Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- semirsar
#51 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Uglavnom na SK i na SK+, ali po potrebi stave dje im pase.
Tako su F1 kvalifikacije umjesto na SKPrime danas bile na SK 3
-
gidra
#52 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Moze li neko objasniti kako mi u Sa nemamo ove Arene, a u Zenici ih imaju. Da nisu to te promjene vezane za programsku semu najavljene za septembar?

- afannedim
#53 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kad je telemach monopolistički provajder, čuj samo za zenicu hahahahah
-
sarajevomd
#54 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa valjda jer je prijasnja kompanija imala ugovr sa Arenama, i ne mogu ga distributovati na druga podrucja ?
- casper_
#55 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telekabel ima ugovor sa arenom do nekog perioda pa ce do tada one i ostati.gidra wrote:Moze li neko objasniti kako mi u Sa nemamo ove Arene, a u Zenici ih imaju. Da nisu to te promjene vezane za programsku semu najavljene za septembar?
- Tiger 033
#56 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako god okrenes ovo Sarajevo ga puŠi...najgoru prog. semu ima od svih gradova
na MMDS-u slika Qrac
helem Zenica najbolje prođe tu su RTS1,2,b92,SKlubovi,Arene itd...pa barem da nama ubace ovaj RTL-hr a cijene iste ...ma ja zaboraviJo
preljeva se signal 
- ElRe
#57 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Arene ce biti sve dok je TK potpisao ugovor sa njima. Kad to istekne vjerovatno ce i korisnici u ZE ostati bez Arena.
- Tiger 033
#58 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma jok ba u Zenicu se signal prljevaElRe wrote:Arene ce biti sve dok je TK potpisao ugovor sa njima. Kad to istekne vjerovatno ce i korisnici u ZE ostati bez Arena.
- Joker88
- afannedim
#60 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prave programsku shemu po nacionalnosti, mostar hrvata najviše i zato RTLHR, toliko su ozbilnja firma.
- inSighT
- Vozim: na guranje
#61 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ček zar to nije bilo zatamnjeno!? Znam da sam možda prošlu utrku upravo planirao gledati na SK Prime kad' ono slika crna, a prije toga su jedno vrijeme puštali normalno, a onda opet po starom! Inače, na ovome rtl-u švabskom mi se ne gleda pošto imaju malo-malo reklame, a za ove naše ne moram ni objašnjavati zašto mi se ne prati na tim kanalima, ne znaš šta je gore - slika ili ton (ili komentator)!semirsar wrote:Uglavnom na SK i na SK+, ali po potrebi stave dje im pase.
-
sarajevomd
#62 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pricas gluposti u koje nisi upucen!afannedim wrote:Prave programsku shemu po nacionalnosti, mostar hrvata najviše i zato RTLHR, toliko su ozbilnja firma.
- afannedim
#63 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Objasni ti onda razloge ako su gluposti, i reci zašto nije ista programska shema, sarajevo, mostar i sad zenicasarajevomd wrote:pricas gluposti u koje nisi upucen!afannedim wrote:Prave programsku shemu po nacionalnosti, mostar hrvata najviše i zato RTLHR, toliko su ozbilnja firma.
- BaDa
#64 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
evo sta se meni sad desilo znaci prije 15 dana su mi prikljucili digitalnu i valjda kako znam 3 mjeseca sve besplatno i sta se sad desilo hd kanali ukinuti moram se pretplatiti.. zovem podrsku momak se javio objasnio mu situaciju i kaze u toku je sad iskljucivanje starih ugovora i greskom je i moj iskljucen... koji lopovluk
a najsmjesnije lik valjda na facebook-u cuje se zvuk kad mu neko nesta napise na chatu

