Greška ili ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
LoveHurts

#51 Re: Greška ili ?

Post by LoveHurts »

Država wrote:Ti si prava djevojka. Ja iskreno ne mogu da podnesem one što prvo moraš da najedeš, pa napiješ, pa da podrigne, pa da joj upoznaš roditelje, pa amidže, pa da joj okrečiš kuću... pa onda ti kaže da je nevina i da ne misli ulaziti u odnose prije braka. Fuj. Svaka tebi čast jaranice. Ti si puno poštenija od drugih...
:thumbup: :thumbup:
Ghost_Rider_XXX

#52 Re: Greška ili ?

Post by Ghost_Rider_XXX »

LoveHurts wrote:
Država wrote:Ti si prava djevojka. Ja iskreno ne mogu da podnesem one što prvo moraš da najedeš, pa napiješ, pa da podrigne, pa da joj upoznaš roditelje, pa amidže, pa da joj okrečiš kuću... pa onda ti kaže da je nevina i da ne misli ulaziti u odnose prije braka. Fuj. Svaka tebi čast jaranice. Ti si puno poštenija od drugih...
:thumbup: :thumbup:
Hajd ne lupetaj Tite ti rahmetli. Ako je ona night stand, odeš, jebeš se, i ne pizdiš poslije toga nego se istuširaš i odeš na poso. Ovo je manjak inteligencije koji je presudio u glavićevu korist. Poslije navale adrenalina, oksitocina, seratonina i endorfina, dođosmo do situacije: "Biće lep na mene, a pametan na tebe." bljak povrač, gaaaaaaah, fuj.
Vrteska

#53 Re: Greška ili ?

Post by Vrteska »

Pa dje ces ovo na forumu pitati... :lol: :lol: :lol:
Lakat Jebić

#54 Re: Greška ili ?

Post by Lakat Jebić »

hocel ba ko sa mnom na samo da popricamo? da nesto izanaliziramo? :D
NigdjeVeze

#55 Re: Greška ili ?

Post by NigdjeVeze »

friends with benefits :D bezveze samu sebe zavlacis i gubis vrijeme, priznaj sama sebi da je to bila greska, da je pogresno islo od pocetka i kreni dalje :) svi grijesimo, naucila si lekciju i znas za ubuduce, a njega ostavi iza sebe.. al' ne mislim bukvalno :dance: :lol:
Last edited by NigdjeVeze on 26/08/2012 02:25, edited 1 time in total.
Mustang1

#56 Re: Greška ili ?

Post by Mustang1 »

Posto si spomenula facebook.... Posalji mu ovo .. Upalit ce 1000 % :D
http://lajkujem.com/status/1942037
samina_swe

#57 Re: Greška ili ?

Post by samina_swe »

sarajevomd wrote:Ko ti je kriv kada si lahka i trazis ku++ :) Takve su najpozeljnije i pun ih je grad...za jednu noc sedmicno naravno!
I onda kad mi kazu nisu svi muskarci isti :x
Troller

#58 Re: Greška ili ?

Post by Troller »

Otišao čovjek u crkvu ispovijediti se za počinjene grijehe. I tako on počne pričati... - Oče, ja sam mnogo griješio... - Dobro sine, reci mi sve. - Pa, oče, znaš, dođe k meni neki dan na kavu sestra od moje žene. I mi se onako malo po malo zapričamo i ja ju opalim. - Dobro, sine, pa to i nije neki veliki grijeh, Bog je opraštao i veće stvari, oprostit će i ovo. - Da, oče, ali to nije sve, kad sam ja nju ispratio, došla mi punica. I malo pomalo se mi zapričamo i ja opalim i nju. - Ma, sve je to dobro, oprostit će Bog i to. - Ali, oče, drugi dan sretnem ja svog susjeda kako okopava vrt. I malo-pomalo se mi zapričamo i opalim ja i njega. A pop kaže: Dobro, sinko, polako, pazi ti da se i mi ne zapričamo.
Miro1986

#59 Re: Greška ili ?

