Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
p206

#51 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by p206 »

blesava wrote: - misli da se nesto moze skuhati od have...pa mi prigovara kako trebam da naucim kuhati kao stare zene pa da od nicega skuham nesto, jer kaze da puno trosimo na hranu, a nije mu zao u kafani za jednu vece spisak stoju, a puno mu 50-60 km za hranu sedmicno (cicija)
Nisam oženjen ali imam oca koji je strašan ters, voli pametovati i pegla je... ali jedno u životu što kod njega izuzetno cijenim je što je prodao auto poslije rata, u periodu kad nije imao posao i kad se teško živjelo, samo da bi jeli zdravu hranu. Na hrani nikad nije štedio, i uvijek je bila raznovrsna.
Nije to cicija necicija... zdravlje je najbitnije, a ono ulazi na usta.
VenomousV

#52 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by VenomousV »

blesava wrote:
- sto sam sebe ljulja dok spava, a nekad u sred noci zna da pjeva ljulja ljulja ljuske i tako...
:lol: :lol: :lol: oplakah :lol:
madtv

#53 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by madtv »

sto nikad nema sta da obuce :x :-)
Sacime

#54 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Sacime »

blesava wrote:
- sto sam sebe ljulja dok spava, a nekad u sred noci zna da pjeva ljulja ljulja ljuske i tako...
E sto me nasmija, svaka ti cast!

Ja mozda nisam najkompetentnija da kontribuiram, al moze par stvari od bivseg decka:

- Sto je sve "kako-cemo-lako-cemo", a kad situaciju treba rijesiti onda to moram sama
- Sto nakon tusiranja oblaci donji vec koji je imao PRIJE tusiranja
- Sto usta ne zatvara, vazda moze pricati o svemu nebitnom
Last edited by Sacime on 16/08/2012 12:40, edited 1 time in total.
blesava

#55 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by blesava »

p206 wrote:
blesava wrote: - misli da se nesto moze skuhati od have...pa mi prigovara kako trebam da naucim kuhati kao stare zene pa da od nicega skuham nesto, jer kaze da puno trosimo na hranu, a nije mu zao u kafani za jednu vece spisak stoju, a puno mu 50-60 km za hranu sedmicno (cicija)
Nisam oženjen ali imam oca koji je strašan ters, voli pametovati i pegla je... ali jedno u životu što kod njega izuzetno cijenim je što je prodao auto poslije rata, u periodu kad nije imao posao i kad se teško živjelo, samo da bi jeli zdravu hranu. Na hrani nikad nije štedio, i uvijek je bila raznovrsna.
Nije to cicija necicija... zdravlje je najbitnije, a ono ulazi na usta.

i ja kazem na hrani se ne treba stedjeti, al eto njemu to puno...kad odemo u kupovinu nakon 5 minuta me pocne tjerati iz trgovine.
federalac

#56 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by federalac »

VenomousV wrote:
blesava wrote:

ali, bukvalno oplakah, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
blesava

#57 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by blesava »

federalac wrote:
VenomousV wrote:
blesava wrote:

ali, bukvalno oplakah, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sta se smijete, mislite da je meni lako.....al on to ne radi svijesno, nego u snu
Miss D

#58 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Miss D »

PapakizSarajeva wrote:
:-) :-) :-) Nije ti bilo lahko ... Il' si ti nekako sitnija il' vam je solja XXXL ... Moja ne bi mogla propasti ni da je nogama naguruju u solju ...

Cuj propala u solju ??? Volio bih da sam to mogao :shock:
:lol: :lol: :lol:

Predobra tema.
@blesava, legendarna si :thumbup: :D
tf2_spy

#59 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by tf2_spy »

VenomousV wrote:
blesava wrote:
nema dalje, majke mi :lol: :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#60 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by plain vanilla »

PapakizSarajeva wrote:
Joj drug, da vidis kod mene osipa kad mi pocne prepricavati neki film koji je gledala ... Glavno (srz) preskace, al' zato kad pocne opisivati neku haljinu ili cipele. Znam svaku faltnu u filmu ...
blesava wrote:
:lol: :lol:
miki.ba

#61 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by miki.ba »

Mene kod žene nervira frizura i boja kose.
Godinama govorim ne stoji ti plavo puno bolja ti je smeđa, a zadnji put je od frizera došla palava i sa šiškama, šokiro sam se. :shock:
Zato sam i ja nju poceo sokirati, šišam se na keca tanco onoliko godina koliko se ona farba u plavo.
Cesto me pita sto ne pustiš kosu, a moj odgovor je što se ti ne ofarbas u smeđu. :D
blesava

#62 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by blesava »

Superhik_ wrote:evo vako:

1. stručnjak je za trošenje para.

