prvi put - zeznuta stvar

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

zahone

#51 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by zahone »

znaci strasno je kako vas frajer fura zadnjih 10 dana, ne mogu da vjerujem :D :lol:
Cvijetic92

#52 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by Cvijetic92 »

Zar je to bas pod moranje? Ne zuri se, polako. Pogotovo sad da maksuz trazis neku iskusnu da to uradis, meni bi bilo jako lijepo da nadjes neku djevojku za vezu i sta ja znam da iz ljubavi to radis. Jes da muskarcu prije ozbiljne veze trebaju prvo kroz sake proci mnoge, ako ne zele da ih vara, kako se prica, al to na stranu. Iskreno, ja sam nevina, i uvijek me zanima klod muskarca dal je i on, nikad takvog nisam upoznala :sad: Il ih je bilo sram reci, al meni bi bas bilo drago da sazznam da je neki momak nevin, toga se nemas sta sramit i bojat s reakcije. takvi su rijetki, al ima nas cura jos koje to jos cijene i postuju. :) :-D :-D :-D :-D
honky tonk

#53 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by honky tonk »

tako je cvjeticu :thumbup:
bila sam sa momkom koji je u 24toj bio nevin iz razloga sto je to zelio podijeliti sa voljenom djevojkom. to sam izuzetno cijenila. i iako je 'pozeljno' da je muskarac iskusan, meni bi licno bilo drago da moj buduci svoju nevinost izgubi samnom :)

ako vec hoces tu avanturu, nek te me brine zenska jer ce ona sigurno misliti o sebi, tj. da li je kod nje sve kako treba itd.
quarterback

#54 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by quarterback »

Cvijetic92 wrote:Jes da muskarcu prije ozbiljne veze trebaju prvo kroz sake proci mnoge, ako ne zele da ih vara, kako se prica, al to na stranu
ne znam koliko ces mi vjerovati, ali prevara nista s tim sa koliko je djevojaka neko spavao prije ozbiljne veze, jedino s cim potencijalna prevara ima veze je kakav je ko kao osoba pa ako neces da te neko vara pazljivo biraj sebi partnera
Last edited by quarterback on 29/07/2012 01:25, edited 1 time in total.
quarterback

#55 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by quarterback »

honky tonk wrote: bila sam sa momkom koji je u 24toj bio nevin iz razloga sto je to zelio podijeliti sa voljenom djevojkom
dobar fol :thumbup:
vuk_samotnjak

#56 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by vuk_samotnjak »

Cvijetic92 wrote:Zar je to bas pod moranje? Ne zuri se, polako. Pogotovo sad da maksuz trazis neku iskusnu da to uradis, meni bi bilo jako lijepo da nadjes neku djevojku za vezu i sta ja znam da iz ljubavi to radis. Jes da muskarcu prije ozbiljne veze trebaju prvo kroz sake proci mnoge, ako ne zele da ih vara, kako se prica, al to na stranu. Iskreno, ja sam nevina, i uvijek me zanima klod muskarca dal je i on, nikad takvog nisam upoznala :sad: Il ih je bilo sram reci, al meni bi bas bilo drago da sazznam da je neki momak nevin, toga se nemas sta sramit i bojat s reakcije. takvi su rijetki, al ima nas cura jos koje to jos cijene i postuju. :) :-D :-D :-D :-D
Sta je tu cudno, eto ja imam dvadeset i nekoliko i nevin sam (i na sudu :mrgreen: ), ne zbog toga sto nisam imao priliku, nego zbog toga sto nisam htio tamo sa nekom koju dobijem za par pića. Takav sam covjek, i ne razmisljam samo donjom glavom :mrgreen: ima i ova gore neku svrhu. Kome to smeta, pa njihov problem, meni ne smeta cekati onaj pravi trenutak. :run:
Lakat Jebić

#57 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by Lakat Jebić »

quarterback wrote:
honky tonk wrote: bila sam sa momkom koji je u 24toj bio nevin iz razloga sto je to zelio podijeliti sa voljenom djevojkom
slican fazon ko u prvoj sezoni prijatelja, kad frajer pukne manđu kako je izgubio "sexual power" otkako ga je zena ostavila :D
Sunrise00

#58 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by Sunrise00 »

ja sve ovo vrijeme kontala da je biti zensko jebeno :D
Cvijetic92

#59 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by Cvijetic92 »

honky tonk wrote:tako je cvjeticu :thumbup:
bila sam sa momkom koji je u 24toj bio nevin iz razloga sto je to zelio podijeliti sa voljenom djevojkom. to sam izuzetno cijenila. i iako je 'pozeljno' da je muskarac iskusan, meni bi licno bilo drago da moj buduci svoju nevinost izgubi samnom :)

ako vec hoces tu avanturu, nek te me brine zenska jer ce ona sigurno misliti o sebi, tj. da li je kod nje sve kako treba itd.

