ljubavni trougao

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
astrid

#51 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by astrid »

Neko je nekad fino rekao....Drzavu cuvaj od neprijatelja,a zenu od prijatelja :D :dance:
HardCore

#52 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by HardCore »

Pa bolje da je jaran sprci nego bog zna koji tamo ;)
plejka2

#53 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by plejka2 »

Sigurnije joj ulazi od jarana jel :lol:
astrid

#54 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by astrid »

Covjek se ovdje izjadao,a vi se zahebavate :oops:
:run:
HardCore

#55 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by HardCore »

Ja necu moci zaspat od ovolikih jada :)
jos_uvijek_sanjam

#56 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by jos_uvijek_sanjam »

Platformas wrote:ovo nije istina...velika vecina muskaraca nebi nikad ovo uradilo..medju nama postoji i kodeks,ustvari nije to kodeks vec neki osjecaj casti koji automatski iskljucuje ovakve stvari....u mom drustvu kad bi netko uradio slicno,bio bi otpisan za sve vijeke vjekova

Ne kaki, vise vi rasturate veze djevojkama i ganjate udate zene ;). Nego posto je sve naopako, vasi "grijesi" se manje vide ili se jednostavno ignorisu, kao da je normala da musko moze sve.

Za pokretaca teme imam samo jednu poruku: ma nemoj se kajati, desilo se, nisi odolio pa sta! Sama ti se ponudila, briga te. Uradio bi i tebi jaran to isto sutra ne boj se ;). Pusti mi se ovih fejk moralista muskih s foruma. Svaki je ako nista do sad bar muntao krisom djevojku od jarana. Nego, makni se od njih dvoje, izmisli nesto, vidis da je to bolesna neka situacija. I budi sretan sto se zavrsilo, iskreno ne vjerujem da bi tu bilo srece da si isao do kraja. Ostao sa jaranovom zenom i njihovih 2 djece. Tu bi te trebalo lincovat ;). Al ovo je sex..hajd bogati, vec smo navikli na ovakve price.
touch brain

#57 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by touch brain »

jos_uvijek_sanjam wrote: Ne kaki, vise vi rasturate veze djevojkama i ganjate udate zene ;). Nego posto je sve naopako, vasi "grijesi" se manje vide ili se jednostavno ignorisu, kao da je normala da musko moze sve.
ma ja..tako je
ako si to procitala u gloriji ili teni to sigurno mora biti tako :run:
touch brain

#58 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by touch brain »

jos_uvijek_sanjam wrote: Ne kaki, vise vi rasturate veze djevojkama i ganjate udate zene ;). Nego posto je sve naopako, vasi "grijesi" se manje vide ili se jednostavno ignorisu, kao da je normala da musko moze sve.
ma ja..tako je
ako si to procitala u gloriji ili teni to sigurno mora da je tako :run:
jos_uvijek_sanjam

#59 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

touch brain wrote:
ma ja..tako je
ako si to procitala u gloriji ili teni to sigurno mora biti tako :run:

Sta procitala, dozivjela.
quarterback

#60 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by quarterback »

jos_uvijek_sanjam wrote:
Sta procitala, dozivjela.
muž od jarana ? :shock:

salim se :-D
Yokyouare

#61 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by Yokyouare »

Ma ovo je s predumišljajem, samo da se bivšem što više napakosti :evil:
itekako

#62 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by itekako »

jos_uvijek_sanjam wrote:
...Pusti mi se ovih fejk moralista muskih s foruma. Svaki je ako nista do sad bar muntao krisom djevojku od jarana...
necu reci da nema slucajeva, ali u Pravilniku o odnosima unutar muskog drustva u clanu 1. stav 1. jasno pise "...Izricito se zabranjuje muntati djevojku svog druga..."
:mrgreen:
hanady

#63 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by hanady »

rijedak primjerak, divno bi bilo procaskati sa tobom face to face :)
itekako

#64 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by itekako »

hanady wrote:rijedak primjerak, divno bi bilo procaskati sa tobom face to face :)
ne volim ti ja biti na televiziji :D
Smail Aga

#65 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by Smail Aga »

:D :D :D :D
Cestitke :D :D :D
Zene od prijatelja,rodbine,pa sto ne i od brata su uvijek najsladze :D :D :D
Pusti ove fake-moraliste,to ti je ko onaj vic sa katolickim popom,hodzom i jebanjem,cista suplja. Svako bi isto uradio. Malo ste se sexali i sve se zavrsilo na najbolji moguci nacin,oslobodila te,vratila se njemu i sada dalje uzivaj u zivotu. Sto sigurno ne bi da si se vezao za nju. Inace moj savjet,je da jedno vrijeme izbjegavas tu porodicu a drugi put kada ponovis isto sa tom zenom ( a ponovice se vjerovatno ) opreznije i bez zaletanja,hladnom glavom :D :D
kvazivoz

