Šalu na stranu, ne diram u ničija uvjerenja, i ne želim nikog da uvrijedim, ali meni je van pameti da budem s curom godinama i da se samo gledamo.
Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ghost_Rider_XXX
#51 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Čoek otišo na more, i vratio se suh.
Strašno majke mi.
Šalu na stranu, ne diram u ničija uvjerenja, i ne želim nikog da uvrijedim, ali meni je van pameti da budem s curom godinama i da se samo gledamo.
- kneginjica Mery
#52 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Ne zezajteleet wrote:Sve su prilikekokuz_sa wrote: jel se meni cini da ce on na more al BEZ NJE![]()
Onaj gore sto je izdržao 5 godina ( udaj se, mora da te baš baš voli )
- kokuz_sa
#53 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
eto razloga sto on cekakneginjica Mery wrote:Ne zezajteleet wrote:Sve su prilikekokuz_sa wrote: jel se meni cini da ce on na more al BEZ NJE![]()
Onaj gore sto je izdržao 5 godina ( udaj se, mora da te baš baš voli )Ima nas koji ostajemo u skladu sa svojim principima, čudno zvuči a što se udaje tiče, da je po njegovom bila bi ja već 2 godine udata :/ Uspjala sam ga programirati da me sačeka da diplomiram, inšallah slijedeće godine , šta da se kaže imam 21 osjećam se ko da mi je 15
ima stara poslovica
ko s djecom lijeze..popisan se budi
edit:imal ista medju vama??
mada ovo insalah sto spomenu..sve mi se cini da si malo vise konzervatina..i vjerski nastrojena..znaci poljubac maximala
Last edited by kokuz_sa on 09/07/2012 23:06, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#54 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Šta misliš kako se on osjeća 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#55 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
jel on programiran i da te vjerno ceka?kneginjica Mery wrote:Ne zezajteleet wrote:Sve su prilikekokuz_sa wrote: jel se meni cini da ce on na more al BEZ NJE![]()
Onaj gore sto je izdržao 5 godina ( udaj se, mora da te baš baš voli )Ima nas koji ostajemo u skladu sa svojim principima, čudno zvuči a što se udaje tiče, da je po njegovom bila bi ja već 2 godine udata :/ Uspjala sam ga programirati da me sačeka da diplomiram, inšallah slijedeće godine , šta da se kaže imam 21 osjećam se ko da mi je 15
- Ghost_Rider_XXX
#56 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Kako da nije.
- kneginjica Mery
#57 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Poznato je i ovo '' With this I will CONTROL your life''Ghost_Rider_XXX wrote:Kako da nije.
- sarajlija_ba
#58 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Ja sam i sad nevin...djece mi 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#59 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Pa isto kao da je samo ti imaš.. 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#60 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
E jes se hairlija usreciokneginjica Mery wrote:Poznato je i ovo '' With this I will CONTROL your life''Ghost_Rider_XXX wrote:Kako da nije.
Ali meni se sve cini da si ti u zabludi kako ga kontrolises, ili samo malko trolas.
- kokuz_sa
#61 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
a moRe bit da je on peder..
sjetih s esad onog vica..
"kako se zovu turski pederi"
i cuj ti njoj
With this I will CONTROL your life
vala ako ces ti njega zavlacit s tim nedavanjem sexa..onda je on pravi papucar vala..
veze najgore ispadnu kad se kontrolisu sexom
mada vala da je ona stvar od zlata ja ne bi dao da me neka djevojka tim kontrolise..i da budem ono poslusno pseto koje kad uradi koji dobar trik dobije keksic tj kost
sjetih s esad onog vica..
"kako se zovu turski pederi"
i cuj ti njoj
With this I will CONTROL your life
vala ako ces ti njega zavlacit s tim nedavanjem sexa..onda je on pravi papucar vala..
veze najgore ispadnu kad se kontrolisu sexom
mada vala da je ona stvar od zlata ja ne bi dao da me neka djevojka tim kontrolise..i da budem ono poslusno pseto koje kad uradi koji dobar trik dobije keksic tj kost
- plain vanilla
#62 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
s cim bona?kneginjica Mery wrote:Poznato je i ovo '' With this I will CONTROL your life''Ghost_Rider_XXX wrote:Kako da nije.
