Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zao mi je juventusovci, nema penala nema ni golova haj nemojte se sekirati bice u subotu penalcic
vidi se da je berlusconi bio u milanelu isamaro sve redom i reko haj debili jebacu vam sve ako ne dobijete messinu, necu valjda i to morati kupiti pa nema se para ljudi nisam vise predsjednik
a ne kuzite da je capello namjerno izgubio, da bi prvenstvo dobilo na zanimljivosti
veliki, mocni milan je pokazao u mecu protiv reggine sta moze i kako igra, vidjeli smo da su pobjedili uguranim autogolom...
KO CEKA TAJ DZABA VRIJEME GUBI...
ja bi juventus i bayern zabranio ,dvije najsugavije i dosadnije ekipe u evropi,njima je aut pola gola,a o ostalim prekidima da ne govorim,a takodjer prezirem njihovu škrtost(posbno bayern)imaju love ali nikako da malo vise odrijese tu vrecu
SD-6 wrote:ja bi juventus i bayern zabranio ,dvije najsugavije i dosadnije ekipe u evropi,njima je aut pola gola,a o ostalim prekidima da ne govorim,a takodjer prezirem njihovu škrtost(posbno bayern)imaju love ali nikako da malo vise odrijese tu vrecu
ma juventus ja ne mrzim samo milan vise volim a bayern mi je (poslije zelje) najmrzi klub, zato sto (kao i zeljo) nenormalno ocigledno kupuju utakmice. Sjecal se ko prije 5-6 sezona, kada je nepostojecim penalom u zadnjoj minuti zadnje utakmice u sezoni bayern osvojio bundesligu (ako se ne varam, brotiv hamburga ili stuttgarta su igrali). davno je bilo, ne sjecam se detalja, al znam da ih mrzim otad