prvi put - zeznuta stvar
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zahone
#51 Re: prvi put - zeznuta stvar
znaci strasno je kako vas frajer fura zadnjih 10 dana, ne mogu da vjerujem

-
Cvijetic92
#52 Re: prvi put - zeznuta stvar
Zar je to bas pod moranje? Ne zuri se, polako. Pogotovo sad da maksuz trazis neku iskusnu da to uradis, meni bi bilo jako lijepo da nadjes neku djevojku za vezu i sta ja znam da iz ljubavi to radis. Jes da muskarcu prije ozbiljne veze trebaju prvo kroz sake proci mnoge, ako ne zele da ih vara, kako se prica, al to na stranu. Iskreno, ja sam nevina, i uvijek me zanima klod muskarca dal je i on, nikad takvog nisam upoznala
Il ih je bilo sram reci, al meni bi bas bilo drago da sazznam da je neki momak nevin, toga se nemas sta sramit i bojat s reakcije. takvi su rijetki, al ima nas cura jos koje to jos cijene i postuju.

- honky tonk
#53 Re: prvi put - zeznuta stvar
tako je cvjeticu
bila sam sa momkom koji je u 24toj bio nevin iz razloga sto je to zelio podijeliti sa voljenom djevojkom. to sam izuzetno cijenila. i iako je 'pozeljno' da je muskarac iskusan, meni bi licno bilo drago da moj buduci svoju nevinost izgubi samnom
ako vec hoces tu avanturu, nek te me brine zenska jer ce ona sigurno misliti o sebi, tj. da li je kod nje sve kako treba itd.
bila sam sa momkom koji je u 24toj bio nevin iz razloga sto je to zelio podijeliti sa voljenom djevojkom. to sam izuzetno cijenila. i iako je 'pozeljno' da je muskarac iskusan, meni bi licno bilo drago da moj buduci svoju nevinost izgubi samnom
ako vec hoces tu avanturu, nek te me brine zenska jer ce ona sigurno misliti o sebi, tj. da li je kod nje sve kako treba itd.
-
quarterback
#54 Re: prvi put - zeznuta stvar
ne znam koliko ces mi vjerovati, ali prevara nista s tim sa koliko je djevojaka neko spavao prije ozbiljne veze, jedino s cim potencijalna prevara ima veze je kakav je ko kao osoba pa ako neces da te neko vara pazljivo biraj sebi partneraCvijetic92 wrote:Jes da muskarcu prije ozbiljne veze trebaju prvo kroz sake proci mnoge, ako ne zele da ih vara, kako se prica, al to na stranu
Last edited by quarterback on 29/07/2012 01:25, edited 1 time in total.
-
quarterback
#55 Re: prvi put - zeznuta stvar
dobar folhonky tonk wrote: bila sam sa momkom koji je u 24toj bio nevin iz razloga sto je to zelio podijeliti sa voljenom djevojkom
-
vuk_samotnjak
#56 Re: prvi put - zeznuta stvar
Sta je tu cudno, eto ja imam dvadeset i nekoliko i nevin sam (i na suduCvijetic92 wrote:Zar je to bas pod moranje? Ne zuri se, polako. Pogotovo sad da maksuz trazis neku iskusnu da to uradis, meni bi bilo jako lijepo da nadjes neku djevojku za vezu i sta ja znam da iz ljubavi to radis. Jes da muskarcu prije ozbiljne veze trebaju prvo kroz sake proci mnoge, ako ne zele da ih vara, kako se prica, al to na stranu. Iskreno, ja sam nevina, i uvijek me zanima klod muskarca dal je i on, nikad takvog nisam upoznalaIl ih je bilo sram reci, al meni bi bas bilo drago da sazznam da je neki momak nevin, toga se nemas sta sramit i bojat s reakcije. takvi su rijetki, al ima nas cura jos koje to jos cijene i postuju.
![]()
![]()
![]()
![]()
- Lakat Jebić
#57 Re: prvi put - zeznuta stvar
slican fazon ko u prvoj sezoni prijatelja, kad frajer pukne manđu kako je izgubio "sexual power" otkako ga je zena ostavilaquarterback wrote:dobar folhonky tonk wrote: bila sam sa momkom koji je u 24toj bio nevin iz razloga sto je to zelio podijeliti sa voljenom djevojkom
- Sunrise00
#58 Re: prvi put - zeznuta stvar
ja sve ovo vrijeme kontala da je biti zensko jebeno 
-
Cvijetic92
#59 Re: prvi put - zeznuta stvar
honky tonk wrote:tako je cvjeticu![]()
bila sam sa momkom koji je u 24toj bio nevin iz razloga sto je to zelio podijeliti sa voljenom djevojkom. to sam izuzetno cijenila. i iako je 'pozeljno' da je muskarac iskusan, meni bi licno bilo drago da moj buduci svoju nevinost izgubi samnom![]()
Kazem ja da nas ima jos koje to cijene.
