BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ishod utakmice BiH - Latvija?

Pobjeda BiH
182
88%
Neriješeno
17
8%
Pobjeda Latvije
9
4%

Total votes: 208

BHF_Manijak

#51 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by BHF_Manijak »

Vidjet cemo, ja sam i dalje misljenja da je Litvanija talasika.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#52 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Velkoski »

7-0
todd_smith

#53 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by todd_smith »

3-0

Vedo 2x
Pjanic

i svi sretni
Teufik

#54 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Teufik »

Bit cu zadovoljan i sa 1-0.Samo da ih klepnemo.
Partijaner

#55 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Partijaner »

Kakva Latvija, ovo trebamo dobit 3 razlike, bolji smo jaci smo, dosta je vise straha, doslo je nase vrijeme da odemo na svjetsko. 8-)
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#56 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by I am Happy »

Partijaner wrote:Kakva Latvija, ovo trebamo dobit 3 razlike, bolji smo jaci smo, dosta je vise straha, doslo je nase vrijeme da odemo na svjetsko. 8-)
To i ja pricam :-D Ovi ce se sigurno prepasti nase visoke pobjede, kao i njihovog gostovanja :)
Ocekuje se opet vatreno navijanje, i nadam se da ce biti lijepo kao i u Litenstajnu bez pirotenhinke ( ako nista za vrijeme utakmice )
Djubre_

#57 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Djubre_ »

2:0 dosta.. i imat cemo 10 golova, i 1 primljeni.. tako ce izgledati statistika poslije utakmice :)

i naravno 6 bodova.. Strijelci: Ibisevic i Pjanic :)
Murat Sabanovic

#58 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Murat Sabanovic »

1:1
Djubre_

#59 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Djubre_ »

Murat Sabanovic wrote:1:1
ajd ne rise...
Murat Sabanovic

#60 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

andr0id wrote:
ajd ne rise...
to je moja prognoza!nije preseravanje .. mi smo kao golf 2 dizel-polako krecemo...
NEMOHOES

#61 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by NEMOHOES »

andr0id wrote:
ajd ne rise...
jon arne?
Djubre_

#62 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Djubre_ »

A po cemu si to zakljucio.. jesmo li mi toliko losi.. ili su oni toliko dobri... Postujem svaciju prognozu, ali malo je takvih koji ce dati latviji bod.. Ipak smo mi klasa za njih.. jedna ogromna.. To sto su sa grcima odigrali tijesno.. to je njihov maximum.. sto ne znaci da je i grcka ove godine jaka.. Past ce i grcka!
Nuken

#63 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Nuken »

Ma uzećemo ih bar 3 razlike.Stvarno ne kontam pojedine.Haj jest Lihtensatjn po kvaliteti ko Rudar Prijedor al brate mili sa koliko su golova svoje protivnike "natukli" Grčka,Slovačka,Njemačka i sl...Naprijed Bosno :) :bih: ..Neg sta je onaj sinoć sa Hrvatskom zastavom radio na stadionu..Haj da je pisalo Split,Zagreb i sl. to bilo ok,al K.Varoš je naš.Ja mislim da je to bila samo provokacija
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#64 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by I am Happy »

Covjek tako misli, i sta sada :-D
Pitanje je smije li pare uplatiti na to :-? ja smijem samo na pobjedu Bosne
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#65 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Jimmy McNulty »

U srijedu odem u Centrotrans ne nadajuci se da ću kupit ulaznicu kad ono ostalo još desetak komada. :D Kupim sebi i jaranu. Nisam mogo vjerovat da ih je bilo, obično odo za sat. Vjerovatno Latvijci nisu dovoljno privlačan protivnik. :-)

Moramo ih uzeti pa makar na guzove.
Murat Sabanovic

#66 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

andr0id wrote:A po cemu si to zakljucio.. jesmo li mi toliko losi.. ili su oni toliko dobri... Postujem svaciju prognozu, ali malo je takvih koji ce dati latviji bod.. Ipak smo mi klasa za njih.. jedna ogromna.. To sto su sa grcima odigrali tijesno.. to je njihov maximum.. sto ne znaci da je i grcka ove godine jaka.. Past ce i grcka!
nismo mi toliko dobri kao sto mislimo ! obicno podcijenimo protivnika i to nam se odbija od glavu ! najbolji primjeri iz proslih kvalifikacija : albanija,te francuska na kosevu .
mistek

#67 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by mistek »

Protiv Grka, Latvija nastupila u sastavu: Vanins - Krjauklis, Klava, Ivanovs, Gorkss - Fertovs (Rugins), Laizans (Gauracs) - Lukjanovs, Cauna, Visnakovs (Verpakovskis) - Rudnevs.

