Esed Radeljaš - lik i djelo

Locked
teletrader

#51 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by teletrader »

O'zone wrote:
-LIBERO- wrote:Treba direktno Pecancu postaviti pitanje, posto se svako malo kofrci po medijima sa supljim populistickim pricama (obicno tri recnice obrce i okrece i stalno isto prica) da se javno odredi vezano za poslanika Radeljasa.

To za poceta. A kasniej mozemo i o mnogim drugim.
A da prvo pitamo Mirnesa pošto je on VEEEEEELIKI zagovornik ubijanja korupcije i inih sranja otkud 'vaki tip u njegovoj stranci i što do sada ga nije popljuvao na sva usta i što...ma i ja serem gluposti isti obojica :lol:
Ne Mirnes je trenutno veliki zagovornik letanja u avionima,na kraju krajeva ,kad ima vozacku da mozhe voziti autobus ,sta fali da zna voziti avion..
Medjutim mene samo zanima ko je uopce glasao za BOSS,ja sam mislio da se ta stranka davno ugasila ??? Jesu li zaista glasovi famElije bili dovoljni,da svi oni silni kandidati za poslanicki pausal dobiju dovoljni glasova,da jedan Radeljas dobije stolicu u skupstini KS-a???? :?:
dječak sa šibicama

#52 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by dječak sa šibicama »

Jarane, pa Srecko Sojic je najbolje objasnio zasto je danas najisplatnije biti mala stranka, sa jedva predjenim izbornim cenzusom :D

Eso Radeljas je realizirani Srecko Sojic.
JThomas

#53 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by JThomas »

ma za ove danas kod nas srećko šojić je pičkin dim...

a jataganac i kurčubić izgledaju k'o majka tereza i vojska spasa...
VjecitiStudent

#54 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by VjecitiStudent »

teletrader wrote:
O'zone wrote:
-LIBERO- wrote:Treba direktno Pecancu postaviti pitanje, posto se svako malo kofrci po medijima sa supljim populistickim pricama (obicno tri recnice obrce i okrece i stalno isto prica) da se javno odredi vezano za poslanika Radeljasa.

To za poceta. A kasniej mozemo i o mnogim drugim.
A da prvo pitamo Mirnesa pošto je on VEEEEEELIKI zagovornik ubijanja korupcije i inih sranja otkud 'vaki tip u njegovoj stranci i što do sada ga nije popljuvao na sva usta i što...ma i ja serem gluposti isti obojica :lol:
Ne Mirnes je trenutno veliki zagovornik letanja u avionima,na kraju krajeva ,kad ima vozacku da mozhe voziti autobus ,sta fali da zna voziti avion..
Medjutim mene samo zanima ko je uopce glasao za BOSS,ja sam mislio da se ta stranka davno ugasila ??? Jesu li zaista glasovi famElije bili dovoljni,da svi oni silni kandidati za poslanicki pausal dobiju dovoljni glasova,da jedan Radeljas dobije stolicu u skupstini KS-a???? :?:
Mene takodjer zanima ko su ti idioti koji glasaše za Radeljaša?
starii

#55 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by starii »

VjecitiStudent wrote:
nemoj tako to je ugledni sarajevski intelektualac od zadnjih izbora :D
Image
Image
Image
Banksy

#56 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by Banksy »

VjecitiStudent wrote:
BOSS - BOSANSKA STRANKA-MIRNES AJANOVIĆ

RADELJAŠ ASIM

Broj glasova 138
madner

#57 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by madner »

Jah, sta bi od Ese zrtve? :D
Qler

#58 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by Qler »

Ma on je nepismeni seljak. Do prije par godina nije znao da citiram ga "zaturi kravatu"...
jazzer

#59 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by jazzer »

Qler wrote:Ma on je nepismeni seljak. Do prije par godina nije znao da citiram ga "zaturi kravatu"...
pa kakav moze biti kada je sa sdaovcima u talu :x :)

"zaturi kravatu" - oj svabo je*em li ti majku, gdje ja zivim :x :x
miki27A

#60 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by miki27A »

On je vojni penzioner :
http://www.boss.ba/index.php?option=com ... &Itemid=55
cijela biografija stala u 4 reda! :run:
Qler

#62 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by Qler »

Bio nadredjeni mom starom koji je skolovani oficir JNA. Pa eto skontajte kako portir moze uspjeti u zivotu kad skonta da je doslo njegovo vrijeme. Beskrupulozan covjek koji radi po seljackoj politici niceg se ne bojim i niko mi nista ne moze. I uspjeva mu. U svakakvim vodama i svime se bavi.
Oligarh

#63 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by Oligarh »

Ne znam samo sto se bune Sejdic i Finci, kad ce ova moralna gromada, najvjerovatnije (a kakva je ovo lakrdija od zemlje) postati vrlo brzo i clan predsjednistva iz reda "Ostalih":

http://www.vlastibih.com/index.php?opti ... st=859#one
kinzekonze

#64 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by kinzekonze »

Hajde ba iskopajte jos nesto o ovoj intelektualnoj gromadi ili automehanicaru iz Nedjarica :lol: Nemojte da tema padne u zaborav.
Bluesman

#65 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by Bluesman »

On je u ratu bio lopov i nista vise. Sada se docepao vlasti pa seljak komanduje. Sjeme mu njegovo j...