#66 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by kvazivoz »

Ma hajde Boga ti, nije Smak svijeta, desilo se i šta sad? Distanciraj se od njih dvoje, meni je čudnija ta ženska, malo s muževim jaranom oFo ono, pa onda kao vratiću se mužu, pa do prve prilike opet malo izlet.... i tako stalno.
jos_uvijek_sanjam

#67 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

astrid wrote:Neko je nekad fino rekao....Drzavu cuvaj od neprijatelja,a zenu od prijatelja :D :dance:

Tako ti je i kod nas zena. Drzi momka/ muza dalje od prijateljica. Vjerujem samo onima, koje su udate i koje poznajem od djetinjstva ;).
BlueBlood

#68 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by BlueBlood »

nista ja tebi ne vjerujem dok ne postavis kakav video dokaz! :oops:
jos_uvijek_sanjam

#69 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

itekako wrote:
jos_uvijek_sanjam wrote:
...Pusti mi se ovih fejk moralista muskih s foruma. Svaki je ako nista do sad bar muntao krisom djevojku od jarana...
necu reci da nema slucajeva, ali u Pravilniku o odnosima unutar muskog drustva u clanu 1. stav 1. jasno pise "...Izricito se zabranjuje muntati djevojku svog druga..."
:mrgreen:

Bas ono sto se IZRICITO ZABRANJUJE, covjeka tjera da to radi.
Platformas

#70 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by Platformas »

jos_uvijek_sanjam wrote:

Ne kaki, vise vi rasturate veze djevojkama i ganjate udate zene ;). Nego posto je sve naopako, vasi "grijesi" se manje vide ili se jednostavno ignorisu, kao da je normala da musko moze sve.

Za pokretaca teme imam samo jednu poruku: ma nemoj se kajati, desilo se, nisi odolio pa sta! Sama ti se ponudila, briga te. Uradio bi i tebi jaran to isto sutra ne boj se ;). Pusti mi se ovih fejk moralista muskih s foruma. Svaki je ako nista do sad bar muntao krisom djevojku od jarana. Nego, makni se od njih dvoje, izmisli nesto, vidis da je to bolesna neka situacija. I budi sretan sto se zavrsilo, iskreno ne vjerujem da bi tu bilo srece da si isao do kraja. Ostao sa jaranovom zenom i njihovih 2 djece. Tu bi te trebalo lincovat ;). Al ovo je sex..hajd bogati, vec smo navikli na ovakve price.
Vise neistina ne cu/procita jos od zadnjeg rejsovog obracanja :run:
semir_gz

#71 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by semir_gz »

"Jarane" iskreno si zasluzio batine, a ona jos vece...kao sto rece jedan forumas ona ce se kad-tad izlajati muzu i reci ce da si bio sa njom, eh onda ti ne bih bio u kozi...http://www.brocode.com......
jos_uvijek_sanjam

#72 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Platformas wrote:Vise neistina ne cu/procita jos od zadnjeg rejsovog obracanja :run:

A ko je zakljucio da je neistina? Ti je li? Daj decko, okusi zivot malo pa se onda javi ;).
quarterback

#73 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by quarterback »

ja sam kontao da nije bilo seksa, dakle nisam pazljivo citao :?
:-D
jos_uvijek_sanjam

#74 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

semir_gz wrote:"Jarane" iskreno si zasluzio batine, a ona jos vece...kao sto rece jedan forumas ona ce se kad-tad izlajati muzu i reci ce da si bio sa njom, eh onda ti ne bih bio u kozi...http://www.brocode.com......
Po mom misljenju, trebao je sam otici tom jaranu i reci s kakvom zenom zivi, tj koga je ozenio. To bi znacilo kraj tog "jaranstva", al kraj je svejedno cim mu je spavao sa zenom. Ovako bi mu bar uslugu ucinio, da zna s kim ima posla ( vazi za oboje ).
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#75 Re: ljubavni trougao: jaran njegova žena i ja

Post by ladyblue18 »

Jes eto samo muskarci rasturaju veze i brakove, to zene ni slucajno ne rade, sto slobodne sto udate.
I ovdje valjda jaran sam kriv, ni slucajno zena, ona jadnica naivna... :zzzz:

Valjda jos uvijek vrijedi ona "it takes two to tango" osim ako se sta nije promjenilo. :roll:
Locked