-
Cvijetic92
#60 Re: prvi put - zeznuta stvar
vuk_samotnjak wrote:Sta je tu cudno, eto ja imam dvadeset i nekoliko i nevin sam (i na suduCvijetic92 wrote:Zar je to bas pod moranje? Ne zuri se, polako. Pogotovo sad da maksuz trazis neku iskusnu da to uradis, meni bi bilo jako lijepo da nadjes neku djevojku za vezu i sta ja znam da iz ljubavi to radis. Jes da muskarcu prije ozbiljne veze trebaju prvo kroz sake proci mnoge, ako ne zele da ih vara, kako se prica, al to na stranu. Iskreno, ja sam nevina, i uvijek me zanima klod muskarca dal je i on, nikad takvog nisam upoznalaIl ih je bilo sram reci, al meni bi bas bilo drago da sazznam da je neki momak nevin, toga se nemas sta sramit i bojat s reakcije. takvi su rijetki, al ima nas cura jos koje to jos cijene i postuju.
![]()
![]()
![]()
![]()
), ne zbog toga sto nisam imao priliku, nego zbog toga sto nisam htio tamo sa nekom koju dobijem za par pića. Takav sam covjek, i ne razmisljam samo donjom glavom
ima i ova gore neku svrhu. Kome to smeta, pa njihov problem, meni ne smeta cekati onaj pravi trenutak.
Pa super, svaka cast, ne daj se
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#61 Re: prvi put - zeznuta stvar
Dobar nick.vuk_samotnjak wrote: Sta je tu cudno, eto ja imam dvadeset i nekoliko i nevin sam (i na sudu), ne zbog toga sto nisam imao priliku, nego zbog toga sto nisam htio tamo sa nekom koju dobijem za par pića. Takav sam covjek, i ne razmisljam samo donjom glavom
ima i ova gore neku svrhu. Kome to smeta, pa njihov problem, meni ne smeta cekati onaj pravi trenutak.
@quarterback
Rasplaka me u ~6 ujutro
-
vuk_samotnjak
#62 Re: prvi put - zeznuta stvar
To je i kod nas a i u citavom svijetu nenormalno, i neka jeCvijetic92 wrote:vuk_samotnjak wrote:Sta je tu cudno, eto ja imam dvadeset i nekoliko i nevin sam (i na suduCvijetic92 wrote:Zar je to bas pod moranje? Ne zuri se, polako. Pogotovo sad da maksuz trazis neku iskusnu da to uradis, meni bi bilo jako lijepo da nadjes neku djevojku za vezu i sta ja znam da iz ljubavi to radis. Jes da muskarcu prije ozbiljne veze trebaju prvo kroz sake proci mnoge, ako ne zele da ih vara, kako se prica, al to na stranu. Iskreno, ja sam nevina, i uvijek me zanima klod muskarca dal je i on, nikad takvog nisam upoznalaIl ih je bilo sram reci, al meni bi bas bilo drago da sazznam da je neki momak nevin, toga se nemas sta sramit i bojat s reakcije. takvi su rijetki, al ima nas cura jos koje to jos cijene i postuju.
![]()
![]()
![]()
![]()
), ne zbog toga sto nisam imao priliku, nego zbog toga sto nisam htio tamo sa nekom koju dobijem za par pića. Takav sam covjek, i ne razmisljam samo donjom glavom
Pa super, svaka cast, ne daj sea ne, pametno ti je to. Znaci drugi si za kog znam da je nevin,
Ja ne volim sebe lagat da sam uradio nesto sto nisam, i da sam nesto sto nisam i ne zelim biti.
Ja sam misljenja da covjek ostvari najjacu emocionalnu vezu sa onom osobom s kojom ima prvi sexualni odnos, htio to priznati ili ne, a da a da svaka naredna dobija sve manje i manje i manje, dok nam na kraju ne postane svejedno...
-
quarterback
#63 Re: prvi put - zeznuta stvar
snizenje violeta maramica u interexuleet wrote: @quarterback
Rasplaka me u ~6 ujutro
- Industrialyzer
#64 Re: prvi put - zeznuta stvar
Brate koliko filozofiras to nije normalno
Samo spontano i opusteno, tako ce ti biti najbolje. Ovo opusteno nemoj shvatiti bukvalno
Moraces se navici da ce ti svaka cura reci da si joj drugi
Moraces se navici da ce ti svaka cura reci da si joj drugi
-
quarterback
#65 Re: prvi put - zeznuta stvar
vuk_samotnjak wrote: Ja sam misljenja da covjek ostvari najjacu emocionalnu vezu sa onom osobom s kojom ima prvi sexualni odnos, htio to priznati ili ne, a da a da svaka naredna dobija sve manje i manje i manje, dok nam na kraju ne postane svejedno...
varas se vuce samotnjace i to debelo
- honky tonk
#66 Re: prvi put - zeznuta stvar
ma ti sve znas.quarterback wrote:dobar folhonky tonk wrote: bila sam sa momkom koji je u 24toj bio nevin iz razloga sto je to zelio podijeliti sa voljenom djevojkom
- ganjeta
#67 Re: prvi put - zeznuta stvar
Ne moguće da ovoliko filozofira a hoće da ga zabije. Ljudi ti objasnili od A-Ž, još samo neko da ga pristavi umjesto tebe i mjera
.
