Slomi me!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#51 Re: Slomi me!

Post by plain vanilla »

ifas wrote::sax:

Jesu i cika Frojd i Rambo rekli da je sex korijen svega ali nebih na tu temu skretao iz nekog postovanja.

Ovo je nesto sasvim drugacije i nije sexualno (u smislu konkretnog odnosa) uopste.
Nismo mi zecevi niti to da ona ne "silazi" sa mene znaci da se mi sto neko rece satiremo toliko.

U pitanju je konstantna potreba za tom nekom prisutnoscu, bliskoscu i malo nekad cini da se osjecam pod pritiskom.
Ja u tome uzivam, ne smetaju meni njeni dodiri i pipkanje stipkanje, nedao Bog da nekada budem bez njih ... i da ne odemo predaleko sa temom (posto se ova vanilla pocela palit opasno te bi moglo preci u prepirku sto mi nije cilj) kao i svaki insan zelim da se ja nekada osjecam kao ja a ne kao ja na kojem lezi/sjedi neko.
ha ja, svi ti muskarci rekli da sutis i uzivas, a tebi samo moj komentar smeta :evil: :mrgreen:

sta mene bolan briga, to je tvoj zivot..samo ti pokusavam reci da uzivas u njeznosti i prisnosti, to je danas rijetkost :wink:
(ne)forumas

#52 Re: Slomi me!

Post by (ne)forumas »

nabavi cuku da ga mozes izvesti na pisanje :)
Korisničkoime

#53 Re: Slomi me!

Post by Korisničkoime »

ifas wrote::sax:

Jesu i cika Frojd i Rambo rekli da je sex korijen svega ali nebih na tu temu skretao iz nekog postovanja.

Ovo je nesto sasvim drugacije i nije sexualno (u smislu konkretnog odnosa) uopste.
Nismo mi zecevi niti to da ona ne "silazi" sa mene znaci da se mi sto neko rece satiremo toliko.

U pitanju je konstantna potreba za tom nekom prisutnoscu, bliskoscu i malo nekad cini da se osjecam pod pritiskom.
Ja u tome uzivam, ne smetaju meni njeni dodiri i pipkanje stipkanje, nedao Bog da nekada budem bez njih ... i da ne odemo predaleko sa temom (posto se ova vanilla pocela palit opasno te bi moglo preci u prepirku sto mi nije cilj) kao i svaki insan zelim da se ja nekada osjecam kao ja a ne kao ja na kojem lezi/sjedi neko.
Hmmm već komplikovano ako Frojd i Rambo ne mogu pomoći onda je stvarno teška situacija :D .
Sad ozbiljno ako nije do toga ima li kakvih prijateljica ima li svoje društvo nekoga s kim može izaći ili družiti se a da ne moraš i ti biti prisutan.
VenomousV

#54 Re: Slomi me!

Post by VenomousV »

:lol: :lol: :lol:
fatamorgana

#55 Re: Slomi me!

Post by fatamorgana »

:run:
plain vanilla

#56 Re: Slomi me!

Post by plain vanilla »

fatamorgana wrote: :run:
cekaj ti, prvo pipkanje :D
fatamorgana

#57 Re: Slomi me!

Post by fatamorgana »

plain vanilla wrote:
fatamorgana wrote: :run:
cekaj ti, prvo pipkanje :D
Ja sam lomljiv .... "Handle with care", :lol:
Kinaski

#58 Re: Slomi me!

Post by Kinaski »

Haferuuuu .... sjo frajera .... legendooooo :D
Smail Aga

#59 Re: Slomi me!

Post by Smail Aga »

Hehhehe :D :D
To ti je normalna faza u zajednickom zivotu i braku,svaka je u pocetku 'medena' ,neka vise,neka manje. No sa vremenom se ta faza prodze pa nastupi ili neka pa recimo zrelija faza odnosa ili razlaz. To obicno drzi zene ,nekih godinu i po do dvije. Zato uzivaj dok mozes,pusti je neka radi sta hoce,cak i ako vam sa brakom bude sve u redu i budete imali sretnu zreliju fazu,nikada se ovo nece ponavljati. Zato suti i uzivaj.
quarterback

#60 Re: Slomi me!

Post by quarterback »

ifas wrote:Skontao sam da danas se ljudi najvise nasladjuju takvim pricama, te da nemam jarana dovoljno povjerljivog ko to nebi izbrbljao dalje a sa nekim moram popricat iako znam da ce tema otici na sprdnju i na kraju lock ali ugusi me ...
...
Mozda ce zvucati kao pametovanje ali to tako obicno bude u pocetku, zena kada se zaljubi tako tako manifestuje, ne mozes koraka maknuti a da nje nema, ne mozes proci pored nje da ti se ne objesi oko vrata, koristi svaku mogucu priliku da ti se priblizi, da te dotakne, ne shvatajuci da u neko doba to pocinje da smeta jer pocinje gusiti.