- ladyblue18
#63 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
leet wrote:Pa isto kao da je samo ti imaš..
A ima i ona "ne uskracujes ga samo meni nego i sebi" ha ya
- kokuz_sa
#64 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
i kad ga jednom proba..jadan momak..nece s njega silazitladyblue18 wrote:leet wrote:Pa isto kao da je samo ti imaš..![]()
- plain vanilla
#65 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
nadam se da momak u medjuvremenu vjezbakokuz_sa wrote:i kad ga jednom proba..jadan momak..nece s njega silazitladyblue18 wrote:leet wrote:Pa isto kao da je samo ti imaš..![]()
- kneginjica Mery
#66 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Čovjek dođe i kaže svoje iskustvo, i odmah trola ? A ovi ostali postovi totalno bezvezni i glupi su OKladyblue18 wrote:E jes se hairlija usreciokneginjica Mery wrote:Poznato je i ovo '' With this I will CONTROL your life''Ghost_Rider_XXX wrote:Kako da nije.![]()
Ali meni se sve cini da si ti u zabludi kako ga kontrolises, ili samo malko trolas.
- kokuz_sa
#67 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
nece mu pomoc ni kondicija ultramaratoncaplain vanilla wrote:nadam se da momak u medjuvremenu vjezbakokuz_sa wrote:i kad ga jednom proba..jadan momak..nece s njega silazitladyblue18 wrote:![]()
- ladyblue18
#68 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Koje iskustvokneginjica Mery wrote: Čovjek dođe i kaže svoje iskustvo, i odmah trola ? A ovi ostali postovi totalno bezvezni i glupi su OKHajde super znači GLUPOST je IN !
I meni se cini da je glupost in
Kokuze idi se do vraga, zagrcnuh se
- plain vanilla
#69 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
de ti nama reci cime ti njega kontrolises bona? time sto ne das? jel ti kontas kakve gluposti valjaskneginjica Mery wrote:Čovjek dođe i kaže svoje iskustvo, i odmah trola ? A ovi ostali postovi totalno bezvezni i glupi su OKladyblue18 wrote:E jes se hairlija usreciokneginjica Mery wrote: Poznato je i ovo '' With this I will CONTROL your life''![]()
Ali meni se sve cini da si ti u zabludi kako ga kontrolises, ili samo malko trolas.Hajde super znači GLUPOST je IN !
- plain vanilla
#70 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
mozda je cura aseksualnakokuz_sa wrote:nece mu pomoc ni kondicija ultramaratoncaplain vanilla wrote:
nadam se da momak u medjuvremenu vjezba![]()
- kokuz_sa
#71 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Ladyblue halali
a sta mislis ona njemu odluci da da..i sve ono fino..momak 5godina cekao sad napet i sve ono..i kad s eskine ona mu se odvali smijat kako mu je mali..jos mu kaze kod mog bivseg je bio bar 3 put veci
a sta mislis ona njemu odluci da da..i sve ono fino..momak 5godina cekao sad napet i sve ono..i kad s eskine ona mu se odvali smijat kako mu je mali..jos mu kaze kod mog bivseg je bio bar 3 put veci
- plain vanilla
#72 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
pa ne moze ona znati to, ovo joj je prvikokuz_sa wrote:Ladyblue halali![]()
mene vise brine sta ako se ona njemu ne svidi
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#73 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
kokuz_sa wrote:Ladyblue halali![]()
Vala, poslije 5 godina je zaboravila sve o bivšem ( ako ga je bilo, 15 godina hahu
- sarajlija_ba
#74 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
kokuz_sa wrote:Ladyblue halali![]()
- dale cooper
#75 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Aren't we all?plain vanilla wrote:pa ne moze ona znati to, ovo joj je prvikokuz_sa wrote:Ladyblue halali![]()
mene vise brine sta ako se ona njemu ne svidi