Smiješna strana izbora - all about
-
Eborg
- Hopkins
#52 Re: Smiješna strana izbora - all about
Divi slika u njegovom programu hahaha ... jebo London sta ce ovaj od Zenice da napravi 
- O'zone
- Globalni moderator
#53 Re: Smiješna strana izbora - all about
Jel bilo "Ispuha ćuna ko dušica"?EdoI wrote:Hahah, ja priznajem da sam otvorio, čisto da se upoznam sa kandidatomO'zone wrote:Optimističan ovaj budući gradonačelnik ali nadasve široko otvorenih pogleda na raznolikosti u našem društvu kao i veoma slobodnih sex-ulanih nahođenja mada prema meni previše opimističan u vezi izgradnje grada Zenice što sa druge strane i nije neizvodivo da smo recimo Dubai ili Kuala Lumpur.
Odoh sad gledati stvari koje gradonačelnik voliAli iskoči njegova faca poslije minute, i kaže, "ako Vam se klip svidio, glasajte za mene".
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#54 Re: Smiješna strana izbora - all about
plain vanilla wrote:pa jasno mi je da niko nije u politici iz humanitarnih razloga...StupskaBitanga wrote:Valjda vidiš Euro na slici i sve ti je jasno
sad procitah da neka kandidatkinja iz SBB ima samo 4 razreda OŠ, nisam stigla zguglati je
Nisam gledala detalje ali mislim da ćeš tu zguglati više njih koji skupa imaju četiri razreda OŠ.
-
Doktor29
#55 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ili od Rileta koji nam je vec krojiVjecitiStudent wrote:"budu krojili"??????Control panel wrote:vristacemo mi kasnije kada nam ovakvi i slicni likovi budu krojili sudbinu.StupskaBitanga wrote:Vrištim![]()
![]()
![]()
![]()
Tesko da bi i "rajin izbor" bio gori od Nerka.
-
HM 2011
#56 Re: Smiješna strana izbora - all about
Interesantno ovo.....
Zamisli kad bi Zenica dobila nezavisnog kandidata kao Načelnika ? Čovjek bi šokirao sve...
Zamisli kad bi Zenica dobila nezavisnog kandidata kao Načelnika ? Čovjek bi šokirao sve...
- cyprus
#57 Re: Smiješna strana izbora - all about
bach wrote:
Ovaj lik je bio moja generacija u srednjoj... Bio je opštinski vijećnik i u prošlom mandatu, budući da je prošao sa liste LDS-a... Očito se u međuvremenu desio transfer u SBB
-
Doktor29
#58 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ma ne moze nitko normalan glasati za ovo, on je samo sebe obiljezio sa ovim do kraja zivota i ne sumnjam da ce dugo biti predmet za ismijavanjacyprus wrote:bach wrote:![]()
![]()
![]()
Ovaj lik je bio moja generacija u srednjoj... Bio je opštinski vijećnik i u prošlom mandatu, budući da je prošao sa liste LDS-a... Očito se u međuvremenu desio transfer u SBBVidim da se po facebooku promoviše sa ovim posterom (što može proć i ko zajebancija), al neće valjda ovo lijepit okolo
![]()
-
Pošteni
#59 Re: Smiješna strana izbora - all about
Pa gdje je ta ZLATNA KAŠIKA koju su mi Alija Izetbegović i SDA obećali?
- Dionysios
#60 Re: Smiješna strana izbora - all about
Rekoh i na drugoj temi, lik je ideoloski principijelancyprus wrote:bach wrote:![]()
![]()
![]()
Ovaj lik je bio moja generacija u srednjoj... Bio je opštinski vijećnik i u prošlom mandatu, budući da je prošao sa liste LDS-a... Očito se u međuvremenu desio transfer u SBBVidim da se po facebooku promoviše sa ovim posterom (što može proć i ko zajebancija), al neće valjda ovo lijepit okolo
![]()
-
svjedokxx
#61 Re: Smiješna strana izbora - all about
smješna strana je što će sva seljačka stoka sitnog zuba i svi kriminalci da glasaju za sda i sbih mada je to ista stranka tj sda,svi kriminalci imaju članske karte ovih stranaka,svi dileri rade za iste,dok se god narod ne obračuna sa istima i objesi ovu bandu na bandere duž miljacke nema ovde dobra
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#62 Re: Smiješna strana izbora - all about
hajd ziv bio pusti Aliju na miru, znamo vec da zhalis za velikom SrbijomPošteni wrote:
-
svjedokxx
#63 Re: Smiješna strana izbora - all about
pitaj bakira đe su zlatne kašike,alija nije imo veze s mozgom a kamoli s vođenjem države,kad se sjetim početka rata i Zagreba Hotel Esplanada,tu su bili bakir,sestra mu i zet,dok je narod gino,pa dileri oružjem pitaju ko danas vlada bosnom,jel bakir,sestra jal zet,vlado je onaj ko se prvi probudio i pregovaro sa raznim kriminalcima o drogi i oružju.
- Halcyon
#65 Re: Smiješna strana izbora - all about
Meni je drago da su ovi iz SDP-a oličenje pravde, morala i poštenja. Svakog dana to osjetim na vlastitoj koži. I, najjače od svega, kompleks više vrijednosti - kao seljaci glasaju za druge, kvazi-urbani glasaju za SDP.svjedokxx wrote:smješna strana je što će sva seljačka stoka sitnog zuba i svi kriminalci da glasaju za sda i sbih mada je to ista stranka tj sda,svi kriminalci imaju članske karte ovih stranaka,svi dileri rade za iste,dok se god narod ne obračuna sa istima i objesi ovu bandu na bandere duž miljacke nema ovde dobra
- Kemal Malovčić
#66 Re: Smiješna strana izbora - all about
ne mogu da vjerujem

- lilla7
#67 Re: Smiješna strana izbora - all about
hajde što je čovIjek već što je vedar
- Kemal Malovčić
#68 Re: Smiješna strana izbora - all about
nego djeco
, ako vam ovo nije dokaz da ovdje nikad neće biti prosperiteta i da se trebate odavde seliti što prije, vi ste onda jako tvrdoglavi i volite ovu kvazidržavu 
- Halcyon
#69 Re: Smiješna strana izbora - all about
Teški papanluk.slucajna prolaznica wrote:hajde što je čovIjek već što je vedar
-
Pošteni
#70 Re: Smiješna strana izbora - all about
Misliš Jugoslavijom !plain vanilla wrote:hajd ziv bio pusti Aliju na miru, znamo vec da zhalis za velikom SrbijomPošteni wrote:
Da žalim za Jugoslavijom !
- ranger
#71 Re: Smiješna strana izbora - all about
dragi moj Boze ovo je za plakat... strasno...
- plain vanilla
#72 Re: Smiješna strana izbora - all about
nemoj bgt da opet trazim one gluposti sto si pisaoPošteni wrote:Misliš Jugoslavijom !plain vanilla wrote:hajd ziv bio pusti Aliju na miru, znamo vec da zhalis za velikom SrbijomPošteni wrote:
Da žalim za Jugoslavijom !
bolje se sakrij u misju rupu
- plain vanilla
#73 Re: Smiješna strana izbora - all about
Milane, registruj se na forumBanksy wrote:
- Kemal Malovčić
#74 Re: Smiješna strana izbora - all about
haj s rajom da nam predstaviš progrsam 
- illuminated
#75 Re: Smiješna strana izbora - all about
da, desio se transfer....osladila se lova na drzavnim jaslama....cyprus wrote:bach wrote:![]()
![]()
![]()
![]()