Moj savjet je da budes vrlo vrlo vrlo obazriv oko spustanja intenziteta toga sto se desava, zena kada voli to je prekrasno medjutim kada prestane voliti onda nije dobro nikako jer ce sve ono sto joj se nije svidjelo pomnoziti sa 10 i onda te nema. Dakle dobro pazi da je ne povrijedis i nadaj se da ce se intenzitet toga lagano vremenom smanjiti (kao sto i hoce).
Jay Gatsby

#61 Re: Slomi me!

Post by Jay Gatsby »

Ma, treba ona njega još jače "pritisnuti". Čim on ima vremena otvarati teme na forumu, nije dovoljno "zauzet" :mrgreen:
Al@n_

#62 Re: Slomi me!

Post by Al@n_ »

ifas wrote:Vama smijesno a ja sam jedino u wc mogu, i to ne uvijek! :(

lagis ti
Altsa

#63 Re: Slomi me!

Post by Altsa »

napravi joj dijete i sve ce se iz korijena promijeniti :D ...a sto se tice kila to je normalno da se udebljas kada udes u brak...ne znam ko nije :-D
irac300

#64 Re: Slomi me!

Post by irac300 »

Ovdje su kako vidim svi skrenuli temu na sex, a kako sam ja razumio, čovjek je zadovoljan s time, problem mu je što je željan slobode i muške nezavisnosti. Mislim da trebaš to s njom lijepo popričati, da to što tražiš nije ništa nenormalno, jer svi mi želimo čak i u braku jedan sat privatnosti, pa makar da samo ležimo i ćutimo da nas niko ne dira. Znam o čemu pričam, jer i mene s vremena na vrijeme počne gušiti veza (nisam još oženjen), pa mogu samo zamisliti kako je tebi. Opet kažem, na fin način porazgovaraj s njom, da to ne shvati kao neku tragediju.
quarterback

#65 Re: Slomi me!

Post by quarterback »

Kakvo bolan pricanje, pa svako - draga volim te ali znas treba mi malo privatnosti ce biti shvaceno kao neprihvatanje njene nesebicne ljubavi i onda si obrao bostan...
FlorenceATM

#66 Re: Slomi me!

Post by FlorenceATM »

samo ću reći BLAGOOO VAMA :-D
plain vanilla

#67 Re: Slomi me!

Post by plain vanilla »

quarterback wrote:Kakvo bolan pricanje, pa svako - draga volim te ali znas treba mi malo privatnosti ce biti shvaceno kao neprihvatanje njene nesebicne ljubavi i onda si obrao bostan...
onda ce ga slomit' bukvalno :lol:
Jay Gatsby

#68 Re: Slomi me!

Post by Jay Gatsby »

A što se ovo @ifas nikako ne javlja? :lol:
zambaklija

#69 Re: Slomi me!

Post by zambaklija »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Irm@

#70 Re: Slomi me!

Post by Irm@ »

Jay Gatsby wrote:Ma, treba ona njega još jače "pritisnuti". Čim on ima vremena otvarati teme na forumu, nije dovoljno "zauzet" :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :sax:
duboka_misao

#71 Re: Slomi me!

Post by duboka_misao »

dirljiva prica o kucnom nasilju , ko da je hallmark ekranizovao
Sabirni centar

#72 Re: Slomi me!

Post by Sabirni centar »

:shock: Jarane uživaj dok možeš, čim dođe beba, sa sjetom ćeš se sjećati ovih "muka".
quarterback

#73 Re: Slomi me!

Post by quarterback »

plain vanilla wrote:
quarterback wrote:Kakvo bolan pricanje, pa svako - draga volim te ali znas treba mi malo privatnosti ce biti shvaceno kao neprihvatanje njene nesebicne ljubavi i onda si obrao bostan...
nista gore za muskarca od zene koja je volila pa prestala da voli...
quarterback

#74 Re: Slomi me!

Post by quarterback »

Sabirni centar wrote::shock: Jarane uživaj dok možeš, čim dođe beba, sa sjetom ćeš se sjećati ovih "muka".
kad dodje beba ona ce se sjetiti svega sto joj nije bilo potaman od ranije i onda je donji...
plain vanilla

#75 Re: Slomi me!

Post by plain vanilla »

quarterback wrote:
plain vanilla wrote:
nista gore za muskarca od zene koja je volila pa prestala da voli...
opet ce me optuziti da mu kvarim temu...
u pravu si ako ljubav preraste u mrznju, a kazu da je tanka linija
Locked