2. kada potroši svoj dio para (koji nije mali) ne pita ima li, samo traži još.

3. kako je još uvijek nismo uspjeli zaposliti ujutro se fino naspava da bi mogla mene naveče gnjaviti kad odem na spavanje u 11, ili nedajBože u 10, i onda ja ujutro idem neispavan ko zombi na posao (rano ustajem).

4. kada dođem s posla, nisam ni jeo kako treba već mi je pronašla neku obavezu, ako ništa da čuvam dijete.

5. nikada nema prijedlog za rješenje nekog problema, samo zna kritikovati i prigovarati.

6. a što je svađalica, a još k tomu ponekad i histerična......

7. zna dobro napraviti kolače. ne mogu proći pored njih a da ne zagrabim. rezultat višak kilograma

8. sexualni apetiti neutaživi :roll:

9. načne litar mlijeka jer neka gospođa koja joj je došla u goste pije kafu sa mlijekom, i onda se ta litra redovno baci, a ja ne volim da se hrana baca.

10. maltletira me sto ponekad prljavu majicu ostavim na podu

11. maltletira me što kad piškim isprskam šolju, valjda bi rješenje bilo da piškim sjedeći ili da mi je duži za jedno pola metra, ko zna :-)

......................................................................................................
......................
..........
....

mogo bi ja ovako do sabaha.....

moj otac je operisao prostatu i doktor mu je savjetovao da pisa sjedecki jer jedino na taj nacin moze izvrsiti dovoljan pritisak na mjehur i isprazniti ga u potpunosti. prevencija je najbolja :)) tako da ne bi bilo lose poceti primjenjivati to sjedece pisanje jer imas dvostruku korist, em neces dobiti upalu prostate em te zena nece ruzit.
EKatarina Velika

#63 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by EKatarina Velika »

tf2_spy wrote:
VenomousV wrote:
blesava wrote:
nema dalje, majke mi :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: al bas se ismijah

kod mog momka me nervira sto samo misli na sebe...nebi se taj sjetio ni cokoladice da mi pokloni,cisto da me iznenadi,nego ja mu kazem da mi kupi nesto,pa onda to pika kao poklon :-) ...valjda zbog toga sto je jedinac,pa nije naucio na druge da misli... prije je bilo puno stvari koje su me nervirale,al je to promijenio vremenom :)
miki.ba

#64 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by miki.ba »

blesava wrote:
Superhik_ wrote:evo vako:

1. stručnjak je za trošenje para.

2. kada potroši svoj dio para (koji nije mali) ne pita ima li, samo traži još.

3. kako je još uvijek nismo uspjeli zaposliti ujutro se fino naspava da bi mogla mene naveče gnjaviti kad odem na spavanje u 11, ili nedajBože u 10, i onda ja ujutro idem neispavan ko zombi na posao (rano ustajem).

4. kada dođem s posla, nisam ni jeo kako treba već mi je pronašla neku obavezu, ako ništa da čuvam dijete.

5. nikada nema prijedlog za rješenje nekog problema, samo zna kritikovati i prigovarati.

6. a što je svađalica, a još k tomu ponekad i histerična......

7. zna dobro napraviti kolače. ne mogu proći pored njih a da ne zagrabim. rezultat višak kilograma

8. sexualni apetiti neutaživi :roll:

9. načne litar mlijeka jer neka gospođa koja joj je došla u goste pije kafu sa mlijekom, i onda se ta litra redovno baci, a ja ne volim da se hrana baca.

10. maltletira me sto ponekad prljavu majicu ostavim na podu

11. maltletira me što kad piškim isprskam šolju, valjda bi rješenje bilo da piškim sjedeći ili da mi je duži za jedno pola metra, ko zna :-)

......................................................................................................
......................
..........
....

mogo bi ja ovako do sabaha.....

moj otac je operisao prostatu i doktor mu je savjetovao da pisa sjedecki jer jedino na taj nacin moze izvrsiti dovoljan pritisak na mjehur i isprazniti ga u potpunosti. prevencija je najbolja :)) tako da ne bi bilo lose poceti primjenjivati to sjedece pisanje jer imas dvostruku korist, em neces dobiti upalu prostate em te zena nece ruzit.
Ja sam muško al kad vidim da neko popiša šolju nije mi dobro. :-)
miki.ba

#65 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by miki.ba »