...
OmerD

#66 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by OmerD »

sibicar
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#67 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by JoseMujica »

Amy-Mia wrote:
dječak sa šibicama wrote:Covjek odlucio ici bez rukavica... ovakvi su svi oni, bez izuzetka, ovaj je cak bolji od njih jer ne skriva kakvo je govno.

Sent from my PMP5770D using Tapatalk 2
:thumbup: :thumbup:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: Eso dostojna zamjena za Eska :lol:
dado100

#68 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by dado100 »

Koliko je bilo potrebno da se utvrdi da je ovaj prevarant falsificirao i uvjerenje kojim je stekao čin brigadira i pravo na vojnu penziju u iznosu od 1350,00 KM! "Vojni/ratni" staž iskoristio iskljucivo za licno bogaćenje prisvajajući hranu namijenjenu borcima.
Inače poznat po falsificiranju papira:
falsificirao tuđi imovinski papir na koji je prepravio svoje ime, pa umjesto ugovor o punomoći napravio kupoprodajni ugovor (osuđen ali nije izdržao kaznu), falsificirao čin brigadira uz pomoć predsjednika udruženja, također lažnog penzionera, falsificirao diplomu o stručnoj (visokoj) spremi (oficijelno posjeduje 3 razreda srednje škole), također mnogim prijateljima, članovima porodice (npr bratu, koji tvrdi da je to samo radi konkursa) i stranačkim kolegama završava diplome (uglavnom ekonomske, pravne i politološke struke).......
Chisum

#69 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by Chisum »

Nemojte sad tako... pa mnogi su ovdje po forumu oplakivali neizvjesnu sudbinu ovog SDA-ovog klimaca glavom (klimanje koje je naplatio haman k'o James Hetfield) nakon sto mu se Pirija najeb'o majke na telefon. Cemu sad pljuvanje po zrtvi?

Inace, ono sto je ova musava seljacina radila dok su drugi krepavali od gladi i ginuli, u normalnom se drustvu zavrsava strijeljanjem. Ali u zemlji u kojoj dezerteri i podrumasi "brane nacionalni interes", a razni Nedzadi Brankovici uz iftar drzi slovo o skromnosti i postenju - ovo govedo je leglo k'o jedan.

Zivjela ekspertna vlada i balvani poput Radeljasa! Ili, sto rece onaj parmak sinoc na nekoj od tema - neka se stvari mijenjaju, pa makar i na gore. :lol:
Tahta

#70 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by Tahta »

Esad Radeljaš zaposlio bratića u hitnu pomoć sarajevo a ovaj im debil (tako inelektualano izgleda isti amiđa) razbio auto hitne prvi dan na poslu 8-)
:x :x :x :x
howdy

#71 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by howdy »

Edin H. wrote:Da li je moguce da su nekom politicaru privatni interesi vazniji od problema ljudi koji su ga izabrali :shock:

:-)

:D
howdy

#72 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by howdy »

Chisum wrote:Nemojte sad tako... pa mnogi su ovdje po forumu oplakivali neizvjesnu sudbinu ovog SDA-ovog klimaca glavom (klimanje koje je naplatio haman k'o James Hetfield) nakon sto mu se Pirija najeb'o majke na telefon. Cemu sad pljuvanje po zrtvi?

Inace, ono sto je ova musava seljacina radila dok su drugi krepavali od gladi i ginuli, u normalnom se drustvu zavrsava strijeljanjem. Ali u zemlji u kojoj dezerteri i podrumasi "brane nacionalni interes", a razni Nedzadi Brankovici uz iftar drzi slovo o skromnosti i postenju - ovo govedo je leglo k'o jedan.

Zivjela ekspertna vlada i balvani poput Radeljasa! Ili, sto rece onaj parmak sinoc na nekoj od tema - neka se stvari mijenjaju, pa makar i na gore. :lol:

stihlovko motorko, da si 2500,00 KM jeftina si :D . s kakvim balvanima mi zivimo, dobro si reko.
StupskaBitanga

#73 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by StupskaBitanga »

Esad Radeljaš zaposlio bratića u hitnu pomoć sarajevo a ovaj im debil (tako inelektualano izgleda isti amiđa) razbio auto hitne prvi dan na poslu 8-)
e ovakve informacije treba forsirati da se vidi da neko ko hoće vlast na sliu koalira i sa samim đavlom pa imamo ovakve situacije
Tahta

#74 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by Tahta »

StupskaBitanga wrote:
e ovakve informacije treba forsirati da se vidi da neko ko hoće vlast na sliu koalira i sa samim đavlom pa imamo ovakve situacije
boli ga qurac neće odgovarati zato nego isto ko da ništa nije bilo.Znajući kakva je situacija i kako ide ja mu predviđam svijetlu budućnost, brzo napredovanje na neku od šefovskih pozicija :lol: :lol:
dado100

#75 Re: Eso Radeljaš-istina ili

Post by dado100 »

Nakon Eseda Radeljaša konačno je potvrđeno da je i njegov brat Asim Radeljaš lažni vojni penzioner. Familija sklona lažiranju dokumenata naravno da je i ovo lažirala pa samo na osnovu lažnog dokumenta da su bili komandanti/generali u ratu mjesečno državu potkrada za oko 2.500 KM.

http://www.avaz.ba/vijesti/teme/radelja ... -penzioner
Locked