To otprilike izgleda ovako po klubovima: Sion (Sui), AZAl (Aze), Golden Warriors (JAR), Baku (Aze), Reading (Eng), Yenisey (Rus), Skonto Riga, Metalurh Zaporozje (Ukr), Baltika (Rus), CSKA Moskva (Rus), Hsv (Ger), Baku (Aze), Skonto Riga, Torpedo Moskva (Rus).

Nije to baš zoliko naivna ekipa ;-)
Djubre_

#68 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Djubre_ »

Yahel wrote:Covjek tako misli, i sta sada :-D
Diskutujemo samo :) ne ulazim u velike rasprave.. Kazem, postujem njegovu prognozu, jer je moguca naravno.. Samo sam pitao zasto misli tako.. Ja sam obrazlozenje dao, da smo mnogo kvalitetnija reprezentacija.. Cuda se desavaju, ali 99% je sve na nasoj strani.. Bojim se, oni zele 6 bodova u startu., pa se bojim da im se to ne ostvari.. pa poslije da ne budu one izjave trenera i igraca.. zalimo za 3 boda.. koje su mi preko glave.. Zato se igra srcem i borbeno, da na kraju slavis.. a ne da tugujes.. Lihtenstajn nema sto da zali, oni znaju da su najslabili.. ali mi.. ako mislimo da smo bolji.. daj onda nagazi majka mu stara.. i pregazi to..

albanija ti je u uzrastu jednom kao i mi..
o francuzima je suvisno bilo sto pricati..
reci cu ti, da ova nasa reprezentacija igra sa spanijom ili francuskom na nekom terenu, BEZ SUDIJA, sigurno da bih pobjedili ili nerijeseno odigrali.. To je svima poznato, kao protiv Portugala.. Ljudi zele gledati Ronalda na svjetskom prvenstvu (tada vec u Juznoj Africi), i logicno je bilo da ce proci oni, da bih punili stadione sa portugalom kada igra.. jer je i mocnija drzava, doslo bih vise navijaca, jer imaju veci budjet itd itd.. Sto ce od jedne male bosne? Tako da nas jebe mnogo toga danas.. Srecom pa imamo ove igrace iz lige petice.. pa imaju respect kod sudija.. dzeko ibisevic, misimovic, pjanic, lulic, salihovic, spahic, begovic.. poznati su kako god.. pa kad imaju loptu, vidis kako sudije se bolje odnose prema njima za razliku jednog bankara iz lihtenstajna..
mistek

#69 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by mistek »

Prošle godine su uzeli Gruziju u Tbilisiju, uzeli bod Grcima kući recimo, ove godine rasturili Litvance 5-0, igrali egal sa Finskom, a u kvalifikacijama za SP 2010. uzeli Izraela u gostima 1-0 npr.

@andr0id, jesi ti fakat ozbiljan? Pa Portugal nas je rasturio tamo i apsolutno zasluženo prošao dalje. Igrali smo sa Špancima prije 2 godine, pa nam u Zenici složiše 5 sa pola snage. Previše to posmatrate kroz oči te neke mafijaške UEFA.
blazh

#70 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by blazh »

ako naši reprezentativci razmišljaju kao većina ovdje na forumu, gubimo 2:0 glat.
Murat Sabanovic

#71 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

andr0id wrote:
Yahel wrote:Covjek tako misli, i sta sada :-D
Diskutujemo samo :) ne ulazim u velike rasprave.. Kazem, postujem njegovu prognozu, jer je moguca naravno.. Samo sam pitao zasto misli tako.. Ja sam obrazlozenje dao, da smo mnogo kvalitetnija reprezentacija.. Cuda se desavaju, ali 99% je sve na nasoj strani.. Bojim se, oni zele 6 bodova u startu., pa se bojim da im se to ne ostvari.. pa poslije da ne budu one izjave trenera i igraca.. zalimo za 3 boda.. koje su mi preko glave.. Zato se igra srcem i borbeno, da na kraju slavis.. a ne da tugujes.. Lihtenstajn nema sto da zali, oni znaju da su najslabili.. ali mi.. ako mislimo da smo bolji.. daj onda nagazi majka mu stara.. i pregazi to..

