[/quote]goran16v wrote:preludezalude wrote:[quote="goran16v]
Da, i sad hoces reci da je neko iskustvo sa VW-om kojeg si imao prije 12-15 god (da ne spekulisem koliko je bio star, ali je sigurno ga nisi kupio novog) kao relevantno da tvrdis sta je uvala, a sta nije u 2012. godini...
Upravo tako. Ali bit je da sam probao jos svasta pored vw i skontao da je vw uvala pored ostalih auta i gotovo. Koliko god da je vw bio star, ni ostali brendovi sto sam imao nisu mi dosli vremeplovom iz buducnosti.[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]
Slaba ti je logika, analogno tome mogao si probati i Skodu MB1000 ili Daciu 1300 prije 40 god, uporedno sa zapadnom konkurencijom i danas trubiti da su Skoda i Dacia socijalisticko i nekvalitetno smece... To sto si ti eventualno skontao je vazilo prije 15 god, a da bi mogao suditi danas i o ovoj temi najmanje sto ti treba je 10 god star VW.[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]
Mislim da sa tvojom logikom nije nesto u redu. Ja nisam vozio vozila proizvedena u zemljama varsavskog pakta vec sam vozio zapadno evropske i azijske proizvodnje. Kad promijenis makar 5-6 auta raznih proizvodjaca, onda skontas da vw prodaje muda pod bubrege. A to sto kazes da sam probao ta auta prije 15 godina i da bih trebao probati sad novija auta. Pa prijatelju, da li si svjestan da su svi proizvodjaci napredovali vise u zadnjih 10 godina nego sto je vw napredovao u zadnjih 10 godina!!! Ali to nije bit ove nase rasprave.
Ja sam rekao da vw je jedan brend koji se usuti kod takvih gresaka u proizvodnji i dopusta da neko izgubi glavu a mogli su i trebali su otkloniti gresku o svom trosku.
I sad bi trebalo da ga volim i obozavam i govorim kako je savrsenstvo