BECHO wrote:Jedva cekam sutrasnji mec izmedju lijevih i desnih komsija!
za koga ces navijat komsija...?
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
BECHO wrote:Jedva cekam sutrasnji mec izmedju lijevih i desnih komsija!
stidljiv wrote:FORZA Hrvatska sutra!!!!
Imali ste vi Murate vise od 500 godina...sada se istorija ponavlja....Opanak u tranziciji wrote:stidljiv wrote:FORZA Hrvatska sutra!!!!
forza Srbija...![]()
Konacno da i srbi jednom imaju Murata..![]()
![]()
Murati su vladali i ovim prostorimastidljiv wrote:Imali ste vi Murate vise od 500 godina...sada se istorija ponavlja....Opanak u tranziciji wrote:stidljiv wrote:FORZA Hrvatska sutra!!!!
forza Srbija...![]()
Konacno da i srbi jednom imaju Murata..![]()
![]()
![]()
![]()
Volio bih da Hrvatska pobjedi jednostavno zato sto su bolji i igraju ljepsi rukomet....
vidi ... kad je igrala scg i bosna, ja utakmicu gledopape wrote:Avangardan10 wrote: Slucaj care kako da ja navijam za reprezentaciju Bosne
kad njeni navijaci skandiraju "ubij Srbina"
Pa nisam ja valjda lud da navijam za takvu reprezentaciju
i pored najbolje zelje ne mogu... na zalost..Hoces, hoces ..... navijat ces ti i te kako.
![]()
Preksinoc si rek`o: "Raja odoh spavati, allahimanet." A i cuna ide na cvikanje, ..... lafo, ... zbog fimoze.![]()
Vujovic... cini mi se da je HajrudinStari wrote:Ovi ovdje u Svedskoj....nakon sto je njihova ekipa ispala iz daljeg takmicenja....ne zele vise prenositi ni jednu utakmicu. To im bas i nije neki fazon ....no nije bitno, htjedoh vas upitati...gledao sam naime utakmicu izmedju Svedske i SCG (koja je uzgred budireceno zavrsila nerjeseno) i vidim onog slektora Srbijansko-crnogorske ekipe...pa mi nesto poznat.
Jel' to onaj sto je nekad davno igrao za Metaloplastiku iz Sapca? Ne mogu mu se sjetiti imena ...al bio je zajeban pucac.
U 18 i 15 .The_Fluid wrote:uglavnom, ta utakmica (Hrvatska-SCG) je danas? u koliko sati?
izostavio sam mržnjuon navijao za bosnu da pobjedi ja navijao da bude nerijeseno...
a svo to navijanje smo zalijevali , viskijem i mezom...
al cuh ono skandiranje i eto...
I kažeš odakle na Koševu mržnjaMurati su vladali i ovim prostorima
pa ih vi opet volite
Indijanacwinetou wrote:Ako vam je već ta utakmica bitna, pojma nemam zašto, taj mali Muratović kaže da je Bošnjak a Džomba da je Hrvat