Vrelina u komšiluku

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

zlajci

#51 Re: Vrelina u komšiluku

Post by zlajci »

Ima li potrebe govoriti da je počelo, sada već prije nekih pola sata :-)

Mislim da je u jednom trenutku rekla "Pa nemoj, znaš da me to boli" :D :D :D

Anyway, pripremite se... 8-)
zlajci

#52 Re: Vrelina u komšiluku

Post by zlajci »

Over & out :D

http://www.filefactory.com/file/5idevo7 ... a_2012_mp3

:dance:

ps: idete na slow download, ukucate riječi sa slike i to je to :dance:
Lakat Jebić

#53 Re: Vrelina u komšiluku

Post by Lakat Jebić »

ko skine, nek javi, vrijedil skidat :D
Hantraga

#54 Re: Vrelina u komšiluku

Post by Hantraga »

Bio je Vruci Juli tacno prije 17 godina...
Prva noc u Izbjeglickom centru Nagyatad, (Madjarska stara Ruska kasarna)...

Posto smo tek stigli u Izbjeglicki centar, sve su nas stumbali u privremenu veliku sobu sa vojnickim krevetima na sprat, tako da nas je bilo mozda i 30 tak u jednoj sobi...

Jedan par godina ranih tridesetih, odmah je poletio i zauzeo krevete u cosku sobe...Diskretno su stavili bjele plahte oko viseceg kreveta i na taj nacin napravili privatni ambijent....U pocetku su svi mislili da su se zastrli da se presvuku ili da legnu razgoliceni, jel je vrucina bila nepodnosljiva i sa otvorenim prozorima...

Kako je noc isla u dublje sate, moglo se cuti lagano skripanje kreveta...Vremenom je toliko postalo ocigledno da su vecinom svi bili budni i slusali kako je ljepsi pol poceo sa blagim, ali dubokim uzdisanjima...Saptala mu je da ne prestane dok je pokusavala da sustigne vrhunac...

Nakon odredjenog vremena, sad se vise ni nesjecam, momcina se samo svalio i rekao:"Ja ne mogu vise". sto je vrlo brzo stigao odgovor iz drugog djela sobe: "Mogul ja nastavit"...Poslije ovoga je nastao prolom smija u mracnoj subi u nekim gluhim satima, a vruci par se vise nije moga cuti, a ujutro su se vrlo rano izvukli dok su ostali spavali...

Iducu noc ih nije bilo, neznam kako su uspjeli, ali su ih izgleda prebacili u drugu sobu...

KAzu da vruci Julski dani poboljsavanju izlucivanje hormona koji kod nekih stvaraju takve pozude da su neobuzdive... :D
phillie

#55 Re: Vrelina u komšiluku

Post by phillie »

ko skine, nek javi, vrijedil skidat
negdje u daljini, nekakva se churka cuje :D
zambaklija

#56 Re: Vrelina u komšiluku

Post by zambaklija »

pa budeli pljesak na kraju,poüto se čuje jako mLogo slušaoca da ima pa onda ono poziv na bis i to :D :D :D
fatality

#57 Re: Vrelina u komšiluku

Post by fatality »

zlajci wrote:Over & out :D

pa de nam reci ima li gdje kakvih foto zapisa od te kone ?
Cisto da mozemo sebi stvoriti kompletan profil licnosti ;D
zlajci

#58 Re: Vrelina u komšiluku

Post by zlajci »

fatality wrote:
zlajci wrote:Over & out :D

pa de nam reci ima li gdje kakvih foto zapisa od te kone ?
Cisto da mozemo sebi stvoriti kompletan profil licnosti ;D
Nema, nit će biti. Dovoljno je što ih čujem, još mi samo treba da ih vidim :-) :-D

I ovo sam samo uplalio snimač zvuka na mob, ostavio na prozoru i sve što čujete je jeka iz lokacije koja je 60-tak metara dalje. Kolka je frenkvencija na samoj lokaciji sami Bog i komšije iz te zgrade znaju. :-D

I nemojte me više ništa pitati, od mene dosta. Priča + audio prilog. :-D

Over & out
respo

#59 Re: Vrelina u komšiluku

Post by respo »

od veceras dezuram u parku sa audio opremom pa kad bude kvalitetnih snimaka pustim :)
p206

#60 Re: Vrelina u komšiluku

Post by p206 »

respo wrote:od veceras dezuram u parku sa audio opremom pa kad bude kvalitetnih snimaka pustim :)
Do tada ide jedna prigodna

dadoka84

#61 Re: Vrelina u komšiluku

Post by dadoka84 »