albanija ti je u uzrastu jednom kao i mi..
o francuzima je suvisno bilo sto pricati..
reci cu ti, da ova nasa reprezentacija igra sa spanijom ili francuskom na nekom terenu, BEZ SUDIJA, sigurno da bih pobjedili ili nerijeseno odigrali.. To je svima poznato, kao protiv Portugala.. Ljudi zele gledati Ronalda na svjetskom prvenstvu (tada vec u Juznoj Africi), i logicno je bilo da ce proci oni, da bih punili stadione sa portugalom kada igra.. jer je i mocnija drzava, doslo bih vise navijaca, jer imaju veci budjet itd itd.. Sto ce od jedne male bosne? Tako da nas jebe mnogo toga danas.. Srecom pa imamo ove igrace iz lige petice.. pa imaju respect kod sudija.. dzeko ibisevic, misimovic, pjanic, lulic, salihovic, spahic, begovic.. poznati su kako god.. pa kad imaju loptu, vidis kako sudije se bolje odnose prema njima za razliku jednog bankara iz lihtenstajna..
pretjerujes ! kao i obicno ,euforija je zavladala ulicama nasih gradova nakon pobjede protiv tankog lichtensteina ! nas nivo je turska,grcka,belgija,danska ..spaniju i portugal je smjesno stavljati u isti kos sa nama !
Djubre_

#72 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Djubre_ »

mistek wrote:Protiv Grka, Latvija nastupila u sastavu: Vanins - Krjauklis, Klava, Ivanovs, Gorkss - Fertovs (Rugins), Laizans (Gauracs) - Lukjanovs, Cauna, Visnakovs (Verpakovskis) - Rudnevs.

To otprilike izgleda ovako po klubovima: Sion (Sui), AZAl (Aze), Golden Warriors (JAR), Baku (Aze), Reading (Eng), Yenisey (Rus), Skonto Riga, Metalurh Zaporozje (Ukr), Baltika (Rus), CSKA Moskva (Rus), Hsv (Ger), Baku (Aze), Skonto Riga, Torpedo Moskva (Rus).

Nije to baš zoliko naivna ekipa ;-)
Protiv Lihtenstajna, BiH je nastupila u sastavu: Begović, Vranješ, Šunjić, Spahić, Salihović, Vršajević, Pjanić, Zahirović, Misimović, Džeko i Ibišević.

To otprilike izgleda ovako po klubovima: Stoke (Eng), FK Krasnodar (Rus), FC Zoryi (Ukr), Sevilla (Spa), Hoffenheim (Ger), Hajduk (Cro), As Roma (Ita), Spartak Nalchik (Rus), FC Dynamo Moskva (Rus), Manchester City (Eng), Stuttgart (Ger)

:thumbup:
Djubre_

#73 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by Djubre_ »

Murat Sabanovic wrote:
pretjerujes ! kao i obicno ,euforija je zavladala ulicama nasih gradova nakon pobjede protiv tankog lichtensteina ! nas nivo je turska,grcka,belgija,danska ..spaniju i portugal je smjesno stavljati u isti kos sa nama !
Danas svako zna igrati nogomet.. Tako da spanija i portugal nisu daleko od turske belgije svicarske BiH itd.. Daleko su samo od ranije nakupljenih bodova..
horion_bosona

#74 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by horion_bosona »

nema previse pametovanja, ova visoka pobjeda i 3 boda potvrdjuje se protiv Latvije na Bilinom Polju... u suprotnom dzaba 8 komada...

mislim da ce se utakmica odvijati slicno kao protiv Albanije i Bjelorusije kuci u proslim kvalifikacijama, bice tesko ali ce na kraju procepiti... a ako im uvalimo gol u prvih 15 minuta, mogla bi to biti jos jedna ubjedljiva pobjeda...

Susic ce vratiti formaciju sa 4 igraca u zadnjoj liniji, pa me najvise zanima kako ce funkcionisati stoperski par Spahic - Sunjic, jer ta neuigranost predstavlja ozbiljan problem pred gostovanje Grckoj...
It_is_a_Leclerc

#75 Re: BiH - Latvija, Zenica, 11.9.2012

Post by It_is_a_Leclerc »

Latvija je daleko ozbiljniji protivnik od Lihtenštajna i sve pobjede preko 3-0 su u ovom momentu nemoguća misija. Ako pogledamo prošle rezultate te ekipe, vidimo da su oni itekako znali zapeti, pa su tako remizirali 1-1 sa Grcima u prošlim kvalifikacijama, a za poređenje - Hrvati su ih dobili, u Rijeci, sa 2-0.

Cilj je dati gol u prvom poluvremenu kako bi donekle rasterećenije ušli u drugi dio. Bit će ogromna doza nervoze kod naših, ali valjda nas Latvija neće kazniti.

Nevjerovatno su se pojedini navijači umislili. Kao da će, maltene, Latvija doći u Zenicu spuštenih hlača. Takav pristup vodi porazu.
Locked