Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
semirsar

#51 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

Uglavnom na SK i na SK+, ali po potrebi stave dje im pase.
Tako su F1 kvalifikacije umjesto na SKPrime danas bile na SK 3
gidra

#52 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gidra »

Moze li neko objasniti kako mi u Sa nemamo ove Arene, a u Zenici ih imaju. Da nisu to te promjene vezane za programsku semu najavljene za septembar?

Image
afannedim

#53 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

Kad je telemach monopolistički provajder, čuj samo za zenicu hahahahah
sarajevomd

#54 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sarajevomd »

Pa valjda jer je prijasnja kompanija imala ugovr sa Arenama, i ne mogu ga distributovati na druga podrucja ?
casper_

#55 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by casper_ »

gidra wrote:Moze li neko objasniti kako mi u Sa nemamo ove Arene, a u Zenici ih imaju. Da nisu to te promjene vezane za programsku semu najavljene za septembar?

Image
Telekabel ima ugovor sa arenom do nekog perioda pa ce do tada one i ostati.
Tiger 033

#56 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

Kako god okrenes ovo Sarajevo ga puŠi...najgoru prog. semu ima od svih gradova :x na MMDS-u slika Qrac :x helem Zenica najbolje prođe tu su RTS1,2,b92,SKlubovi,Arene itd...pa barem da nama ubace ovaj RTL-hr a cijene iste ...ma ja zaboraviJo :D preljeva se signal :-)
ElRe

#57 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by ElRe »

Arene ce biti sve dok je TK potpisao ugovor sa njima. Kad to istekne vjerovatno ce i korisnici u ZE ostati bez Arena.
Tiger 033

#58 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

ElRe wrote:Arene ce biti sve dok je TK potpisao ugovor sa njima. Kad to istekne vjerovatno ce i korisnici u ZE ostati bez Arena.
Ma jok ba u Zenicu se signal prljeva :D
Joker88

#59 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Joker88 »

:thumbup:
Last edited by Joker88 on 10/05/2013 14:24, edited 1 time in total.
afannedim

#60 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

Prave programsku shemu po nacionalnosti, mostar hrvata najviše i zato RTLHR, toliko su ozbilnja firma.
inSighT
Vozim: na guranje

#61 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by inSighT »

semirsar wrote:Uglavnom na SK i na SK+, ali po potrebi stave dje im pase.
Tako su F1 kvalifikacije umjesto na SKPrime danas bile na SK 3
Ček zar to nije bilo zatamnjeno!? Znam da sam možda prošlu utrku upravo planirao gledati na SK Prime kad' ono slika crna, a prije toga su jedno vrijeme puštali normalno, a onda opet po starom! Inače, na ovome rtl-u švabskom mi se ne gleda pošto imaju malo-malo reklame, a za ove naše ne moram ni objašnjavati zašto mi se ne prati na tim kanalima, ne znaš šta je gore - slika ili ton (ili komentator)! :x
sarajevomd

#62 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sarajevomd »

afannedim wrote:Prave programsku shemu po nacionalnosti, mostar hrvata najviše i zato RTLHR, toliko su ozbilnja firma.
pricas gluposti u koje nisi upucen!
afannedim

#63 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

sarajevomd wrote:
afannedim wrote:Prave programsku shemu po nacionalnosti, mostar hrvata najviše i zato RTLHR, toliko su ozbilnja firma.
pricas gluposti u koje nisi upucen!
Objasni ti onda razloge ako su gluposti, i reci zašto nije ista programska shema, sarajevo, mostar i sad zenica
BaDa

#64 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by BaDa »

evo sta se meni sad desilo znaci prije 15 dana su mi prikljucili digitalnu i valjda kako znam 3 mjeseca sve besplatno i sta se sad desilo hd kanali ukinuti moram se pretplatiti.. zovem podrsku momak se javio objasnio mu situaciju i kaze u toku je sad iskljucivanje starih ugovora i greskom je i moj iskljucen... koji lopovluk :x :x :x a najsmjesnije lik valjda na facebook-u cuje se zvuk kad mu neko nesta napise na chatu :x :x
BaDa

#65 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by BaDa »

sad zvao podrsku mjesec dana hd kanali i hbo kanali besplatni... a fora ja potpisao ugovor 15.8. a danas 2.9.. to je kod telemacha mjesec...
dječak sa šibicama

#66 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

Ma tanki su... ja sam zvao zbog onog problema sa D3 GO, skuzio sam da mi svaki put kad oborim i dignem sistem, tamo njihova baza racunar registruje kao novi uredjaj, i sad kao previse sam uredjaja registrovao i ne mogu gledati D3 na racunaru. A u principu radi se samo o jednom racunaru.

Rekoh, moze li se to kako popraviti, oni to ne znaju uraditi. Ne kontam kako, ali... ne mogu brisati podatke u svojoj bazi, ili sta je vec problem.