-
quarterback
#68 Re: prvi put - zeznuta stvar
znamhonky tonk wrote:ma ti sve znas.quarterback wrote:dobar folhonky tonk wrote: bila sam sa momkom koji je u 24toj bio nevin iz razloga sto je to zelio podijeliti sa voljenom djevojkom
-
vuk_samotnjak
#69 Re: prvi put - zeznuta stvar
Moze biti, al i to zavisi od osobe do osobe, znam ih ja podosta koji bi ga utrpali u bilo sta samo da se krece na dvije noge, jbg nisam takav. Al i kad vidim sta je sve danas na trzistu, bolje mu je i u gacama nego u svakakvoj.quarterback wrote:vuk_samotnjak wrote: Ja sam misljenja da covjek ostvari najjacu emocionalnu vezu sa onom osobom s kojom ima prvi sexualni odnos, htio to priznati ili ne, a da a da svaka naredna dobija sve manje i manje i manje, dok nam na kraju ne postane svejedno...
varas se vuce samotnjace i to debelo
Nije me jos ufatio taj pro-zapadni mentalitet, sex droga alkohol
-
quarterback
#70 Re: prvi put - zeznuta stvar
nema to veze s tim o cemu pricas...
ljubav, kao i sex, kao i sve drugo s vremenom dolazi na svoje, mozda mislis da ce ta djevojka sa kojom ces spavati prvi put biti tvoja najveca ljubav i ostati takvom sve dok ne umres, medjutim to uglavnom nije tako, ona ce imati svoje mjesto u tvom zivotu i biti zapamcena kao neko ko je bio bitan izmedju ostalog i jer ste "spavali" zajedno, medjutim tek one koje dodju kasnije ce biti velike ljubavi, puno vece nego sto je bila ta prva, ali to ces vec sam otkriti...
ne dopusti da zivot prolazi mimo tebe jer si mlad i steta je, sada ti je najljepse doba zivota, nisam rekao da trebas spavarti sa svakom koja naidje medjutim trebao bi malo smanjiti filozofiranje i prepustiti se zivotu i onome sto taj zivot nosi
ljubav, kao i sex, kao i sve drugo s vremenom dolazi na svoje, mozda mislis da ce ta djevojka sa kojom ces spavati prvi put biti tvoja najveca ljubav i ostati takvom sve dok ne umres, medjutim to uglavnom nije tako, ona ce imati svoje mjesto u tvom zivotu i biti zapamcena kao neko ko je bio bitan izmedju ostalog i jer ste "spavali" zajedno, medjutim tek one koje dodju kasnije ce biti velike ljubavi, puno vece nego sto je bila ta prva, ali to ces vec sam otkriti...
ne dopusti da zivot prolazi mimo tebe jer si mlad i steta je, sada ti je najljepse doba zivota, nisam rekao da trebas spavarti sa svakom koja naidje medjutim trebao bi malo smanjiti filozofiranje i prepustiti se zivotu i onome sto taj zivot nosi
-
vuk_samotnjak
#71 Re: prvi put - zeznuta stvar
Mudro zboris sto jest, jest. Svaka cast.quarterback wrote:nema to veze s tim o cemu pricas...
Al kroz zivot sam naucio ( a nije bio bas naklon prema meni) da sve dođe na svoje bas u onom trenutku kad i treba, tako da se ne opterecujem tim stvarima, sve ce doci onda kad bude vrijeme i mjesto.
-
quarterback
#72 Re: prvi put - zeznuta stvar
upravo tako
sretno
sretno
-
vuk_samotnjak
#73 Re: prvi put - zeznuta stvar
quarterback wrote:upravo tako
sretno
Dobro ba, nije ovdje stvar u meni, ja znam sta hocu, nego ubode li ovaj postavljac teme
-
quarterback
#74 Re: prvi put - zeznuta stvar
mislio sam da si ti postavljac teme, cek sad cu pobrisati svoje komentare 
-
vuk_samotnjak
#75 Re: prvi put - zeznuta stvar
hahahaha jok ba, 'ta će meni tema, kod mene ti je kad nesto zacrtam, potrudim se da to i ostvarim.quarterback wrote:mislio sam da si ti postavljac teme, cek sad cu pobrisati svoje komentare