ACDC u Sarajevu 2014

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
PapeSusic

#51 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by PapeSusic »

dale cooper wrote:
PapeSusic wrote:ACDC nisu drogerasi, na primjer Angus Young nepije ni alkohol a i ozenio se rano.
To ne mijenja činjenicu da je dosta njihovih pjesama tematski vezano za te "bludne" radnje. :D
Zar se SDA ne boji kako će to utjecati na njihov "ugled" u narodu? Ili narod zna? :D
Mislim da ce mnogi mladi glasati za SDA a stariji svedno nece ni znati za taj koncert. Win-Win situtation za SDA a bogami i za sve ostale jer bi to bio naj veci koncert u historiji Sarajeva.
Kemal Malovčić

#52 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by Kemal Malovčić »

e nisu dosadniji bend u svemiru mogli nać :zjev:
dale cooper

#53 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by dale cooper »

PapeSusic wrote:
dale cooper wrote:
PapeSusic wrote:ACDC nisu drogerasi, na primjer Angus Young nepije ni alkohol a i ozenio se rano.
To ne mijenja činjenicu da je dosta njihovih pjesama tematski vezano za te "bludne" radnje. :D
Zar se SDA ne boji kako će to utjecati na njihov "ugled" u narodu? Ili narod zna? :D
Mislim da ce mnogi mladi glasati za SDA a stariji svedno nece ni znati za taj koncert. Win-Win situtation za SDA a bogami i za sve ostale jer bi to bio naj veci koncert u historiji Sarajeva.
Znači mlađi SDA glasači su za seks, drogu i rock'n'roll, dok stariji i ne baš? Good to know. :lol:
temohpab

#54 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by temohpab »

Bit ce predgrupa dini merlinu.

Pape cestitam, osvojio si prvo mjesto na listi najveceg duduka foruma a stvarno je konkurencija bila zestoka.

Tulav, nevjerovatno nepismen, pravi predstavnik birackog tijela SDA :lol:

Stvarno zar se nekom da raspravljati o odnosu SDA i AC/DC, evo sad dok pisem ne mogu da vjerujem da je nekom to palo na pamet. Ne da je bizarno i glupo...
roboth

#55 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by roboth »

PapeSusic wrote:
dale cooper wrote:
Iz posta u post pises sve vece glupsti.
dezurni_ucenik

#56 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by dezurni_ucenik »

@PapeSusic

Image
honky tonk

#57 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by honky tonk »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@cvikeras :thumbup: :D :D
Better Man

#58 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by Better Man »

PapeSusic wrote:
dale cooper wrote:SDA u kontaktu sa AC/DC menadžmentom. :lol: Kako ovo bizarno i smiješno zvuči. :D
Šta je sljedeće? Highway To Hell kao oficijelna izborna pjesma SDA? :D
Kako će glasačka baza reagovati na to? :skoljka:
nisam siguran ali nevjerujem da ce svirati pjseme poput highway to hell i hells bells
Neprovaljuj se molim te! Kao prvo priča da SDA je u kontaktu sa AC/DC i da ih planira dovesti u Sarajevo je provala milenijuma, to da ne bi svirali Hells Bells i Highway To Hell, pjesme koje spadaju među njihove najveće hitove i koje sviraju na svim koncertima od kad su obajvaljene je još veća provala! Čuj SDA dovodI AC/DC u Sarajevo i još im cenzuriše set listu, tj. oni im odlučuju šta mogu , a šta ne mogu svirati, pa Angus bi im svima glave polupao svojim gitarama i odjebao!
dezurni_ucenik

#59 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by dezurni_ucenik »

Da se desi cudo pa da AC DC dodju u Sarajevo,ja ni tada ne bih glasao za SDA.Propalo totalno sve a sad lafo dovode ACDC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E moj Pape evo i Obama ti se smije
Image
stochar

#60 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by stochar »

nije fora ni u SDA, ni u ACDC, koliko ova tema odlicno pokazuje koliko smo mi jadni i koliko nas i naznaka neceg dobrog moze toliko obradovati da lako pomislimo da je to istina!

dok kod susjeda i komsija nastupaju svjetske zvijezde, nama su glavne zvijezde Zlaya, Tihic, Dodik, Covic i ostala stoka! zato nas je lako naloziti (ja kad sam vidio naslov odusevio se), zato blokiramo grad kad reprezentacija nekoga pobijedi ili nam klub prodje u trece pretkolo, a ovi koji su nam Zvijezde nam jebu .ajku i vracaju nas u srednji vijek...
astrid

#61 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by astrid »

.. :shock: salis se :oops:
dezurni_ucenik

#62 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by dezurni_ucenik »

Pape,iskreno nam reci,jesi li ti ikad cuo za AC/DC? Ili ti za nekog drugog urgiras-....
astrid

#63 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by astrid »

CVIKERASH wrote:Pape,iskreno nam reci,jesi li ti ikad cuo za AC/DC? Ili ti za nekog drugog urgiras-....
..pa rodjak mu je rekao :D ..znaci..cuo je 8-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#64 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by -LIBERO- »

SDA orgabizuje koncert ACDC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sticajem okolnosti, druzenja, posla, skolovanja i sl. znam pregrst mladezi te stranke. Njihov muzicki maksimalni doseg je Dino Merlin i Burhan Saban, i "tri hafiza" (potajno da ih ne vide ovi iz stranke cajke, u najvecoj mjeri). Tako da si rekao da organizuju koridu ili Merlinov koncer povjerovao bih ti apsolutno.