Kazem ja da nas ima jos koje to cijene. :-D
Cvijetic92

#60 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by Cvijetic92 »

vuk_samotnjak wrote:
Cvijetic92 wrote:Zar je to bas pod moranje? Ne zuri se, polako. Pogotovo sad da maksuz trazis neku iskusnu da to uradis, meni bi bilo jako lijepo da nadjes neku djevojku za vezu i sta ja znam da iz ljubavi to radis. Jes da muskarcu prije ozbiljne veze trebaju prvo kroz sake proci mnoge, ako ne zele da ih vara, kako se prica, al to na stranu. Iskreno, ja sam nevina, i uvijek me zanima klod muskarca dal je i on, nikad takvog nisam upoznala :sad: Il ih je bilo sram reci, al meni bi bas bilo drago da sazznam da je neki momak nevin, toga se nemas sta sramit i bojat s reakcije. takvi su rijetki, al ima nas cura jos koje to jos cijene i postuju. :) :-D :-D :-D :-D
Sta je tu cudno, eto ja imam dvadeset i nekoliko i nevin sam (i na sudu :mrgreen: ), ne zbog toga sto nisam imao priliku, nego zbog toga sto nisam htio tamo sa nekom koju dobijem za par pića. Takav sam covjek, i ne razmisljam samo donjom glavom :mrgreen: ima i ova gore neku svrhu. Kome to smeta, pa njihov problem, meni ne smeta cekati onaj pravi trenutak. :run:

Pa super, svaka cast, ne daj se :lol: a ne, pametno ti je to. Znaci drugi si za kog znam da je nevin, :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#61 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by Velkoski »

vuk_samotnjak wrote: Sta je tu cudno, eto ja imam dvadeset i nekoliko i nevin sam (i na sudu :mrgreen: ), ne zbog toga sto nisam imao priliku, nego zbog toga sto nisam htio tamo sa nekom koju dobijem za par pića. Takav sam covjek, i ne razmisljam samo donjom glavom :mrgreen: ima i ova gore neku svrhu. Kome to smeta, pa njihov problem, meni ne smeta cekati onaj pravi trenutak. :run:
Dobar nick.

@quarterback

Rasplaka me u ~6 ujutro :mrgreen:
vuk_samotnjak

#62 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by vuk_samotnjak »

Cvijetic92 wrote:
vuk_samotnjak wrote:

Pa super, svaka cast, ne daj se :lol: a ne, pametno ti je to. Znaci drugi si za kog znam da je nevin, :lol:
To je i kod nas a i u citavom svijetu nenormalno, i neka je :mrgreen: , a kol'ko ih tek ima oko nas da su ebaci samo taki, a da nije krave bog me ubio te bi znali kakva ta stvar otprilike izgleda :mrgreen:
Ja ne volim sebe lagat da sam uradio nesto sto nisam, i da sam nesto sto nisam i ne zelim biti.
Ja sam misljenja da covjek ostvari najjacu emocionalnu vezu sa onom osobom s kojom ima prvi sexualni odnos, htio to priznati ili ne, a da a da svaka naredna dobija sve manje i manje i manje, dok nam na kraju ne postane svejedno...
quarterback

#63 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by quarterback »

leet wrote: @quarterback

Rasplaka me u ~6 ujutro :mrgreen:
snizenje violeta maramica u interexu :D
Industrialyzer

#64 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by Industrialyzer »

Brate koliko filozofiras to nije normalno :shock: Samo spontano i opusteno, tako ce ti biti najbolje. Ovo opusteno nemoj shvatiti bukvalno :mrgreen:

Moraces se navici da ce ti svaka cura reci da si joj drugi :D
quarterback

#65 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by quarterback »

vuk_samotnjak wrote: Ja sam misljenja da covjek ostvari najjacu emocionalnu vezu sa onom osobom s kojom ima prvi sexualni odnos, htio to priznati ili ne, a da a da svaka naredna dobija sve manje i manje i manje, dok nam na kraju ne postane svejedno...

varas se vuce samotnjace i to debelo :)
honky tonk

#66 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by honky tonk »

quarterback wrote:
ma ti sve znas.
ganjeta

#67 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by ganjeta »