- BaDa
#65 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
sad zvao podrsku mjesec dana hd kanali i hbo kanali besplatni... a fora ja potpisao ugovor 15.8. a danas 2.9.. to je kod telemacha mjesec...
- dječak sa šibicama
#66 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma tanki su... ja sam zvao zbog onog problema sa D3 GO, skuzio sam da mi svaki put kad oborim i dignem sistem, tamo njihova baza racunar registruje kao novi uredjaj, i sad kao previse sam uredjaja registrovao i ne mogu gledati D3 na racunaru. A u principu radi se samo o jednom racunaru.
Rekoh, moze li se to kako popraviti, oni to ne znaju uraditi. Ne kontam kako, ali... ne mogu brisati podatke u svojoj bazi, ili sta je vec problem.
I halali Huso materi.
Rekoh, moze li se to kako popraviti, oni to ne znaju uraditi. Ne kontam kako, ali... ne mogu brisati podatke u svojoj bazi, ili sta je vec problem.
I halali Huso materi.
-
DON_eARL
#67 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
BaDa wrote:sad zvao podrsku mjesec dana hd kanali i hbo kanali besplatni... a fora ja potpisao ugovor 15.8. a danas 2.9.. to je kod telemacha mjesec...
http://telemach.ba/Super+MIX+paketi/138 ... av_start=0Svi novi korisnici Super mix paketa će dobiti promotivno Prošireni, HBO Premium i HD paket besplatno tokom prva tri mjeseca od datuma potpisivanja ugovora kao i besplatno korištenja D3 GO usluge.
Nazovi ih opet i zaprijeti raskidom ugovora. Za svaki slučaj pročitaj i šta piše u ugovoru koji si dobio prilikom potpisivanja.
I obavezno prije isteka ta 3 mjeseca, nazovi i reci da se nećeš pretplatiti na HBO i HD, jer imaju pravo da ti pošalju račun za 4. mjesec ukoliko ne otkažeš...
- bato99
#68 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
može li iko od vas skidati sa kickass torrenta...meni ima dva dana nemoguće skinuti torrent,učita stranicu ali nema šanse skinuti torrent 
- drugtito2011
#69 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mi korisnici LOGOSOFTA nemamo tih problema.
Sve radi, ne LAZU nas, internet stabilan, slike perfetkne, tehnicka podrska odlicna (ako slucajno zatreba), itd...
Sve ono sto vi nemate, ili ono o cemu mastate, mi korisnici LOL-a je davno imamo, i to besplatno.
Sve radi, ne LAZU nas, internet stabilan, slike perfetkne, tehnicka podrska odlicna (ako slucajno zatreba), itd...
Sve ono sto vi nemate, ili ono o cemu mastate, mi korisnici LOL-a je davno imamo, i to besplatno.
- bato99
#70 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kad će taj logosoft u Mostar da nas spasi?drugtito2011 wrote:Mi korisnici LOGOSOFTA nemamo tih problema.
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#71 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
evo ja sada probao,regularno skida 
- bato99
#72 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
evo šta meni stalno izbacuje ,pa nije valjda samo meni ovo aaaa

- BaDa
#73 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ma nisam ja na mix paketu.. ja sam samo presao sa analogne na digitalnu!DON_eARL wrote:BaDa wrote:sad zvao podrsku mjesec dana hd kanali i hbo kanali besplatni... a fora ja potpisao ugovor 15.8. a danas 2.9.. to je kod telemacha mjesec...http://telemach.ba/Super+MIX+paketi/138 ... av_start=0Svi novi korisnici Super mix paketa će dobiti promotivno Prošireni, HBO Premium i HD paket besplatno tokom prva tri mjeseca od datuma potpisivanja ugovora kao i besplatno korištenja D3 GO usluge.
Nazovi ih opet i zaprijeti raskidom ugovora. Za svaki slučaj pročitaj i šta piše u ugovoru koji si dobio prilikom potpisivanja.
I obavezno prije isteka ta 3 mjeseca, nazovi i reci da se nećeš pretplatiti na HBO i HD, jer imaju pravo da ti pošalju račun za 4. mjesec ukoliko ne otkažeš...
- dječak sa šibicama
#74 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Opet su ti trebali dati 3 mjeseca.BaDa wrote: ma nisam ja na mix paketu.. ja sam samo presao sa analogne na digitalnu!
Istina, HBO je samo mjesec dana, koliko se ja sjecam. Ja sam licno ostao na osnovnom paketu, samo mi ubacili digitalni reciver, negdje pred novu godinu ovu zadnju, i HBO sam imao vrlo kratko.
Ostali ekstra kanali su trajali 3 mjeseca, i onda su zatamnjeni.
Nisam uplacivao za uvodjenje nakon toga, tv ionako rijetko gledam pa mi je i ovo sto imam dovoljno ili previse.
- Frtalj_Duše
#75 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
drugtito2011 wrote:Mi korisnici LOGOSOFTA nemamo tih problema.
Ajde ne laži:
sujmivac wrote:Ja ga restartovo nece da ga na q nabijem mozda proradi?
xXBl0odXx wrote:Ahaa ma nista ostaje mi da nazovem i vidim sta se desava.
Meni sve prestane da radi od TVa, telefona, neta. Pa mi onda poseban belaj bude sto poslije i kada dodje telefon ne radi fino dok ne restartujem modem. Pa me cesto ljudi zovu i ne mogu me dobiti, a ja nemam pojma da telefon ne radi.
Uvijek sam imao ovih problema, ali su se posljednja dva dana intenzirali. Zna biti mjesec dana bez problema, a onda kad krenu problemi konstantni su
Ima još samo što sam ovo nabrzaka kopirao (od Jučer oba posta)!!!!
Inače, ko kaže da ne valja!?

A sada razligu sa teme! Zbog takvih troll-ova kao ti i jesmo dogurali do 4.iteracije ove teme!!