Post by Miro1986 »

samina_swe wrote:
sarajevomd wrote:Ko ti je kriv kada si lahka i trazis ku++ :) Takve su najpozeljnije i pun ih je grad...za jednu noc sedmicno naravno!
Normalno da nisu svi isti ,ali ako već tražiš belaja ,sigurno ćeš ga i naći...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#60 Re: Greška ili ?

Post by ladyblue18 »

samina_swe wrote:
Jeste, muskarci su uvijek krivi, nikako zensko koje mu da a nije pet recenica sa njim progovorila i onda dodje na forum da kuka kako je strah sta on misli o njoj, i ti je jos savjetujes kako ce on mozda promijeniti misljenje i kako zeli biti sa njom, kako ce se zaljubiti...u kojoj bajci si to citala?
Sto je cekao mjesece da se zaljubi u nju prije nego ju je opet povalio?

Dosta ba vise te price kako su muskarci uvijek krivi i svi isti, samo da bi zene opravdale svoje greske.
Nije je niko tjerao da legne sa njim i da se "odnosi", ali vazno je da je uvijek jedan te isti odgovor "svi su muskarci isti".
Zene su eto jadnice, mutave, naivne, nemaju usta da kazu mojne, necu, nego glume kako one inace nisu djevojke za jednu noc, ali eto omaklo se, ali ipak nije do nje, jer musko je to.

Inace? :D
Miro1986

#61 Re: Greška ili ?

Post by Miro1986 »

Blueeyes wrote:Pozdrav svima, pokušat ću vam ukratko objasniti svoju situaciju. Nadam se da ćete mi pomoći. Momak kojeg sam poznavala od ranije iz grada je prije nekoliko mjeseci počeo da se dopisuje sa mnom, stalno, čuli smo se telefonom, zvao me, slao poruke, bilo je naznaka flertovanja, zainteresovanosti sa obje strane i tako sretnemo se par puta u klubu da bi jedne noći došao s prijedlogom da idemo negdje nasamo popričat Ja sam pristala i riječ po riječ prešli smo na nešto više i išli do kraja. Poslije te noći ja sam se osjećala shrvano i rekla sma mu to, mislila sam da će steći pogrešno mišljenje o meni, a on je govorio da za to nema razloga da je sve ok da mu se sviđam, privlačim ga da zna kakva sam i da nije promjenio mišljenje. Poslije toga smo nastavili s dopisivanjem zakazali brojne sastanke i uvijek bi nešto iskrslo pa se ne bismo vidjeli. i tako par mjeseci, nedavno smo se opet vidjeli u parku, pričali smo o svemu, uppznavali se bukvalno i ponovo imali odnos. Nakon toga opet sve isto dopisujemo se, dogovarmo sljedeći susret, ali ovaj put mi je drugačije, mislim da sam se baš zaljubila u njega i krivo mi je što sam sve tako uradila. Kajem se jer sam sebi možda uništila šansu da uđem u vezu s njim. Bojim se da će pomisliti da sam laka djevojka i da će se sve svesti samo na sex. Ne usuđujem se pitati ga o njegovim osjećajima jer se bojim da bih se razočarala. Kad smo prošli put bili skupa pitao me jesam li se to ja zaljubila na što sam ja burno reagovala govoreći da nisam, ne, nisam. Možda sam pogrješila što mu tada nisam rekla,ali jednostavno se plašim da bih ga time otjerala, a ovako više niti mogu niti želim.
Ti si sve pogrešno uradila...i toga si i sama svjesna što je dobro.
Pa sestro draga ,koliko god da ti se neka osoba dopada ,ne ideš odmah na opciju da sa njom spavaš... :shock: i to još 2 puta :roll: ...
Vjerovatno si kod njega ostavila utisak lake cure, i budi uvjerena da svi njegovi prijatelji znaju za vaše male avanture ,jel si mu toliko podigla ego ,da je sigurno morao se nekome pohvaliti oko toga.