Ne moguće da ovoliko filozofira a hoće da ga zabije. Ljudi ti objasnili od A-Ž, još samo neko da ga pristavi umjesto tebe i mjera :zzzz: .
quarterback

#68 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by quarterback »

honky tonk wrote:
quarterback wrote:
ma ti sve znas.
znam :)
vuk_samotnjak

#69 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by vuk_samotnjak »

quarterback wrote:
vuk_samotnjak wrote: Ja sam misljenja da covjek ostvari najjacu emocionalnu vezu sa onom osobom s kojom ima prvi sexualni odnos, htio to priznati ili ne, a da a da svaka naredna dobija sve manje i manje i manje, dok nam na kraju ne postane svejedno...

varas se vuce samotnjace i to debelo :)
Moze biti, al i to zavisi od osobe do osobe, znam ih ja podosta koji bi ga utrpali u bilo sta samo da se krece na dvije noge, jbg nisam takav. Al i kad vidim sta je sve danas na trzistu, bolje mu je i u gacama nego u svakakvoj. :mrgreen:
Nije me jos ufatio taj pro-zapadni mentalitet, sex droga alkohol :mrgreen: , i sve je to ustvari do psihickog stanja covjeka, tj koliko si opterecen takvim stvarima, stavu drustva, itd. itd....
quarterback

#70 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by quarterback »

nema to veze s tim o cemu pricas...

ljubav, kao i sex, kao i sve drugo s vremenom dolazi na svoje, mozda mislis da ce ta djevojka sa kojom ces spavati prvi put biti tvoja najveca ljubav i ostati takvom sve dok ne umres, medjutim to uglavnom nije tako, ona ce imati svoje mjesto u tvom zivotu i biti zapamcena kao neko ko je bio bitan izmedju ostalog i jer ste "spavali" zajedno, medjutim tek one koje dodju kasnije ce biti velike ljubavi, puno vece nego sto je bila ta prva, ali to ces vec sam otkriti...

ne dopusti da zivot prolazi mimo tebe jer si mlad i steta je, sada ti je najljepse doba zivota, nisam rekao da trebas spavarti sa svakom koja naidje medjutim trebao bi malo smanjiti filozofiranje i prepustiti se zivotu i onome sto taj zivot nosi
vuk_samotnjak

#71 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by vuk_samotnjak »

quarterback wrote:nema to veze s tim o cemu pricas...

ljubav, kao i sex, kao i sve drugo s vremenom dolazi na svoje, mozda mislis da ce ta djevojka sa kojom ces spavati prvi put biti tvoja najveca ljubav i ostati takvom sve dok ne umres, medjutim to uglavnom nije tako, ona ce imati svoje mjesto u tvom zivotu i biti zapamcena kao neko ko je bio bitan izmedju ostalog i jer ste "spavali" zajedno, medjutim tek one koje dodju kasnije ce biti velike ljubavi, puno vece nego sto je bila ta prva, ali to ces vec sam otkriti...

ne dopusti da zivot prolazi mimo tebe jer si mlad i steta je, sada ti je najljepse doba zivota, nisam rekao da trebas spavarti sa svakom koja naidje medjutim trebao bi malo smanjiti filozofiranje i prepustiti se zivotu i onome sto taj zivot nosi
Mudro zboris sto jest, jest. Svaka cast. :thumbup:
Al kroz zivot sam naucio ( a nije bio bas naklon prema meni) da sve dođe na svoje bas u onom trenutku kad i treba, tako da se ne opterecujem tim stvarima, sve ce doci onda kad bude vrijeme i mjesto.
quarterback

#72 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by quarterback »

upravo tako
sretno
vuk_samotnjak

#73 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by vuk_samotnjak »

quarterback wrote:upravo tako
sretno

Dobro ba, nije ovdje stvar u meni, ja znam sta hocu, nego ubode li ovaj postavljac teme :D :-)
quarterback

#74 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by quarterback »

mislio sam da si ti postavljac teme, cek sad cu pobrisati svoje komentare :lol:
vuk_samotnjak

#75 Re: prvi put - zeznuta stvar

Post by vuk_samotnjak »

quarterback wrote:mislio sam da si ti postavljac teme, cek sad cu pobrisati svoje komentare :lol:
hahahaha jok ba, 'ta će meni tema, kod mene ti je kad nesto zacrtam, potrudim se da to i ostvarim. :mrgreen:
Locked