Ovako SDA i AC DC cak djeluje nevjerovatno i laznno i u istoj recenici, kamoli kao eventualni projekat.

Samo ne zelim sebi da priznam da si zaista mislio na ovaj nacin navuci nesto glasova za rodjaka/sebe samog/nekog iz familije ili sl. :D :shock: :run:
dale cooper

#65 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by dale cooper »

Šta je sljedeće? SDP dovodi Rolling Stonese? Šta će onda Dodik mila majko? :lol:
PapeSusic

#66 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by PapeSusic »

CVIKERASH wrote:Pape,iskreno nam reci,jesi li ti ikad cuo za AC/DC? Ili ti za nekog drugog urgiras-....
acdc je jedan od najboljih bendova svih vremena
PapeSusic

#67 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by PapeSusic »

dale cooper wrote:Šta je sljedeće? SDP dovodi Rolling Stonese? Šta će onda Dodik mila majko? :lol:
Stonesi neplaniraju turu, niti SDP ima kontakt snjima.

Dodik je vec jednom doveo Lenija Krawitza
just principe

#68 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by just principe »

:roll: :roll:

hajd zamoli moderatora da ti promjeni nick pa onda lupaj gluposti
dale cooper

#69 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by dale cooper »

PapeSusic wrote:
dale cooper wrote:Šta je sljedeće? SDP dovodi Rolling Stonese? Šta će onda Dodik mila majko? :lol:
Stonesi neplaniraju turu, niti SDP ima kontakt snjima.

Dodik je vec jednom doveo Lenija Krawitza
Otkud znaš da SDP nema kontakt sa Stonesima? Je li to imaš rođaka i tamo? :D
Ajatolah_

#70 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by Ajatolah_ »

Promjena u muzičkom ukusu rukovodstva stranke za 180 stepeni, nakon SDA - demokratija organizuju AC/DC. :lol:

Ma znao sam da je neko lupetanje gluposti čim sam vidio ko je napravio temu... Ali hajde, valjda će ti neko poslije ovog opaliti ban da te ne moramo više gledati po sportu kako glumiš navijača Sarajeva koji u potaji navija za Olimpic (a vjerovatno ti je svejedno i za jedne i za druge, već hoćeš da ložiš raju).
agnostic_front

#71 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by agnostic_front »

Jel moguće da mu ljudi odgovaraju?! :lol: :lol: :lol: :lol:
dale cooper

#72 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by dale cooper »

agnostic_front wrote:Jel moguće da mu ljudi odgovaraju?! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vjeruj da je to iz neke nevjerice i zato što mi je ovo tragikomično. Mislim, u sebi se duboko
nadam da je troll i da se zajebava. Ali postoji velika mogućnost da vjeruje u sve ovo što govori. :D
Ajatolah_

#73 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by Ajatolah_ »

Pa ništa rockeri, nema druge nego glasat' za SDA...
Dale, ti se baš ne vrzmaš previše po sportu, ali ja sam eto dosad bio na 50:50 da se radi ili o djetetu od 11-12 godina kao što je bio Šero ili o trollu kojem su u cilju ovakve reakcije. Nakon ove teme sam siguran da se ipak radi o ovom drugom, jer sumnjam bi neko iz SDA govorio ovo nekom malcu. A ima i nekih 10% šanse da se stvarno radi o takvoj psihi koja vjeruje da će AC/DC doći u Sarajevo ako SDA dobro prođe na lokalnim izborima. :lol:
PapeSusic

#74 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by PapeSusic »

Boli njih q za SDA i izbore, oni hoce garantovanu zaradu a to im trenutno samo SDA nudi. Isto ko sto se Krawitzu jbe za Dodikom, ali 200 milja u dzep i covjek je sviro
dale cooper

#75 Re: ACDC u Sarajevu 2014

Post by dale cooper »

EdoI wrote:Pa ništa rockeri, nema druge nego glasat' za SDA...
Dale, ti se baš ne vrzmaš previše po sportu, ali ja sam eto dosad bio na 50:50 da se radi ili o djetetu od 11-12 godina kao što je bio Šero ili o trollu kojem su u cilju ovakve reakcije. Nakon ove teme sam siguran da se ipak radi o ovom drugom, jer sumnjam bi neko iz SDA govorio ovo nekom malcu. A ima i nekih 10% šanse da se stvarno radi o takvoj psihi koja vjeruje da će AC/DC doći u Sarajevo ako SDA dobro prođe na lokalnim izborima. :lol:
Ne znam druže, ali nakon Dženane me više ništa ne bi iznenadilo. :D
Post Reply