Ako očekuješ vezu ,ljubav i tako to ,bolje ti je da se odmah otrijezniš! Jel od ozbiljnije veze nema ništa ,ali od neke veze bez obaveza (prevedeno samo sex) sigurno ima.
Sad je pitanje šta ti želiš.
Da li želiš da mu mijenjaš desanku šakić dok ne naleti na kakvu bolju curu ili ćeš krenuti svojim putem pa naći nekoga sa kime nećeš napraviti istu grešku - odluka leži isključivo na tebi.
Pozz.
Last edited by Miro1986 on 26/08/2012 10:45, edited 1 time in total.
SaleP

#62 Re: Greška ili ?

Post by SaleP »

ladyblue18 wrote:
samina_swe wrote:
Jeste, muskarci su uvijek krivi, nikako zensko koje mu da a nije pet recenica sa njim progovorila i onda dodje na forum da kuka kako je strah sta on misli o njoj, i ti je jos savjetujes kako ce on mozda promijeniti misljenje i kako zeli biti sa njom, kako ce se zaljubiti...u kojoj bajci si to citala?
Sto je cekao mjesece da se zaljubi u nju prije nego ju je opet povalio?

Dosta ba vise te price kako su muskarci uvijek krivi i svi isti, samo da bi zene opravdale svoje greske.
Nije je niko tjerao da legne sa njim i da se "odnosi", ali vazno je da je uvijek jedan te isti odgovor "svi su muskarci isti".
Zene su eto jadnice, mutave, naivne, nemaju usta da kazu mojne, necu, nego glume kako one inace nisu djevojke za jednu noc, ali eto omaklo se, ali ipak nije do nje, jer musko je to.

Inace? :D
Žena, a tako mudra. lady :thumbup:
miki.ba

#63 Re: Greška ili ?

Post by miki.ba »

Cuo sam slicnu pricu od jednog momka, jel ovo slucajnost. :D
On kaže da je iskorišten. :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#64 Re: Greška ili ?

Post by ladyblue18 »

miki.ba wrote:Cuo sam slicnu pricu od jednog momka, jel ovo slucajnost. :D
Kumberlator :?
rise against

#65 Re: Greška ili ?

Post by rise against »

ladyblue18 wrote:
moguce,i on je 2X umocio,a ovoj je isto neko 2X umocio,u oba slucaja je doslo do price,pa se onda nisu culi
Mr.Penguin

#66 Re: Greška ili ?

Post by Mr.Penguin »

samina_swe wrote:Najpametnije ti je da mu nista ne kazes nego da se povuces,i ako je njemu stalo on ce se javiti,pitati sta je u pitanju.E onda mu reci kako se osjecas lose poslije svega,i kako to nikada prije nisi uradila i da si se zbog toga povukla ovo ono...e onda on mozda kaze..pa ne zelim samo sex zelim vise,,,i happy end 8-)
Loš savjet
Moll_Flanders

#67 Re: Greška ili ?

Post by Moll_Flanders »

Najpametnije ti je da se ušutiš i odeš pročitati kakve knjige o self-help. Samopouzdanje ti izgleda nije na zavidnom nivou. Onaj gore Ghost ti je sve rekao.

Stvarno mi neki ljudi nisu jasni.
SaMaster

#68 Re: Greška ili ?

Post by SaMaster »

Blueeyes wrote:Upravo toga sam se i plašila kad sam se odlučila pisati na forumu, osude koja je sasvim opravdana i logična nakon onog što sam uradila, ali vjerujte da nisam laka cura, nisam jedna od onih što imaju avanture za jednu noć, ovo s njim se desilo i ja se kajem, ali sad je kasno
Posle j.... nema kajanja.
anonimnaosoba

#69 Re: Greška ili ?

Post by anonimnaosoba »

rise against wrote:
ladyblue18 wrote:
moguce,i on je 2X umocio,a ovoj je isto neko 2X umocio,u oba slucaja je doslo do price,pa se onda nisu culi
kakva koincidencija :lol:
sheilak

#70 Re: Greška ili ?