Superhik_ wrote:
miki.ba wrote:[q
Ja sam muško al kad vidim da neko popiša šolju nije mi dobro. :-)
pamogla bi se sada rasprava otvoriti kako pišati bez da igdje isprska, ne mislim sada da se zapiša sa svih strana. jel ti pišaš sjedeći?
Jok, al kad vidim da sam poprsko, ocistim.
graue_maus

#66 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by graue_maus »

carape pored sofe ili kauca :x :x
rise against

#67 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by rise against »

Mene kod moje nervira to sto me nista ne nervira
Ljuska_u_BaklaFi

#68 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

I moj baca carape, doduse uvijek na isto mjesto, u cosak kod vrata, i odjece ima gdje stignes osim u ormaru..kad jede izvadi sve sto moze iz frizidera ali posije jela ne vraca....Medjutim mene nista od toga ne nervira, nek' je ziv i zdrav...mene nervira sto samo misli na sebe i samo na sebe...
madner

#69 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by madner »

Ima svoju platu :x
miki.ba

#70 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by miki.ba »

Superhik_ wrote: Jok, al kad vidim da sam poprsko, ocistim.
a jel ti se ikada desilo da si to u žurbi zaboravio uraditi?[/quote]

Nikad, malo sam perfekcionista.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#71 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Entropio »

.
rise against

#72 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by rise against »

Superhik_ wrote:
rise against wrote:Mene kod moje nervira to sto me nista ne nervira
bude, ništa se ne sekiraj..... ili si baš neki ravnogorac pa ti ništa ne smeta.
nisam ravnogorac,al ne znam ne nervira me i to je to,mozda cu i naci nesto kasnije a za sad nista
Bimmer_

#73 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Bimmer_ »

EKatarina Velika wrote:

kod mog momka me nervira sto samo misli na sebe...nebi se taj sjetio ni cokoladice da mi pokloni,cisto da me iznenadi,nego ja mu kazem da mi kupi nesto,pa onda to pika kao poklon :-) ...valjda zbog toga sto je jedinac,pa nije naucio na druge da misli... prije je bilo puno stvari koje su me nervirale,al je to promijenio vremenom :)
Da nisi u vezi mozda samnom, meni moja to stalno nabija na nos...

Mene nervira:
-Setala bi stalno ja ne volim ni od ulaza do auta da prosetam
-Smara me stalno da idemo na planinu, ja ne volim to (jedino u neki restoran da sjedimo ali ona to nese, hoce da hoda valjda po planini)
-Nikad nema sta obuc a puni ormari
-Uvijek joj malo tasni i cipela a ima ih brdo, ne moze da joj stane u kucu pa nosi u podrum
-Smeta joj sto sam stalno sa jaranima
-Ona bi uvijek da je samnom
-Smeta joj sto ulazem novac u auto jer je to po njoj bespotrebno
-Dusa joj se posvadjat
-Stalno bi pricala o tome kad cemo zivit zajedno a ja :run:
-Nabija mi na nos da samo mislim na sebe

Ima jos nekih al dok se sjetim :D
seiko

#74 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by seiko »

- Nervira me nervira.
Last edited by seiko on 29/01/2013 09:11, edited 1 time in total.
EKatarina Velika

#75 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by EKatarina Velika »

Bimmer_ wrote:
EKatarina Velika wrote:

Da nisi u vezi mozda samnom, meni moja to stalno nabija na nos...

Mene nervira:
-Setala bi stalno ja ne volim ni od ulaza do auta da prosetam
-Smara me stalno da idemo na planinu, ja ne volim to (jedino u neki restoran da sjedimo ali ona to nese, hoce da hoda valjda po planini)
-Nikad nema sta obuc a puni ormari
-Uvijek joj malo tasni i cipela a ima ih brdo, ne moze da joj stane u kucu pa nosi u podrum
-Smeta joj sto sam stalno sa jaranima
-Ona bi uvijek da je samnom
-Smeta joj sto ulazem novac u auto jer je to po njoj bespotrebno
-Dusa joj se posvadjat
-Stalno bi pricala o tome kad cemo zivit zajedno a ja :run:
-Nabija mi na nos da samo mislim na sebe

Ima jos nekih al dok se sjetim :D
:lol: :lol:

nisam ...to sto tebe kod nje nervira,ja nemam problema sa tim :D nit se kad zalim da nemam sta obuci,ne smeta mi sto mi je momak vazda sa jaranima i ja vazda sa jaranicama...ne volim se svadjati,pa tako da stalno izbjegavam svadju...2 puta bi te pitala da idemo setati,treci put nebi,otisla bi sama ili bi povela neku jaranicu :D za sve ima rjesenje :D
Post Reply