Zlaja iz ulaza do obdanista?
alchak.ba

#62 Re: Vrelina u komšiluku

Post by alchak.ba »

moze li ko ukratko?
indijana dzons

#63 Re: Vrelina u komšiluku

Post by indijana dzons »

hahahahahhha.... mi smo iz istog komsiluka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-D
indijana dzons

#64 Re: Vrelina u komšiluku

Post by indijana dzons »

P.S. a zasto kotlanu ispusti iz opisa? ;) ii :dance: uzdasi su poceli od Januara, ali sad su kulminirali :D :D :D :D
limunada25

#65 Re: Vrelina u komšiluku

Post by limunada25 »

Pa sta rekoste koja je to lokacija?? :lol:
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#66 Re: Vrelina u komšiluku

Post by Zviz »

zlajci wrote:Već neko vrijeme naseljem se prolamaju ženski krici i uzdasi.
Toliko su glasni, a i česti da mi je neko prepričavao ne bih mu nikada povjerovao. Baš preko puta, paralelno sa zgradom u kojoj ja živim stoji ista takva. 6-katnice iz 70-tih godina, ubile se za studentarije i neku srednju klasu.

Prostor između nas od nekih 60-tak metara dijeli zelena površina čiju čistinu remete dva bagrema i jedna đanarika tako centrirani u taj prostor da sam se znao zapitati da li je neko uzimao mjere kada je kopao za sadnice ili su slučajno se ova tri stabla digla iz zemlje. Sa jedne poprečne strane obdanište zatvara moju i paralelnu zgradu u oblik slova U.
Prvi puta sparinu ovogodišnjih tropskih noći poremetili su neki zvukovi koje sam čuo kroz na kipu otvoren prozor. Nisam se obazirao misleći da je neka mlađarija u prolasku spomenutom zelenom površinom u kojoj osim pomahnitali kerova nema nikada nikoga.

Kako mi je koncentraciju usmjerenu na jedan trade site nanovo i nanovo remetili neartikulirani zvuci ustanem se i otvorim prozor. Čujem je idealno, kao da mi je u drugoj sobi. Uzdasi koji ciklusno završavaju i po nekim vriskom, njenim! Glasovi dolaze iz zgrade preko puta, sa kojeg sprata nemam pojma. Potrajalo je to dobrih 15-tak minuta u kojima se ona javljala u nekim periodima i sa sličnim tonovima da sam u jednom trenutku pomislio da je neki teenager pustio na repeat neki tube. Sa tom mišlju sam nakon što je završilo i vratio prozor na kipu, nesiguran da li preko puta zaista bio neki užareni momenat ili samo nabrekli teen.

Kako me nema po danu u stanu, a slijedećih par noći sam bio vanka zaboravio sam zgodu od neku noć. Sve dok sada još veću sparinu jedne noći nisu ponovni uzdasi učinili još sparljivijom (ako je uopće moguć ovaj superlativ). Uz očigledno otvoren prozor jedna je dama očigledno uživala. Njega nisam čuo tako da nisam isključio mogućnost da možda on i ne postoji. Tehnika je napredovala, razni portali hvale razna pomagala, a i kombo da su samo one u pitanju je vrlo moguć. Moju maštu, sličnu onoj koju je imao Joey u Friends-ima, pokvarile su kone, studentice, koje su rekle da znaju i koji je sprat i da su vidile i mužjaka. Nemojte se iznenaditi odkud sada kone u priči. Kada to počne, sada skoro svaku večer, cijela strana moje zgrade je na prozorima i ćaska na interesni topic. Ima i onih koji im psuju, nama mlađima je to malo i zabavno, ali za one kozervativnije dešavanja su davno prešla granice dobrog ukusa.

Kako stvari stoje, jedan heterosexualni par u srednjim 30-tim očigledno uživa jedno u drugom naočigled cijelog komšiluka.
Alene jes to ti? Halal ti pura bila na opisu.
limunada25

#67 Re: Vrelina u komšiluku

Post by limunada25 »

Evo vrelina..ima li jos uzdaha u komsiluku :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#68 Re: Vrelina u komšiluku

Post by Ramzess Veliki »

limunada25 wrote:Evo vrelina..ima li jos uzdaha u komsiluku :lol: :lol:
Nema ... dao sam joj nogu. 8-)
limunada25

#69 Re: Vrelina u komšiluku

Post by limunada25 »