Post by sheilak »

Joj, hebote, šumnjaka na forumu. Čuj, ti si LEGLA (kakav mahalski arhaizam!) s njim, DALA si mu na prvom spoju, on zna kakva si i šta si... :roll: (I to kaze npr. neko ko se želi razvesti jer je muž/žena neplodan/neplodna). Ma, komentari k'o bombone. Koji zatucani mentalitet. I onda ova ismijavanja balava od likova koji...ma, da ne postanem i ja vulgarna.

@blueeyes

Ok, velika je vjerovatnoca da lozis forumase. Ovakve teme tipa Nevina sam, a zelim se njim leci-hoce li me postovati sutra. Ili poput Kumberlatorovog showa ucestale su u zadnje vrijeme. Ali, u slucaju da ozbiljno pitas ( a tada ne znam koji ti je Bog da ovo postavljas na forumu i sebe mazihisticki izlazes em poruzi em mahalskom pametovanju.). Ti si spavala s tim deckom, pa sta? Spavao je i on s tobom, i ti mozes steci negativno misljenje o njemu (i on je "lagan", po toj logici, zar ne?) Mislim da se on ne brine puno sta ti mislis o njemu i njegovom moralu. Znam gdje zivimo, znam, i da vlada dupli moral (sad ce se sigurno neko javiti sa onom idiotskom poredbom kljuca i brave, kao da se i kljuc ne moze izlizati ili slomiti). Ali ako se ispostavi da je fakat takav i da te smatra kur... (kakvom su svi poletjeli da te okarakteriziraju), onda sta ces s njim uopste? Nista sta uradis ili kazes nece promijeniti njegovo misljenje o tebi. A to je mozda i bolje. Jer *urva nisi nikako, ima zena koje su upis te definicije, a kite se hanumskim moralom. Kao da je seksualnost, pa cak i promiskuitet najvece zlo koje tobejarabi moze zadesiti zenu.

Nastavi se vidjati s njim, vidi kako ce se razvijati situacija. Vidis li da je zaista takav, sutni to. Nije jedini.
pussysmoke

#71 Re: Greška ili ?

Post by pussysmoke »

Kako se samo prepoznala u svemu.
burek_in_space

#72 Re: Greška ili ?

Post by burek_in_space »

sheilak wrote:

Nastavi se vidjati s njim, vidi kako ce se razvijati situacija. Vidis li da je zaista takav, sutni to. Nije jedini.
Sve super, ali kako da ga shutne, kad je on nju vec shutnuo?
sheilak

#73 Re: Greška ili ?

Post by sheilak »

pussysmoke wrote:Kako se samo prepoznala u svemu.
Ma, ja. Sve smo mi "nemoralne".

@ burek

nema potrebe da sebe muci zbog toga. ako je vec dopustila da je sutne.
burek_in_space

#74 Re: Greška ili ?

Post by burek_in_space »

sheilak wrote:Ma, ja. Sve smo mi "nemoralne".

@ burek

nema potrebe da sebe muci zbog toga. ako je vec dopustila da je sutne.
ZAr onda nije logichnije reci joj: Bilo je shta je bilo, okreni novi list i iduci put pametnije?
Ukoliko se nastavi vidjati s njim, rizikuje samo da se josh koji put "zaprichaju", jer frajer evidentno na nju ima odredjeni uticaj, kada ona gubi tlo pod nogama, i prestaje razmishljati? Mislim, ako ona zheli, neka ona "pricha" s njim koliko hoce i kad hoce, ali onda ne treba da se pita shta cu, kako cu...kad su stvari jasne.
sheilak

#75 Re: Greška ili ?

Post by sheilak »

Pa, da. naravno. To je u biti ono sto sam htjela reci. Razumjela sam da se jos uvijek vidjaju, da ona ceka da je on nazove. Da ju je strah da je nece vise zeljeti, Itd.

No, to ne mijenja sustinu onog sto sam napisala.
Locked