
DJEVOJKA IMA DOBAR GLAS I DOBRO IZGLEDA.
SLIJEDECI PUT MORA ISPASTI ONA INGA.
NEMA POJMA O PJEVANJU.
I IZGLEDA GROZNO!
A vi koji ne volite ovu emisiju i smatrate da je seljakluk, onde je i ne gledajte! Bezze saljete svoje glupe komentare smatrajuci da ste rekli nesto pametno!
DJEVOJKA IMA DOBAR GLAS I DOBRO IZGLEDA.
SLIJEDECI PUT MORA ISPASTI ONA INGA.
NEMA POJMA O PJEVANJU.
I IZGLEDA GROZNO!
A vi koji ne volite ovu emisiju i smatrate da je seljakluk, onde je i ne gledajte! Bezze saljete svoje glupe komentare smatrajuci da ste rekli nesto pametno!
-
BECHO
Meni je ona Mostarka Erna najveci favorit dosada! Cura ima super pokrete, fenomenalne glasovne mogucnosti i sve predispozicije da bude odlican pjevac! Emir Habibi - mali je lafcina, bolje pjeva od vecine ovih novokomponovanih babinih sinova; Amra je isto dobra, dobar glas, neka neoubicajena karizma, pozitivno zracenje, cura je stvarno simpa; Amir isto fino pjeva; Onaj Jakov ima dobru pratnju, Sera ima najvecu podrsku publike! Nista, Ingu bi trebalo definitivno nogirat sljedeci put! 
-
Selma-SA-
Eto ispade Jasmin
mada ona inga fuj tako mi je odvratna vazda nesto cacka iz onih zuba,hem glupa nezna dvije sastavit u pm
hem ruzno pjeva mitira brenu al je nemoze Titami skinut
Jakov nemam rjeci upitam se samo kako je doguro do ovog kruga
Sera je garant ziri podplatio masala ima
za moj pojam dobar je da nastavi u kafani da pjeva
Amra lijepo pjeva samo me nervira nekad ima cikav glas i pokusava pjevacicu izmitirati.
Jedino dva talenta koje ja licno vidim je HABIBI I ERNA oni jedino imaju svoj glas,jeste li culi komentar zirija sta je reko Erni da jedino ona pjeva svojim glasom bez ikakve imitacije drugi pjevaca i pjesmu je otpjevala bolje od Indire Radic.
Erna tebe licno vidim u finalima i sigurna sam da ces osvojiti Prvo mjesto svaka cast,al habibi ti je uz rame svaka cas nastavite tako.
I dalje ste moji favoriti i nikad me moje uho prevarilo nije.
Inace moja profesija je muzika
Iskreno se nadam da ce ziri do kraja biti realan.
Jakov nemam rjeci upitam se samo kako je doguro do ovog kruga
Sera je garant ziri podplatio masala ima
Amra lijepo pjeva samo me nervira nekad ima cikav glas i pokusava pjevacicu izmitirati.
Jedino dva talenta koje ja licno vidim je HABIBI I ERNA oni jedino imaju svoj glas,jeste li culi komentar zirija sta je reko Erni da jedino ona pjeva svojim glasom bez ikakve imitacije drugi pjevaca i pjesmu je otpjevala bolje od Indire Radic.
Erna tebe licno vidim u finalima i sigurna sam da ces osvojiti Prvo mjesto svaka cast,al habibi ti je uz rame svaka cas nastavite tako.
I dalje ste moji favoriti i nikad me moje uho prevarilo nije.
Inace moja profesija je muzika
Iskreno se nadam da ce ziri do kraja biti realan.