I halali Huso materi.
DON_eARL

#67 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

BaDa wrote:sad zvao podrsku mjesec dana hd kanali i hbo kanali besplatni... a fora ja potpisao ugovor 15.8. a danas 2.9.. to je kod telemacha mjesec...
Svi novi korisnici Super mix paketa će dobiti promotivno Prošireni, HBO Premium i HD paket besplatno tokom prva tri mjeseca od datuma potpisivanja ugovora kao i besplatno korištenja D3 GO usluge.
http://telemach.ba/Super+MIX+paketi/138 ... av_start=0

Nazovi ih opet i zaprijeti raskidom ugovora. Za svaki slučaj pročitaj i šta piše u ugovoru koji si dobio prilikom potpisivanja.

I obavezno prije isteka ta 3 mjeseca, nazovi i reci da se nećeš pretplatiti na HBO i HD, jer imaju pravo da ti pošalju račun za 4. mjesec ukoliko ne otkažeš...
bato99

#68 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

može li iko od vas skidati sa kickass torrenta...meni ima dva dana nemoguće skinuti torrent,učita stranicu ali nema šanse skinuti torrent :x
drugtito2011

#69 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drugtito2011 »

Mi korisnici LOGOSOFTA nemamo tih problema.
Sve radi, ne LAZU nas, internet stabilan, slike perfetkne, tehnicka podrska odlicna (ako slucajno zatreba), itd...
Sve ono sto vi nemate, ili ono o cemu mastate, mi korisnici LOL-a je davno imamo, i to besplatno.
bato99

#70 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

drugtito2011 wrote:Mi korisnici LOGOSOFTA nemamo tih problema.
Sve radi, ne LAZU nas, internet stabilan, slike perfetkne, tehnicka podrska odlicna (ako slucajno zatreba), itd...
Sve ono sto vi nemate, ili ono o cemu mastate, mi korisnici LOL-a je davno imamo, i to besplatno.
kad će taj logosoft u Mostar da nas spasi?
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#71 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by grunt »

evo ja sada probao,regularno skida ;-)
bato99

#72 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

evo šta meni stalno izbacuje ,pa nije valjda samo meni ovo aaaa :evil:

Image
BaDa

#73 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by BaDa »

DON_eARL wrote:
BaDa wrote:sad zvao podrsku mjesec dana hd kanali i hbo kanali besplatni... a fora ja potpisao ugovor 15.8. a danas 2.9.. to je kod telemacha mjesec...
Svi novi korisnici Super mix paketa će dobiti promotivno Prošireni, HBO Premium i HD paket besplatno tokom prva tri mjeseca od datuma potpisivanja ugovora kao i besplatno korištenja D3 GO usluge.
http://telemach.ba/Super+MIX+paketi/138 ... av_start=0

Nazovi ih opet i zaprijeti raskidom ugovora. Za svaki slučaj pročitaj i šta piše u ugovoru koji si dobio prilikom potpisivanja.

I obavezno prije isteka ta 3 mjeseca, nazovi i reci da se nećeš pretplatiti na HBO i HD, jer imaju pravo da ti pošalju račun za 4. mjesec ukoliko ne otkažeš...
ma nisam ja na mix paketu.. ja sam samo presao sa analogne na digitalnu!
dječak sa šibicama

#74 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

BaDa wrote: ma nisam ja na mix paketu.. ja sam samo presao sa analogne na digitalnu!
Opet su ti trebali dati 3 mjeseca.

Istina, HBO je samo mjesec dana, koliko se ja sjecam. Ja sam licno ostao na osnovnom paketu, samo mi ubacili digitalni reciver, negdje pred novu godinu ovu zadnju, i HBO sam imao vrlo kratko.

Ostali ekstra kanali su trajali 3 mjeseca, i onda su zatamnjeni.

Nisam uplacivao za uvodjenje nakon toga, tv ionako rijetko gledam pa mi je i ovo sto imam dovoljno ili previse.
Frtalj_Duše

#75 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Frtalj_Duše »

drugtito2011 wrote:Mi korisnici LOGOSOFTA nemamo tih problema.

Ajde ne laži:
sujmivac wrote:Ja ga restartovo nece da ga na q nabijem mozda proradi?
xXBl0odXx wrote:Ahaa ma nista ostaje mi da nazovem i vidim sta se desava.

Meni sve prestane da radi od TVa, telefona, neta. Pa mi onda poseban belaj bude sto poslije i kada dodje telefon ne radi fino dok ne restartujem modem. Pa me cesto ljudi zovu i ne mogu me dobiti, a ja nemam pojma da telefon ne radi.

Uvijek sam imao ovih problema, ali su se posljednja dva dana intenzirali. Zna biti mjesec dana bez problema, a onda kad krenu problemi konstantni su :-)

Ima još samo što sam ovo nabrzaka kopirao (od Jučer oba posta)!!!!

Inače, ko kaže da ne valja!?

Image

A sada razligu sa teme! Zbog takvih troll-ova kao ti i jesmo dogurali do 4.iteracije ove teme!! :oops:
Locked